طرز تهیه نان برنجی با فر در خانه
تهیه نان برنجی با فر در خانه
نان برنجی یکی از خوراکیهایی است که در بسیاری از کشورها معروف میباشد و در ایران نیز در برخی مناطق آن را به عنوان یک خوراکی سنتی به میزان قابل توجهی تهیه میکنند. در این مقاله نحوه تهیه نان برنجی با فر در خانه را به صورت کامل توضیح خواهیم داد.
مرحله اول: آماده سازی مواد
در مرحله اول باید مواد لازم برای تهیه نان برنجی را آماده کنید. برای این کار به مواد زیر نیاز دارید:
- برنج نیم کیلوگرم
- آرد سفید دو قاشق غذاخوری
- شیر دو سوم پیمانه
- نمک و آب به میزان لازم
مرحله دوم: طرز تهیه نان برنجی
در این مرحله باید با استفاده از موادی که آماده کردهاید، نان برنجی را تهیه کنید. برای این کار به ترتیب زیر عمل کنید:
1) برنج را در آب سرد برای ۶ ساعت قرار دهید تا کمی نرم شود.
2) بعد از مدتی، برنج را با آب دیگری بپزید و سپس صاف کنید.
3) برنج را تازه و هنوز گرم راه بندازید و آن را به همراه آرد، شیر و نمک به ترتیب در مخلوط کن خالکوبی می کنید تا یک مایع کنسانتر بدست آید.
4) سپس مخلوط را بر روی تخته خشک کرده و در ظرف گذاشته و به دستههای کوچک تقسیم کنید.
5) تنها باقی مانده اش پختن میباشد، تخمیر شدهی برنج را بر روی سینی فر آماده نموده و به مدت حدود 15 تا 20 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد در فر قرار دهید.
نتیجه: نان برنجی سالم و خوشمزه آماده استفاده است. همچنین میتوانید آن را با بهترین تزئینات مرغوب، میوه، آجیل و یا شیرینی همراه کنید.
چگونه نان برنجی با فر درست کنیم؟
نان برنجی یکی از خوراکیهای سنتی و محبوب کشور ما است که به راحتی میتوان آن را در مناطق مختلف کشور پیدا کرد. برای تهیه این نان نیاز به موادی از جمله برنج نیمپخته، آرد نخود، آرد برنج و نمک است.
اولین گام برای تهیه نان برنجی، غذای برنج را با آرد نخود، آرد برنج و نمک مخلوط کرده و به صورت آردی درآورید تا خمیر نان را تهیه کنید. با ترکیب این مواد، میتوانید یک خمیر نسبتاً سفت به دست آورید. سپس، خمیر را به طور مساوی تقسیم کنید و توپیهای کوچکی را با دستهایی کف صاف شده شکل دهید.
سپس، فر را به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس توپیهای خمیری را روی ظرف فری کاغذی یا نوار سیلیکونی قرار دهید، تا مانند شکلهایی دایرهای شود. سپس این دایرهها را در فر به مدت حدود 20 تا 25 دقیقه اجازه دهید تا بپزند.
بعد از مدت زمان تعیین شده، نان برنجی به رنگ طلایی روشن باید پخته شده و خشک شود. حال آن را از فر خارج کردید و به مواد دلخواهتان سرو کنید. میتوان این نان را با مربا، کره، چای یا قند سرو کرد و از طعم شیرین و خوشمزهی آن بهره برد. نان برنجی با فر آمادهی سرو شدن است.
طرز ساخت نان برنجی با فر
نان برنجی یکی از خوراکیهای اصیل و پرمصرف در سفرههای مردم ایران است و برای سرو سفرههای شام و ناهار بهویژه در مناسبتهای خاص مورد علاقه قرار میگیرد. با استفاده از فر، میتوان این خوراکی را در خانه تهیه کرد. در ادامه روش تهیه این خوراکی توضیح داده میشود.
ابتدا برنج خود را شسته و در مقدار آب لبنانیی و کمی نمک به داخل ظرفی برای نیم ساعت خیسانده و سپس آن را از روی آینهای خود خالی میکنیم. سپس برای سه و نیم ساعت برنج خود را بدون آب در کم شعله نرم میکنیم. پس از آماده شدن برنج به داخل ظرف میریزیم و یک تکه پارچه گرد بر روی برنج قرار داده و در بخش بالای فر قرار میدهیم.
یک پیمانه آب به داخل فر ریخته و در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد فر را باز کرده و مدت 10 دقیقه نان را در دمای فر میگذاریم تا داغ شود. سپس نان را از فر در میآوریم و بعد از برداشتن پارچه گرد از روی نان، نان را دو ردیف وارونه و بر روی دیگر سطحش بیافکنیم.
نان برنجی آماده مصرف است و میتواند به همراه پلو، خورشت و سایر غذاهای اصیل ایرانی سرو شود. این نان دارای طعم و مزهای خوشایند و بافتی همراه با یکپارچگی و جمعیت است. به دلیل استفاده از برنج در تهیه آن، دارای قدرت گرفتن و جذب غذا، تامین وعده غذایی از ناحیه تغذیهای را بهبود میبخشد.
آموزش تهیه نان برنجی با فر خانگی
نان برنجی یکی از خوراک های محبوب و سنتی کشورمان است که معمولاً به عنوان نوعی غذای پیش غذا و یا نوعی پخت برای نوشیدن با چای استفاده می شود. در این مطلب، یاد خواهید گرفت که چگونه با استفاده از فر خانگی، به راحتی و در کمترین زمان ممکن نان برنجی تهیه کنید.
راهنمای تهیه نان برنجی با فر خانگی:
ابتدا برای تهیه نان برنجی، باید برنج خام را شسته و سپس آن را به صورت کامل خشک کنید. در نهایت برنج خشک شده را به صورت کامل به دست آوردید، در تابه ای با روغن داغ کنید تا حداقل برنجی ها فوران کنند.
سپس برای تهیه تار رستی نان برنجی، باید تخم مرغ، نمک و فلفل به همراه برنج کاملاً خشک شده را ترکیب کرده و مواد را با هم مخلوط کنید. در مرحله بعدی برای تهیه ارد حلقه نان برنجی کافی است که تخم مرغ و کره را با هم مخلوط کنید و به مایه برنجی افزایش دهید.
سپس باید نان برنجی را در قالب هایی در طول ۲۰ سانتی متر و ۱۰ سانتی متر تهیه کرده و سپس در فر را پیش گرم کرده دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. در طی ۲۰ دقیقه اول باید در کنار نان برنجی، ظرف شامل آب را هم قرار دهید تا نان برنجی تر و لطیف باشد.
در نهایت پس از ۳۰ دقیقه، نان برنجی با استفاده از فر خانگی آماده خواهد شد. پس از خروج نان برنجی از فر، آن را با یکمی کره و کنجد تزئین کرده و سپس نوش جان کنید.
نحوه پخت نان برنجی با فر
نان برنجی یکی از خوراک هایی است که از دیرباز در کشورهایی همچون افغانستان، پاکستان و ایران مرسوم بوده است. این نان با استفاده از برنج، آرد، شیر و نمک تهیه می شود. نان برنجی به دلیل مزه خوشمزه، بسیار پرطرفدار بوده و در پذیرایی هایی همچون سفره های عروسی و محافل مذهبی استفاده می شود.
برای پختن نان برنجی با فر باید ابتدا مواد لازم را آماده کنید. برنج را یک شب قبل از پخت در آب خیسانده و به مدت چند ساعت در این حالت نگه دارید. در مرحله بعد، برنج را بریزید و به همراه آرد، شیر و نمک در ظرفی دو یا سه لایه چوبی مخصوص نان برنجی قرار دهید.
آن دو فر را به درجه حرارت 220 درجه سانتیگراد گرم کنید. در هنگام گرم کردن فر نان برنجی را به مدت بیش از 15 دقیقه در آن قرار ندهید. سپس تنظیمات فر را کمی تغییر داده و درجه حرارت را به 200 درجه سانتیگراد کاهش دهید. نان برنجی را برای 15 دقیقه دیگر در فر با این درجه حرارت قرار دهید.
در مرحله پایانی پخت نان برنجی با فر، آن را از فر بیرون آورده و به مدت چند دقیقه درون ظرف نگه دارید. سپس نان برنجی را با چاقو از ظرف جدا کرده و در سرویس دهی آن را به صورت برگ های نان کوچک بریده و در پخش خدمت نمایید.
در نتیجه، پخت نان برنجی با فر نسبت به پخت آن در دیگ یا تابه از لحاظ سلامت غذایی بسیار بهتر است و همچنین مزه و کیفیت آن نیز به نحوی بهتر خواهد بود. تهیه نان برنجی با فر در واقع گزینه ای برای شما است که بدون نیاز به پخت در دیگ و تابه می توانید به راحتی و سریعا این خوراک خوشمزه را تهیه و سرو کنید.
طرز تهیه نان برنجی با فر ساده
نان برنجی، یکی از خوراکیهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که در برخی مناطق ایران، به عنوان نان هفت سین سفره های نوروزی مورد استفاده قرار میگیرد. برای تهیه این نان، نیاز به چند مواد اصلی داریم که شامل برنج، سوخاری، ادویههای سنتی و نمک است.
در ابتدا، برنج را در آب خیسانده و به مدت ۱۵ دقیقه، دم کنید و سپس آن را کمی پاك کرده و خشک کنید. حالا، در یک قابلمه، سوخاری را داغ کرده و به آن، ادویههای سنتی را اضافه کنید. سپس، برنج را نیمه پخته درون قابلمه به همراه سوخاری و ادویهها قرار دهید و همراه با دو لیوان آب، برای حدود نیم ساعت دیگه شدن، روی حرارت قرار دهید.
پس از گذشت نیم ساعت، برنج و سوخاری کاملا با هم ترکیب شده و یک مخلوط همگن شده اند. اکنون، نوبت به پخت نان داریم. برای این منظور، یک قالب فلزی را با روغن چرب کنید و سپس مخلوط برنجی را داخل قالب قرار دهید و با چنگال ترك كنید تا مخلوط به طور یکنواخت داخل قالب قرار گیرد. سپس، قالب را در فر با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد گذاشته و حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت به مدت کامل تهیه نان برنجي را پخته و نان را آماده سرو کنید.
بعد از سرو، می توانید از این نان عالی به عنوان نون همراه با غذای مورد علاقه خود، استفاده کنید. همچنین، این نان برنجی خوشمزه را می توان به عنوان میان وعده مجلسی و دوست داشتنی گردانید. لذت بردن از این نان برنجی سفید و خوشمزه، حتما شما را به خوشمزگی و شادی دعوت می کند.