طرز تهیه مرغ کنتاکی با جوجه گردان فر

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه مرغ کنتاکی با جوجه گردان فر

مرغ کنتاکی با جوجه گردان فر یکی از پرطرفدارترین غذاهای سریع السیر در دنیا است که در بسیاری از کشورهای جهان با استقبال بسیاری مواجه شده است. این غذا با مرغ تکه‌تکی کنتاکی که در داخل تفاله نخودپژمرده ریخته شده است و همچنین با سس مخصوص و عصاره‌های گیاهی و تندیکو تهیه می‌شود. دستور تهیه این غذا نیز مثل بسیاری از غذاهای سریع السیر بسیار ساده است و می‌تواند در کمتر از ۳۰ دقیقه آماده شود.

برای تهیه این غذا، در ابتدا مرغ‌ها را به صورت تکه‌تکی خرد کرده و در دو بشقاب از جمله یک بشقاب حاوی آرد و دیگری حاوی تخم مرغ و شیر تهیه می‌کنیم. سپس تکه‌های مرغ را ابتدا در آرد و سپس در تخم‌مرغ و شیر خمیرکرده و بعد از جوشاندن روغن در قابلمه، آنها را به مدت ۵ دقیقه سرخ کرده و با کاغذ آشپزی مرغ خود را خشک می‌کنیم.

سپس برای تهیه سس مخصوص، پیاز را داغ کرده و سپس تندیکو و عصاره‌های گیاهی اضافه کرده و پس از چند دقیقه، رب گوجه فرنگی، شیر، آب، سرکه سفید، سس تنوری، شکر، فلفل سیاه و نمک را به مواد دیگر اضافه کرده و آنرا برای حداقل ۲۰ دقیقه به خوبی اجازه می‌دهیم تا همه مواد با هم ترکیب شده و سس آماده شده باشد. نهایتاً با مرغ‌های سرخ‌شده و خورشیدی جوجه گردان جانبی، غذای خود را آماده کرده و لذت بخشید.



طرز تهیه مرغ کنتاکی با جوجه گردان فر:

مرغ کنتاکی یکی از پرطرفدارترین غذاهایی است که در سراسر جهان مصرف می‌شود. ترکیب شیرینی و تلخی در فرایند سرخ کردن مرغ طعم بسیار خوشایندی برای غذا به وجود می‌آورد. اما چگونه مرغ کنتاکی را با جوجه گردان فر تهیه کنید؟ در ادامه به توضیح هر مرحله از این فرایند می‌پردازیم.

ابتدا باید مرغ را با نمک و فلفل سیاه سرخ کنید. خورشید پودری نیز می‌تواند به آن اضافه شود. سپس مرغ را در دو قسمت تقسیم کنید. یک قسمت را در سس کنتاکی قرار داده و آن را به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا در این فرایند خورشید شیرین تر بشود. در موازنه با این مرغ، جوجه گردان را با روغن لیوان تفت دهید. در این مرحله باید دقت شود که لواشکی آن را برای سرو کنار قرار دهید.

در مرحله بعدی، به طور جداگانه باید پودر آرد، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و مرغ را در این ترکیب مخلوط کرده و درون آن را نشانه‌گذاری کنید. آرد را نیز به آرامی روی جوجه گردان بپاشید.

حال به مرحله سرخ کردن مرغ و جوجه گردان می‌رسیم. برای سرخ کردن مرغ و حتی جوجه گردان نیاز است تا یک قیمت خاص داشته باشید. در این فرایند باید به دقت زیادی توجه داشته باشید تا مرغ سرخ نشده باشد یا سوخته نشود.

در نهایت، مرغ کنتاکی و جوجه گردان را همراه با سالاد و سس شما سرو کنید. بهتر است برای این فرایند همچنین به خاطر داشته باشید که مرغ در دمای گرم سرو شود تا طعم آن حفظ شود و درک نکند. با این دستور با کیفیت خوب و طعم دلچسب مرغ کنتاکی را با جوجه گردان فر تهیه کرده‌اید.



مرغ کنتاکی با جوجه گردان فر چگونه تهیه کنیم؟

برای تهیه مرغ کنتاکی با جوجه گردان فر ابتدا باید مرغ را پاک کرده و سپس تابه‌ای را روی شعله‌ی متوسط قرار دهید تا گرم شود. سپس مرغ را در آن قرار دهید و اجازه دهید تا به طور کامل سرخ شود. پس از آن، مرغ را از تابه برداشته و آن را در یک بشقاب قرار دهید.

حال باید با اضافه کردن نمک، فلفل سیاه، آرد، تخم‌مرغ، خمیر تافیو، زعفران، سرکه و شیر تخم‌مرغ، جوجه گردان را آماده کنید. سپس جوجه گردان را به مدت 20 دقیقه در یک سینی پیچیده درون یخچال قرار دهید.

پس از گذشت 20 دقیقه، جوجه گردان را از یخچال خارج کرده و آن را به صورت یکنواخت روی مرغ قرار دهید. سپس با سرعت آن را درون فر چرخانید و سرخ کنید تا جوجه گردان طلایی رنگ شود و مرغ نیز بپزد.

هنگام سرو، می‌توانید مرغ کنتاکی با جوجه گردان فر را با سالادی از نسبت مناسب ترشیجات، خیار شور و گوجه فرنگی سرو کنید. همچنین می‌توانید از چیپس و سس کنار آن استفاده کنید. با دنبال کردن این روش، می‌توانید یک غذای خوشمزه و غذایی متفاوت را برای خودتان و خانواده‌ی خودتان طبخ کنید.



نکات مهم در تهیه مرغ کنتاکی با جوجه گردان فر

تهیه مرغ کنتاکی با جوجه گردان فر، یکی از آسان‌ترین و سریع‌ترین وعده‌های غذایی محبوب است. برای رسیدن به نتیجه‌ای خوشمزه، می‌توانید از نکات زیر استفاده کنید.

1 - تمیز کردن مرغ: از بین بردن هرگونه پوست و چربی باعث می‌شود که مرغ بهتر و سریع‌تر پخت شود. جوجه گردان فر هم بهتر است که ابتدا آن را تمیز کنید و پس از آبکشی کردن آن را خشک کنید.

2 - استفاده از ادویه‌های خوب: از آنجا که مرغ کنتاکی‌ها معمولاً با ادویه‌های خاص درست می‌شود، می‌توانید از گلپر، فلفل سیاه، پاپریکا و چند نوع دیگر از ادویه‌ها استفاده کنید تا به مزه‌ای بیشتر و تنوعی در طعم برسید.

3 - خمیر کنار آمد: بهترین روش برای رسیدن به پوست نیمه شفاف و خاص مرغ کنتاکی از خمیر استفاده کردن است. خمیر به خوبی روی مرغ چسبیده و به نتیجه مطلوب می‌رسید.

4 - پخت از مسافت فاصله مناسب: هرگاه مرغ تمیز شد و خمیر روی آن گذاشته شد، نیاز است به مراقبت از آن در حین پخت. مرغ به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه درون فر قرار داشته و هر گاه به طلاق عمیق آماده شد، می‌توان آن را از فر خارج کرد.

در نهایت، برای سرو کنتاکی به همراه جوجه گردان می‌توانید از سبزیجاتی مانند شوید، کنگر و پیاز سبز بهره برید. این غذا را همراه با سس مایونز و سیر سرد سرو کنید.



مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ کنتاکی با جوجه گردان فر

مرغ کنتاکی با جوجه گردان فر غذایی پرطرفدار است که در خانه به راحتی و با طعمی بی نظیر تهیه می‌شود. در اینجا به مرحله به مرحله طرز تهیه این غذا پرداخته خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه این غذا عبارتند از: مرغ تکه‌ای ۳۰۰ گرمی، فلفل دلمه‌ای ۲۰۰ گرمی، پیاز ۱ عدد، گردو خام ۲۰۰ گرمی، نمک و فلفل سیاه به میزان لازم، روغن مایع و نارگیل خشک شده.

اولین مرحله در تهیه این غذا، شستن و خشک کردن مرغ است. سپس مرغ را به تکه‌های کوچکتری تقسیم کرده و با نمک و فلفل سیاه و دو قاشق روغن مایع مخلوط کنید.

برای تهیه جوجه گردان، پیاز را ریز خرد کرده و در قیف غذایی ریخته و به همراه گردو خام رنده شده، نمک و فلفل سیاه، حدود ۱ قاشق روغن مایع و ۱ قاشق نارگیل خشک شده، مخلوط کنید.

حالا مرغ را در فریزر ۱۰-۲۰ دقیقه قرار دهید تا بهتر با جوجه گردان آغاز بگیرد. سپس مرغ را در ظرف پیرکسی بریزید و با ۲-۳ قاشق روغن مایع مخلوط کنید. سپس جوجه گردان روی مرغ بریزید و در فر درجه دهانه‌رو ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱ ساعت بپزید.

در این مدت، چندین بار غذای خود را چک کرده و با چنگال از هر ۱۵ دقیقه، روغن زیر مرغ را پاک کنید. پس از مدت ۱ ساعت، غذای خود را از فر خارج کنید و با پارچه‌ای خشک پوشیده شده روی آن بگذارید تا سطحش خشک شود.

سپس با فلفل دلمه‌ای تزیین کرده و سرو کنید. غذایی شهی و ترد را به دست خواهید آورد که حتی با مرغ کنتاکی اصلی رستوران ها هم نمی‌تواند مقابله کند.



رازی برای طعم دهی بهتر مرغ کنتاکی با جوجه گردان فر

مرغ کنتاکی یکی از محبوب ترین غذاهای فست فودی در سراسر جهان است که با رازهای طعم دهی مختلف به یک بهترین منوی فست فودی تبدیل شده است. اما یکی از چالش هایی که در طعم دهی به مرغ کنتاکی وجود دارد، انواع روش های طبخ و مواد مورد استفاده است.

اگر شما به دنبال یک طعم فوق العاده برای مرغ کنتاکی هستید، می توانید از جوجه گردان فر استفاده کنید. جوجه گردان فر، یک نوع ماده غذایی فوق العاده است که کاربردهای فراوانی در طعم دهی به غذاها دارد. از ویژگی های جوجه گردان فر می توان به پروتئین بالا، کم کردن چربی و عالی بودن در سلامت قلبی وعروقی اشاره کرد. بنابراین اضافه کردن این ماده غذایی به مرغ کنتاکی باعث طعم دهی بهتری به غذا خواهد شد.

برای استفاده از جوجه گردان فر در طعم دهی به مرغ کنتاکی، می توانید آن را به طور مستقیم به ناگت ها یا پوست موجود بر روی مرغ اضافه کنید. سپس مرغ را پخته و سرو کنید. یا می توانید جوجه گردان فر را با سایر افزودنی ها مانند فلفل قرمز، زعفران و غیره ترکیب کنید تا طعم و بوی بهتری به غذا دهید.

همچنین، جوجه گردان فر می تواند به عنوان افزودنی در تهیه سس های مختلف برای مرغ کنتاکی استفاده شود. برای تهیه سس، می توانید جوجه گردان فر را با سایر موادی مانند پودر چیلی، اسفناج و سس مایونز ترکیب کنید تا یک سس خوشمزه و بسیار خوش طعم برای مرغ کنتاکی داشته باشید.

به طور خلاصه، جوجه گردان فر یکی از بهترین روش های طعم دهی به مرغ کنتاکی است. با استفاده از این نوع ماده غذایی، می توانید طعم و بوی بهتری به مرغ کنتاکی ببخشید و همچنین سلامتی مصرف کننده را نیز حفظ کنید. به این ترتیب می توانید با آماده کردن یک منوی فست فودی خانگی، لذت غذا خوردن را به مراتب بیشتر کنید.



طرز سرو کردن مرغ کنتاکی با جوجه گردان فر به شیوه حرفه ای

سرو کردن مرغ کنتاکی با جوجه‌گردان فر به شیوه حرفه‌ای یکی از الگوهای خوشمزه و جذاب غذاپزی است که در تمام رستوران‌های غذایی دنیا قابل دسترسی است. اگر به دنبال یک غذای خوشمزه، شفاف و اصیل هستید، مرغ کنتاکی با جوجه‌گردان فر را امتحان کنید.

ابتدا مرغ کنتاکی را با اسپایس، نمک و فلفل سیاه از قبل ترکیب شده تند می‌کنیم و برای مدت حداقل یک ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا به خوبی طعم بگیرد. سپس مرغ کنتاکی را درون فر قرار داده و برای 30 تا 35 دقیقه با دمای 200 درجه سانتی‌گراد پخته می‌کنیم.

در عین حال، جوجه‌گردان را با زیتون‌ریمو؛ سیر، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز طعم دهیم و برای مدت 20 الی 25 دقیقه درون فر قرار می‌دهیم تا طرز سروکردن مرغ کنتاکی به همراه جوجه‌گردان فر را شروع کنیم.

پس از آن، مرغ کنتاکی را از فر بیرون می‌آوریم و به آن مایع گرفته شده از جوجه‌گردان اضافه می‌کنیم و به مدت 10 دقیقه دیگر درون فر قرار می‌دهیم تا جوجه‌گردان به شکل کامل به مرغ جذب شود.

طرز سروکردن مرغ کنتاکی با جوجه‌گردان فر به شیوه حرفه‌ای به اینصورت است که قسمت پایین مرغ کنتاکی را از بین می‌بریم و به همراه جوجه‌گردان فر روی بشقاب سرو می‌کنیم. در آخر می‌توانید با پیاز سرخ شده، نعناع و نخود فرنگی آن را تزیین کنید تا طعم و دید آن فوق‌العاده شود.