طرز تهیه میگو سوخاری مجلسی با نمک و فلفل
برای تهیه میگو سوخاری با نمک و فلفل بهتر است از میگوهای تازه و بی حساب استفاده کنید. در اولین مرحله ، میگوها را شسته و پوست آن ها را تمیز کنید. برای تمیز کردن پوست میگوها می توانید از چاقوی تیز یا پوست کن دو طرفه استفاده کنید.
سپس میگوهای تمیز شده را روی یک سطح صاف سپرده و با نمک و فلفل به میزان مورد نظر شما پاشید. برای پیچیدگی کمتر در هنگام پخت میگو، بهتر است از مقدار نمک و فلفل اضافی استفاده نکنید.
در مرحله بعدی، میگوها را در ماهیتابه داغ با روغن کمی سرخ کنید تا رنگ آنها به طور مطلوبی تغییر کند. بهتر است در این مرحله از روغن زیتون یا روغن بادام استفاده کنید زیرا این نوع روغن ها به سلامتی شما کمک می کنند.
میگوها باید به صورت کامل و خوب سرخ شوند. به علاوه، در حین پخت آنها می توانید چند حبه سیر جوید تا بوی مطلوب آنها برای شما ایجاد شود. پس از پخت، میگوها را از روی حرارت برداشته و در ظرف مناسب قرار دهید. این غذا بهتر است همراه با لیموی تازه، سوسیس های کم سد و گردو تزیین شود.
با همین طریق، می توانید پس از چند بار تمرین، یکی از بهترین و خوشمزه ترین میگو سوخاری را به راحتی درست کنید.
میگو سوخاری مجلسی با سس تند
میگو سوخاری مجلسی با سس تند یکی از پرطرفدارترین غذاهای دریایی است که در رستورانها و اکثر فستفودها سرو میشود. این غذا به دلیل طعم فوقالعاده و جذابی که دارد، همیشه جای خود را در منوی رستورانها و فستفودها حفظ کرده و تبدیل به یکی از محبوبترین غذاهای است.
میگوهای سوخاری به طور کلی از میگوهای روسی، تیلوپی و کر، انتخاب میشود. برای پختن میگوهای سوخاری، بهتر است از میگوهای بزرگ و تازه استفاده کنید، چون به طور دقیق پخت شده و رنگی جذاب و ضخیمی دارد که طعم آن را افزایش میدهد.
برای تهیه سس تند میتوان از مخلوطی از سس چیلی، روغن زیتون و آب لیموته استفاده کرد. البته میتوانید سسی که برای خودتان مناسب است را انتخاب کنید. این غذا را میتوان با نان سیر یا نان لواش سرو کرد.
در کل، میگو سوخاری مجلسی با سس تند یکی از محبوبترین غذاهایی است که میتوانید در رستورانها، فستفودها و حتی در خانه به راحتی تهیه کرده و با خانواده و دوستان خودتان لذت ببرید. این غذا میتواند به عنوان یک غذای خوش طعم و جذاب برای جشنهای خانه، جشنهای تولد و مهمانیهای دیگر، ردهیکی کننده و خاطرهماند برای شما و مهمانانتان باشد.
طرز تهیه میگو سوخاری مجلسی با سس شیرین
تهیه میگو سوخاری مجلسی با سس شیرین به عنوان یکی از غذاهای لذیذ و پرطرفدار در بین مردم شناخته میشود. برای تهیه این غذا از موادی مانند میگو، پیاز، سیر، فلفل دلمهای و انواع ادویههای مختلف استفاده میشود. بنابراین، در ادامه با توضیحات کامل به تهیه این غذا میپردازیم.
برای شروع، میگوهای را تمیز میکنیم و آنها را در آب نمکی برای چند دقیقه فریز میکنیم تا کاملاً خنک شوند. سپس، پوستشان را کاملاً باز کرده و آنها را پاک میکنیم. سپس پیاز و سیر را خرد کرده و در روغن داغ سرخ میکنیم تا طلایی و شفاف شوند. در این حین، بهتر است فلفل دلمهای را هم خرد کرده و داخل آن بریزیم تا طعم و رنگ خوبی به سس بدهد.
سپس، میگوهای را به صورت دستهای درست کرده و در روغن داغ سرخ میکنیم تا طلایی شوند. حتی میتوانیم میگوها را با تخم مرغ و آرد روی آن مخلوط کرده و سپس سرخ کنیم تا بافتی برای میگوها بوجود آید که در حالتی کروکی و خوشرنگ باشد.
در پایان، با توجه به سلیقه شما، سس شیرین را تهیه میکنیم. برای این کار، میتوانیم از موادی مانند آبلیمو، سویا سس، شکر، تخم مرغ و ادویههایی مانند نمک، فلفل سیاه، و ... استفاده کنیم. سس شیرین را در نهایت به همراه میگوهای سرخ شده و در دمای مناسب سرو میکنیم. این غذا را میتوان با نان تست یا بینگ بروش سرو کرد و همچنین با سبزیجاتی مانند ریحان و تخم مرغ داغ تزیین کرد.
میگو سوخاری مجلسی با سبزیجات تازه
میگو سوخاری مجلسی با سبزیجات تازه یکی از غذاهایی است که در جشنهای خانوادگی و مجالس رسمی مرسوم است. این غذا از میگو سوخاری، سبزیجات تازه و به خصوص پیاز سبز، فلفل دلمه و سیر تشکیل شده است.
برای تهیه این غذا ابتدا میگوهای تازه با پوست و سر آنها جدا شده و داخل یک ماهیتابه یا قابلمه به همراه روغن سرخ شده و سیر تفت داده میشود تا مزه و طعم میگو به رنگ طلایی برسد. سپس سبزیجات تازه شامل پیاز سبز، فلفل دلمه، شوید و نعناع به صورت تفت داده شده به آن اضافه میشود و با لیوانی آب و یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی مخلوط میشود.
با تشکیل حبابهای کوچک در مخلوط سبزیجات و میگو سوخاری، غذا آماده مصرف است. میتوان برای سرو آن از برنج یا نان خرمایی نیز استفاده کرد و همینطور میتوان نوشیدنیهای گرم مثل چای سبز یا خلالی نیز با آن سرو کرد.
رنگی زیبا، مزه دلپذیر و سبک و سنگینی مناسب این غذا باعث شده که خیلی راحت بین میزهای مجلسی جای خود را پیدا کند و برای اینکه شما نیز بتوانید آن را به سادگی تهیه کنید، میتوانید به بهترین دلخواهتان مواد خود را تهیه کنید و چند دقیقه وقت بگذارید تا یک غذا با مزه و طعم عالی را درست کنید.
طرز تهیه میگو سوخاری مجلسی با سبزیجات سرخ شده
برای تهیه میگو سوخاری مجلسی با سبزیجات سرخ شده، ابتدا باید میگوهای تازه را با آب شسته و پاک کرده و روی کاغذ نوار قرار داده تا خشک شوند. پس از آن، میگوها را در یک کاسه با نمک، فلفل، سیر رنده شده و روغن مخلوط کرده و حدود یک ساعت در یخچال گذاشته، تا مزه خوشمزهای بگیرند.
سپس، بهتر است یک تابه را روی حرارت بالا گرم کنید و سبزیجات را به آن اضافه کنید. سبزیجات باید خوبی کاملی بگیرند و روی حرارت بمونند تا رنگ شان سرخی داشته باشد.
میگوها را به تابه اضافه کرده و 5-6 دقیقه سرخ میکنیم، و سپس آنها را به سبزیجات اضافه میکنیم. در این مرحله، میتوان شترمرغ خرد شده و اضافه کرد. میتوانید با اضافه کردن آب یا کمی شربتی، مزه را بیشتر کنید. پس از اتمام پخت، میگوها را به سبزیجات اضافه کرده و در ظرف سرو کنید.
این غذا با سبزیجات تازه خوشمزه و با صفحه نان سرد یا نان توست سرو میشود و میتواند به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو شود. با اضافه کردن سس چلوپودری، سس مایونز یا سیبزمینی سرخ کرده، میتوان مزه غذا را بهبود بخشید. این غذا با رنگهای زیبا و مزه تازهای که در آن هست، همه را تحت تاثیر خود قرار میدهد.
میگو سوخاری مجلسی با زرشک و لیمو عمانی
میگو سوخاری مجلسی با زرشک و لیمو عمانی یکی از غذاهای خوشمزه و کاملاً متفاوت در سبد غذایی ایرانیان محسوب می شود. این غذا در فضای مجلسی یا مناسبتهای مختلف مصرف میشود و دارای طعمی تند و شیرین می باشد.
برای تهیه این غذا، ابتدا میگوها به همراه پوست و پوستهای داخلی خودشان پاک شده و سپس در مخلوطی از روغن و سیر سرخ شده به مدت کوتاهی سرخ میشوند. در مرحله بعدی، زرشکهای شور و لیمو عمانیها همراه با یک کمی شکر در دیگی جداگانه پخته میشوند.
سپس میگوها در ظرف مجلسی به همراه سسی که از ترکیب روغنهای گرم، سیر سرخ شده، عصاره لیمو و عسل به دست آمده است، قرار میگیرند. در ادامه، زرشک و لیمو عمانی پخته شده بر روی میگوها در همان ظرف قرار داده میشوند تا غذا ظاهری جذاب و زیبا داشته باشد.
این غذا را میتوان با نان تازه و یا برنج در مهمانیها و جشنها سرو کرد. علاوه بر طعم خوشمزه، این غذا با عناصر مفیدی از جمله فواید زرشک و لیمو عمانی برای سلامتی بدن همراه است و میتوان به آن به عنوان یک غذای سالم و مغذی اشاره کرد. در نتیجه، میگو سوخاری مجلسی با زرشک و لیمو عمانی یکی از مناسبترین گزینهها برای غذاهای مجلسی و رسمی در سبد غذایی ایرانیان است.