طرز تهیه مرغ سوخاری با پودر سوخاری نی نی سایت

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه مرغ سوخاری با پودر سوخاری نی نی سایت

مرغ سوخاری با پودر سوخاری نی نی سایت یکی از دستورهای خوشمزه و محبوب برای سرو غذا در محافل خانوادگی و دوستانه است. برای تهیه این غذا بهتر است از مرغ تمیز و تازه استفاده کنید. از امکاناتی که برای تهیه مرغ سوخاری با پودر سوخاری نی نی سایت نیاز دارید، پودر سوخاری، نمک، روغن و مرغ می باشد. در ادامه توضیح مراحل تهیه این غذا را بیان می کنیم:

1- در قدم اول ما می توانیم مرغ را مانند اینکه می خواهیم آن را برش دهیم، بیاندازیم و با آب خیلی کم برای چند دقیقه از آن بگیریم تا آماده سوخاری شود.

2- سپس به هر سمت مرغ روغن ریخته و پودر سوخاری را بر روی آن پاشیده و سپس با دقت و سهولت چرخاند تا پوست مرغ کاملاً پوشش داده شود.

3- مرغ را درون سینی سوخاری قرار داده و درون فر 200 درجه سانتیگراد به مدت 30 تا 40 دقیقه سوخته و بعد از زمان به همراه نان ترد به میز می رویم تا به عنوان غذای نهار سرو شود.

4- سرو مرغ سوخاری با پودر سوخاری نی نی سایت را می توان با سالاد خانگی یا نهنگ مرغ برای ترفند و طعم آن تزیین کرد.

در نهایت می توانیم به دلیل راحتی و سئوالات مستمر مشتریان مرغ سوخاری با پودر سوخاری نی نی سایت را در عروسی ها، تولد، مهمانی ها و مراسم خانوادگی جمعی کنیم، زیرا سرو سریع و آسان نیازهای اکثر مشتریان را برآورده می کند.



1. مرغ سوخاری با پودر سوخاری نی نی سایت

مرغ سوخاری با پودر سوخاری نی نی سایت یکی از انواع غذاهایی است که می توان در کمترین زمان ممکن تهیه کرد. با استفاده از پودر سوخاری نی نی سایت می توان در مدت چند دقیقه مرغ را پخته و طعم این غذا را بهبود داد.

برای آماده‌سازی مرغ سوخاری با پودر سوخاری نی نی سایت، ابتدا مرغ را شسته و خشک می کنیم. پودر سوخاری نی نی سایت را به تعداد لازم در ظرفی قرار داده و مرغ را روی این پودر قرار می دهیم. به هر طرف مرغ باید به اندازه کافی پودر داده شود تا پوست مرغ به رنگ زرد روشن در بیاید.

سپس می توانیم مرغ را درون قابلمه بریزیم و پس از بستن درب آن را درون فر گرم کنیم. مرغ با پودر سوخاری نی نی سایت در زمان بسیار کمتری نسبت به طریقه سنتی پخته می شود. به علاوه ، در این روش، مرغ نرم و طراوت بیشتری دارد و مزه بسیار خوبی را در خود نگه می دارد.

ازاین‌رو، مرغ سوخاری با پودر سوخاری نی نی سایت یکی از بهترین راه های آماده سازی مرغ در کمترین زمان ممکن است. با توجه به سادگی در آماده سازی این طعمی درخور و غذایی شامل اقلامی مفید مانند پروتئین، نمک، و زعفرانی، شادابی و انرژی لازم برای روزانه شده‌ و از دست دادن وقت در آشپزخانه جلوگیری خواهد کرد.



2. مرحله به مرحله تهیه مرغ سوخاری با پودر سوخاری

مرحله به مرحله تهیه مرغ سوخاری با پودر سوخاری

مرحله یک: پیش‌تهیه مواد

برای تهیه مرغ سوخاری با پودر سوخاری، مواد لازم شامل یک عدد مرغ، پودر سوخاری، روغن، نمک، فلفل و سیر است. قبل از آماده‌سازی مرغ، پایه سس را نیز می‌توانید تهیه کنید. برای تهیه پایه سس باید پیاز را خرد کنید و سیر را رنده کنید. پس از آماده‌سازی پایه سس، مرغ را باید با آن پخت دهید.

مرحله دو: تهیه مرغ

پیش از تهیه مرغ، باید پوست آن را کاملاً تمیز کرد. سپس مرغ را درون دیگ بزرگی قرار داده، پودر سوخاری را روی آن پخش کرده و به خوبی با مرغ مخلوط کنید. سپس باید دیگ را بر روی حرارت متوسط قرار داده و مرغ را درون آن پخت داد. توجه داشته باشید که هر 20 دقیقه باید مرغ را برگردانید تا همگی کاملاً پخته شوند.

مرحله سه: تهیه پایه سس

برای تهیه پایه سس باید ابتدا پیاز و سیر را در روغن تفت داده و به همراه نمک و فلفل پخت کنید. بعد از آن باید آرد را به آن اضافه کنید و حدود 2 دقیقه دیگر به همراه آن مخلوط کنید تا آرد کاملاً پخته شود. سپس باید بر روی آن یک لیوان آب ریخته و باز هم با همراهی چند قاشق پودر سوخاری به همراه یک قاشق رب گوجه‌فرنگی همه را با هم مخلوط کنید. پایه سس آماده است.

مرحله چهار: پخت مرغ

پس از آماده‌سازی مرغ، نوبت به پخت آن در فر می‌رسد. برای پخت مرغ، دیگ با پودر سوخاری روی حرارت بالا قرار داده شود و مرغ را درون آن قرار دهید. سپس به مدت 30 دقیقه مرغ را در فر پخت دهید.

مرحله پنج: آماده‌سازی سرویس دهی

پس از پخت مرغ، باید آن را از فر درآورد و بر روی دستمال قرار دهید تا از روی چربی خود پاک شود. بعد از آن، مرغ خود را روی یک سینی قرار داده و با پایه سس روی آن پخش کنید و سرو کنید. حال می‌توانید از مرغ سوخاری با پودر سوخاری با روشی جدید لذت ببرید.



3. آماده سازی پودر سوخاری نی نی سایت

آماده سازی پودر سوخاری نی نی سایت یک فرایند ساده و مهم در تهیه شیرینی ها و کیک ها است. پودر سوخاری یک نوع خوراکی است که شامل بافت های حساس و مواد شیمیایی است که در حالت طبیعی پرخاشگراند. با اضافه کردن فلزات، با پودر سوخاری از مخلوط شدن اجزای آسیب پذیر و در نتیجه بیشترین طراوت و حجم به شیرینی ها و کیک ها بخشیده می شود.

راه های تهیه پودر سوخاری بسیار متنوع است. اما در اینجا روشی ساده و معمول برای آماده سازی پودر سوخاری در نظر گرفته شده است. برای آماده سازی این پودر از سه ماده پودر قند، بیکاربنات سدیم و آهن تری پل فسفات استفاده می شود. برای آماده کردن پودر سوخاری ابتدا باید پودر قند و آهن تری پل فسفات را با هم ترکیب کرده و سپس بیکاربنات سدیم را به آن افزود. در این مرحله می توانید انواع مختلفی از روغن ها، وانیل، عصاره لیمو و ... را به پودر سوخاری اضافه کنید تا به شیرینی ها و کیک ها طعمی خاص ببخشید.

پودر سوخاری به دو شکل خشک و مرطوب در دسترس است. در صورت استفاده از پودر سوخاری خشک، باید مقداری از مایعات به آن اضافه کنید و مخلوط را به صورت کاملا یکدست پوست کنید تا از هم جدا نشوند. در غیر این صورت، باید پودر سوخاری را به صورت مرطوب به مواد دیگر اضافه کنید. با این روش آماده سازی، شیرینی ها و کیک ها با طعم و حجم افزایشی تولید خواهند شد.



4. پاک کردن مرغ و اعمال تنظیمات

برای شروع باید بگوییم که پاک کردن مرغ یکی از مراحل مهم در آماده سازی آن برای پخت است. در این مرحله باید از پوست و دستگاه گوارشی مرغی که قصد پخت آن را داریم، جدا شویم. با این کار می توانیم از جلوگیری از چسبیدن پوست مرغ به زمینه پخت خودمان اطمینان حاصل کنیم.

روش پاک کردن مرغ در واقع به دو روش دسته بندی می شود. روش اول این است که مرغ را با دستان خود پوست برداشته و سپس به دستگاه گوارشی آن دسترسی پیدا کنید. روش دوم این است که پوست را به صورت یکپارچه برداشته و سپس با استفاده از چاقوی آشپزی برش های کوچکی در دستگاه گوارشی آن ایجاد کنید.

بزرگترین مسئله پس از پاک کردن مرغ، تنظیمات مربوط به آن است. این تنظیمات برای هر نوع پختی متفاوت است و می تواند شامل سرخ کردن، پخت کامل یا شو مواد باشد. به همین خاطر ما باید در هنگام پاک کردن مرغ به این نکته توجه کنیم که ما چه نوع پختی را می خواهیم و به مواد اضافی نرسیده و در اولویت، تحت سلامت کشیده شده‌ی مرغ خود را به دست بیاوریم.

همچنین، قبل از هر کاری توجه کنید که لوازم پخت مانند قابلمه، ماژول ها و تابه ها، شسته شده و آماده باشند. همچنین در مرحله نهایی، پس از انجام تنظیمات، بهتر است مرغ را در داخل یخچال قرار داده و منتظر نوبت پخت بعدی باشیم.



5. آماده کردن پوشش مرغ

آماده کردن پوشش مرغ یکی از مراحل مهم در آماده کردن مرغ برای پخت است. پوشش یا خارجی مرغ شامل پوست مرغ، بافت چربی و مرغ است که درصورت نبودن آن، غذا خشک می‌شود و طعم خوبی ندارد. در ادامه به مراحل آماده کردن پوشش مرغ می‌پردازیم.

مرحله اول آماده کردن پوشش مرغ، پاکسازی مرغ است. باید داخل مرغ را خالی کرد و داخل آن را با آب شستشویی بشویید. پس از اینکه مرغ خشک شد، دیگر می‌توانید به مرحله بعدی بروید.

مرحله دوم، خرد کردن ادویه‌ها است. از گیاهانی مانند رزماری، ترخون و بابونه استفاده کنید تا به مرغ طعم و عطر خوبی بدهد.

مرحله سوم، مالیدن پوشش مرغ است. قبل از اینکه پوست مرغ را مالید، باید آن را خشک کنید. پس از آماده کردن پوست مرغ، مقداری از ادویه خرد شده و نمک را با چربی مخلوط کنید. سپس مخلوط را روی پوست مرغ بپاشید و به مرحله آخر بروید.

مرحله چهارم، بسته کردن پوشش مرغ است. برای بسته کردن پوست مرغ از سیم غیر قابل استفاده برای آشپزی استفاده کنید. سیم را از زیر تنه و بالای مرغ گذرانده و آن را بسته کنید.

با انجام مراحل بالا، پوشش مرغ آماده است و شما می‌توانید با خیال راحت مرغ را به فر بدهید. طعم و عطر خوبی که به طعم مرغ اضافه می‌شود، غذا را تازگی بیشتری می‌بخشد.



6. ریختن پودر سوخاری روی مرغ

ریختن پودر سوخاری بر روی مرغ، یکی از روش های عمده پخت مرغ در آشپزخانه های ایرانی است. در این روش، پوست مرغ از سطح تمامی قسمت های آن جدا می شود و پس از کاملاً شستشو و خشک کردن، پودر سوخاری بر روی آن ریخته می شود تا بعد از پخت خشک و شیرین شود.

ریختن پودر سوخاری بر روی مرغ، به دلیل افزایش طعم و خوشمزگی آن مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین این روش، باعث می شود که پوست مرغ در طول پخت عمیق تر شود و مزه خوبی به آن ببخشد.

نحوه استفاده از پودر سوخاری نیز بسیار ساده است. پس از جدا کردن پوست مرغ، آن را در دست گرفته و به دقت پودر سوخاری روی آن ریخته می شود. سپس با دقت مرغ درون روغن گرم شده قرار داده می شود تا کاملاً پخته شود. پس از پخت، می توان از جمله توابل دیگر نیز برای افزایش طعم مرغ استفاده کرد.

ریختن پودر سوخاری بر روی مرغ، یکی از روش های سریع و آسان پخت مرغ در ایران است که همیشه ترجیح می دهند که در آشپزخانه های خود از آن استفاده کنند. با این حال، بهتر است هرگز این کار را بدون رعایت موارد بهداشتی و به کامل پخت شدن مرغ انجام ندهید.