طرز تهیه مرغ سوخاری با پودر سوخاری پفکی
تهیه مرغ سوخاری با پودر سوخاری پفکی، یکی از روشهای سریع و ساده برای درست کردن غذاست. در این روش، مرغ با انواع مختلفی از پودر سوخاری پفکی که در بازار موجود است، تهیه میشود.
ابتدا مرغ را خوب پاک کرده و از داخل و بیرون آن را بشویید. پس از آن، مرغ را با یک خشک کن، خشک کرده و پودر سوخاری پفکی را روی آن بپاشید. برای تعیین مقدار پودر سوخاری، بهتر است دستورالعملی که بر روی بسته پودر سوخاری پفکی ذکر شده است را دنبال کنید.
پس از آن، مرغ را درون کف کرهای یا سینی فلزی گذاشته، به داخل فر بگذارید. فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و مرغ را داخل فر قرار دهید. به مدت حدود ۵۰ دقیقه، مرغ را در فر بگذارید تا کاملا پخته شود.
پس از پخته شدن، مرغ را از فر بردارید و برای ۱۰ دقیقه، بگذارید تا خنک شود. بعد از آن، مرغ را با چاقوی تیز خرد کنید و برای سرو، روی یک بشقاب برگردانید. مرغ سوخاری با پودر سوخاری پفکی، آماده سرو شدن است.
در نهایت، برای تزیین، میتوانید انواع مختلفی از سبزیجات، مانند تره و ریحان را بر روی مرغ تزیین کرده و از آن به عنوان یک غذای چشمنواز برای مهمانان خود استفاده کنید.
طرز تهیه مرغ سوخاری با پفک صبحانه
مرغ سوخاری با پفک صبحانه یک غذای لذیذ و جالب است که میتوانید در خانه تهیه کنید. برای تهیه این غذا، مرغ باید به خوبی تمیز شود و بعد از روی شعله قرار داده شود تا پوست آن قابل خلع شدن شود. پس از خلع پوست، مرغ باید به صورت کامل روی شعله قرار داده شود تا به صورت سوخاری در بیاید.
برای تهیه طعم خوشمزهای برای مرغ سوخاری، میتوانید از پفک صبحانه استفاده کنید. این روش طعم بسیار خوبی به مرغ اضافه میکند و همچنین به آن زیبایی میبخشد. برای استفاده از پفک صبحانه، بهتر است که آن را به دقت خرد کنید و روی مرغ سوخته شده بپاشید.
پس از این که پفک صبحانه روی مرغ سوخته شده بپاشید، میتوانید آن را به خوبی پخته کنید تا طعم خوبی به دست آورید. برای پخت بهتر، میتوانید مرغ را به مدت چند دقیقه داخل فر بگذارید تا پفک صبحانه خوبی به خود بگیرد.
نوع قارچ، سیر، پیاز، فلفل دلمه ای و رب یک شیرین که با حرارت کنده شده باشد به ترکیب پفک صبحانه با دوست داشتی خود اضافه کرده و سرو کنید.گرم سرو کنید و لذت ببرید.
در نتیجه میتوان گفت، مرغ سوخاری با پفک صبحانه یک غذای لذیذی است که میتوانید در خانه خود تهیه کنید و به تنهایی یا با خانواده و دوستان لذت ببرید.
طرز تهیه مرغ سوخاری روسی با پودر سوخاری پفکی
مرغ سوخاری یکی از غذاهایی است که در بسیاری از رستورانها و خانهها سرو میشود. طرز تهیه این غذا با استفاده از پودر سوخاری پفکی خیلی ساده ولی خوشمزه است و میتواند هر شب پای کار خودتان باشد.
شروع کار با تهیه مرغ است. برای این کار میتوانید مرغ را پاک کرده و در اندازه قطعات مناسب تقسیم کنید. سپس، آنها را با نمک و فلفل سیاه به دلخواهتان پخته و در کاسهای یا بشقابی قرار دهید.
حالا میتوانیم به تهیه پودر سوخاری پفکی بپردازیم. برای این منظور، شما نیاز به خرد کردن پفکهای خودرنگ و ترشیکردهی خودتان دارید. سپس آنها را با تخم مرغ و یک قاشق سهخانهی آرد مخلوط کنید. حرکت دادن این مواد به دلیل اندکی سختی، نیاز به تلاش بسیاری ندارد.
حالا میتوانید این مواد را به قسمتی از مرغ که تقسیم کردهاید اضافه کنید. پستهرندهی آنها میتواند خیلی سریع این مواد را در روی مرغ بمالد. سپس، آنها را به سمت فر خود ببرید و با دمای متوسط حدود 25-30 دقیقه بپزید تا برنگ شود.
در نهایت، میتوانید مرغ سوخاری روی یک بشقاب جمع کرده و با چند برگ نعناع خیسشده و لیمو تزئین کنید. این غذای خواندنی و مطبوع با حفظ حالت دما و همچنین مزه و محتوای آن بسیار لذیذ است.
طرز تهیه مرغ سوخاری اصیل با پودر سوخاری پفکی
مرغ سوخاری یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که در تمامی مناطق کشور مورد استفاده و مصرف قرار میگیرد. این غذا به دلیل طعم و مزه خوشمزهای که دارد، توجه بسیاری از علاقمندان به پخت و پز را به خود جلب کرده است.
برای تهیه مرغ سوخاری، میتوان از روشهای مختلفی استفاده کرد. یکی از روشهای محبوب که در اینجا به آن اشاره میشود، پخت مرغ با استفاده از پودر سوخاری پفکی است. برای شروع، مرغ را خوب با آب بشویید و از آن پوست و لاشه را کاملاً تمیز کنید. سپس آن را در سینی فر بگذارید.
حالا میتوانید به تهیه پودر سوخاری پفکی بپردازید. به این منظور، مقداری پفک را درون تیکههایی از کاغذ روغنی بریزید و آنها را به صورت دستهدسته با هم بگذارید. سپس آنها را خرد کنید و به یک ظرف مناسب انتقال دهید. سپس با مقداری فلفل دلمهای و نمک، این مواد را باهم مخلوط کنید.
حالا میتوانید به پخت مرغ بپردازید. به این منظور، مقداری از پودر سوخاری پفکی را بر روی مرغ ریخته و آن را به طور یکنواخت پوشانده و سپس آن را در فر قرار دهید. در حالی که مرغ در فر پخته میشود، شما میتوانید از فرصت استفاده کنید و دوباره مقداری از پودر سوخاری پفکی را بر روی مرغ بریزید تا حضور غلظت مواد درون آن، طعم و مزه منحصر به فردی را به این غذا ببخشد.
در نهایت بعد از گذشت تقریباً ۴۰ تا ۵۰ دقیقه، مرغ سوخاری آمادهی تقدیم به نوشیدن است. بعد از این که غذا آماده شد، آن را بر روی یک بشقاب سرو کرده و اگر بخواهید میتوانید آن را با سالاد فصل، خیارشور، ترشیجات مختلف و یا دلخواه خود سرو کنید. با همین سادگی میتوانید یکی از خوشمزهترین انواع مرغ سوخاری اصیل را با پودر سوخاری پفکی در کنار خانواده و دوستان خود تهیه و لذت ببرید.
طرز تهیه مرغ سوخاری خانگی با پودر سوخاری پفکی
.مرغ سوخاری یکی از غذاهای محبوب و معروف کشورمان است که چندین نوع روش برای تهیه آن وجود دارد. در اینجا نحوه تهیه مرغ سوخاری خانگی با استفاده از پودر سوخاری پفکی را معرفی خواهیم کرد.
ابتدا یک مرغ متوسط را خرد کرده و پوست آن را با نوک چاقو گرفتار و با بطری آب یا تخم مرغ تمیز و خشک کرده و در داخل مرغ ها فضایی را با چشمه کوچک زده، میتوانید از مواد دیگری هم مانند سبزیجات معطر، لیمو ترش و روغن زیتون استفاده کنید. سپس دو پاچه پودر سوخاری پفکی را با مقداری روغن زیتون در کاسهای قرار داده و آبی ریخته تا مخلوط آبکی مانندی بسازیم .
حالا با ورزشیاب بصورت سریع و برنده بر روی مرغ سوخته، مخلوط پودر سوخاری را قرار دهید. در این مرحله امکان دارد که از دستکش استفاده کنید تا دستان شما آلودگی نکند. سپس مرغ را درون سینی فر قراردهید و به مدت ۷۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد پخت کنید و حتما به مدت ۴۵ دقیقه با حرارت بالا تر آهسته آهسته دارید تا پوست مرغ گرسنه و رو رو درمیآورد
میتوانید به مدت ۱۵ دقیقه بیشتر درجه حرارت را برای ایجاد چسبندگی و شکستگی بیشتر پوست افزایش دهید .تهیه مرغ سوخاری با پودر سوخاری پفکی نسبت به روشهای معمولی، فوق العاده ساده و تنوع بخش موادی سه بار سرخ کن یا پلاستیکی با مواد نگهدارنده و مصنوعات شیمیایی ندارد و این موضوع برای سلامتی شما بسیار مهم است. بعد از پخت کردن، مرغ سوخاری را از فر بیرون بیاورید و خیلی شل نشده و داغ به مدت حداقل ۱۰ دقیقه روی سینی باز کنید تا هم شود و پس از آن محصول خوشمزه خود را با سبزیجات، نون تازه و سسهای متنوع تقدیم کنید.
طرز تهیه مرغ سوخاری با پودر سوخاری چیتوس
طرز تهیه مرغ سوخاری با پودر سوخاری چیتوس یکی از روش های ساده و خوشمزه و غیرقابل انکار در آشپزی است که باعث می شود که غذاهای ما به شکلی زیبا و خوشمزه تبدیل شوند. چیتوس یک پودر سوخاری است که به دلیل داشتن گوشت مرغ بسیار خوشمزه است. برای تهیه این روش، ابتدا مرغ را می توانید با گل سیر و فلفل سیاه و یا هر ادویه دلخواه دیگری از هر دو طرف سینه پخت کنید.
سپس پودر سوخاری چیتوس را برای تهیه پوست مرغ به کار می بریم. پودر سوخاری چیتوس باید به شکل دقیق توسط شما اعمال شود تا به یک پوست سرشار از نوارهای طلایی تبدیل شود. برای اینکار، پودر سوخاری چیتوس را به صورت پایه ای برای رسیدن به پوست دلخواه استفاده می کنیم. برای رسیدن به این هدف، در ابتدا با مرغ آن را پیشانی بندی کنید و سپس آن را در پودر سوخاری چیتوس قرار دهید.
سپس مرغ را به سبک سوخاری طلایی و داغ بیشتری بپزید تا پوست آن به شکل کاملاً خوشمزه زیبا و طلایی شود. این روش یکی از بهترین روش های تهیه مرغ با پودر سوخاری چیتوس است و به دلیل خوشمزه بودن حتی برای افرادی که به شکل تند مانند ادویه اصلا پیش از این استفاده نکرده اند، آسان است. با تهیه این غذا، در جمع دوستان و خانواده همواره مورد پسند قرار می گیرید.