مرحله به مرحله تهیه میگو سوخاری ترد و خوشمزه
تهیه میگو سوخاری ترد و خوشمزه یکی از خوراکیهای طرفداردار جشنوارههای آب و هوای گرم است. در این مطلب، بهطور مرحله به مرحله، نحوه تهیه میگو سوخاری را آموزش میدهیم.
مواد لازم:
- میگو (یا هر میزانی که مایل هستید)
- نمک
- فلفل
- آرد
- تخممرغ
- برنجبریان
- دانه فلفل (اختیاری)
مرحله اول: پاک کردن میگو
1. میگو را با آب بشویید و سپس از پوست و نخودههای آن پاک کنید.
2. سپس با نمک و فلفل میگو را به طور کامل سرخ و داخل آن را کامل پخته کنید.
مرحله دوم: روغنکشی میگو
1. آرد، تخممرغ، نمک و فلفل را در یک ظرف مخلوط کنید.
2. میگو را در این مخلوط غوطهور کرده و مطمئن شوید که هر سطح آن را پوشانده.
3. میگوها را با دستهای خودتان بگیرید و زیرازدن که در آب و بسیار کمی نمک غوطهور شده است، روغنکشی کنید.
مرحله سوم: سرو کردن میگو
1. برنج بریان را در سینی بچینید.
2. میگوها را در بالای برنج بریان قرار دهید و سپس سینی را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر داغ کنید.
3. در پایان، به اختیار دانه فلفل داخل غذا بریزید.
این خوراکی در لحظات داغ و تازه خود با روایح دلچسب و طعمهای منحصر به فرد، همه را به دام خود میاندازد. تمام این مراحل شامل پیشتیبانی از تمامی جنبههای پخت و پز مگو، از پاکسازی، پخت و سرو کردن، تا تزیین نهایی آن هستند. به امید اینکه شما هم لذت ببرید.
طرز تهیه میگو سوخاری با روش سرخ کردن درونی
طرز تهیه میگو سوخاری با روش سرخ کردن درونی یکی از غذاهای خوشمزه و پرمزه است که میتوان از آن به عنوان غذای اصلی یا پیش غذا استفاده کرد. این غذا با داشتن طعم و مزه ی خوشمزه و مدت زمان کمی برای پختن، محبوبیت بسیاری دارد.
برای شروع تهیه این غذا، بهتر است از میگوهای سبز شکل و جوانه دار استفاده کنید. سپس میگوها را با دقت تمیز کنید و به صورت کامل آن ها را پوست بکشید. در ادامه، میگوها را با زعفران و نمک به مدت 10 دقیقه در نمک مرطوب شده قرار دهید تا به طعم دلخواه شما برسند.
همچنین، برای سرخ کردن درونی میگوها، یک قابلمه را با روغن گرم کرده و میگوهای تمیز شده را در آن قرار دهید تا سرخ شوند. پس از اینکه میگوها به سمتی سرخ شدند، به طور ملایم و مرتب برای به دست آوردن یک نیمه سرخ شده، آن ها را برعکس کنید.
نکته مهمی که باید در نظر داشته باشید، این است که باید از سرخ کردن میگوها بیش از حد تحریک نشوید؛ به عبارت دیگر، میگوها را به مدت زمانی طولانی درون قابلمه نگه ندهید. اگر به طور صحیح سرخ کردید، میگوهای شما همچنان میتوانند حالت شادابی خود را حفظ کنند.
در نهایت، میگوهای سوخاری سرخ کرده را با تندی متوسط و یک دسته ی کاهو تزیین شده سرو کنید. میتوانید این غذا را در کنار سس فلفل قرمز یا سرکه و روغن میوه ترش نیز سرو کنید تا بهترین تجربه ممکن را از طعم و ظاهر این غذا را داشته باشید.
نکات مهم در تهیه میگو سوخاری
تهیه میگو سوخاری یکی از خوشمزهترین غذاهایی است که معمولا برای میهمانیها و جشنها سرو میشود. میگو سوخاری یکی از غذاهایی است که هم طرز تهیه آن را دانستن نیاز دارید و هم به داشتن تکنیک درست خریداری مواد اولیه و نگهداری آنها.
اولین نکته در خرید میگوها واکنشهای آنها به تماس با هوا میباشد. میگوهایی که تاثیر هوا را ندیدهاند خیلی سریع تر فاسد می شوند، لذا باید هنگام خرید، به سمت استفاده از میگوهایی که بطور مستقیم در کنترل دمای فروشگاه نگه داشته شده اند به سمت دوشیدن تمایل داشته باشید.
نکته دوم در تهیه میگو سوخاری، مراقبت از مواد اولیه است. باید مطمئن شوید که میگوها شسته و خشک شدهاند و شرط اول برای تهیه میگو سوخاری، استفاده از میگویی است که خشک شدهاند و رطوبت زیادی ندارند.
چهارمین نکته این است که تعادل میان سرخ کردن میگوها و اینکه آنها خشک نشوند، است. شروع پخت میگوها با دمای همزمان تخم مرغ و کره که در ابتدای تهیه غذا به می میراند، صورت میگیرد. بعد از پخت شدن تخم مرغ، میگوها به آنها اضافه شده و از خلالی شده همراه با عصاره نارنی، شربت سکنجبین میدان و دیگر ادویهها نوشیده میشوند. پس از آنکه قسمت های سبز روی میگوها سوخته شد، باقی تن میگو به راحتی جمع خواهد شد و درواقع اگر غذایی خودتان تهیه کنید، میدانید که این بخش پخت غذا چقدر مهم است.
در نهایت، سرو کردن میگو سوخاری از نگهداری آن پس از پخت برای جلوگیری از سرد شدن زودهنگام آن بستگی دارد. باید کل مرحله ها را برای تهیه میگو و پخت آن دنبال کرده و از هر خطا و اشتباه کوچکی که ممکن است به انجام آن بیندازد، پیشگیری کرد.
راهنمای انتخاب و ذخیره میگو برای سوخاری
راهنمای انتخاب و ذخیره میگو برای سوخاری
میگو یکی از پرمصرف ترین مواد در سوخاری است. نوع میگو و استفاده از آن برای سوخاری بسیار مهم است. در ادامه، راهنمایی برای انتخاب و ذخیره میگو برای سوخاری ارائه می گردد.
انتخاب میگو:
1. نوع میگو: میگوی سوخاری باید از نوع طازه ترین و خوشمزه ترین باشد. میگوی زنده و بی نقص باید به راحتی بخار و بر روی دستان حرکت کند. میگوهایی که پوست شل دارند و به صورت خم نیستند، نشان دهنده تازگی آنها است.
2. اندازه میگو: با اینکه سایز میگو بستگی به تنوع گوناگونی می دارد، اما بهترین نوع میگو برای سوخاری آن هایی با اندازه متوسط (حدود ۶۰-۷۰ پایه) می باشند، زیرا آنها بیشترین طعم را در خود دارند.
3. بهداشت: برای انتخاب میگو بهداشتی، مطمئن بشوید که نوع مورد نظر شما از فروشگاه یا بازاری که دارای شرایط بهداشتی است خریداری شده است.
ذخیره میگو:
1. درجه حرارت: برای حفظ فرشتگی میگو باید به آن درجه حرارت مناسب عرضه شوند، اگر بخواهید آن را به منزل برده و در یخچال نگه دارید، از باکس فومی دارای یخچال سه تا درجه یخچال میتوانید استفاده نمایید.
2. تنقلات میگو: قبل از نگهداری میگو، زیر پا و تخم میگوهایی که نمایانگر مهر تاریخ دارند را از بین ببرید تا میگوهایی که دارای تاریخ مفید هستند باقی بمانند و حرکات و رنگ آنها درست باشند.
3. جدا شدن پوست میگو: اگر پوستی که فرشته را در بر دارد خودتان جدا میکنید، باید دسته موجود در قسمت صورتی (ران بالا) را ظرفیت درب مخصوص جداکننده قرار دهید.
در نهایت باید توجه داشته باشید که میگوی خوب و شاداب با استفاده از این راهنما در سوخاری شما عمل اصولی را دارا خواهد بود.
تهیه تندی سس برای مزه دهی به میگو سوخاری
تهیه تندی سس برای مزه دهی به میگو سوخاری یک کار آسان و سریع است که باعث میشود مزه تلخ و بدبوی میگو سوخاری را به شکلی خوشمزه و طعم دار تغییر دهید. شما میتوانید از انواع مختلف ادویههای تند استفاده کرده و سس تندی را با طعم و مزه مورد علاقه خود تهیه کنید. در پایین چند نکته برای شما آورده شده که در احتیاج به تهیه تندی سس برای سرو میگو سوخاری به شما سود خواهد داشت.
ابتدا باید به دنبال مواد اولیه و ادویههای لازم برای تهیه تندی سس باشید. شما میتوانید از فلفل تند، سیر، زنجبیل، شوید و سایر ادویههای تند استفاده کنید. همچنین، برای افزایش طعم میتوانید از آبلیمو و نمک استفاده کنید.
بعد از آماده کردن مواد اولیه، لازم است تمامی ادویهها را با هم مخلوط کرده و در یک دیگ کوچک مانند یک قاشق انداز سایز کوچک روی حرارت بالا جوشانده و در ادامه روی حرارت کم مدتی پخته شود. در این مرحله، بهتر است از دمای حرارت کمتری نسبت به دمای جوش استفاده شود تا مواد قابلیت سوختن و سوخودن نداشته باشند.
پس از اتمام پخت، باید سس تندی را از روی حرارت برداشته و در یک ظرف مجزا و در دمای خنک برای مدتی رها کنید تا سس خنک شود. حال میتوانید سس را به میگو سوخاری خود اضافه کنید و لذت بخش ترین طعم و مزه خود را تجربه کنید.
طرز تهیه میگو سوخاری با روش پخت در فر
برای تهیه میگو سوخاری با روش پخت در فر، ابتدا باید یک سینی مقاوم در برابر حرارت را در فر پیشتر گرم کرد. سپس میگوها را میتوان به دو صورت آماده کرد. در روش اول، میگوها را با یک مخلوطی از زعفران، نمک، فلفل و روغن سیر پر شده است. در روش دوم، میگوها را با یک مخلوط از روغن زیتون، پیاز، سیر و ریحان پر میکنیم. به هر حال، در هر دو روش، میگوها باید به صورت یکدست با مخلوط پوشانده شوند تا طعم خوش شان تا حداکثر او کاربرد داشته باشد.
پس از پوشاندن میگوها با مخلوط، آنها را به سینی قرار میدهیم و داخل فر درجه حرارت ۱۸۵ درجه سانتیگراد را پیشتر گرم کرده و سینی حاوی میگوها را در وسط فر قرار میدهیم. میگوها باید حدود ۸ دقیقه در فر بمانند، گرچه زمان پخت بیشتر یا کمتر بستگی به حجم میگوها دارد.
پس از اینکه میگوها آماده شدند، می توان آنها را با آب لیمو و یا سسهای مختلف سرو کنیم. همچنین، با توجه به سلیقه و گستره مواد موجود در آشپزخانه، میتوانیم دلخواه کمی از موادی که علاقه پیدا کرده ایم را روی میگو بپاشیم.