طرز تهیه مرغ شکم پر داخل تنور گازی
مرغ شکم پر یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که در تمامی روزهای سال در میان خانوادهها سرو میشود. این غذا به دلیل طعم خوشمزه و رونقی که به ظاهر غذایی میبخشد، بسیار محبوب است.
برای تهیه این غذا مرغ شامل قسمت شکم پر، پوست و ماهیچهها استفاده میشوند و از چندین نوع اسپایس و طعمدهنده تشکیل میشود. برای تهیه مرغ شکم پر در تنور گازی، در ابتدا قطعات مرغ در داخل یک بشقاب توضیع میشود و به آن نمک، فلفل، زردچوبه و دیگر اسپایسهای مورد نیاز اضافه میشوند.
پس از این کار، مرغ در داخل تنور گازی قرار داده میشود و به مدت یک ساعت و نیم تا دو ساعت در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد شسته میشود. در ادامه احتمالاً باید به دادن رنگ بازی کنید و ممکن است نیاز به افزودن کمی روغن داشته باشید.
در نهایت، مرغ شکم پر آماده سرو شدن است و میتوانید آن را با نان تازه و سالاد تزیین شده سرو کنید. این غذا با نوشابه، آب میوه و یا چای سرو میشود و بسیار خوشمزه است.
روش تهیه مرغ شکم پر در تنور گازی
تهیه مرغ شکم پر در تنور گازی یکی از دستورهایی است که توصیه میشود تا در جشنها و مهمانیها به همراه تندرستی و خوشمزگی سرو شود. برای تهیه این غذا ابتدا باید مرغهای شکم پر را تهیه کنید. برای این کار، مرغها را به دست یک قصاب متخصص بسپارید تا این قسمت از مرغ را برای شما درست کند.
پس از تهیه شکم پرها، باید آنها را با موادی مثل پیاز، سیر، زرد چوبه و نمک و فلفل دارچینی مخلوط کنید. سپس معطر کنندهها را به مرغ اضافه کنید. پس از آماده کردن مرغ، آن را در تنور گازی دم کنید تا به اندازه کافی پخته شود و طعم فوقالعادهای به مرغ دهد.
در این مرحله اگر میخواهید غذای بسیار خوشمزه و طعمداری داشته باشید، میتوانید به مرغ افزودنیهای دیگری هم بیفزایید. اضافه کردن موادی مثل خیار شور، ذرت و بیشتر پیاز به این غذا میتواند شما را به پختن آن وادار کند.
با تهیه این غذا و سرو به دوستانتان، میتوانید به آنها نشان دهید که چقدر در پخت غذاها سخت کوش هستید. این غذا را با نان سنتی و یک پیمانه شیر گرم همراه کنید تا لذت کامل از غذای خود ببرید.
راهنمایی برای پخت مرغ شکم پر در تنور گازی
جهت پخت مرغ شکم پر در تنور گازی، ابتدا باید مرغ را با آب شستشو داده و سپس آن را با پوست به روی تخته برای نرم شدن قرار دهید. در این مرحله می توانید آن را با فلفل سیاه و نمک پر کنید تا طعم بیشتری داشته باشد.
سپس می توانید نرم کردن با جعبه زنی و برش دادن دو پای مرغ، درون آن پیاز، سیر، زردچوبه و شماره دیگری از ادویه ها را قرار دهید تا باعث بوی خوش مرغ شوند. در این مرحله می توانید به روی دو پای مرغ نرم شده با نمک و فلفل لیموعمان را بریزید.
سپس می توانید مرغ را در تنور گازی قرار داده و به مدت یک ساعت در دمای 200 درجه سانتیگراد پخت کنید. پس از گذشت زمان مشخص شده، می توانید مرغ را از تنور بیرون آورد و با یک دکمه باقی مانده درون تنور را کنترل کنید. در صورتی که پایه های مرغ با رنگ طلایی پخته شده باشند، می توانید ببینید که آماده خوردن می باشد.
در نهایت، سرویس دهی می توانید مرغ را با گرم و سبک سالاد لوییز به همراه بعضی از مربای خوشمزه گندم سرو کنید و از غذای خود لذت ببرید. همچنین می توان به عنوان خوراکی در دستور غذا خوردن ارائه شود.
مرغ شکم پر داخل تنور گازی با طعم لذیذ
مرغ شکم پر داخل تنور گازی با طعم لذیذ یکی از غذاهای محبوب رستورانهاست. این غذا با مرغی تهیه میشود که شکم آن با مخلوطی از ادویههای مختلف، سبزیجات و آرد نان خشک پر شده است.
برای تهیه این غذا، ابتدا باید مرغ را با ماست و ادویههای مورد نظر طعمدهی کرده و حداقل چند ساعت قبل از پخت در یخچال نگهداری کرد. بعد از آن، مرغ را در تنور گازی برای مدتی پخت داده و سپس خروجی شکم آن با موادی مثل پیاز، گوجه فرنگی، سیر، فلفل دلمه، نمک، فلفل سیاه و سبزیجات مختلف مانند بابونه و رزماری که با آرد نان خشک ترکیب شده، پر میشود.
طعم لذیذ این غذا به دلیل استفاده از مواد طبیعی برای تهیه شکم مرغ و مخلوطی از ادویههای مختلف، سبزیجات و آرد خشک نان است. این غذا را میتوان با سالاد، نان تست و سسهای مختلف سرو کرد و برای کسانی که به دنبال یک غذای خاص و لذیذ هستند، مرغ شکم پر داخل تنور گازی با طعم لذیذ خیلی مناسب است.
دستور پخت مرغ شکم پر در تنور گازی
گوشت مرغ از پرطرفدارترین انواع گوشت هاست و به صورتی که آموزش داده می شود، در تنور گازی خوشمزه و عالی در می آید. دستور پخت مرغ شکم پر در تنور گازی بسیار ساده است و با توجه به موادی که برای آن نیاز است، می توانید به راحتی این غذای خوشمزه را در سریعترین زمان ممکن به صورت خانگی تهیه کنید.
به طور کلی برای پختن مرغ شکم پر در تنور گازی، نیاز به یک تنور گازی، یک مرغ با وزن حدود ۱۰۰۰ گرم، کمی آبلیمو، کمی نمک، کمی فلفل سیاه، کمی جعفری، کمی سیر، کمی پیاز و یک شیرینی پیاز دارید. برای شروع، مرغ را با آبلیمو، نمک، فلفل سیاه و جعفری، خوب می کنیم و باید چند دقیقه صبر کنیم تا این مواد به خوبی به گوشت مرغ نفوذ کند. سپس مرغ را درون تنور گازی می ریزیم و آن را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد، برای یک ساعت می پزیم.
در این مرحله نیز باید به پختن غذا توجه داشته باشیم و از اینکه غذا خشک نشود، مطمئن شویم. برای رسیدن به این هدف، می توانیم گوشت مرغ را به یک لایه نازک از پیاز و سیر بپوشانیم تا غذا خشک نشود. پس از گذشت یک ساعت، تنور را خاموش کرده و مرغ را به مدت چند دقیقه بیشتر در تنور گازی بگذاریم تا بیشتر پخته شود. در نهایت، می توانیم مرغ را با نان تازه سرو کنیم و از عطر و طعم استثنایی آن لذت ببریم. امیدواریم که این راهنمایی به شما کمک کرده باشد تا بهترین نتیجه را در پختن مرغ شکم پر در تنور گازی بدست آورید.
مرحله به مرحله تهیه مرغ شکم پر در تنور گازی
مرحله به مرحله تهیه مرغ شکم پر در تنور گازی
طرز تهیه یک مرغ شکم پر با استفاده از تنور گازی قدم به قدم شرح داده شده است:
مرحله ۱: پخت مرغ
ابتدا، مرغ را با آب ولرم باز کرده و به آن کمی نمک و فلفل اضافه کنید. سپس، آن را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در حرارت پایین پخته و بعد از آن، آب را خالی کنید.
مرحله ۲: سس ژاپنی تورشی را تهیه کنید
در این مرحله، شما باید سس ژاپنی تورشی را تهیه کنید. برای این کار، ۴ قاشق غذاخوری سس تورشی، ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و ۱ قاشق چایخوری عسل را با هم ترکیب کنید.
مرحله ۳: پخت مرغ با سس
حالا، مرغ خود را در تنور گازی قرار داده و به آن سس تورشی را با یک قاشق کوچک مساوی بر روی آن بمالید. سپس، مرغ را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد در حدود ۴۵ دقیقه به مدت ۴ من ۵ بار برای تقلیب سس برای بالا کشیدن تنور باز کنید.
مرحله ۴: حرارت مجدد سس
در این مرحله، شما باید سس را بر روی مرغ قرار داده و آن را برای ۱۰ دقیقه به دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد پخته و خرد کنید.
مرحله ۵: سرو مرغ با سبزیجات
حالا، مرغ خود را از تنور خارج کنید و آن را با سبزیجات مختلف مانند پیاز کپور، ادویهجات و نعناع ترش تزیین کنید و سرو کنید.
در نهایت، مرغ شکم پر سسدار شما آماده سرو شدن است. لذت ببرید!