طرز تهیه مرغ با آلو و هویج
تهیه مرغ با آلو و هویج یکی از غذاهای سنتی و خوش طعم ایرانی است. این غذا با ترکیب مرغ، آلو و هویج و ادویه جات خاصی تهیه می شود که باعث شده طعمی بسیار خوشمزه و فوق العاده داشته باشد. در این روش گوشت مرغ را از پیش می پزیم تا آماده پخت شدن باشد.
برای تهیه این غذا ابتدا باید مرغ را شسته و پوست آن را کنده کنیم. سپس آن را در ظرفی قرار داده و آب ریخته و روی حرارت بگذاریم. زمان پخت گوشت مرغ به عوامل مختلفی مثل سن گوشت و اندازه آن بستگی دارد. هنگامی که گوشت مرغ پخته شد، آن را از آب دربیاوریم و خنک کنیم.
بعد از خنک شدن، ما آن را تکه تکه کرده و مواد دیگر را آماده می کنیم. هویج را خرد کرده و درون یک قابلمه جداگانه بریزیم. به این هویج کرده شده سبزی خشک و نمک را اضافه کرده و روی حرارت بگذاریم تا هویج نرم شود. سپس، ما هویج را از روی حرارت برمی داریم و به آن آلو را اضافه می کنیم. همچنین در این مرحله می توانیم ادویه های خود را مانند زرد چوبه و زعفران و ادویه چینی به آن اضافه کنیم.
در نهایت، ما تکه های مرغ را به روی هویج و آلو می ریزیم و آن را برای چند دقیقه در روی حرارت قرار می دهیم تا مرغ نیز بدرستی پخته شود. این غذا را می توان با نان تازه یا برنج سفید سرو کرد و از آن به عنوان یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانی لذت برد.
راهنمای تهیه غذای مرغ با آلو و هویج
تهیه یک غذای خوشمزه و خوشرنگ با مرغ، آلو و هویج، بسیار آسان و جالب است. این غذا در کنار طعم لذیذش، غنی از مقدار زیادی از ویتامین ها و مواد مغذی است. در این راهنما، چگونگی تهیه این غذا را به شکل گام به گام توضیح خواهیم داد.
مرغ را بریده و با یک سری از ادویههای مختلف مثل نمک، فلفل، زردچوبه و یا دارچین به شکل منظم درآورید. پس از آن، مقداری از روغن را به داخل قابلمه بریزید و مرغ را در آن به مدت چند دقیقه سرخ کنید تا قلیان به خوبی پخته شود.
هویج ها را پوست کرده و به صورت رنده شده به مرغ افزوده و به مدت 5 تا 10 دقیقه با یکدیگر قاط کنید تا طعمهای هویج در مرغ جذب شوند و مرغ حسابی عطر کند.
آلو ها را هم شسته و با رنده ریز خرد کرده و به مخلوط مرغ و هویج اضافه کنید. اکیداً توصیه میشود آلو را سفت- کنین و خرد کنبن. سپس همه مواد را باهم ترکیب کرده و به صورت مخلوط در ماهیتابه بریزید تا غذایتان حال باشد.
درنهایت، غذا را به مدت 20 تا 30 دقیقه با یک فر یا روی شعله ملایم قهوهای پخته، تا مرغ چرب شود و نرم. با این طریق غذایی عالی برای خانواده خود در آمادشون بسیار آسان است و مخلوط از ماکارانی هم داشته باشید، قراره که به مفید ترین انواع غذاها برای چاقی و کمبود مواد مغذی تبدیل بشه.
نکات برای درست کردن مرغ با آلو و هویج
برای آماده کردن مرغ با آلو و هویج، ابتدا باید آلوها را به دو نیمکره بریده و در آب جوش به مدت 10 دقیقه پخته و بعد از آبکشی آنها را در پیاز ریز شده و روغن سرخ کرده تفت دهید. سپس مرغ را به دو نیمکره تقسیم کرده و داخل یک قابلمه انداخته و به همراه پیاز سرخ شده، آلوها، یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی، آب زردچوبه و نمک و فلفلی که در مخلوطی ترکیب شده با آنها را روی مرغ بریزید و آن را با حرارت کم و بدون پوشک خوراکی 70 تا 90 دقیقه بپزید تا کاملا پخته شود.
برای تهیه هویجها، باید هویجها را به نوارهایی با ضخامت و اندازه مشابه برش داده و داخل یک قابلمه ریخته و با آب و نمک پخته شود. سپس هویجها را در یک تابه در روغن سرخ کرده و ادویههای روی آنها را ریخته و همه چیز را تفت داده تا هویجها کاملا نرم شوند و ادویه همچنان در برابر حرارت آسیب ندیده باشد.
پس از اتمام پخت مرغ و هویج، آنها را در یک سینی میریزیم و همراه با یکدیگر سرو میکنیم. همچنین میتوانید برای تزئین ظاهر آن، از برگ پیاز و یا ربانی برای دکوراسیون استفاده کنید. در نهایت، غذای خوشمزه مرغ با آلو و هویج آماده است و میتوانید با نان تازه و ماست سرو کنید.
طرز تهیه غذای خوشمزه مرغ و آلو و هویج
تهیه غذای مرغ و آلو و هویج یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است. برای پخت این غذا ابتدا باید مرغ را پاک کرده و به قسمت های کوچک تقسیم کنید. سپس با استفاده از روغن درون قابلمه، مرغ را سرخ کنید تا رنگ طلایی بگیرد.
سپس، باید هویج را پوست کنده و به ریز مربع های کوچک تقسیم کنید. سپس هویج ها را در آب جوش قرار دهید تا به آرامی پخته شوند. آلو ها را نیز قبل از شروع پختگی هویج ها، پوست کنید و به دو نیمه تقسیم کرده و هسته های آنها را بیرون بیاورید.
سپس، اگر خواستید آلوها را ورقه ورقه کنید یا به شکل حلقه هایی برش دهید. چنانچه میخواهید غذای خود را شیرین تر کنید میتوانید 1 قاشق غذاخوری شکر یا 1 قاشق سرکه اضافه کنید.
در مرحله بعد، پیاز را خرد کرده و به همراه تمامی مواد ذکر شده (مثل زعفران، زردچوبه و فلفل سیاه) به قابلمه اضافه کنید و بگذارید تمامی مواد در کنار هم پخت بشوند. در انتها، آلوهای خرد شده و هویج ها را اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند. با پخت این غذا میتوانید طعمی شیرین و خوشمزه تجربه کنید که مخصوصا با نان تازه و داغ میتواند بسیار شیرین و لذیذ باشد.
راهنمای تهیه مرغ کباب با آلو و هویج
تهیه مرغ کباب با آلو و هویج یکی از غذاهای خوشمزه و محبوبی است که با استفاده از این راهنما، میتوانید به راحتی آن را در خانه تهیه کنید.
ابتدا مرغ را برش داده و در ظرف مناسبی برای مرغ کباب قرار دهید. سپس با استفاده از فلفل سیاه، نمک، زعفران، روغن و آب لیمو یک مخلوط بافت کرده و روی مرغ بریزید. به همراه آن ترکیبی از آلو و هویج نیز میتوانید تهیه کنید. برای این کار، هویج و آلو را برای چند دقیقه درون آب جوش نگه دارید و سپس آنها را به صورت خلالی خرد کنید.
مرغ کباب را در ظرف فریزر قرار داده و اجازه دهید مواد مرغ به طور کامل جذب شوند. سپس میتوانید آن را درون پیشپزشده یا فر معمولی برای پخت تهیه کنید. بعد از پختن مرغ کباب، آن را در بشقاب مناسب درآورده و ترکیبی از آلو و هویج را به صورت استکانی در کنار آن قرار دهید تا به عنوان صفحهی زیری برای پخت مرغ کباب خدمت کند.
اگر به دنبال یک دسر سرد هستید، میتوانید با استفاده از آلو و هویج، مربایی تازه و خوشمزه درست کنید. برای این کار، آلو و هویج را برش داده و درون ظرفی قرار دهید. سپس با استفاده از شیر و شکر، مخلوطی سفت و یکدست بسازید و روی آلو و هویج بریزید. سپس دسر را به داخل یخچال بگذارید تا خنک شود و برای سرو پذیرایی همراه با مرغ کباب تهیه کنید.
نکات مهم در آماده سازی مرغ و آلو و هویج
آماده سازی مرغ، آلو و هویج یکی از پرمصرف ترین غذاهای خانگی محسوب می شود که برای طعم دلچسب و کیفیت عالی اموری باید در نظر گرفته شود. در این مطلب به بررسی نکات مهم در آماده سازی مرغ، آلو و هویج پرداخته خواهد شد.
آماده سازی مرغ: از اهمیت ویژه ای در آماده سازی مرغ، نوع و کیفیت مرغ استفاده شده می باشد. برای تهیه یک مرغ با طعم دلچسب و کیفیت عالی باید به حیواناتی با مرغی سالم و تازه توجه کنید. سپس مرغ را با یک دسته از آرد سیاهپوستی پوشانده و با نمک و فلفل سیاه، آبلیمو و روغن زیتون مرغ را ماساژ دهید. پس از آماده سازی مرغ، می توانید آن را درون قابلمه یا تابه ای با روغن سرخ کنید.
آماده سازی آلو: برای آماده سازی آلو باید از سایز بزرگ آلو استفاده کرد. قبل از برش آلو، باید پوست آن را تمیز کنید و پس از آن آلو را به دو نیمه تقسیم کنید. سپس می توانید آلو را با یک مقدار کمی از ادویه جات دلخواه و برای طعم دلچسب یک قاشق غذاخوری از شکر چینی بپزید. می توانید آلو را به صورت پرستویی برش دهید تا بهتر ظاهر شود.
آماده سازی هویج: هویج را به کمک یک چاقو تیز برید و به قطعات دلخواه برش دهید. سپس هویج را در ماست خام تر دوخته و با آب یا شیر خامخوری رقیق کنید. سپس به کمک نمک و سرکه و روغن زیتون به طعم دلخواه مرغ تکه شده را در یک کاسه ریخته و آن را برای ده دقیقه تفت دهید.
به این ترتیب، برای آماده سازی مرغ، آلو و هویج باید به نکات مهمی توجه کرد تا غذایی با کیفیت و طعم دلچسبی تهیه شود. این نکات شامل استفاده از مواد با کیفیت، استفاده از ادویه جات و اسانس های دلخواه و زمان مناسب پخت و پز مواد می باشند که به روش های متفاوتی قابل اجرا هستند.