طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر خانگی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر خانگی

جهت تهیه مرغ شکم پر بدون فر خانگی، ابتدا باید یک مرغ کاملاً تمیز و شسته شده را به نصف بشکنید. سپس به هر یک از نیمه‌های مرغ، مقداری نمک و فلفل بریزید و به خوبی ماساژ دهید تا این ترکیب، به خوبی جذب شود.

سپس، داخل آن را با مواد دلخواهتان پُر کنید. به عنوان مثال، می‌توانید از پیاز خلالی، حبوبات، گوجه فرنگی، فلفل دلمه‌ای و کالباس استفاده کنید. بعد از پر کردن داخلی ها، دو نیمه مرغ را با دو میخ یا بند روفوس با هم به هم بچسبانید.

حالا، می‌توانید نیمه مرغی که تازه بسته‌شده را روی یک سینی بزرگ برای پخت در فر بگذارید. قبل از اینکه آن را در فر بگذارید، در زیر آن سینی، یک لیوان آب بریزید تا مرغ شما به درستی آب بگیرد و خشک نشود.

سپس، سینی را در دمایی که به ۱۸۰ درجه رسیده باشد، به مدت یک ساعت در فر بگذارید و خاموش کنید. بعد از اینکه مرغ پخته شد، باید به مدت ۱۰ دقیقه در دمای اتاق خنک بشود، سپس می توانید آن را قطع کرده و سرو کنید. در نهایت، می‌توانید با استفاده از بلال و خشک کردن زیر لهجه مرغ، به طور اختیاری آن را تزئین کنید.



طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر در منزل

مرغ شکم پر یکی از انواع مرغ دارای گوشت‌های بافت پذیر و لذیذ است که می‌توان به راحتی در منزل تهیه کرد. در این تهیه‌کننده، با روشی ساده و بدون استفاده از فر، به آموزش طرز تهیه این دستور پرداخته می‌شود.

ابتدا مرغ را خرد کرده و در یک ظرف کوچک با چند قاشق سس مایونز، یک قاشق روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و زنجبیل پاک شده ترکیب کرده و حداقل برای گذراندن نیم ساعت درون یخچال قرار دهید.

سپس می‌توان دو روش برای پختن مرغ شکم پر را دنبال کرد. در روش نخست در یک قابلمه کوچک، کمی روغن داغ کرده و خوراک مرغ را به شکل سیخ‌کبابی روی آتش قرار دهید و پس از چند دقیقه، به همه‌ی سمت‌ها بچرخانید تا از هر طرف رنگین شود. در روش دوم نیز می‌توانید برای این منظور از ماشین گریل استفاده کنید.

سرانجام، پس از پختن، می‌توانید مرغ شکم پر را با چندریز و سالاد دلچسب سرو کنید و از آن به عنوان یکی از وعده‌های سالم خانواده‌ی خود بهره ببرید. همچنین می‌توانید این دستور را با سالاد سیب‌زمینی، نان تست و سس سیر همراهی کنید.



طرز تهیه مرغ شکم پر بدون استفاده از فر بخش ۱

تهیه مرغ شکم پر بدون استفاده از فر می‌تواند یکی از بهترین گزینه‌ها برای خانواده‌هایی باشد که به صورت محلی غذاهای سالم ولی همچنان خوشمزه دوست دارند. با استفاده از روش زیر، امتیازات شترمرغ پرخون را با طعم های خوشمزه و پر بافتی که در مرغ شکم پر وجود دارد، به دست می‌آورید.

اولین قدم در تهیه مرغ شکم پر، خرید و پاک‌کردن مرغ است. پس از شستشوی مرغ، اگر لازم است که برش هایی در آن بزنید تا آب‌مرغ و بهتر جوش خورد، این کار را انجام دهید. سپس مرغ را در ماهیتابه گذاشته و آن را به مدت 30 دقیقه بپزید تا یکم نرم شود.

پس از آماده سازی مرغ، برای سس، آرد و آب را در ماهیتابه ریخته و آن را به هم بزنید. بعد از چند دقیقه از پخت سس، به آن سیر خرد شده و نمک و فلفل اضافه کنید. بعد از آماده سازی سس، آن را در ماهیتابه به همراه مرغ بریزید و آن را برای چند دقیقه دیگر بپزید.

درنهایت، مرغ شکم پر آماده خوردن است. می‌توانید آن را با سبزیجات و برنج سفید سرو کنید. این غذا علاوه بر این‌که خوشمزه و بافتی مرغ پرخون دارد، باعث سیری خوبی نیز خواهد شد. به این دلیل هم برای خانواده‌ها و ورزشکاران بسیار مناسب می‌باشد.



طرز تهیه مرغ شکم پر بدون استفاده از فر بخش ۲

مرغ شکم پر یکی از گوشت‌های پرطرفدار در سراسر جهان است که در طبخ آن می‌توان از روش‌های مختلفی استفاده کرد. تهیه‌ی مرغ شکم پر بدون استفاده از فر در واقع به معنی طبخ آن در قابلمه با مواد مختلف است که در نتیجه‌ی آن مهارت و دانش لازم برای پخت گوشت در فر لازم نمی‌باشد.

برای شروع، لازم است مرغ را با آب بجوشانید تا صاف و تمیز شود. سپس می‌توانید آن را به طول مدتی در تابه‌ای به روغن و سبزی‌های دلخواه فرم دهید تا روغن و سبزی‌ها بر آن بچسبند. پس از آن مرغ را در قابلمه ریخته و به همراه چند قاشق غذاخوری آب، نمک، فلفل و سبزی‌های دلخواه، برای حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزید. حتماً لازم است هنگام پخت به مرغ توجه کافی شود تا کاملاً پخته شود و در زمان مناسب از روی حرارت برداشته شود.

مرغ شکم پر که بدون استفاده از فر تهیه شده باشد بسیار لذیذ و عالی در همراه با نان و سالاد سبزیجات است. به علاوه، می‌توان از آن برای طبخ غذاهای دیگری مانند طرز تهیه سس بخاری مرغ استفاده کرد. استفاده از قابلمه به جای فر برای طبخ مرغ شکم پر در واقع روشی ساده و کارآمد است که همه می‌توانند با استفاده از آن یک غذای خوشمزه و سالم با مزه‌ای دلچسب تهیه کنند.



طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه بدون فر

برای تهیه مرغ شکم پر در قابلمه بدون فر، ابتدا مواد لازم را آماده می‌کنیم. برای این غذا نیاز به مرغ شکم پر، پیاز، گوجه فرنگی، روغن زیتون، نمک، فلفل و آب است.

ابتدا پیاز را خرد می‌کنیم و در قابلمه به همراه روغن زیتون تفت می‌دهیم تا طلایی شود. سپس گوجه فرنگی را خرد می‌کنیم و به پیاز اضافه می‌کنیم. آن را به مدت چند دقیقه تفت می‌دهیم تا رنگش تغییر کند.

حالا نوبت به اضافه کردن مرغ شکم پر است. مرغ را به قابلمه اضافه کرده و آن پایین‌ترین قسمت‌های قابلمه را کاملا با آب پر کنیم. نیمی از پیاز و گوجه فرنگی را روی مرغ بریزید. نمک و فلفل را نیز به ذایقه خودتان اضافه کنید.

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و آن را بپزید تا مرغ طره شود. توصیه ما این است که ابتدا با حرارت بالا شروع کنید و بعدا آتش را کمتر کنید تا مرغ به طور مساوی پخت شود. بعد از حدود 45 دقیقه، بررسی کنید که مرغ کاملا پخته شده است یا خیر، سپس آن را از روی حرارت بردارید و به همراه نوشابه یا نان سرو کنید.

بنابراین، تهیه مرغ شکم پر در قابلمه بدون فر بسیار ساده است و می‌تواند یک گزینه خوب برای غذایی سریع و ساده باشد که در همه موقعیت‌هایی، از جمله شام، ناهار و سفرهای خانوادگی مفید باشد.



آموزش تهیه مرغ شکم پر بدون استفاده از فر

برای تهیه مرغ شکم پر بدون استفاده از فر، باید ابتدا مرغ را خوب شسته و خشک کرد. سپس مرغ را با یک قاشق چربی یا کره نرم کرده و سپس با چند روش مختلف، مانند حالت رویین و سرخ کردن در تابه، پخته می‌کنیم. هنگام پختن، بهتر است مرغ را به طور مرتب دست کنیم تا به طور یکنواخت پخته شود.

برای تهیه مرغ شکم پر، می‌توانید از مرغ روغنی یا مرغ محلی استفاده کنید. در هر دو حالت، نکته مهمی که باید در نظر داشته باشید، عدم استفاده از فر در پخت مرغ است. با این روش، مرغی با پوستی روشن و شکم پری می‌توانید تهیه کنید.

برای تزیین مرغ شکم پر، می‌توانید از سبزیجات خاصی، مانند ترخون و یا دارچین، استفاده کنید و آن را با نان تازه سرو کنید. همچنین، با دارچین، الوئه‌ورا و پیاز خام، می‌توانید سسی خوشمزه و روی مرغ بریزید و آن را تزیین کنید.

در نهایت، باید به این نکته توجه کنید که برای تهیه مرغ شکم پر، باید به خوبی از مواد استفاده کرد تا طعم مناسب و شکل ظاهری خوبی را به دست آورید. همچنین، باید به صحت پخت مرغ و عدم استفاده از فر در این روش توجه کرد. با رعایت این نکات، می‌توانید مرغ شکم پر خوشمزه و مفیدی را بدون استفاده از فر تهیه کنید.



طرز تهیه مرغ شکم پر در تابه بدون فر

با درود به شما،

مرغ شکم پر یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین انواع غذا در کشور ماست که در تعداد زیادی از نقاط کشور طرفداران بسیاری دارد. در اینجا یکی از روش‌های تهیه آن در تابه بدون استفاده از فر را برای شما توضیح خواهیم داد.

مرغ شکم پر را باید به شکل مربعی باز کنید و سپس آن را با نمک و فلفل به میزان دلخواه اسپری کنید. در قسمت دیگری، پیاز را خلال کرده و آن را به همراه چند حبه سیر و زردچوبه در تابه قرار دهید تا حالتی که رنگ پیاز به حالت طلاایی می‌رسد، بگیرد.

سپس به همراه پیاز‌ها، مرغ شکم پر را به تابه اضافه کنید و به داخل آن چند باشکلان و دمنوش هم ریختن و مرغ را روی کماب ملایمی به مدت 30-35 دقیقه بگذارید تا با حرارت متوسط پخته شود و مزه و طعم خاص خود را به خود بگیرد.

در نهایت و بعد از پخت شدن مرغ شکم پر، آن را با یک دستمال به دست می‌آوریم و روی آن را تند فشار می‌دهیم تا از ناشیانترین آب برداری هم پاک شود.

این روش ساده و خوشمزه برای تهیه مرغ شکم‌پر در تابه بدون استفاده از فر را برای شما توصیه می‌کنیم. پس از طعم‌دهی به خواست خود، می‌توانید از این غذا برای برگزاری مجلس نهار، ناهار روزانه و یا هر جای دیگری که دوست دارید استفاده کنید.

منتظر نظرات شما هستیم.