طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه با فیلم
تهیه مرغ شکم پر در قابلمه یکی از بهترین و ساده ترین روش های پخت مرغ است که می توان از آن برای غذایی شاداب کننده و عالی برای خانواده استفاده کرد. با مرغ شکم پر، شما می توانید یک غذای خوشمزه و پر پخت و پز درست کنید که می توان آن را با سبزیجات و برنج پلو سرو کرد.
ابتدا مرغ را بشویید و صدمه دیده های آن را بررسی کنید و سپس مرغ را با پودر آویشن و مرغابیا پاک کنید و حالا آن را بر روی شوی کاغذی خشک کرده و خرد کنید.
سپس، یک قابلمه را بر روی حرارت متوسط گذاشته و روغن را به آن اضافه کنید. حرارت را افزایش دهید تا روغن داغ شود. حالا، مرغ را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت بدهید تا رنگ طلایی به آن بدهید.
بعد از اینکه مرغ طلایی شد، پیاز خرد شده و سیر به قابلمه اضافه کنید و تفت بدهید تا پخته شوند. حالا، یک کوبیده گوشتی و رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کرده و برای چند دقیقه تفت بدهید تا تشکیل رنگی شود.
پس از اینکه کلیه مواد در قابلمه قرار گرفت، آب را به عنوان مایع اضافه کنید و خوب روی آن کامل بپوشانید تا مرغ خوب پخته شود. سپس قابلمه را با یک درب محکم بپوشانید و آن را برای 30 دقیقه بجا بگذارید تا مرغ کاملاً پخته شود.
در انتها، مرغ شکم پر را در بشقاب سرو کرده و با برنج پلو و سبزیجات سرو کنید. این غذا کاملاً سرشار از طعم و مزه های فوق العاده بوده و با فضای خوشایند آن، می تواند به میزان زیادی از خستگی روزانه شما را بهبود بخشد.
آموزش پخت مرغ شکم پر در قابلمه با فیلم
پخت مرغ شکم پر در قابلمه یک غذای پرطرفدار و خوشمزه است که بسیاری از افراد دوست دارند آن را در طعم دهی روزانه خودشان قرار دهند. برای پخت این غذا، نیازی به مهارت خاص و یا تجهیزات پیچیده نیست و همه افراد میتوانند به راحتی با دنبال کردن چند مرحله، آن را تهیه کنند.
ابتدا برای پخت مرغ شکم پر در قابلمه، ابتدا باید مرغ را تمیز کرده و تکه هایی از آن را با اندازه مساوی برش دهید. در مرحله بعد، قابلمه را روی حرارت قرار دهید و روغن را به آن اضافه کنید. بعد از اینکه روغن گرم شد، مرغ را به قابلمه اضافه کنید و به خوبی کناره آن را پخته و سفید کنید.
در مرحله بعد از پخت و سفید کردن مرغ، سبزیجات مختلفی مانند پیاز، سیر، نعنا، زردچوبه و ... را به قابلمه همراه با مرغ اضافه کنید. این سبزیجات به غذا طعم خاصی می دهند و با ترکیب شدن با مرغ، اغلب به دلیل طعم خوبشان، پسندیده و محبوب هستند.
در آخر نیز، قرار دهید قابلمه را بر روی حرارت و با یک کاور محکم بگذارید و مرغ و سبزیجات را با هم بپزید تا در نهایت یک غذای خوشمزه و شیرین درست کنید. استفاده از نکات ویژه مانند اضافه کردن نعنا و پخت با حرارت کم، می تواند باعث افزایش طعم و عطر این غذا شود. در نهایت، آن را با نان یا برنج سفید ارائه دهید و از غذای خود لذت ببرید.
روش ساختن غذای مرغ شکم پر در قابلمه با فیلم
برای ساخت غذای مرغ شکم پر در قابلمه، ابتدا باید مرغ را با آب شستشو داده و سپس آن را در داخل قابلمه قرار دهید. سپس با استفاده از ترکیبی از قارچ، پیاز، سیر، زنجبیل و فلفل سیاه، مرغ را پخته و روی آن را بپوشانید.
برای تهیه این غذا، میتوانید از فیلمهای آموزشی آنلاین استفاده کنید. در این فیلمها به شما نحوه آماده سازی مواد و آشپزی مرغ شکم پر را به صورت دقیق نشان خواهند داد.
همچنین، در هنگام ساخت این غذا به عوامل دیگری نیز میتوان توجه کرد. برای مثال، میتوان از نوع قابلمه یا تنظیم درجه حرارت و زمان پخت استفاده کرد تا حاصلی ایدهآل به دست آید. از طرفی، میتوان با استفاده از انواع مواد مختلف، ذائقه خود را به دلخواه تغییر داد.
در نتیجه، ساخت مرغ شکم پر در قابلمه با فیلمهای آموزشی و توجه به عوامل دیگری مانند نوع قابلمه، دمای پخت و مواد مورد استفاده، میتواند به تهیه یک غذای خوشمزه و سالم منجر شود.
مرحله به مرحله تهیه مرغ شکم پر در قابلمه با فیلم
برای تهیه مرغ شکم پر در قابلمه ابتدا باید مرغ را به شکل مناسبی آماده کرد. برای آماده کردن مرغ بهتر است از مرغ با کیفیت و تازه استفاده شود. در ابتدا مرغ را با آب بشویید و سپس با کاغذ خشک کنید. پس از این کار، مرغ را قطعات کوچک تری برش دهید و آنها را سرخ کنید تا طعم بهتری به آن بدهد.
برای تهیه قابلمه لازم است یک قابلمه مستحکم و دارای درپوش مناسب انتخاب کنید. در این قابلمه ابتدا روغن را بر روی حرارت بالا قرار دهید تا گرم شود و سپس قطعات مرغ را به آن اضافه کنید و آنها را سرخ کنید. پس از اینکه مرغ سرخ شد، آن را از قابلمه خارج کرده و در بشکه قرار دهید.
بعد از آن لازم است که سبزیجات و ادویه جات را به قابلمه اضافه کنید. برای اضافه کردن سبزیجات میتوانید از پیاز و سیر استفاده کنید. همچنین برای افزودن عطر و طعم به غذا، میتوانید از گیاهانی مانند زنجبیل و فلفل سیاه استفاده کنید. این مواد را به همراه تنه گردو و سسی که در آن مرغ را سرخ کرده اید، به قابلمه اضافه کنید.
بعد از آن پوست چرخ شده و آب را به قابلمه اضافه کرده و به مدت 45 دقیقه در حرارت ملایم آن را درون قابلمه بپزید. پس از این مدت زمان، قابلمه را از حرارت بردارید و مرغ شکم پر را با غذای خود سرو کنید. در این مرحله شما می توانید از نان تازه و سالاد به عنوان همراهی برای این غذا استفاده کنید.
آشپزی را با ما یاد بگیرید: مرغ شکم پر در قابلمه با فیلم
آشپزی یکی از هنرهایی است که تاثیر زیادی بر زندگی افراد دارد و در بسیاری از کشورها به عنوان یکی از رسومات و فرهنگ های هر منطقه شناخته می شود. در اینجا به آموزش یکی از غذاهای پرطرفدار و محبوب در سراسر جهان، یعنی «مرغ شکم پر در قابلمه» پرداخته می شود.
برای تهیه این غذا ابتدا مرغ را بشویید، پوست آن را بردارید و مرغ را داخل قابلمه بگذارید. سپس به همراه ادویه های دلخواه خود، آب، زعفران، استخوان های مرغ یا سبزیجات مورد نظر، آرد کنجد، دارچین و چند تا از برگ های فلفل تلخ را به قابلمه اضافه کنید. قابلمه را بر روی حرارت قرار دهید و آن را برای یک ساعت به مدت نصف وقت به مدت یک ساعت بپزید، تا مرغ کاملاً پخته شود و لذت بخش طعم بگیرد.
به محض اینکه غذا پخته شد، قابلمه را از حرارت بیرون بکشید و محتویات آن را داخل ظرف مناسبی بریزید. در این مرحله از روی طعم دلخواه، می توانید به غذا نمک و فلفل اضافه کنید. در آخر نیز، بسته به میل خود و علاقه به تزیین، می توانید غذای خود را تزیین کرده و آن را با نان یا برنج سرو کنید.
مرغ شکم پر در قابلمه غذایی بسیار خوشمزه، سالم و با ارزش غذایی زیادی است. با تمرین و آشنایی بیشتر با مواد اولیه این غذا، می توانید آن را به راحتی در خانه تهیه کنید و در مهمانی ها و جلسات خود سرو کنید.
طرز تهیه مستقیم و کامل مرغ شکم پر در قابلمه با فیلم
برای تهیه مرغ شکم پر در قابلمه ابتدا باید یک مرغ شکم پر (حدود یک کیلوگرم) تهیه کنید و آن را تمیز کرده و ماهیتابه آن را از داخل پاک کنید. پس از اینکه مرغ تمیز شده است، آن را با نمک و فلفل به مدت یک ساعت درجا میگذاریم تا از پیش پخته شود.
برای آماده کردن قابلمه، دو قاشق روغن زیتون را در قابلمه روی حرارت بالا قرار داده و مرغ را برای سرخ شدن به ترتیب از هر سمتی روی آن قرار میدهیم. پس از اینکه همه سطوح مرغ سرخ شدند، آنها را برداشته و در کنار قایق کردنی ها قرار میدهیم.
پیاز را به ترتیب خوبی خرد کرده و آن را در قابلمه باقیمانده سرخ میکنیم. بعد از سرخ شدن پیاز، آن را با افزودن چند حبه سیر تحمیل میکنیم و آن را برای تهیه سس درجه بندی میکنیم. سپس یک قاشق غذایی رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و با یک لیوان آب آن را مخلوط کرده و به جوش بیاورید.
حالا، مرغ را به قابلمه بازگردانده و سس را بر روی آن ریخته و با پوشاندن درب قابلمه آن را روی حرارت کم گذاشته تا غذا به آرامی پخت شود، حداقل به مدت یک ساعت. پس از یک ساعت پخت، مرغ آماده است و می توان آن را با سبزیجات و سالاد سرو کرد.