طرز تهیه نان بربری در خانه بدون استفاده از خمیر مایه
برای تهیه نان بربری در خانه بدون استفاده از خمیر مایه، وسایلی که نیاز دارید عبارتند از جعفری تازه، پودر آرد، نمک، آب و روغن.
ابتدا، جعفری را بشویید و خشک کنید. سپس آن را در میکسر بریزید تا به صورت خرد شده باقی بماند. به مقدار دلخواه، آرد به جعفری اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. سپس، نمک و آب به تدریج به مخلوط اضافه کنید تا یک ترکیب نرم و الاستیک درست کنید. بهتر است کم کم آب را به مخلوط اضافه کنید تا از خیس شدن زیاد آرد جلوگیری شود.
در ادامه، یک قابلمه روی حرارت قرار دهید و آن را داغ کنید. روغن را درون قابلمه بریزید و بگذارید داغ شود. سپس، مخلوط جعفری و آرد را به صورت یک تکه درون قابلمه قرار دهید و آن را با دست خود صاف کنید تا شبیه به نان بربری شود.
نان بربری خود را با ورقه هایی از کاغذ مخصوص پخت روی آن بپوشانید و به صورت کاملاً گرد با حرارت متوسط بپزید. حدود ۴-۵ دقیقه به هر طرف نان را بپزید. سپس، نان بربری را از قابلمه درآورده و روی یک صفحه کاغذ نان قرار دهید تا سرد شود.
این روش ساده و سریع برای تهیه نان بربری در خانه بدون استفاده از خمیر مایه است. با توجه به اینکه به صورت سالم و طبیعی تهیه شده، نان بربری خانگی شما بهترین گزینه برای صبحانه یا پذیرایی خانوادگی خواهد بود.
نان بربری خانگی ساده ولی خوشمزه
نان بربری یکی از انواع نانهای خانگی ساده است که در سراسر جهان مورد استفاده قرار گرفته است. این نان با ترکیب آرد، نمک، آب و سایر افزودنیها ساخته میشود. نان بربری خانگی به دلیل سادگی دستور پختاریاش و مواد اولیه کمی که به آن اضافه میشود، فرصت خوبی برای ایجاد یک نان خانگی خوشمزه است.
برای ساخت نان بربری خانگی، در ابتدا مواد اولیه شامل یک و نیم لیوان آرد، نیم قاشق چایخوری نمک و سه چهارم نیمه شیرینکننده محلی مانند کنجد، ادویه جات یا برگهای ریحان را با هم مخلوط میکنیم.
سپس آب را به آرامی به مواد اولیه اضافه کرده و آن را با هم ترکیب میکنیم. پایین ترین سرمایهگذاری برای نان خانگی، زمانی است که شما از عملیات آمادهسازی مواد اولیه به آرامی و با دقت نگریستهاید.
سپس معمولاً خمیر را میبندیم و آن را در داخل قاب های قاب دار قرار میدهیم و آن را برای پخت درون ماکروویی به مدت حدود 25 دقیقه در دمای 400 درجه فارنهایت قرار میدهیم. پس از پخت، نان بربری خانگی آماده است.
نان بربری خانگی ساده ولی خوشمزه است و میتوانید آن را به صورتی که مایل به آن هستید سرو کنید. با اضافه کردن چیزهایی مانند ریحان یا کنجد، یا با خوردن به همراه غذا، میتوانید این نان خانگی ساده را به نحوی خاص و خوشمزه تر تزئین کنید. در کل، نان بربری خانگی یک گزینه پرطرفدار و ساده برای تهیه در خانه است که همیشه در استفاده شما قرار دارد.
راهنمای تهیه نان بربری بدون خمیر مایه در خانه
تهیه نان بربری بدون خمیر مایه در خانه آسان و سریع است و میتواند گزینه خوبی برای صبحانه و ناهار باشد. بر اساس این روش، مواد تشکیل دهنده نان شامل آرد، پودر قهوه، شیر، نمک، پودر تخم مرغ و روغن هستند.
ابتدا آرد در یک کاسه بزرگ مخلوط میشود. سپس به تدریج پودر قهوه و پودر تخم مرغ به آن اضافه میشود و به خوبی مخلوط میشوند. در مرحله بعد، شیر به تدریج به مواد تشکیل دهنده نان اضافه شده و همه با هم مخلوط میشوند.
حالا نوبت به افزودن روغن میرسد که به تدریج به مواد اضافه شده و مخلوط میشود. اگر موادی اضافه شده خیلی خشک بود، میتوانید بیشتر شیر اضافه کنید تا به آنها رطوبت بیشتری ببخشید.
نان حالتی شبیه به خمیر نان دارد. برای تهیه نان هم از روشی شبیه به پخت خمیرنان درون اجاق برقی استفاده کنید. برای این منظور، مخلوط را در قالب پلیمری یا فلزی مناسب مانند خمیرنان برشتهشده قرار داده و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه درون اجاق برقی بپزید.
پس از آنکه نان بربری گرم و لطیف شد، از اجاق خارج کرده و به خوبی خروجی گرفته شود. حالا شما نان بربری شیرین و طعمدار خود را داشتهاید که میتوانید با چای، قهوه یا عسل سرو کنید.
نان بربری بدون استفاده از خمیر مایه در خانه
نان بربری یکی از نانهایی است که در نواحی مختلف جهان مورد استفاده قرار میگیرد. این نان از خمیر مایه سنتی تهیه میشود و بیشتر در بازارهای خیابانی معروف است. اما اگر به دنبال نان بربری بدون استفاده از خمیر مایه باشید، میتوانید از طریق چند نکته ساده در خانه آن را تهیه کنید.
یکی از روشهای تهیه نان بربری بدون استفاده از خمیر مایه این است که از آرد، شکر، نمک و بستنی یخ استفاده کنید. برای این کار، ابتدا آرد، شکر و نمک را در یک میکسر باهم مخلوط کرده و سپس بستنی یخ را به آرامی به آن اضافه کنید و تا زمانی که خمیر به دست آید مخلوط کنید. سپس خمیر را به شکل مسطحی در ظرف مورد نظر خود قرار داده و درونش را با چند لایه کاغذ سفید یا حتی خمیر سینهٔ جمع کرده و با دمدمی درون سینه خمیر را صاف کنید و سپس نوش جان کنید.
روش دیگری که برای تهیه نان بربری بدون استفاده از خمیر مایه میتوانید استفاده کنید، استفاده از موز و آرد است. برای این کار، ابتدا موز را با یک گوشه چاقو خرد کرده و سپس آن را با آرد و کمی نمک مخلوط کرده و با آب یا شیر تا حدودی رقیق کنید تا خمیری سفت و مرطوب به دست آید. سپس خمیر را درون ظرف مورد نظر قرار داده و به مدت حدود 30 دقیقه درون یخچال قرار دهید تا خمیر سفت شود.
در نهایت، برای خمیر شکسته نان بربری بدون استفاده از خمیر مایه، میتوانید از آرد، شکر، نمک، تخممرغ و شیر استفاده کنید. برای این کار، ابتدا آرد، شکر و نمک را با کمی آب یا شیر مخلوط کرده و به خمیر شکل دهید. سپس تخممرغ را باز و داخل آن را با خمیر پر کرده و در آب جوشانده تا چند دقیقه بپزید. بعد از پخت خمیر را روی دستمال خشک کرده و سپس نانتان را پایین برای شما خواهد ماند.
طرز تهیه نان بربری با استفاده از مواد ساده در خانه
نان بربری یک نوع نان ایرانی سنتی است که با استفاده از مواد ساده در خانه قابل تهیه میباشد. برای تهیه این نان نیاز به آرد، شیر، ماست، خمیر مایه، پودر سیر و نمک دارید.
ابتدا آرد را در کاسه ای قرار دهید و به تدریج مقداری شیر به آن بیفزایید تا تبدیل به یک خمیر شل شود. سپس ماست را در یک جای دیگر قرار داده و با استفاده از یک مخلوط کن مقداری خمیر مایه به آن بیافزایید. سپس خمیر مایه را به خمیر آردی اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید تا یک خمیر یکنواخت شود.
سپس خمیر را به چند قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را با دست به صورت یک دایره کوچک شکل دهید. سپس با استفاده از یک نوک ظرف سطح هر دایره را روی آن به شکل یک ستاره رویانده و در نهایت آن را روی تابه درجه حرارت بالا برای پخت قرار دهید.
بعد از پختن نان ها بهتر است که آن ها را ورق کرده و با کمی روغن و پودر سیر تزیین کنید تا طعمی خوشمزه و جذاب به آن اضافه شود. با این عمل می توانید به راحتی و در خانه، نان بربری خوشمزه و مورد علاقه خود را تهیه کنید.
نان بربری خانگی سبک و پفکی
نان بربری یا خبز بربری یکی از انواع نان هایی است که در سبد غذایی بسیاری از خانواده ها قرار دارد. این نان از ترکیب آرد، شیر، خمیر، روغن و نمک ساخته می شود و طعم لذیذی دارد. البته باید توجه داشت که با کاهش میزان چربی و شکر در تهیه آن، می توان سلامت و رژیم غذایی صحیح را حفظ کرد.
نان بربری با قوام خاصی که دارد، برای صبحانه و ناهار بسیار مناسب است. همچنین می توان آن را همراه با نوشیدنی ها، مانند چای یا قهوه سرو کرد. مزیت دیگری از نان بربری تهیه شده در خانه، این است که به راحتی می توان در آن انواع مواد خوراکی مورد نظر خود را اضافه کرد.
نان بربری خانگی سبک و پفکی همانند نان بربری معمولی با ترکیب آرد و شیر و خمیر ساخته می شود، اما با افزودن هویج و فلفل دلمه به ترکیب، به نان یک طعم جدید و خوشمزه ای اضافه می شود. این نوع نان، برای کودکان و بزرگسالان نیز بسیار مناسب است زیرا سبک و پفکی است و به سهولت قابل مصرف و هضم است. همچنین، تهیه آن نسبتاً آسان است و نیاز به مواد چندان پیچیده ای ندارد.
در نهایت، بهتر است برای حفظ طعم و فرم نان بربری، آن را درون پلاستیکی روکش شده قرار داده و در یخچال نگه داری کرده و هر بار مصرف کردن، با روشن کردن مجدد آن درون فر تازه کنید. با این روش می توانید همیشه به نان تازه و خوشمزه دسترسی داشته باشید.
