طرز تهیه نان تنوری خوزستان

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه نان تنوری خوزستان

نان تنوری خوزستان یکی از نوعی نان‌های سنتی ایرانی است که در استان خوزستان تهیه و مورد استفاده قرار می‌گیرد. این نان از جنس نان تنوری می‌باشد که با استفاده از آرد، آب، نمک و خمیر مایع تهیه می‌شود، اما با روش و تکنیک‌های خاص خوزستانی در تنور پخته می‌شود.

برای تهیه نان تنوری خوزستان، ابتدا آرد و نمک را در یک ظرف مخصوص مخلوط کرده و سپس آب را اضافه می‌کنیم تا خمیری مناسب برای نان تهیه شود. سپس خمیر را به مدت حدود یک ساعت در جا بگذاریم تا خمیر خوب نرم شود.

سپس تنور را گرم کرده و خمیر را به صورت دایره‌ای یا مستطیلی روی سنگ تنور می‌گذاریم و آن را در دمای مناسب و به مدت حدود 20 تا 30 دقیقه پخته و طلایی رنگ کنیم. نان تازه پخته شده باید داغ و نرم باشد.

در نهایت، نان تنوری خوزستان را با کره، ماست یا مربا سرو کرده و همراه با چای یا قهوه لذیذ میل کنیم. این نان به عنوان یکی از خوراکی‌های اصلی در غذاهای خوزستانی مورد استفاده قرار می‌گیرد و عطر و طعم بسیار خوبی دارد.