طرز تهیه نان خانگی لواش بدون فر

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه نان خانگی لواش بدون فر

طرز تهیه نان لواش خانگی بدون فر با استفاده از تابه سرامیکی و یا پختگاه آهنی بسیار ساده است. این روش برای افرادی که به دنبال نان های خانگی و سالم هستند بسیار مناسب است که در پخت و پز نان علمی ندارند. نان لواش خانگی در عرصه نان های پیوسته بسیار معروف بوده و امروزه نیز از جمله پرطرفدار ترین نان های خانگی ایرانی محسوب می شود.

برای تهیه نان لواش خانگی ابتدا باید آرد را در یک ظرف عمیق بریزید و سپس به آن نمک و آب اضافه کنید. سپس تخم مرغ را نیز به مخلوط اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. بهتر است مخلوط را به مرحله پخش کامل نرسانید تا خمیر سنگین و خمیری درست نشود.

سپس خمیر را روی سطح کار خود بریزید و به آرامی با دست های خود به صورت بیضی شکل کنید. سپس تابه را به حرارت بالا برسانید و روی آن نان لواش را گذاشته و آن را از طرف های مختلف بپزید. پس از پخت، آن را با کمی روغن تصفیه کنید و آن را با سبزیجات و مواد خوراکی دلخواه تزیین کنید. به این ترتیب نان لواش خانگی آماده مصرف است.



1. طرز تهیه نان خانگی لواش بدون فر

نان خانگی یکی از مهمترین نیازهای غذایی خانواده‌هاست. اما با توجه به قیمت‌های فروشی نان، بسیاری از خانواده‌ها از تهیه نان خانگی استفاده می‌کنند. در اینجا یکی از انواع معروف نان خانگی یعنی لواش بدون فر را به شما آموزش می‌دهیم.

طرز تهیه لواش بدون فر به اینگونه است که نیاز به تخمیر نان نداریم. برای آماده کردن نان لواش بدون فر ابتدا باید آردی و روغنی که به دسترس دارید را آماده کنید. سپس آرد را با کمی نمک در یک کاسه مخلوط کنید و در حالی که آب را به تدریج به مخلوط اضافه می‌کنید، با دست‌های شما نان خمیری تهیه کنید.

حالا به برش دادن نان می‌پردازیم. برای برش دادن نان به دو روش می‌توانید استفاده کنید. اگر مایل به داشتن شکل‌های دلخواهی هستید، مثلاً می‌خواهید لواش را به شکل دایره‌های کوچک برش دهید، از نوارهای لواش که از دست خمیر ساخته‌اید، تعداد دلخواهی به اندازه‌ی مورد نظر خود را روی سطح کار خود قرار دهید. چنانچه مایل به داشتن شکل ساده‌تری هستید، به سادگی می‌توانید با چاقو لواش خمیری را روی سطح کار خود برش دهید.

حالا نیاز است که به نان خمیری کمی روغن بریزید. روغن را به دوش نان خمیری خود تزریق کنید تا به دل نان برسد. پس از تزریق روغن، لواش خود را روی تابه‌ای که مسطح است قرار دهید و آتش را روی حرارت متوسط قرار دهید. پس از چند دقیقه، لواش شما آماده است. به یاد داشته باشید که برای بهتر شدن طعم لواش، لواش خمیری را هنگام خوردن، با کمی روغن زیتون بپخشید.



2. نکات مهم در تهیه نان خانگی لواش بدون فر

نان لواش یکی از پرمصرف ترین نان های خانگی است که در کشور ما و کشورهای دیگر محبوبیت زیادی دارد. تهیه نان لواش بدون استفاده از فر بسیار ساده و آسان است. در این مطلب به نکاتی که در تهیه نان لواش بدون فر حائز اهمیت هستند می پردازیم.

- استفاده از آرد خالص و سفید: انتخاب آرد خالص و سفید در تهیه نان لواش بسیار مهم است چرا که این نوع آرد در تهیه نان لواش، نانی با سطح راست و صاف به ما می دهد.

- استفاده از آب سرد: برای تهیه نان لواش بدون فر باید از آب سرد استفاده کنید. چرا که آب گرم ممکن است باعث فرورفتگی نان شود و نسبت به آب سرد تاثیرات منفی بیشتری در تهیه نان لواش داشته باشد.

- استفاده از دستگاه رول برای گرد کردن: برای تهیه نان لواش بدون فر بهتر است از دستگاه رول استفاده کنید تا به نان شما شکل گردی بدهد.

- پخت نان بر روی تابه: برای پخت نان لواش بدون فر باید از تابه استفاده کرد. ابتدا تابه را داغ کرده و سپس نان را روی آن قرار دهید تا بعد از مدتی نان پخته و طرفینش طلایی رنگ شود.

- ذخیره نان در جای خشک: بعد از پخت نان لواش بدون فر باید آن را در جای خشکی ذخیره کنید، چرا که نان در محیط مرطوب سریعا خراب می شود.

با پیروی از این نکات می توانید نان لواش بسیار خوشمزه و به راحتی در منزل تهیه کنید.



3. مواد لازم برای تهیه نان خانگی لواش بدون فر

برای تهیه نان خانگی لواش بدون فر احتیاج به چند ماده اصلی است که در ادامه به توضیح آنها می‌پردازیم.

- آرد: آرد نقطه شروع تهیه نان لواش بدون فر است. می‌توانید از آرد گندم یا نانوایی استفاده کنید. توصیه می‌شود که آرد خالص و بدون املاح بیشتر استفاده شود.

- آب: آب نیز جزء مواد لازم برای تهیه نان لواش بدون فر است. باید به مقدار مناسبی آب به آرد اضافه شود تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند. توجه داشته باشید که آب نباید خیلی گرم باشد.

- نمک: نمک به مقدار مناسب به آرد اضافه می‌شود. این ماده در واقع برای افزایش طعم نان استفاده می‌شود.

- روغن: روغن یا گیاهی با مقدار کمی برای برشته کردن نان و پختن آن بر روی تابه استفاده می‌شود.

- مواد افزودنی: می‌توانید برای افزایش طعم و از بین بردن رنگ سفید برخی مواد افزودنی مانند زیره، جعفری یا نعناع به مواد نان اضافه کنید.

با این مواد می‌توانید موفق به تهیه نان لواش بدون فر شوید. لازم به ذکر است که بهتر است برای تهیه نان لواش از آرد خالص و بدون املاح استفاده شود. همچنین برای بهبود روغندهی نان می‌توانید از روغن زیتون استفاده کنید. در نهایت با توجه به میزان مواد مصرفی و استفاده از دستور درست، نان لواش خانگی بدون فر خود را تهیه کنید.



4. آماده سازی خمیر برای نان خانگی لواش بدون فر

آماده سازی خمیر برای نان خانگی لواش بدون فر، یکی از ساده ترین و سریع ترین روش ها برای تهیه نان خانگی است. خمیر لواش از ترکیب آرد، نمک و آب تهیه می شود و با ماکارونی سازی درست می شود که سپس در تابه با روغن تفت داده می شود.

ابتدا یکی دو لیوان آرد را در دیگی کوچک میریزیم و پودر نمک به مقدار لازم را اضافه می کنیم. سپس آب را به آرد اضافه می کنیم و با استفاده از انگشتانمان، ترکیب را باهم مخلوط می کنیم تا خمیر به درستی تشکیل شود. در صورتی که خمیر خیلی شل یا خیس شده، برای آن مقدار کمی آرد را به خمیر اضافه کنید.

پس از تهیه خمیر، آن را به دو قسمت تقسیم کرده و هر یک را با یک سطح صاف در یک دیگ جداگانه کوچک، از پایین به بالا مکارونی سازی کنید. با پاک کردن تجمع خمیر در ماکارونی ساز، لواش خود را به وضعیت نهایی خود برسانید.

در انتها یک تابه را با روغن داغ کرده و لواش های خود را در تابه به آرامی و همزمان با استفاده از سرم برای فشار دادن، می پزیم تا به رنگ طلایی و شفاف بشوند. پس از آماده شدن لواش ها، آن ها را با یک دستمال کاغذی بر روی کاغذدی ال سرو کنید تا رطوبت خارج شود و در نهایت، لواش خود را با چای تازه تجربه کنید.



5. طریقه پخت و پز نان خانگی لواش بدون فر

برای پخت و پز نان خانگی لواش بدون استفاده از فر، نیاز به چند ابزار ساده مانند یک تابه، دیگ کوچک، یاوه‌گوشت‌کوب و جارو برقی دارید. از الک‌بندی، آرد سفید، آب و نمک برای تهیه خمیر لواش استفاده می‌شود. ابتدا از آرد و آب خمیری یکدست درست می‌کنیم و آن را به طور یکدست با دست تمیز و خشک نیم ساعت کف می‌دهیم و سپس خمیر را به قطعات کوچک تقسیم می‌کنیم.

سپس با استفاده از رول خمیر را به صورت دایره ای و باریک کوبیده و بر روی تابه نیمه گرم کنید. پس از سرخ شدن یک طرف همواره، لواش را برگردانید و بر روی تابه سرخ کنید تا سطح آن نیز آماده شود. برای جلوگیری از چسباندن خمیر به تابه، می توانید از مقدار کمی روغن استفاده کنید.

در مراحل بعدی از دیگ کوچکی به نام "سجاده" استفاده می‌کنیم که به عنوان یک برزو خوب عمل می‌کند. این دیگ را بر روی حرارت ملایم قرار دهید و لواش را روی آن قرار دهید و با یک ویرون روی سطح لواش فشار دهید تا هوا در آن فشرده شود. سپس لواش را برگردانید و همین کار را برای طرف دیگر انجام دهید تا لواش نیمکتده شود.

در نهایت، پس از تمام شدن لواش ها، لواش ها را بوسیله جاروبرقی یا نرگس پاک کرده و در جاهای خشک و دور از رطوبت ذخیره کنید. با دنبال کردن این مراحل، همه می توانند به راحتی لواش های خوشمزه خانگی خود را تهیه کنند بدون نیاز به فر.



6. طرز تزیین و سرو نان خانگی لواش بدون فر

تزیین و سرو نان خانگی لواش بدون فر از کارهایی است که می‌توان به راحتی در خانه انجام داد. برای تزیین، می‌توان از موادی مانند تخم مرغ، دانه‌های سبزی، نمک، زردچوبه، پودر سیر و ... استفاده کرد. برای شروع، می‌توان تخم مرغ را با نمک و زردچوبه مخلوط کرده و آن را به صورت یک لایه رقیق بر روی نان لواش بمالید. سپس با استفاده از دانه‌های سبزی، شبیه به نعناع یا جعفری، روی نان جانمایی کوچکی بسازید و بروی آن یکم پودر سیر بریزید.

یکی از دیگر روش‌های تزیین نان لواش، استفاده از پیاز سرخ شده و نمک است. برای این کار، پیاز را با روغن یا کره در تابه سرخ کرده و بعد از سرخ شدن آن را بر روی نان بمالید و کمی نمک بریزید. می‌توانید با اضافه کردن یکم دانه‌های سبزی، روشن‌تر و جذاب تر نان خود را بسازید.

برای سرو نان لواش می‌توان از پلاک‌های دکوراتیوی مختلف و همچنین صحنه‌های استفاده کرد. برای مثال، می‌توانید پلاک را با برگ‌های برفی و شاخه‌های کاج تزیین کرده و نان لواش را بر روی پلاک قرار دهید. همچنین می‌توان نان را روی بشقاب یا صحنه با اشکال هندسی یا آبنما قرار داد که به شکل دیداری تر و زیباتر خود را به نمایش بگذارد. با مشاهده‌ی راهکارهای ساده و جذاب تزیین و سرو نان لواش بدون فر می‌توانید خلاقیت خود را اعمال کنید و نانی شاهزاده‌ای برای خود بسازید.