طرز تهیه نان تست خانگی بدون خمیر مایه

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه نان تست خانگی بدون خمیر مایه

تهیه نان تست خانگی بدون خمیر مایه به عنوان یکی از راه‌های سریع و ساده درست کردن نان، بسیار محبوب است. در این روش، از آرد سفید یا گندم استفاده می‌شود که به کف کشیده و به همراه تخم‌مرغ و شیر پودر و سایر مواد از پیش تعیین شده به صورت مخلوطی تهیه می‌شود. سپس به صورت یک تخم مرغ بزرگ به آن افزوده شده و به خوبی باهم مخلوط می‌شوند.

تخم مرغ باید از پیش به دمای متوسطی در اب درآورده شود تا مواد بهتر با هم ترکیب شوند. سپس این ترکیب به صورت یک تابه معمولی ریخته می‌شود و درون یک فر داغ با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار داده می‌شود.

نان تست خانگی بدون خمیر مایه باید به مدت سی دقیقه در فر باقی بماند. بعد از اتمام زمان پخت، نان تست باید برداشته شده و بعدها در مقدار مناسبی خرد شود. این نان می‌تواند به عنوان پیش غذا یا نون پاسخ روزانه مصرف شود.

همچنین می‌توانید به صورت دلخواه با مواد دیگر مانند پنیر و یا گوشت با این نوع نان تست سرو کنید و یک غذای سرشار از طعم خوشمزه ایجاد کنید. در کل، تهیه نان تست خانگی بدون خمیر مایه، یک روش ساده و بسیار کم هزینه برای تهیه نان است که می‌تواند به عنوان یک گزینه بهتر و بهداشتی برای نان‌های بازاری باشد.



طریقه تهیه نان تست خانگی بدون خمیر مایه

سلام به همه ی دوستان عزیز. در اینجا با شما به طریق تهیه ی نان تست خانگی بدون خمیر مایه آشنا خواهیم شد. برای شروع، بهتر است بدانید که نان تست یکی از انواع محبوب نان های ایرانی است که در بسیاری از مناطق کشور خورده می شود. این نان بر اساس روش های مختلفی تهیه می شود. یکی از این روش ها مربوط به تهیه ی نان تست خانگی بدون خمیر مایه است.

برای تهیه ی نان تست بدون خمیر مایه، اولین ماده ای که لازم است آرد است. شما می توانید نوع آردی را که دوست دارید برای تهیه ی نان تست خود انتخاب کنید. سپس بهتر است که آرد را مخلوط کنید تا به یک خمیر لطیف تبدیل شود. سپس به مدت چند دقیقه خمیر را با کمک دستان خود خمیر دهید تا روغن و نمک به آن افزوده شود.

پس از آن، بهتر است که خمیر را به صورت یک برگ دایره ای شکل دهید و آن را با یک چاقو سه بار برید تا روی آن ایمنی مورد نظر شما ایجاد شود. سپس بهتر است که نان را به صورت تخت یا دایره ای به اندازه ای سر دهید که ارتفاع آن تقریبا به اندازه ی یک ساندویچ باشد. برای پختن نان، بهتر است که آن را در یک ماهیتابه یا تابه نوک زیر برای حدود یک الی دو دقیقه بپزید.

در نهایت، بهتر است که نان را برای حدود یک دقیقه دیگر در طرف مقابل بپزید تا پاک شود. حالا نان تست شما آماده ی خوردن است. این نان می تواند به عنوان نان پیش غذا، ساندویچ و یا به همراه یک صفحه ی پنیر خورده شود. لذت بردن از نان تست خانگی بدون خمیر مایه را تجربه کنید.



نحوه ساخت نان تست خانگی بدون استفاده از خمیر

نان تست خانگی، یکی از انواع نان هایی است که بسیار خوشمزه و محبوب است. اما بسیاری از افراد به دلیل وجود گلوتن در دقیق، نمی توانند از نان تست خوراکی بخورند. بنابراین، روشی برای ساخت نان تست خانگی بدون استفاده از خمیر ارائه شده است.

نحوه ساخت نان تست خانگی بدون استفاده از خمیر به سادگی صورت می گیرد. ابتدا، باید تركیبی از آرد نارگیل، پودر چیا و آرد خام سفید را تهیه کنید. این تركیب به عنوان جایگزینی برای دقیق در نوع ساخت نان تست بدون گلوتن استفاده می شود.

سپس، شما باید یک ترکیبی از آب، خمیرهای چیا و نهال معطر را تهیه کنید. این ترکیب به جای آرد و خمیر در نوع ساخت نان تست خانگی بدون گلوتن استفاده می شود. می توانید از یک بشقاب کوچک برای مخلوط کردن همه این ترکیبات استفاده کنید.

سپس، شما باید ترکیبی از خرمای خشک شده، مغز کدو، سیب و سیر را درست کنید و آنها را به ترکیب قبلی اضافه کنید. این مواد به نان تست خانگی بدون گلوتن یک طعم فوق العاده و شیرینی می دهند.

بعد از ترکیب همه مواد، شما باید آنها را با هم ترکیب کنید. می توانید از دستگاه مخلوط کن یا دستمال تمیز استفاده کنید. حالا، باید ترکیبی را در قالب هایی مربعی بریزید و آنها را درون فر قرار دهید. پس از 35 تا 40 دقیقه، نان تست خانگی بدون گلوتن آماده است.

بدین ترتیب، با استفاده از این روش ساده، شما می توانید نان تست خانگی بدون گلوتن و بدون استفاده از خمیر را از راحتی خانه خود تهیه کنید. این نوع نان تست، علاوه بر خوشمزگی، بسیار سالم و بدون گلوتن است و می تواند یک گزینه خوب برای افرادی با نیازهای خاص در تغذیه باشد.



راه تهیه نان تست خانگی با تهیه مواد اساسی در منزل

نان تست یکی از نوع‌های نان‌های محبوب در جهان به شمار می‌رود. این نان که در ایران نیز با نام نان توست شناخته می‌شود، دارای ظاهری خوشرنگ و آرایشی زیباست و به عنوان نانی دسری و خوشمزه شناخته می‌شود که به راحتی با هر نوع غذایی می‌تواند همراهی کند.

برای تهیه نان تست خانگی لازم است که از مواد اساسی آن مانند آرد، شیر، روغن و... استفاده شود. همچنین، نان تست را می‌توان با ترکیب دیگر ادویه‌جات مانند پودر سیر، زعفران و درمیان حبوبات تازه نیز درست کرد.

ابتدا، برای تهیه نان تست باید آرد را با شیر و روغن مخلوط کرده و به آن ادویه‌های دلخواه خود اضافه کنید. سپس، با انگشتان خود یا دستگاه خمیرزنی خودکار، خمیر را به صورت کاملاً یکنواخت با ملاحظه این که خمیر نباید خیس باشد، زدوده و نازک بکوبید و به مدت چند دقیقه در یخچال قرار دهید.

پس از آن، خمیر را با ماشین‌ خمیرزنی یا همان دستگاه بازویی از بین 1 تا 6 دقیقه با سرعت‌های مختلف می‌زنیم تا خمیر کاملا بنرم و الیافی شود. سپس، با یک سیخ چوبی استوانه‌ای، خمیر را به شش قسمت تقسیم کنید و مجدداً به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.

بعد از گذشت نیم ساعت، با کمک کف دست خمیر را باز کرده و در ده تا دوازده دقیقه با دست به صورت یک استوانه بزرگ می‌درند. حالا، خمیر را به روی یک تکه پارچه بزرگ با سنگ آسیاب خوب روی تکه پارچه بکوبید تا اندازه خود را بدهد.

آماده کردن نان تست خانگی آماده است. نان تستی که در خانه تهیه شده است، را می‌توان با دوچرخه یا به روش دیگر طبق سلیقه و سلیقه شما در فر به مدت حدود 30 تا 35 دقیقه پخت. پس از پخت، نان تست خانگی را درون کیسه‌ای که در داخل جعبه نان قرار دارد، برای نگه‌داری بهتر، قرار دهید.



طرز تهیه نان تست خانگی شیرین و خامه ای

نان تست یکی از نان‌های محلی ایران است. این نان، با طعم شیرین و خامه‌ای، در بسیاری از جشن‌ها و مناسبت‌ها سرو می‌شود. با رعایت چند نکته، می‌توانید این نان را در خانه تهیه کنید.

مواد لازم:

برای تهیه نان تست خانگی شیرین و خامه‌ای، نیاز به مواد زیر است:

- 2 پیمانه آرد سفید یا نان خامه‌ای

- یک قاشق غذاخوری خمیر مخصوص نان تست

- نیم پیمانه شیر گرم

- نیم پیمانه آب گرم

- 2 پیمانه شکر

- 2 تخم مرغ

- نصف پیمانه روغن مایع

- نصف پیمانه خامه تازه

طرز تهیه نان تست:

- اولین قدم برای تهیه نان تست، مخلوط کردن آرد، شکر و خمیر نان تست در یک کاسه است. سپس، تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید.

- به این مواد، روغن و شیر را اضافه کنید و مجدداً همه را با هم مخلوط نمایید.

- سپس آب را به تدریج و به نحوی که مواد خوبی با هم مخلوط شوند، به مواد اضافه کنید.

- بعد از ترکیب کامل مواد، خمیر را به مدت حداقل 15 دقیقه در معرض هوای داغ قرار دهید، تا به خوبی خمیر نان تست شیرین و خامه‌ای شما پخته شود.

- پس از مدت مشخصی، خمیر نان تست به دو بخش تقسیم شده و با نصف خامه تازه مخلوط شده. با نصف خامه‌ای که با سایر مواد مخلوط کرده‌اید، هم‌چنین، آماده فر شود.

- قرار دهید تا به مدت 45 دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد پخته شود.

- پس از پخت نان تست، آن را به دمای یخچال عادی بگذارید. سپس، شیرینی نان تست خامه‌ای آماده مصرف است.

نان تست خانگی شیرین و خامه‌ای، یکی از بهترین و خوشمزه‌ترین شیرینی‌های ایرانی است که به راحتی می‌توانید آن را در خانه تهیه کنید. با تهیه این شیرینی خانگی، لذتی متفاوت و بیشتر از شیرینی‌های پخته شده در خارج از خانه را تجربه خواهید کرد.



آموزش ساخت نان تست خانگی از طریق صفحه گردانی

برای ساخت نان تست خانگی با استفاده از صفحه گردانی، ابتدا مواد لازم را آماده می‌کنیم. این مواد شامل آرد سفید، نمک، شکر، مخمر فوری، آب و روغن می‌شود. در مرحله بعد، یک ظرف بزرگ را با آرد پر کرده و به آن نمک و شکر را اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم.

سپس در یک لیوان آب گرم، مخمر را حل می‌کنیم و به آرد اضافه می‌کنیم. سپس با ریختن روغن به آرد، تمام مواد را با هم مخلوط می‌کنیم و با صفحه گردان، مواد را به خوبی می‌چرخانیم تا آنها به خوبی مخلوط شوند و توپی نرم و لطیف بسازیم.

سپس توپ را در یک ظرف دائری گذاشته و با یک پارچه گردان، ظرف را به دوران می‌آوریم تا نان تست خانگی ما به خوبی پخته شود. بعد از گذشت چند دقیقه، نان را از ظرف بیرون می‌کشیم و آن را به خوبی پخته می‌کنیم تا پوسته آن سفت و رنگارنگ شود. در نهایت، نان را از آبگرم بیرون می‌کشیم و به دلخواه خودمان می‌پزیم. با این روش آسان می‌توانید به راحتی کیک ساده خانگی خود را درست کنید.



دستور تهیه نان تست خانگی گرم برای صبحانه

با سلام خدمت شما کاربران گرامی،

دستور تهیه نان تست خانگی گرم برای صبحانه با توجه به اینکه صبحانه وعده مهمی در سیر روز است و نیاز به تغذیه مناسب داریم، می‌تواند گزینه‌ی خوبی برای استفاده از یک نان خانگی گرم باشد که طعم فوق‌العاده‌ای دارد. در اینجا تهیه نان تست خانگی گرم و تازه که در چندین روش مختلف می‌تواند صورت بگیرد، شرح داده شده است.

مواد لازم:

- ۳ فنجان آرد سفید

- یک قاشق چای‌خوری شیر خشک

- یک قاشق مربای ساده

- یک قاشق چای‌خوری خمیر‌پودر

- یک قاشق چای‌خوری نمک

- یک قاشق چائی خوری ماست

- یک فنجان آب

- نیم قاشق چائی‌خوری خمیر آماده مخصوص نان تست

روش تهیه:

1. در یک کاسه، آرد، خمیر پودر، شیر خشک، مربای ساده و نمک را با هم مخلوط کنید؛

2. خمیر را با محکم کردن بدست‌های خود در یک کاسه بزرگ تر، پودر کنید؛

3. ماست و آب را با هم مخلوط کرده و آرد خمیر را به تدریج به آن اضافه کنید تا خمیری روان و بافت مناسبی برای تست‌های شما مشخص شود.

4. خمیر را نرمال کنید و به شکل توپ‌های کوچکی دربیاورید.

5. تکه‌های کوچک از خمیر را روی محوطه پخت با ضخیم بالا بگذارید.

6. هر تکه از خمیر را با خمیر آماده با سختی لازم مالیده و چندین نقطه از نمونه زیرش را با چاقو برش دهید. در یک دیگ یا قوری بزرگ آب را به جوش بیاورید.

7. تست‌ها را به شکل دسته‌ای هم گروه کنید و با گرفتن آن‌ها به شکل دسته‌هایی، به آب جوشانده شده بریزید؛

8. تست‌ها را در حداکثر ۲ دقیقه پخته و در صورت لزوم تست پزشنهادی برای خودتان و خانواده‌تان را پیدا کنید.

9. پس از پخت چند قطره از روغن زیتون را بر روی نان تست خود بریزید تا طعمی بسیار خوشمزه‌تر و کمی چربی‌تر داشته باشد.

پس از عملیات پخت، نان‌های تست خانگی شما آماده خوردنی هستند و می‌توانید با چای، شکلات، مربا و سایر موارد خوشمزه سرو کنید. برای پایداری طولانی‌مدت نیز می‌توانید نان‌های تست خود را در محیط بسته و در فریزر نگه دارید.

پس از اینکه نان‌های تست خود را پخته‌اید، به آن‌ها می‌توانید کمی روغن زیتون بریزید تا طعم و مزه این نان‌های خوشمزه‌تر شود. با توجه به مواد استفاده شده، این نان‌های تست برای صبحانه یا وعده غذای سریع مناسب هستند.