طرز تهیه نان روغنی شیرین بدون فر
نان روغنی شیرین یکی از نوعی نانهای پرطرفدار و خوشمزه است که برای صبحانه و ناهار و شام استفاده میشود. ترکیبی از آرد، شیر، روغن، شکر و خمیر مخصوص، این نان را با طعم و رایحه خاصی تهیه میکند.
برای تهیه نان روغنی شیرین بدون فر، مواد لازم شامل آرد، شکر، شیر، پودر سرخ کردنی، روغن و نمک هستند. در قسمت اول باید تمام اجناس را با هم مخلوط کرده و برای ۲ تا ۳ ساعت آن را در دماهای معمولی و به شرط نگه داشتن آن در جاهای خشک و خنک، قرار داد تا خمیر خام برای تهیه نان روغنی شیرین آماده شود.
سپس در مرحله دوم، خمیر را به اندازه مو کرات و ۱۰۰ گرم روغن است، خمیر را حدود ۵ دقیقه میتوانید با میکسر با سرعت پایین مخلوط کنید. پس از آن، باید خمیر را در صندلی داخل قابلمه کرد و به آرامی پنیر گذاشت. سپس قابلمه را با پوشش محکم کرده و خمیر را ۹۰ دقیقه در دمای متوسط آبجی بگذارید.
بعد از اتمام وقت پخت، خمیری که داخل قابلمه است را با ابتکار خود به پخته شدن برسانید و چرخه دار کرده و نان روغنی شیرین بدون فر آماده است. دمایی که قابلمه را قرار دادهاید میتواند دمای اتاق باشد و لازم به یادآوری است که قبل از سرو کردن باید نان نصف ساعتی را در روی سیم دمای خارجی قرار دهید تا از دمای داخلی خود آزاد شود.
نحوه تهیه نان روغنی شیرین بدون استفاده از فر
تهیه نان روغنی شیرین بدون استفاده از فر از روشهای سادهای است که میتوانید در خانه با ابزارهای پایه و مواد ارزان به راحتی به آن پرداخت کنید. در این روش، ما از مادههای غذایی سالم و خالص مانند آرد، شیر، قند، خمیر پودر، نمک و روغن استفاده میکنیم.
ابتدا دو پیمانه آرد روی کف میز ریخته و با دو قاشق شیر و یک قاشق روغن سرخ کرده رویش یک کفن صاف بسته میشود. سپس یک قاشق خمیر پودر با صریحی کفن ریخته و دو پیمانه قند هم با صریحی روی کفن ریخته میشود. پیمانه شیر به تدریج به آرد اضافه میشود تا خمیری صاف و شیرین تشکیل شود. در این مرحله میتوانید گرداگرد خمیر را بکوبید تا هواهای گرفته شده به میانه محصول انتقال یابند.
پس از آماده کردن خمیر، ما آن را به حالتی صاف بسته و یک ساندویچ را تشکیل میدهیم. در این مرحله، همه لایههای خمیر به صورت یکپارچه با یکدیگر قابل تمیز شدن هستند. اگر قرار است خمیر را روی حرارت یونجه پخته شود، به روشن کردن آن دسترسی بیشتری پیدا میکنید.
در انتها، شکل دهی نان روغنی به شکل های مختلفی امکانپذیر است. شما میتوانید از قالبهای مختلف یا حتی عینکهای کاغذی برای پختن نان استفاده کنید. پس از شکل دادن به نان ها، آنها را به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه درون فر نیمه گرم قرار دهید. بهتر است نان روغنی را از فر خارج کنید، و بعد از خنک شدن، آن را سرو کنید. نان روغنی شیرین بدون استفاده از فر آماده است.
نان روغنی شیرین بدون استفاده از فر را به چه صورت درست کنیم؟
برای تهیه نان روغنی شیرین بدون استفاده از فر، مواد لازم عبارتند از نمک، پودر شیرین، آرد، پودر کنجد، سیب زمینی، آب و روغن. در ادامه به روش تهیه این نان پرداخته خواهد شد.
1- ابتدا سیب زمینیها را پوست کنده و پس از شستشو آنها را رنده کنید. کمی نمک روی آنها بپاشید و سپس به آرد اضافه کنید.
2- سپس پودر کنجد را به آرد اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.
3- به این ترتیب که آرد را از بالای مخلوط، به وسیله آب سرد بریزید و با مواد هم مخلوط کنید.
4- حجم آب باید به گونهای باشد که مواد را بتوان میانگیر درشتتر نانی حاصل کرد.
5- حدود ۲-۳ قاشق غذاخوری روغن به مواد اضافه کنید.
6- نوع عطری مورد علاقه خود را به این ترتیب که یک قاشق شیرینی پودر شیرین به مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید، به مواد اضافه کنید.
7- سر روی کاسهای که در آن مواد را مخلوط کردهاید بگذارید و آن را در یک محیطی خنک فریز کنید. پس از ۳۰ دقیقه، مواد را با دست خرد کنید.
8- سپس به روی یک سینی یا قابلمه بندازید و در ماهیتو جدالان تهیه شده رویش بپختید.
9- بعد از پخته شدن، نان را بردارید و در ظرفی که آستین پوشیده روی آن را بگذارید تا نان آردهای آن با پوشیدن مایع شیرین ببوسید.
10- حال میتوانید این نان را پخته شده و شیرین شده را با چای یا قهوه یا سایر محصولاتی که دوست دارید میل کنید.
در این روش، پایه نان حاوی آرد و سیب زمینی است و با دیگر مواد هم مخلوط شده و در نهایت پس از خرد کردن، پخته میشود. همچنین، نکته مهمی که در تهیه این نان به آن باید توجه داشت، اضافه کردن عطری به مواد میباشد که این کار به عطر دهی نان کمک میکند و طعم و مزهای شیرین به نان میبخشد.
طریقه ساخت نان روغنی شیرین تهیه شده بدون فر
سلام! در این مقاله، طریقه ساخت نان روغنی شیرین بدون فر را به شما آموزش میدهیم.
ابتدا مواد لازم برای ساخت نان روغنی شیرین بدون فر را از لیست زیر آوردهایم:
- دو و نیم لیوان آرد سفید
- یک و نیم قاشق چایخوری پودر شیرینکن
- دو قاشق غذاخوری روغن
- یک قاشق چایخوری بیکینگپودر
- نصف قاشق چایخوری نمک
- یک لیوان آب گرم
برای شروع، در یک کاسه آرد، پودر شیرینکن، بیکینگپودر، نمک و روغن را به همراه آب گرم مخلوط کنید. با استفاده از یک قاشق مخلوط کن، ترکیب را همزنی کنید تا مواد به هم مرتبط شوند.
در ادامه، ترکیب را روی یک سطح صاف دراز کنید و با دستهای خود، خمیر را با یکدیگر تلفیق کنید. حالا خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به صورت یک گلوبول برای ساخت نان آماده کنید.
حالا با استفاده از دستهای خود، هر گلوبول خمیر را به صورت یک دایره در فریتِ چدنی یا تاوانوارم بدون روغن کردن، روی شعله ملایمی قرار دهید. نان را به مدت 3 تا 4 دقیقه بپزید. سپس نان را برگردانید و از طرف دیگر بپزید.
در نهایت، نانهای ساخته شده را از حرارت بردارید و به دستگاه خمیرریز خودرو یا صاف کننده دستی برای شکل دادن به آنها استفاده کنید. همچنین، میتوانید آنها را خشک کنید و برای مواقعی که نیاز به نان داشتید، با یک عملیات سریع، آنها را در دسترس داشته باشید.
این بود راهنمای ساخت نان روغنی شیرین تهیه شده بدون فر. امیدواریم این راهنما برای شما مفید بوده باشد. بهزاد خبرچیان!
طرز تهیه سریع و آسان نان روغنی شیرین بدون فر
برای تهیه نان روغنی شیرین بدون فر نیازی به داشتن دستگاه فر نیست و میتوانید با چند مواد ساده و در عرض چند دقیقه نان لذیذ و خوشمزهای بپزید.
ابتدا از تمام موادی که برای تهیه نان روغنی شیرین لازم دارید مطلع شوید. برای تهیه نان روغنی شیرین، به دنبال این مواد هستید: یک لیوان آب، نیم لیوان روغن، نیم قاشق چایخوری نمک، یک قاشق غذاخوری شکر، دو لیوان آرد، و دو قاشق چایخوری به عنوان پودر خمیر پخته شده (بیکینگ پودر).
پس از جمعآوری مواد، ابتدا لیوان آب، نیم لیوان روغن، یک قاشق شکر و نیم قاشق چایخوری نمک را در یک ماشین آسیاب کنید. سپس دو لیوان آرد را با دو قاشق چایخوری پودر خمیر پخته شده (بیکینگ پودر) در یک محلول مخلوط کنید. سپس محلول مایع (آب، روغن، شکر و نمک) را به آرد اضافه کرده و همه چیز را با هم مخلوط کنید.
حالا باید نان خود را شکل دهید، برای این کار دستان خود را بخیسید تا دستانتان چسبیدگی نداشته باشد و با یک قاشق محلول آمادهی خود را کمی به زیر لیوانی که تهیه کردهاید بریزید. سپس با دستان خود، محلول را ملایمانه و به آرامی در جهت عقربههای ساعت به هم بریزید تا به شکل یک گوشهی نرم پر شده شود. سپس آن را بر روی فریزر بگذارید تا یخ بزند. یخ زدن نان برای جلوگیری از بُرُدن آن در حین پخت، امری ضروریست.
پس از آن که نان یخ زده شد، باید آن را پختید. برای پختن نان روغنی شیرین خود، به موقعیت زیر توجه داشته باشید:
۱- قرار دادن نان روی یک ورق مفرا (ورقه جزئیات پخت نان است)
۲- قرار دادن ورق مفرا در روی فر شده
۳- نگه داشتن نان برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه برای پخت در دمای ۱۸۰ درجه فارنهایت
۴- پس از اینکه زمان پخت نان روغنی شیرین شما به پایان رسید، آن را از فر خارج کرده و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه به خنک شدن دهید.
و این بود که چگونه با چند مرحله ساده و با استفاده از مواد ساده، میتوانید نان روغنی شیرین بدون فر لذیذی بپزید.این نان روغنی شیرین را میتوان به صورت تنها یا همراه با مربا، عسل، نوتلا ،بندری و ... میل کرد.
آموزش تهیه نان روغنی شیرین بدون فر در خانه
تهیه نان روغنی شیرین بدون فر در خانه یکی از سادهترین و خوشمزهترین روشها برای تهیه نان خانگی است. همچنین، این نوع نان بدون استفاده از خمیر هزینه کمتری دارد و برای افرادی که به دنبال نوعی نان شیرین و خوشمزه هستند، گزینهی مناسبی است.
برای تهیه این نوع نان، نیازی به فر یا تجهیزات ویژهای نیست. مواد اولیه موردنیاز شامل آرد، شکر، روغن و آب است. در ابتدا، تمامی مواد را در کاسهای مخلوط کرده و به خوبی با هم مخلوط میکنیم. سپس، نان را بهصورت گوشتی شکل میدادیم و به اندازهی دلخواه به آن شکل میدهیم.
برای پختن نان، میتوانیم از قابلمه یا تابه استفاده کنیم. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار میدهیم و نان را داخل آن میریزیم. پس از پختن یک طرف نان، آن را بر میگردانیم و طرف دیگر نیز پخته شود. در پایان، نان را از قابلمه خارج کرده و بهصورت دلخواه سرو میکنیم.
نان روغنی شیرین بدون فر در خانه یکی از گزینههای سالم و خانگی برای صبحانه یا نیمنهار است. همچنین، با تغییر در مواد اولیهی آن میتوان نان روغنی شیرین با طعمهای مختلفی مانند کرچک، پنیر و پیاز تهیه کرد.
