تهیه میگو سوخاری با آب گازدار
تهیه میگو سوخاری با آب گازدار یکی از خوشمزهترین و محبوبترین غذاهای دریایی است. برای تهیه این غذا، ابتدا باید میگوها را تمیز کرده و بعد از پوستهای آنها خارج کرد. پوست میگوها را دور نریزید، زیرا آنها برای تهیه سس اصلی مواد مورد نیاز را به ما میدهند.
بعد از پاک کردن میگوها، آنها را در داخل ظرفی قرار دهید. بعد از آن، به هر کیلو میگو، یک فنجان آب گازدار ریخته و با اضافه کردن سسهای مختلفی نظیر سیر، نمک، فلفل سیاه، پودر گردو و زرد چوبه آنها را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بپزید تا کاملا پخته شوند.
به مجموعهای از میگوها، میتوان به عنوان پیش غذا در میهمانیها و چشماندازهایی که میخواهید یک غذای خاص و خوشمزهای در منزل خود داشته باشید استفاده کرد. میگو سوخاری با آب گازدار همچنین غذای مناسبی است که در طول دورههای ماه عسل و مراسم خاص دیگر، با همسر خود یا خانوادهتان تقدیم شود. این طبخ باعث خواهد شد غذای شما علاوه بر طعم خوشمزه، رنگ و ترکیبی عالی هم داشته باشد.
مرحله به مرحله طرز تهیه میگو سوخاری با آب گازدار
طرز تهیه میگو سوخاری با آب گازدارات استفاده قبل از آغاز پخت، به بهتر شدن نتیجه نهایی کمک میکند. تا میگوها در داخل ردیف شوند، باید یک قابلمه پهن و شیب دار پر از آب و نمک را بر روی دو دیسک یا دیشهایی که فاصلهی پایینی آنها بیشتر از ردیفی که میگوها در آن قرار خواهند گرفت، گذاشت و آب آنها را به جوش آوریم.
نحوه آرایش میگو در ظرف باعث میشود که کیفیت تهیه میگو سوخاری با آبگازدار در سالاد و خورشتها بهتر شود. بوسیله روش زیر، میگوها بدون هیچ گونه انحراف و یا بلند شدن از ابعاد خود در ظرف قرار میگیرند: ما ابتدا در دوربرگ، در پایین قابلمه تخم مرغ میگذاریم؛ سپس به تفت پزان جوان زینت بخشیده و روی نوبهی غذا میاندازیم، سپس دیگر برادران خود را در دوربرگ میگذاریم. این ترتیب را تا پر شدن قابلمه تکرار میکنیم. سپس روی کف پهن و شیبدار، ظرفمان را گذاشته و آبگازدهی را باز میکنیم.
پس از طی مراحل ذکر شده، ما میگوها را به مدت شش تا هشت دقیقه یا تا زمانی که بوی بوی میگو نیفتد درب قابلمه را با جاروبک پوشیده و آب پخته شده را از آن خارج میکنیم. پس از این صفحه گری، سفیده کنی برای بدست آوردن بازده بهتر کدامصفحه گری و یا نوع ایستادگی در برنامه قرار گیرید. با توجه به میزان و شدت گرمای مازوت و فاصلهی آن تا قوطی پخت، بازده عرضه شده از تهیه میگو سوخاری با آبگازدهی ویژگی بسیار موثری بر نتیجهی نهایی خواهد بود.
نتیجهی نهایی یک تابلوی پهن و مهیب از میگوها روی صفحهی مغره است که از طی مراحل فوق الذکر بدست خواهیم آورد. به عنوان انتهایی، میتوانید از این میگوها بهعنوان مادهی تزئینی در کنار فست فودها، ساندویچها و یا در شرایط خاص، در بادمجان پرکردنی استفاده کنید.
راهنمای کامل تهیه میگو سوخاری با آب گازدار
تهیه میگو سوخاری با آب گازدار بسیار ساده است و در کوتاهترین زمان ممکن میتوانید این غذای خوشمزه را به سفره خانواده خود اضافه کنید. در این راهنما، مراحل تهیه میگو سوخاری با آب گازدار بهطور کامل شرح داده شده است.
مرحله اول: میگوها را تمیز کردن
برای شروع، میگوهای خود را خوبتمیز کنید. برای این کار، آنها را با آب سرد سرشار کنید و بعد از حذف پوست و شاخه های آنها، آنها را مجدداً با آب سرد بشویید. سپس، روی هر میگو یک برش طولانی از پشت میگو به عمق حدود دو سانتیمتری بزنید و حسابگر بدن میگو را دور بزنید.
مرحله دوم: آماده کردن آب گازدار و سس
در مرحله بعد، شروع به آماده کردن آب گازدار میکنیم. برای این کار، آب را در داخل یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت بالا قرار دهید. سپس به آب چندین ورق برگ ترهی جعفری، نمک، فلفل سیاه، دانه های زیره و یک یا دو هل بیابانی اضافه کنید.
در مرحلهی آخر، سس را آماده میکنیم. برای این کار، دو قاشق غذاخوری روغن را در تابهای سرد درآورده، دو سر پیاز را ریز ریز کرده و به تابه اضافه مینماییم و در حرارت ملایم برنگرید. پس از پخته شدن پیازها دو گوجه فرنگی خرد کرده و همراه با دو حبه سیر رنده شده اضافه کنید. سپس دو تا چهار قاشق غذاخوری رب را به همراه یک لیوان آب به آن اضافه کرده و بعد از چند دقیقه بر روی حرارت ملایم قرار داده تا سس خود را آماده کنید. با توجه به سلیقهی خود، میتوانید نمک و فلفل به سس خود اضافه کنید.
مرحله سوم: پخت میگوها
اکنون، میگوهای خود را در داخل آب گازدار قرار میدهیم و برای حدود سه تا پنج دقیقه آنها را در حرارت ملایم قرار میدهیم تا آنها پخته شوند. دقت داشته باشید که باید زمان پخت میگوها را تفحص کنید و فراموش نکنید که زمان طولانی پخت از آنها شده سفت شوند و طعم کمی تلخ داشته باشد.
مرحله چهارم: غذا دهی میگوها
بعد از پخت نمودن میگوها، آنها را نزدیک به حرارت برده و به سس خود اضافه کنید. محتویات تابه را با یکدیگر مخلوط کنید تا میگوهای شما یک بار دیگر گرم شوند. همچنین میتوانید از روی فرن آنها را برای چند دقیقه نیز به مدت کمی پختید.
در انتها، میتوان خورشت میگو سوخاری را با یک نان تازه سرو کرد و یک غذای خوشمزه و فوقالعاده را به سفره خانواده خود اضافه نمایید.
طرز تهیه میگو سوخاری با آب گازدار با پخت در فریزر
میگوی سوخاری با آب گازدار نوعی غذای دریایی است که در بسیاری از کشورهای جهان مورد استفاده قرار میگیرد. این غذا ابتدا با آب گرم جوشانده شده، سپس در غلظت آب گازدار قرار داده میشود تا بوی و طعم میگو بهتر از قبل شود. در ادامه نیز، میگو با استفاده از فریزر پخته میشود تا طعم و مزهای بیشتر بگیرد.
برای آماده سازی این غذا، میگوها باید ابتدا شسته و سپس با تیغههایی که قبلاً تیز شدهاند، بریده شود. در مرحله بعدی، آنها را در حوضی قرار داده و آب جوشانده را به آنها اضافه کنید. سپس، حوض را با پلاستیک پوشش دهید تا بخار تبخیر نکند.
بعد از حدود ۵ دقیقه، آب گازدار را به آب کرده و برای ۵ دقیقه دیگر به مدت پخت آنها را در آن بگذارید. پس از اتمام پخت، میگوها را خارج کرده و آب را از بین ببرید. اکنون، آنها را در داخل فریزر قرار داده و ۱۰ دقیقه بگذارید تا عمق آنها بخشی از یخ بیافتد.
سپس، پنیر روی زیره فرش را پخش کنید و میگوهای خنک شده را فوق آن قرار دهید. پایین دستههای شیپوری را در اطراف آن قرار دهید. بهتر است کندیهای شیپوری را در غمجویی نگه دارید تا عطر خوب آنها به میگوها منتقل شود. با تزئین با سبزیجات مورد علاقهتان، در آخر طبقه بندی چندین میگو سوخاری با آب گازدار معطر خود را برای مهمانانتان آماده کنید.
تهیه میگو سوخاری با آب گازدار با دم شدید
تهیه میگو سوخاری با آب گازدار با دم شدید، یک غذای خوشمزه و معروف در قسمتهای مختلف جهان است. این غذا با استفاده از مرغوبترین میگوها درست میشود که با استفاده از آب گازدار، طعم و عطری فوقالعاده به آن میبخشد. ما در ادامه به تهیه این غذا خوشمزه و روشهای آن میپردازیم.
ابتدا برای تهیه میگوها، آنها را تمیز کرده و پوست و قلمهای آنها را از بین برده و به دو قسمت تقسیم میکنیم. سپس میگوها را در آب شور به مدت ۳۰ دقیقه قرار میدهیم. در مرحله بعد، آب گازدار را روی حرارت متوسط قرار داده و میگوها را با آن آشپزی میدهیم. باید مطمئن باشید که آب گازدار به طور کامل از میگوها عبور کند تا طعم خوبی حاصل شود.
پس از اینکه میگوها به طور کامل آماده شدند، آنها را از آب بیرون میکشیم و همراه با چندین یا یک قاشق روغن، بر روی حرارت قرار میدهیم. سپس به ترتیب ادویههای مختلف را به آن میافزاییم. برخی از این ادویهها شامل فلفل سیاه، پاپریکا، و زعفران است. وقتی که میگوها طلایی و شفاف شد، نشانهای برای سرخ شدن کامل آنها، میفرستیم.
سالاد و سس خنک را به همراه میگوها سرو میکنیم و این غذای فوق العاده را به دوستانمان عرضه میکنیم. این غذا از جمله طعمهای روزمره نیست و برای مهمانانمان نیز میتواند جایگزینی مناسب باشد.
طرز تهیه میگو سوخاری با آب گازدار با روش سرخ کردن
میگوی سوخاری با آب گازدار یکی از پرطرفدارترین غذاهای دریایی در سراسر جهان می باشد. در این روش، میگوها با مواد نرم کننده و متفاوتی تهیه می شوند و در نهایت سرخ و خشک می شوند. در ادامه توضیحات مختصری در این مورد ارایه می شود:
مواد لازم:
- میگوهای تازه یا شنای مجمد
- نمک و فلفل سیاه
- 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز پودر
- 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
- 1/2 لیوان آب گازدار
روش تهیه:
1. ابتدا میگوها را تمیز کنید و کالباس آنها را از سر بگیرید. سپس آنها را برای حداقل یک ساعت در آب نمک قرار دهید تا مقداری درشت شوند.
2. با استفاده از کاغذ آشپزی، میگوها را خشک کنید تا روغن بهتر جذب شود.
3. روغن زیتون را در تابه یا ماهیتابه داغ کنید و سپس میگوها را اضافه کنید. با استفاده از قاشق مخصوص، میگوها را به دوران هر دو طرف سرخ کنید.
4. هنگامی که میگوها سرخ شدند، فلفل قرمز پودر و نمک را به آنها اضافه کنید و با مرباخوری به هم بزنید تا مواد بهتر به هم مخلوط شوند.
5. در آخر، آب گازدار و آبلیمو را به غذا اضافه کنید و به مدت چند دقیقه بعد از حرارت گرم کنید.
6. حال میگوسوخاری شما آماده است. برای سرو پخش نمائید و از آن همراه با نان یا ته دیگری لذت ببرید.
با این روش ساده می توانید میگوهای سوخاری را با طعم لذیذ و خوشمزه تهیه کنید. این غذا غنی از پروتئین است و به عنوان یک غذای سبک مناسب برای هر وعده غذایی می باشد.