طرز تهیه مرغ شکم پر با جوجه گردان در فر

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه مرغ شکم پر با جوجه گردان در فر

تهیه مرغ شکم پر با جوجه گردان در فر یکی از غذاهای خوشمزه و محبوبی است که کمتر کسی می‌تواند از آن عبور کند. با استفاده از این دستور پخت، می‌توانید طعم لذت بخشی را برای خانواده و مهمانانتان فراهم کنید.

مواد لازم:

- مرغ شکم پر (۲ تا ۲ و نیم کیلوگرم)

- جوجه گردان (در حد دو فنجان)

- لیمو عمانی (۲ عدد)

- سیر (۴ حبه)

- فلفل سیاه (از قلمزنی به دلخواه)

- نمک (از قلمزنی به دلخواه)

- روغن زیتون (۴ قاشق غذاخوری)

طرز تهیه مرغ شکم پر با جوجه گردان در فر:

۱. مرغ شکم پر را بشویید و خشک کنید. سیر را خرد کرده و با فلفل سیاه و نمک به همراه روغن زیتون درون مرغ بریزید.

۲. لیمو عمانی را در داخل مرغ قرار دهید و سپس با سیم آشپزی بسته و درون سینی فر قرار دهید.

۳. در پایین سینی فر آب ریخته و سینی را درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

۴. بعد از نیم ساعت، جوجه گردان را برای حدود نیم ساعت دیگر به همراه مرغ در فر قرار دهید تا سرخ و طرد شود.

۵. غذا را از فر بیرون بیاورید و مرغ و جوجه گردان را از داخل دربیارید. غذا را در بشقابی قرار داده و با زیتون و فلفل سیاه تزیین کنید.

در نهایت، می‌توانید با خوردن مرغ شکم پر با جوجه گردان در فر از بهترین حالت این غذا لذت ببرید و طعم خوشمزه آن را به دوستان و خانواده‌تان پیشنهاد دهید.



1- طرز تهیه مرغ شکم پر با جوجه گردان در فر

مرغ شکم پر یکی از غذاهای لذیذ و محبوب در جشنواره ها و مجالس مختلف است. برای تهیه این غذا نیازمند چند مرحله از پخت و پز هستیم که مهمترین آنها استفاده از فر و جوجه گردان می‌باشد.

ابتدا باید مرغ را به طور دقیق بشویید و آن را خشک کنید سپس آن را با نمک و فلفل سیاه پودر کرده و در ظرفی قرار دهید. برای پخت مرغ بهتر است از فر استفاده کنیم. فر را می‌توان به ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده و مدتی برای گرم شدن زمینه فر صبر کنیم.

سپس کف ظرف یکی دیگر از قسمت های پختنی است، این بار جوجه گردان می باشد؛ جوجه گردان را بدون پوست و تکه‌های کوچک شده در کنار مرغ در ظرف قرار دهید. سپس یکی دیگر از قسمت های پختنی استفاده می نماییم که در آن نیم لیوان آب ریخته و سپس ظرف را می توانیم در فر بگذاریم.

زمان پخت مرغ و جوجه گردان تا ۴۰ تا ۵۰ دقیقه به طور کامل پخت می‌شوند، مرغ را به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید، سپس به عنوان آخری و مادامی که مرغ در حال پخت است باید آن را چند بار با خلطی حرارتی پیمانه یکی تا سه درصدی بپوشانید تا روی آن خشک نشود.

بعد از پخت مرغ مسواک را در جوجه گردان بریزید تا ظاهر زیبایی به غذا ببخشید و بعد از آن ظرف برای چند دقیقه در داخل فر باز پخته شود. پس از پخت شدن مرغ و جوجه گردان آن را با پیاز سرخ کرده و سبزیجات فرانسه سرو کنید.



2- دستور تهیه مرغ شکم پر با جوجه گردان در فر

مرغ شکم پر با جوجه گردان یکی از غذاهای خوشمزه و با ارزش غذایی بالا است که در فصل‌های سرد سال می‌تواند به عنوان یکی از غذاهای اصلی و سردرد ناپذیر خانواده مورد استفاده قرار گیرد. برای تهیه این غذا باید مرغ شکم پر را تمیز کرده و پاک کرد. در ادامه باید آن را کوچک و مناسب برای کوکیدن در فر تهیه کرد.

سپس باید جوجه گردان را با فلفل سیاه، زعفران، زردچوبه و نمک ترکیب کرده و مرغ را در داخل آن قرار داد و به مدت چند ساعت در یخچال قرار داد تا طعم و مزه‌ای فوق‌العاده به خود بگیرد. بعد از گذشت زمان لازم، مرغ را از داخل جوجه گردان خارج کرده و آن را درون فر برای پخت و کوک قرار دهید.

در این مرحله باید فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار داد و به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه پخت کنید. در طی این مدت ، نوبت به تهیه سس مناسب سرو کردن این غذاست که معمولا با ترکیبی از سس گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، سیر و پیاز تهیه می شود.

در نهایت با تزئین بازارچه خیارشور، پنیر پیتزا و خیار بیشتر می‌توانید این غذا را برای پذیرایی از مهمانان خود به سادگی آماده کنید. طبق این دستور تهیه کردن مرغ شکم پر با جوجه گردان در فر نه تنها بسیار راحت است بلکه مزه و طعم فوق‌العاده‌ای دارد که می‌تواند هر کسی را سرافرازی کند.



3- راهنمای تهیه مرغ شکم پر با جوجه گردان در فر

برای تهیه مرغ شکم پر با جوجه گردان در فر، نیاز به چند مواد اصلی است که می‌توانید در هر فروشگاهی پیدا کنید. این دستور غذایی سالم و پر خاصیت است که بسیاری از افراد را به خود جذب کرده است.

ابتدا باید مرغ شکم پر را تمیز کنید و پوست آن را بردارید. سپس آن را با نمک و فلفل به خوبی به تن مرغ پخش کنید. در این مرحله باعث می‌شود که طعم مرغ بهتر و خوشبوتر شود.

سپس جوجه گردان را به خوبی با نمک، فلفل، زعفران و روغن زیتون مخلوط کنید و به تمام سطوح مرغ بپاشید. حال مرغ را درون سینی فر قرار دهید و آن را در دمای 350 درجه فارنهایت حدود 45 الی 50 دقیقه پخته تا مرغ به شکل کامل درون پخته شود.

در انتها می‌توانید برای تزیین، از تره، ادویه، فلفل سیاه و زعفران استفاده کنید. این غذای خوشمزه و ارزشمند را می‌توان با سبزیجات تازه و مزه‌دهنده‌های متنوع دیگری تزیین کرد و آن را به همراه نان تازه سرو کرد.



4- آموزش تهیه مرغ شکم پر با جوجه گردان در فر

تهیه مرغ شکم پر با جوجه گردان در فر یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است. در این غذا، مرغ پخته شده درون جوجه گردان قرار می گیرد که باعث می شود طعم و مزه ی غذا بسیار خوشمزه و شگفت انگیز باشد. برای تهیه این غذا، ابتدا باید مرغ روی یک سینی قرار داده شده و با بهترین ادویه ها مخصوص پخت مرغ، مانند زردچوبه، فلفل سیاه و کمی نمک ماساژ داده شود تا ادویه ها برای مدتی در مرغ نفوذ کنند.

سپس جوجه گردان برای تهیه مرغ شکم پر با کپک سبز روی سینی قرار داده می شود و مرغ درون جوجه گردان قرار می گیرد. برای پخت مرغ با جوجه گردان، باید سینی را داخل فر قرار داده و آن را در دمای ۳۷۰ درجه فارنهایت برای یک ساعت پخت کرد. پس از گذشت یک ساعت، می توانید جوجه گردان و مرغ را با دقت بیشتری از فر بیرون آورید.

برای سرو کردن این غذای خوشمزه، می توانید آن را همراه با نان خامه ای و یا برنج سفید سرو کنید. اما می توانید آن را همچنین با سالاد سبزیجات تازه و روی نان سیر سرو کنید. از آنجا که طعم جوجه گردان و مرغ شگفت انگیز است، بنابراین شما به راحتی می توانید این غذا را همراه با هر گونه نوشیدنی سرد و خنک سرو کنید، از جمله نوشابه های آب گاز دار و غیره. در نهایت، تهیه مرغ شکم پر با جوجه گردان در فر، یکی از بهترین گزینه ها برای سرو در مهمانی ها، جشن ها و مراسم خانوادگی است.



5- مرغ شکم پر با جوجه گردان در فر چگونه تهیه شود؟

تهیه غذاهای مرغی برای بسیاری از افراد مشغله فراوانی است. یکی از غذاهایی که می‌توان با استفاده از مرغ تهیه کرد، مرغ شکم پر با جوجه گردان است. این غذا با توجه به نیازهای مختلف، به شکل متفاوتی تهیه می‌شود. در ادامه به روش تهیه مرغ شکم پر با جوجه گردان در فر می‌پردازیم.

راهکاری که برای تهیه این غذا پیشنهاد می‌دهیم، اولین مرحله‌ای است که لازم است با آن شروع کنید، تهیه مواد اولیه می‌باشد. برای تهیه این غذا، نیاز به مرغی با شکم پر دارید، که باید آن را به مقدار کافی برای خودتان خرده و در یک ظرف مناسب قرار دهید. همچنین برای تهیه جوجه گردان نیاز به تخم مرغ، آرد مایه، نمک، فلفل و گردوی پودر دارید.

در مرحله بعد، می‌توانید با استفاده از هر نوع فری دلخواهتان، مرغ شکم پر را درون فری پیش‌گرم شده به مدت ۵۰ دقیقه پخت کنید. در همین حین نیز می‌توانید با تخم مرغ، آرد مایه، نمک، فلفل و گردوی پودر، جوجه گردان را تهیه کنید و درون فر قرار دهید. بعد از پخت، مرغ شکم پر را با جوجه گردان سرو کنید و با سبزیجات تزیین کنید.

در کل، تهیه مرغ شکم پر با جوجه گردان در فر، یکی از غذاهای خوشمزه و سالم برای وعده ناهار یا شام است. با توجه به ذائقه و نیازهای خود می‌توانید در تهیه این غذا از مواد دیگری نیز مثل سیب زمینی، نخود، لوبیا و گوجه فرنگی استفاده کنید.



6- بهترین روش تهیه مرغ شکم پر با جوجه گردان در فر

تهیه مرغ شکم پر با جوجه گردان در فر، یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی است که هم در مناسبت‌های خاص و هم در منازل به‌عنوان یک غذای شادی به‌خصوص در بین خانواده‌های ایرانی، تهیه می‌شود. برای رسیدن به بهترین نتیجه در تهیه این غذا، اجزا و روش مناسب خود را در طبخ این غذا معرفی می‌نماییم.

بهترین مرغ انتخاب شده باید شکم پر در حد یک تا دو کیلو باشد. بعد از آماده‌سازی مرغ، باید اجازه داد تا چند ساعت در یخچال استراحت کند. در ادامه، برای تهیه مواد فرآوری مورد نیاز، باید یک مقدار روغن به لیوان‌ها اضافه کنید. یکی از مواد ترشی انتخاب شده صفر هسته است که به سرعت در لیوان ترشی ریخته می‌شود. بعد از این کار، طعم و نمک فرآورده جوجه‌گردان را با یک مقدار فلفل و رویا یا بادیان ریخته‌، ترکیب کرده و سپس مخلوط روی آن ریخته می‌شود.

حالا مرغ شکم پر به‌همراه فرآورده جوجه‌گردان باید در صفینه فر قرار گیرد. سپس فر را درجه ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم و برای مدت حدود سه تا چهار دقیقه، که خیلی کمتر از خام پختن است، صفینه را درون فر قرار می‌دهیم. بعد از این مدت زمان، صفینه را می‌توانید بیرون بیاورید و مرغ را برعکس کنید تا طرف طرف شده و سبزی ها بسته شوند.

پس از چند دقیقه، با چاشنی‌ای برای صدای شیشکاپ در فر، مرغ به‌وسیله نوار آپوشن به صفینه فر رفته و در درجه ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد، برای حدود سی تا چهل دقیقه دیگر در فر قرار می‌گیرد، حالا برای سرو کردن به فریزر سرد شده خود و چاشنى تزئینی راه‌حل داده می‌شویم. با طعم آبگوشت و سس مخصوص، این غذا بهترین گزینه برای عشق‌زاده‌ها و خانوده‌های ایرانی است.