1. تهیه خمیر برای نان بربری در خانه با فر
تهیه خمیر برای نان بربری در خانه با فر از موضوعاتی است که بسیاری از خانمها و آشپزهای حرفهای به دنبال آموزش آن هستند. خمیر نان بربری یکی از خمیرهای پرکاربرد در طبخ و پخت شده است و مورد استفاده در تهیه محصولاتی مانند پیتزا، برگر، ساندویچ و ... قرار میگیرد.
برای تهیه خمیر نان بربری، ابتدا ظرفی را آماده کنید و در آن نمک و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید. به این ترتیب نمک و شکر به صورت یکپارچه در خمیر متمرکز خواهد شد. سپس آرد را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کرده و با استفاده از آب گرم به تدریج به آن اضافه کنید و تخم مرغ را به مواد در آمیزش اضافه کنید.
با استفاده از دستان خود، مواد را به صورت یکدست و هموگن مخلوط کنید. در این مرحله، باید با دیدن خمیر، به ظاهر آن توجه داشته باشید. اگر خمیر خیلی خشک بود، میتوانید بیشتر آب اضافه کنید. از طرف دیگر، اگر خمیر خیلی شل بود، میتوانید بیشتر آرد را به آن اضافه کنید.
بعد از اینکه خمیر آماده شد، باید آن را درون ظرفی قرار داده و به مدت یک ساعت با کاور کردن، آرام در مکانی خشک و گرم قرار داده تا خمیر به خوبی نرم شود. در ادامه میتوانید از این خمیر برای تهیه انواع نان بربری مانند پیتزا و برگر استفاده کنید. به یاد داشته باشید که نوشتههایی که به قطعات با فر و مواد همپایه با آنها اختصاص دارد مربوط به موضوع دو میشود.
2. روش خمیر کردن برای نان بربری در خانه با فر
در این مقاله به روش خمیر کردن برای نان بربری در خانه با فر می پردازیم. همانطور که می دانید، نان بربری یکی از انواع نان های معروف است که در ایران بسیار محبوب است. علاوه بر طعم خوشایند، این نان دارای خواص بسیار زیادی برای سلامتی است. با استفاده از این روش ساده، شما می توانید در خانه نان بربری خود را بافته و از طعم و عطر واقعی این نان بهره مند شوید.
ابتدا موادی که برای تهیه نان بربری نیاز دارید را آماده کنید. شما به یک کیلوگرم آرد، دو قاشق چایخوری پودر قند، یک قاشق چایخوری نمک، 3 قاشق غذاخوری روغن و حدود 500 میلی لیتر آب نیاز دارید. سپس آرد را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و پودر قند و نمک را به آن اضافه کنید. سپس آرد را به آهستگی با آب مخلوط کنید تا خمیری همگن بسازید.
در مرحله بعد، روغن را به خمیر اضافه کنید و آن را به دقت با خمیر مخلوط کنید. سپس خمیر را بر روی سطح کاری ریخته و به آرامی با دستهایتان درست کنید. خمیر را به حالت گرد برای حدود 30 دقیقه در دمای اتاق رها کنید تا خمیر بپزد. سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و به شکل نان بربری روی سطح دستهایتان شکل دهید. در نهایت، نان ها را در دمای 200 درجه سانتی گراد در فر قرار دهید و حدود 20 الی 30 دقیقه بپزید تا نان های شما آماده خوردن شوند.
به این راحتی شما می توانید در خانه نان بربری خود را به راحتی تهیه کنید و از طعم و عطر واقعی آن بهره مند شوید.نان بربری گیاهی است که از حبوبات، خمیر نان و... تهیه می شود و در ایران بسیار محبوب است. برای خلق این نوع نان علاوه بر تکنیک، تجربه و دقت لازم خواهید داشت. در این مقاله به کمک مرحله به مرحله خمیر کردن برای نان بربری در خانه با فر، روشی را به شما آموزش می دهیم که می توانید با آن به راحتی در آشپزخانه خانه خود نان بربری خوشمزه و مرغوبی بپزید و از طعم و عطر واقعی آن بهره مند شوید.
3. طرز تهیه نان بربری در خانه با فر
نان بربری یکی از محبوبترین نانهای ایرانی است که در بیشتر قسمتهای کشورمان مورد استفاده قرار میگیرد. معمولاً این نان با غذاهایی مانند قیمه، کوفته، یا کوکو سبزی پخته و سرو میشود. در این مطلب به طرز تهیه نان بربری در خانه با فر خواهیم پرداخت.
ابتدا برای تهیه نان بربری، به 2 پیمانه آرد نان سفید، 1 لیوان آب، نصف لیوان روغن زیتون، یک قاشق چایخوری نمک و یک قاشق چایخوری خمیرپودر نیاز دارید. این ترکیب را در یک میکروویو یا دیگی نمکی به مدت یک دقیقه بموقع بالا آورید. سپس آن را با استفاده از دستگاه نانوایی یا دستگاه تهیه نان خمیری میکس کنید.
حالا باید خمیر نان بربری را در داخل قاب قرار داده و آن را با دست صاف کنید، سپس از روی آن یک لایه روغن یا کره نمکی بمالید. در فری با دمای 220 درجه سانتیگراد نان بربری را میتوانید مانند نمونههای خامه رنگ پخت کنید، چون سرعت پخت پایین است و نان شامل ترکیبات سفت و کم آب است.
پس از پخت نان بربری، آن را از فر بیرون آورده و به صورت مستقیم سرو کنید یا روی سینی قرار داده و با روغن زیتون یا کره نمکی پس از خنک شدن سرو کنید. نان بربری خوشمزهای برای صبحانه و ناهار است که با چای یا قهوه ترکیب عالی دارد و می توانید به راحتی آن را در خانه با فر تهیه کنید.
4. موارد استفاده از نان بربری در خانه
نان بربری یکی از پرطرفدارترین نان ها در سراسر جهان است. این نان محبوب به دلیل طعم بسیار خوشمزه، شکل زیبا و همچنین انواع مختلف آن مورد توجه قرار گرفته است. در اینجا به برخی از موارد استفاده از نان بربری در خانه اشاره خواهیم کرد.
1- استفاده از نان بربری به عنوان نان صبحانه: نان بربری مورد استفاده بسیاری از افراد به عنوان نان صبحانه قرار می گیرد. با تخمیر به مدت چند ساعت، نان بربری با طعم فوق العاده ای رو به رو می شود که می تواند به همراه مربا، کره، عسل و سایر مواد خوراکی همراه شود.
2- تهیه ساندویچ با نان بربری: نان بربری همچنین به عنوان یک انتخاب بسیار خوب برای تهیه ساندویچ استفاده می شود. این نان به دلیل شکل زیبا و کیفیت خوبی که دارد، ساندویچ ها را بسیار جذاب می کند.
3- تهیه تسته های نان بربری: نان بربری می تواند در تهیه تسته های خوشمزه بکار گرفته شود. این تسته ها می توانند شامل خشکبار، میوه خشک و سایر مخلوط ها باشند و به عنوان یک مواد خوراکی خوشمزه برای تولیدی هایی مانند پارتی ها، تولد و جشنواره ها به کار گرفته شوند.
4- استفاده از نان بربری برای تهیه پیتزا: نان بربری به راحتی می تواند به عنوان پایه اصلی پیتزا استفاده شود. با استفاده از چند مواد اضافی، می توانید یک پیتزا خوشمزه با نان بربری درست کنید که همه را شگفت زده خواهد کرد.
بنابراین می توان دریافت که نان بربری به عنوان یکی از مواد غذایی محبوب و چند کاربردی در خانه به صورت یک غذای خوشمزه و بسیار خوش طعم برای مصرف در نوع مختلف غذاها، پیشنهاد می شود.
5. تزئین نان بربری در خانه با فر
تزئین نان بربری در خانه با فر یکی از شیرینیهای سنتی ایرانی است که به صورت فصلی و همراه با سفرههای مختلف مخصوصا در ماههای ماه رمضان، به میزبانان میهمانیهای فراوان تقدیم میشود. در کنار خواص مغذی مثل ویتامین ب و انواع مواد معدنی موجود در آن، نان بربری با نواحی مختلف از کشور تفاوت مزه و طعم دارد و معمولا برای تزئین آن از خامه، روغن، پودر قند، انواع روغنهای مختلف و چربی هایی مثل کره و گیاهی یا حیوانی استفاده میشود.
برای تهیه نان بربری در خانه بهصورت سنتی، از تخم مرغ، جوانه گندم، آب و دانه ریحان استفاده میشود. برای تزیین آن نیز می توانید با استفاده از انواع سس ها، شیرینیهای مختلف، تکه های سبزیجات، پودر رز، انواع میوههای تر، خشک و یا ترش وشیرین آنها و دیگر اجزاء تزئینی مورد علاقهتان، یک نان بربری فوقالعاده و جذاب تهیه کنید.
بهترین روش برای پخت شدن نان بربری این است که از قالب های مخصوصی برای پخت استفاده کنید که در بازار در دسترس هستند. در صورتی که از کاست های چدنی استفاده می کنید، کافی است آن را روی شعله متوسط قرار دهید و با توجه به قالب و وسعت نان بربری، الف) زمان پخت را تعیین کرده ب) فرآیند پخت را کنترل کنید، تا پخته شدن مناسبی حاصل شود.
در نهایت با استفاده از تکنیک و حس دستی خود و نیز با ترکیب مواد مختلف برای تزئین، میتوانید نان بربری بسیار زیبا و خوشمزهای برای میهمانیهای خودتان تزئین کنید و از آن لذت ببرید.
6. شکل دهی نان بربری در خانه با فر
نان بربری یک نوع نان سنتی ایرانی است که در آشپزخانه های خانه های ایرانی به صورت روزانه پخته می شود. شکل دادن نان بربری معمولاً با استفاده از فر صورت می گیرد. برای شکل دهی به نان بربری، باید از موادی مانند آرد، آب، نمک، خمیر مخصوص و... استفاده کرد.
روش شکل دادن به نان بربری به این صورت است که ابتدا خمیر را با استفاده از آرد، آب و نمک تهیه کنید و آن را به مدت حدود یک ساعت استراحت دهید. بعد از آن، خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را برابر قسمت کنید. سپس هر قسمت را به شکل کره ای درآورده و به صورت انحنایی برش دهید تا وسط آن را باز کنید.
سپس با استفاده از نوک انگشتان، نازک شده با مقداری آب، به شکل دایره ای نان را شکل دهید. نان را روی سینی فری که پیش از این با کاغذ روغنی پوشانده شده، گذاشته و در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید. نان را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر بپزید تا به رنگ طلایی در بیاید و آماده سرو باشد.
در کنار شکل دادن به نان بربری، می توان از موادی مانند سماق، کره، پنیر و... برای تزئین و طعم دهی به نان استفاده کرد. در نهایت، نان بربری آماده سرو شدن است و می توانید با دلخواه خود آن را در کنار غذاهای سنتی کشورمان سرو کنید و از طعم و مزه شگفتانگیز آن لذت ببرید.