طرز تهیه نان برنجی بدون فر

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه نان برنجی بدون فر

نان برنجی یکی از انواع نان های سنتی و محلی کشورمان است که در برخی مناطق ایران به عنوان غذای اصلی در وعده های غذایی استفاده می شود. برای تهیه نان برنجی بدون استفاده از فر، می توان از روش های سنتی درست کردن آن استفاده کرد.

ابتدا باید برنج را به همراه آب درون قابلمه‌ای بریزید و آن را بپزید. سپس برنج را از روی حرارت بردارید و به اندازه یک پیمانه به ظرفی مناسب بریزید. سپس پنیر را رنده کرده و به مواد مورد نیاز اضافه کنید. در صورتی که مایونز را هم به نان اضافه کردید، باید مقداری عسل ویا شکر روی آن بپاشید.

روغن را نیز به سیخ که نان در آن می شود بزنید و به طور مرحله به مرحله مصرف کنید تا نان برنجی شما آرام آرام و به دلخواه شما ترد شود. سپس آن را از روی حرارت برداشته و به مدت چند دقیقه برای استحکام گرفتن، در جای خنکی قرار دهید.

با این روش، می توانید نان برنجی خوشمزه و ملایمی بدون استفاده از فر تهیه کنید. برای سرو کردن، می توانید این نان را با سالاد و مربا به چشمه‌های خود همراه کنید و از طعم خوشمزه آن لذت ببرید.



طرز تهیه نان برنجی بدون استفاده از فر

برای تهیه نان برنجی بدون استفاده از فر، باید ابتدا برنج را به صورت پودر درآورده و به مقدار دلخواه آن را در یک ظرف بزرگ تهیه کنید. سپس کره یا روغن مایع را در تابه ای با حرارت ملایم داغ کنید تا آب بگیرد. سپس برای هم بودن کره یا روغن بهتر است با یک چوب بزرگ تیز، مواد را به هم بزنید.

سپس به صورت کم کم پودر برنج را به تابه اضافه کرده و همه با هم مخلوط کنید تا یک خمیر چسبنده تهیه شود. حتما از پارچه مرطوب و شفاف استفاده کرده و خمیر را داخل آن بگذارید. سپس پارچه را محکم ببندید و در یک قابلمه با حداقل ۳ سانتیمتر آب جوش بگذارید. قابلمه را با درب محکم کنید تا بخار داخل قابلمه برود و نان از بخارپزی بهره ببرد. زمان پخت نان بین ۴۵ تا ۵۰ دقیقه است.

برای بلعیدن نان برنجی، ابتدا پارچه را با احتیاط باز کرده و نان را خنک کنید. سپس نان را به روشی منظم و ریز خرد کرده و در حد ده تا پانزده دقیقه درون قابلمه حرارت دهید. در انتها نان را از حرارت بردارید و آن را با دلخواه روی یک بشقاب سرو کنید. می­ توانید نان برنجی خود را با نمک، پیاز، نعناع، یا سایر افزودنی های دیگری که دوست دارید تزئین کنید.



نحوه ساخت نان برنجی خانگی بدون فر

بسیاری از مردم در سراسر جهان از نان برنجی به عنوان یک منبع غذایی مهم و سودمند برای سلامت جسمانی استفاده می کنند. در اینجا ما در مورد نحوه تهیه نان برنجی خانگی بدون فر صحبت خواهیم کرد.

مواد لازم:

- برنج 1 پیمانه

- آب مقدار کافی برای ان روی برنج

- نمک به میزان لازم

- روغن مایع 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

1. برنج را به شستیده و آبکشی کرده، سپس در نیم پیمانه آب قرار دهید. اگر برنج زنده است و برای پخته شدن زمان زیادی می خواهید، پیش از آبگیری برنج را خیس نکنید.

2. روی برنج کف قرار دهید و آن را در حرارت ملایم آتش قرار دهید. دمای کم حرارت باید در حدود 150-130 درجه فارنهایت باشد.

3. ظرف را با یک پوشش درشت بسته و بذارید بخار از ظرف فرو برود، سپس بطور کامل بپزید.

4. بعد از پختن برنج، آن را به یک کاسه بریزید.

5. نمک را به میزانی که برای شما مناسب است به برنج اضافه کنید و آن را به خوبی مخلوط کنید.

6. در یک ماهیتابه، روغن را در حرارت ملایم آتش گرم کنید.

7. در حدود شش استکان برنج را به اندازه یک قاشق غذاخوری در داخل ماهیتابه قرار داده، آن ها را به خوبی کاهش دهید. فضای بین آن ها باید خالی باشد تا بتوانند بطور صحیح تهیه شوند.

8. نان برنجی را در حرارت متوسط تهیه کنید و هنگامی که سطح آن طلایی می شود، آن را برگردانید و از سمت دیگر آن را آماده کنید.

9. بعد از پختن نان برنجی، آن را در بشقابی قرار دهید و همراه با سبزیجات، گوشت های حلال و غیره سرو کنید.

با طریقه بالا، شما می توانید به راحتی و با مواد قابل دسترس خانگی خود، نان برنجی لذیذی تهیه کنید.



راهنمای تهیه نان برنجی در خانه بدون فر

تهیه نان برنجی در خانه بدون فر ،راهی سریع و آسان برای تهیه نان با طعم بسیار خوشمزه در خانه است. این نوع نان با استفاده از برنج و سایر مواد دیگر تهیه می شود و بیشتر در کشورهای آسیایی مانند ایران و افغانستان مصرف می شود.

برای شروع، ابتدا برنج را به همراه آب حدود یک ساعت خیس کنید تا برنج ملایم شود. سپس برنج را به همراه چند قاشق آب در یک قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید. بعد از اینکه آب زیادی جذب شده، شما می توانید مقداری روغن داغ را به قابلمه اضافه کرده و برنج را به همراه آن تفت دهید.

پس از تفت دادن برنج با روغن، یکی دو سلیقه از نمک را به قابلمه اضافه کنید و برنج را به مدت چند دقیقه دیگر تهیه کنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند و برنج به صورت ملایمی پخته شود. بعد از پخته شدن برنج و ترکیب آن با دیگر مواد، می توانید مقداری نان مربوطه را به صورت دلخواه شکل دهید و درون قابلمه مربوطه به مدت چند دقیقه به صورت پخته شده و آماده تقدیم شدن را در اختیار داشته باشید.

بهتر است مواد لازم برای تهیه نان برنجی در خانه را همیشه در دسترس خود در خانه داشته باشید تا بتوانید هر زمان که خواستید به راحتی و سریعی نان برنجی خوشمزه و سلامتی را در خانه تهیه کنید.



نوع تهیه نان برنجی بدون نیاز به فر

نان برنجی یکی از خوراکی‌های پرمصرف و مناسب برای افطار در ماه رمضان است. اما بسیاری از افراد به دلیل نداشتن فر یا عدم آشنایی با روش تهیه آن، نمی‌توانند این نوع نان را تهیه کنند. با این حال، نان برنجی بدون نیاز به فر نیز می‌تواند توسط همه افراد آماده شود. در ادامه، نحوه تهیه نان برنجی بدون نیاز به فر به طور کامل توضیح داده شده است.

طرز تهیه نان برنجی بدون نیاز به فر به این شکل است:

مواد لازم:

- برنج ۲۵۰ گرم

- آرد ۲۵۰ گرم

- خمیر مایه ۵۰ گرم

- روغن کره‌ای یا سرد کردنی به میزان لازم

- شور یا نمک به میزان لازم

- آب به میزان لازم

روش تهیه:

1- ابتدا باید برنج را بریزید تا برنج در آب یکسان شود و پس از آن آن را بگذارید که حدود دو ساعت در آب بماند.

2- پس از دو ساعت باید برنج را بصورت کامل از آب خارج کرده و با استفاده از یک خرد کن کوچک خرد کنید تا برنج کاملا ریز شود.

3- در مرحله بعدی، باید آرد را به همراه برنج باهم مخلوط کرده و در مرحله بعدی، خمیر مایه، نمک و روغن کره‌ای یا سرد کردنی را اضافه کنید.

4- پس از آن، باید تمام مواد را با هم مخلوط کرده و در مرحله بعدی، باید به تدریج آب را به مخلوط اضافه کنید تا خمیر مناسبی برای تهیه نان به دست آید.

5- باید خمیر را به مدت حدود ۱۵ دقیقه در آب گرم قرار دهید و پس از آن دوباره به خوبی با هم هم‌زنید تا خمیر سفت و نرمی به دست آید.

6- در ادامه، باید خمیر را به اشکال مورد نظر شما داده و روی یک تابه یا ماهیتابه چدنی به مدت ۲۰ دقیقه پخته شود.

7- پس از آن، نان برنجی بدون نیاز به فر آماده‌ی مصرف است.

به این ترتیب، نان برنجی بدون نیاز به فر با طعمی خوشمزه و با قوام مناسب برای مصرف آماده شده است. با استفاده از این روش، همه می‌توانند به راحتی نان برنجی خود را تهیه کنند و از خوردن آن لذت ببرند.



دستور تهیه نان برنجی خانگی بدون فر

نان برنجی یکی از خوراکی‌ها است که در بسیاری از مکان‌های شرقی وجود دارد و به عنوان یک غذای اصلی مورد استفاده قرار می‌گیرد. در ایران نیز این نوع نان را می‌توان به راحتی پیدا کرد. اما گاهی اوقات ممکن است نتوانید به هر دلیلی به فروشگاه یا بازار بروید و بخواهید این نوع نان را بخرید. به همین دلیل یادگیری تهیه نان برنجی خانگی بدون فر، ایده خوبی است. در ادامه به توضیح این دستور پرداخته می‌شود.

برای تهیه نان برنجی خانگی بدون فر، لازم است از موادی مانند برنج، آرد، نمک و آب استفاده کنید. در صورت تمایل، می‌توانید از مواد دیگری مانند روغن، زیره، کمون و... برای افزودن طعم، استفاده کنید.

ابتدا برنج را در ظرفی بریزید و آن را با آب بپزید تا کاملا نرم شود. سپس آبی که برای پخت برنج استفاده کرده‌اید را دور ریخته و به برنج نمک اضافه کنید و آن را به رفتگی میل کنید.

حال از آرد استفاده کنید. آرد را در یک ظرف بزرگ بریزید و به آن آب اضافه کنید و با دست ها در حال مخلوط کردن آرد و آب شوید تا مواد را با هم ترکیب کنید و آرد نرم شود. حال این مواد را با برنج مخلوط کرده و خوب با هم ترکیب کنید.

در این مرحله لازم است حجم مواد را تنظیم کنید. مواد را به صورت یک توپ بزرگ درآورده و روی سطح صافی با دستانتان آن را کمی صاف کنید. سپس این مواد را به صورت یک دیس صاف به اندازه و وزن مطلوب تراشیده و روی تابه یا ماهیتابه چدنی قرار دهید. نان را در دمای کمتر از متوسط باید به مدت 30 دقیقه روی حرارت گاز گذاشته و در نهایت بهتر است اگر قرص نمک کوچکی روی نان قرار داده و آن را در ظرفی با در روی یکدیگر انداختید تا نان نرم نشود.

با عملیات پخت و تهیه نان برنجی خانگی بدون فر، می‌توانید در خانه با هزینه کمتری و با استفاده از مواد طبیعی و سالم، این نوع خوراکی را تولید کنید.



طرز تهیه نان برنجی در منزل بدون فر

برای تهیه نان برنجی در منزل، نیاز به موادی مانند برنج، آرد، شیر، نمک و روغن دارید. این نان بدون فر تهیه می‌شود، بنابراین نیازی به داشتن این وسیله در آشپزخانه ندارید.

ابتدا برنج را شسته و در ظرفی با آب به مدت ۲۰ دقیقه خیس می‌کنیم تا برنج نرم شود. سپس آن را آبکش کرده و به همراه آرد، شیر، نمک و روغن، در یک ظرف مخلوط کنیم تا ترکیب یکدست شود.

سپس با استفاده از دستهای خود، تمام مواد را با هم مخلوط می‌کنیم تا مواد با هم ترکیب شوند و به صورت مایع در آینه قالب دهی است. این آماده شده را بر روی آتش قرار دهید و اجازه دهید برای پختن به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بماند.

پس از اینکه نان از سمت پایین رنگ طلایی به خود گرفت، تهیه شده است. حالا می‌توانید این نان برنجی را برای خوردن سرو کنید و از طعم لذیذ و خوشمزه‌اش لذت ببرید. همچنین می‌توانید از روش تزئینی مختلفی استفاده کنید و آن را به شکلی جذاب و دلپذیر تزئین کنید.