طرز تهیه مرغ سوخاری در فر با فویل

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه مرغ سوخاری در فر با فویل

تهیه مرغ سوخاری در فر با فویل یکی از روش‌های متفاوت پخت مرغی است که در آن مرغ با استفاده از فویل و در دمای بسیار بالا در فر پخته می‌شود. در این روش به راحتی می‌توانید غذایی خوشمزه و با طعمی متفاوت تهیه کنید.

ابتدا باید مرغ را تمیز کنید و مرغ را با اب ولرم شستشو دهید تا هر گوشت آن را شامل شود. سپس با کیسه فویل، مرغ را روی سینی پخت قرار دهید تا دارای یک بسته باشد. بعد از آن، مرغ را به مدت 45 دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد در فر قرار دهید.

پس از گذاشتن مرغ در فر، می توانید از شراب، آبلیمو، سرکه، زعفران و چندین ادویه دیگر برای طعم دهی به مرغ استفاده کنید. باید به‌عنوان مثال برای القای طعم خاصی در مرغ، چندین دانه عدس در طول پخت مرغ به آن اضافه کنید.

همچنین، برای سرخ کردن بهتر، در آخر از طرفین فویل مرغ را یکم باز کنید و مرغ را برای ده دقیقه دیگر در فر بمانید تا برای بالا آمدن طعم بهتر سوختگی اولیه مرغ ترش شود. پس از این مدت، مرغ شما آماده سرو و لذیذ خوردن خواهد بود.



تهیه مرغ سوخاری در فر با فویل

تهیه مرغ سوخاری در فر با استفاده از فویل یک روش ساده و کاربردی است که به راحتی قابل انجام در خانه است. این روش آسان و سریع برای پختن مرغ سوخاری باعث می‌شود که مرغ شما بدون اینکه آب بریزد و با همه اجزای آن، خوشمزه باشد.

برای تهیه مرغ سوخاری در فر با فویل، ابتدا باید مرغ را برش بدهید و از داخل آن اعضای داخلی را به دقت بیرون بیاورید. سپس مرغ را با چندین نوکس به همراه مواد دلخواه خود مانند ادویه‌ها، نمک، فلفل سیاه، روغن و سس پخته را به داخل مرغ بریزید. بعد از آن، مرغ را با فویل بپوشانید.

حالا می‌توانید مرغ را در یک سینی فر قرار دهید و در دمای 375 درجه فارنهایت حدود یک ساعت در فر بگذارید. بعد از یک ساعت، فویل را از بالای مرغ بردارید و مرغ را به مدت 10 تا 15 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا بطری شود.

بعد از اینکه مرغ به خوبی سفت شد، آن را از فر بیرون بیاورید و برای چند دقیقه داخل قابلمه نگه دارید تا خوب برشته شود. سپس مرغ را با روغن و نمک مزه‌دهی کنید و کنار سبزیجات و سیب‌زمینی سرخ شده سرو کنید.

همانطور که می‌توانید ببینید، تهیه مرغ سوخاری با استفاده از فویل بسیار آسان و سریع است و نیازی به تجهیزات خاصی نیست. با این روش مرغی خوشمزه و داغ و آماده برای سرو در میان خانواده خود خواهید داشت.



طرز تهیه مرغ سوخاری در فر با فویل

جهت تهیه مرغ سوخاری در فر با فویل، ابتدا مرغ را با مواد اساسی مانند نمک، فلفل سیاه، زرد چوبه و برگ کری درون یک کاسه مخصوص به مدت ۲۰ دقیقه مریناد کرده و به خوبی ماساژ دهید تا مرغ به صورت کامل با این مواد پوشانده شود.

در مرحله بعد، مرغ را داخل فویل بگذارید و فویل را در ماهیتابه‌ای ایستاده و در فر قرار دهید. بهتر است این فر را درجه حرارت ۲۲۵ درجه سانتی‌گراد در حدود ۵۰ تا ۶۰ دقیقه به خوبی پخت کنید. نکته‌ی مهمی که در این مورد می‌توان به آن اشاره کرد، عدم باز کردن فویل در طول فر کردن می‌باشد زیرا باز کردن فویل باعث بریدن حرارت داخل فویل و خروج بخار از مرغ می‌شود.

پس از گذشت زمان مورد نیاز، فر را خاموش کنید و فویل را با دقت از ماهیتابه در بیاورید. سپس فویل را با دقت باز کنید و مرغ سوخاری را از داخل آن خارج کنید تا بوی خوشایند مرغ سوخاری تمام اطراف را فراگیرد. حالا مرغ سوخاری شده آماده‌ی سرو شدن است و بهتر است در کنار سالاد یا غذای مورد نظر سرو کنید.



چگونه مرغ سوخاری در فر با فویل تهیه کنیم؟

برای تهیه مرغ سوخاری در فر با فویل ابتدا باید مرغ را از پوست خارج کرده و داخل آن را با ترکیبات دلخواه پر کنید. پس از آن، مرغ را به همراه ترکیباتش، در حدود 10 دقیقه درون یخچال قرار دهید تا خوب خمیر شود.

سپس از فویل آلومینیومی استفاده کنید و شیشه را در داخل آن بگذارید. سپس مرغ را درون شیشه قرار داده و دهانه شیشه را با فویل بپوشانید. بهتر است دستهای آن را هم با فویل پوشانده و فویل را به شیشه چسب و محکم بچسبانید.

حالا می توانید مرغ را به داخل فر بگذارید و در درجه حرارت ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد برای یک ساعت به مدت یک ساعت و نیم پخت کنید. پس از آن، فویل را از بالای شیشه بردارید و درجه حرارت فر را به ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد افزایش دهید تا پوست مرغ خشک شود و رنگ آن نیز دلخواه شما شود.

حتما قبل از اینکه مرغ را از فر بیرون بیاورید، باید در داخل شیشه بررسی کنید که آیا بسته بندی مرغ (پوست) خوب خشک شده است یا نه. بهترین روش برای برسی وضعیت مرغ این است که با یک موزه خیس در داخل شیشه بگذارید و بعد یک بار دیگر فویل آلومینیومی روی دهانه شیشه بپوشانید و به صورت چند دقیقه‌ای همه چیز را در داخل فر قرار دهید. بعد از چند دقیقه، فویل را از بالای شیشه بردارید و با یک دستمال خشک مرغ روی همان خارجه شیشه (که می‌توانید برای این منظور بازریابی کنید) را صاف کنید. پس از صفحه شدن، مرغ را از فر بیرون بیاورید و سرو کنید.



طریقه ساخت مرغ سوخاری در فر با فویل

ساخت مرغ سوخاری در فر با فویل یکی از روش‌های ساده و مفید برای پخت مرغ است که به شما کمک می کند تا به راحتی و با حفظ مرغ خود، غذای خوشمزه‌ای درست کنید. در این روش، مرغ را در فویل پخته و مواد اضافی را شامل خود می‌کند تا طعم و مزه بهتری به مرغ بدهد.

ابتدا، باید مرغ را با یک روش خاص آماده کنید. برای این کار، مرغ را با آب شستشو دهید و سپس از بین موی‌های آن خارج کنید. پس از آن مرغ را داخل فویل قرار دهید و به همراه مواد اضافی مانند سیب‌زمینی و پیاز درونش بگذارید.

سپس، مرغ را با فویل ببندید و درون فر قرار دهید. دمای مناسب فر برای پخت مرغ سوخاری برابر ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد است و حدود ۱.۵ تا ۲ ساعت زمان نیاز دارد تا کاملاً پخته شود. برای اطمینان از پخته شدن کامل مرغ، می‌توانید از چاقوی تیغه‌دار استفاده کنید و آن را درون مرغ فرو کنید، اگر آب‌های آن صافی خارج شد، مرغ کاملاً پخته شده است.

نهایتاً، می‌توانید مرغ سوخاری فویلی خود را از فر بیرون آورده و با سیب‌زمینی و میوه‌های تازه سرو کنید. حال فقط با مرغ سوخاری فویلی خود لذت بخورید و به طعم و مزه‌ی شگفت‌انگیزش بپردازید.



راهنمایی برای طرز تهیه مرغ سوخاری در فر با فویل

مرغ سوخاری یکی از محبوب‌ترین غذاهای خانوادگی در سراسر جهان است. تهیه‌ی آن در فر نیز به راحتی امکان‌پذیر است و حتی می‌توان از فویل برای فرآوری بهتر استفاده کرد. در اینجا روش تهیه‌ی مرغ سوخاری در فر با فویل را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:

- مرغ بدون پوست (ترجیحاً سینه)، یک عدد

- فلفل سیاه، نمک، زیره، پودر سیر، یک قاشق چایخوری از هر کدام

- روغن زیتون، دو قاشق غذاخوری

- فویل آلومینیومی، برای بستن مرغ

روش تهیه:

1- ابتدا مرغ را بشویید و خشک کنید. سپس، مقداری از پودر فلفل سیاه، نمک، زیره و پودر سیر را بر روی آن پاشید و به خوبی در کل مرغ روکش کنید.

2- تابه‌ای را با روغن زیتون داغ کرده و مرغ را در آن سرخ کنید تا یکدست شود.

3- فویل را به طول مرغ برش دهید و سپس مرغ را در وسط آن قرار دهید. سپس فویل را بسته و تمامی لبه‌های آن را به شکل زاویه تیز خمیده و به روی مرغ فشار دهید تا بسته شود.

4- مرغ در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد در فر قرار داده شود و به مدت ۴۵ دقیقه پخته شود.

5- پس از گذشت زمان مورد نیاز، فویل را با دقت باز کرده و به مدت ۱۵ دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا پوست آن رنگین شود.

6- در انتها، مرغ را از فر خارج کرده و برای چند دقیقه بر روی تابه‌ای با روغن داغی سرخ کنید تا پوست آن بیشتر شفاف شود.

در نتیجه، مرغ سوخاری در فر با فویل آماده است تا از آن به همراه انواع سالاد‌ها و نوشابه‌ها لذت ببرید.



مرغ سوخاری در فر با فویل چگونه تهیه شود؟

برای تهیه مرغ سوخاری در فر با فویل ابتدا مرغ را به حجم مناسب برای تعداد نفرات که قرار است پذیرایی کنید انتخاب کنید. سپس مرغ را از داخل پوستش جدا کرده و روی فویلی که با اندازه کافی قرار داده‌اید کف کنید و مرغ را روی فویل بگذارید.

در مرحله بعد، شوید که مرغ را از همه جا با تنوع از نمک و فلفل پاشید تا به خوبی مزه بگیرد. سپس می‌توانید هر گوشت اضافی یا برگ سبزی را به دلخواه در اطراف مرغ بگذارید که در اثر بخارپزی همراه با مرغ طعمی خوش بدهد.

حالا فویل را محکم بر روی مرغ بسته و آن را داخل قفسه وسط فر قرار دهید. در موقعی که فر خود را روشن کردید، می‌توانید مرغ را درجه حرارت بالاتری که در زیر میزان تعیین شده است روشن کنید تا مرغ به خوبی سرخ شود.

از آنجایی که بسته شدن مرغ در فویل باعث می‌شود حرارت در داخل به خوبی توزیع شود، بهتر است که تا حد امکان از باز کردن آن پرهیز کنید. پس از گذشت زمان مقرر به منظور اطمینان از آماده بودن مرغ، با دقت فویل را باز کنید و توجه داشته باشید که از خارجی شدن بوی نامطبوع همچنان خودداری کنید. سپس مرغ خوشمزه خود را سرو کنید.