تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه نان روغنی نرم کرمانشاهی
نان روغنی نرم نوعی نان خوشمزه و خوش طعم است که در استان کرمانشاه و تعدادی از استانهای اطراف آن تهیه و مصرف میشود. این نان به دلیل نرمی و طعم خوبی که دارد، جزو انواع نانهای محبوب مردم این منطقه محسوب میشود. تهیه این نان نیاز به تهیه موادی از جمله آرد، روغن، شیر، مایع مخمر و نمک دارد.
برای تهیه نان روغنی نرم کرمانشاهی ابتدا آرد را در یک ظرف مخصوص با نمک مخلوط کرده و سپس روی آن روغن را اضافه کرده و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید. سپس با اضافه کردن شیر به تدریج مواد را با هم مخلوط کنید تا تمامی مواد به خوبی با هم ترکیب شوند و تشکیل یک ماسه نرم بدهند. سپس ماسه را به مدت حداقل یک ساعت برای مراقبت در یخچال قرار دهید.
پس از گذشت زمان مناسب، ماسه را از یخچال بیرون آورده و به شکلهای مورد نیاز خود مانند گرد، باریک یا مربع شکل تقسیم کرده و روی سینی فر قرار دهید. سپس نانها را در فر پیشگرم شده به مدت 20 تا 30 دقیقه پخته کنید تا طلایی شوند. بهتر است نان را همراه با یک لیوان چای گرم مصرف کنید. این نان برای صبحانه و عصرانه بسیار مناسب است و طعمی لذیذ و خوشمزه به آن میدهد.