طرز تهیه مرغ سوخاری با پودر سوخاری درشت

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه مرغ سوخاری با پودر سوخاری درشت

همیشه طرز تهیه مرغ سوخاری با پودر سوخاری درشت برای بسیاری از علاقه‌مندان به آشپزی مورد علاقه است. این غذای خوشمزه و دلپذیر می‌تواند جزو منوی میهمانی‌های شما باشد و همه حتماً به دنبال سرّی جذاب و خوشمزه از این غذا هستند.

برای شروع ، یک تکه مرغ کاملاً تمیز کنید و آن را با کمی نمک و فلفل سیاه سرخ کنید. حالا پودر سوخاری درشت را با دقت بر روی آن کف بگذارید. سپس از طریق ماساژ دادن به مرغ ، پودر را به خوبی بر روی آن توزیع کنید.

بهتر است در صورت امکان مرغ را در یک سینی ذوبانده شده قرار دهید تا در طول ساعت آخر در یخچال بماند. این کار باعث می شود که پودر به طور دقیق تر بر روی مرغ نشسته و باعث ایجاد پوستی خوشمزه و ترد شود.

حالا مرغ را در قابلمه یا ماهیتابه غذاساز خود قرار دهید و با کمی روغن حرارت داده و سپس هر دو طرف را سرخ کنید. حداقل 30 تا 40 دقیقه طول می کشد تا مرغ کاملاً آماده شود.

وقتی که مرغ آماده شد ، آن را از قابلمه بیرون بیاورید و به کمک یک چاقوی تیز تکه بندی کنید. سپس آن را در سینی سرو کنید و با سبزیجات تزئین کنید.

آن را با نان و کمی سس شیرین خامه ای سرو کنید و از غذای خود لذت ببرید. این غذای خوشمزه و سرشار از پروتئین را با نان تازه یا سبزیجات تازه سرو کنید و از طعمش لذت ببرید.



طرز تهیه مرغ سوخاری با پودر سوخاری درشت

مرغ سوخاری یکی از غذاهای پرطرفدار و محبوب است که چندین روش مختلف برای تهیه آن وجود دارد. در این روش از پودر سوخاری درشت برای پختن مرغ استفاده می شود که علاوه بر طعم خوشایند، ظاهر جذابی هم به غذا می بخشد.

اولین مرحله در تهیه مرغ سوخاری با پودر سوخاری درشت، تهیه مرغ است. برای این منظور، می توانید از مرغ کامل یا قطعات مختلف آن استفاده کنید. سپس مرغ را با آبکشی کردن و خشک کردن، آماده سوخاری می شود.

در مرحله بعدی، پودر سوخاری درشت را با تعدادی روغن، آب و پیاز رنده شده مخلوط کرده و آن را بر روی مرغ مالش دهید. سپس مرغ را در ماهیتابه قرار داده و به مدت ۶۰ تا ۹۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد پخته و سپس پودر سوخاری درشت را از روی آن بردارید.

نتیجه یک مرغ سوخاری کاملا خوشمزه و بوی عطر انگورفروشی است. برای سرو کردن این غذا می توانید از سبزیجات تازه و نوشیدنی های سرد همراهی کنید.



آماده کردن پودر سوخاری درشت برای مرغ سوخاری

پودر سوخاری یکی از مواد اصلی در تهیه مرغ سوخاری محسوب می‌شود و به دلیل طعم و عطر خوشایندی که به غذا می‌بخشد، از جمله محبوب‌ترین انواع ادویه و طعم‌دهنده‌ها به شمار می‌رود. پودر سوخاری در واقع ترکیبی از مواد خشکی متشکل از نمک، فلفل، پودر سیر، پودر پیاز، تخم مرغ و برخی ادویه‌های دیگر است که با استفاده از آن، طعم و عطر شیرین و تلخی خوبی را برای مرغ سوخاری به وجود می‌آورید.

برای آماده کردن پودر سوخاری درشت برای مرغ سوخاری، می‌توانید از مواد اولیه‌ی گفته شده استفاده کرده و آن‌ها را به ترتیب در یک کاسه مخلوط کنید. پودر سیر، پودر پیاز و تخم مرغ را به صورت جداگانه در پیازچه یا ظرفی قاطی کنید و سپس به کاسه اضافه کنید. سپس به مرحله اضافه کردن نمک و فلفل می‌رسیم که در این مرحله باید دقت داشته باشیم که میزان استفاده از نمک و فلفل وابسته به سلیقه خودمان است. در نهایت می‌توانید برخی ادویه‌های دیگر مانند پودر گل سرخ، برگ لیمو، پودر کاری و… را به پودر سوخاری اضافه کنید تا طعم خاصی برای غذای خود به وجود بیاورید.

در نهایت، پودر سوخاری را می‌توانید در ظروف قابل بسته شدن نگهداری کرده و به میزان مورد نیاز برای ساخت مرغ سوخاری استفاده کنید. پیشنهاد می‌شود برای بهبود عملکرد پودر سوخاری، آن را به مدت چند دقیقه درون یخچال قرار دهید تا مواد ادویه‌ای بهتر متمایل به مرغ آماده کردن شوند.



نکات مهم در تهیه مرغ سوخاری با پودر سوخاری درشت

تهیه مرغ سوخاری با پودر سوخاری درشت یکی از ساده‌ترین، محبوب‌ترین و لذیذترین غذاهای خانگی است. یکی از نکات مهم در تهیه این غذا، استفاده از پودر سوخاری درشت است. این پودر حاوی موادی است که به مرغ صدمه نمی‌زند و برای حفظ خوشمزگی مرغ بسیار مفید است.

اولین نکته در تهیه مرغ سوخاری با پودر سوخاری درشت، نحوه آماده‌سازی پودر است. برای آماده‌سازی پودر سوخاری درشت، بهتر است از ادویه‌های تازه استفاده کنید و آنها را به دقت بشویید و خشک کنید. سپس آن را خرد کنید و به‌طور مساوی به مواد دیگر غذایی اضافه کنید.

دومین نکته مهم در تهیه مرغ سوخاری با پودر سوخاری درشت، نحوه پخت مرغ است. نخست از همه مرغ را با آب بشویید و آن را روی یک حوله خشک کنید. سپس پودر سوخاری درشت را بر روی مرغ بریزید و به‌طور کامل روی آن توزیع کنید. سپس مرغ را روی تابه چدنی در حرارت متوسطی قرار دهید و به هر دو طرف آن را سرخ کنید.

توجه داشته باشید که در حین پخت مرغ، حتما باید آن را به‌طور مکرر برگردانید تا به همه‌ی سطوح آن برسد. همچنین، زمان پخت مرغ به میزان وزن آن بستگی دارد، بنابراین لازم است قبل از شروع پخت، تعداد دقایقی را برای پخت مرغ در نظر بگیرید.

در مجموع، تهیه مرغ سوخاری با پودر سوخاری درشت به‌عنوان یکی از ساده‌ترین غذاهاست که می‌توانید در خانه خود تهیه کنید و از مهمترین نکات در تهیه آن، آماده‌سازی درست پودر سوخاری درشت و نحوه پخت مرغ است.



مرغ سوخاری درشت با سس چیلی

مرغ سوخاری درشت با سس چیلی یکی از پر طرفدارترین غذاها در سراسر جهان است. این غذا به دلیل طعم بی نظیری که دارد از طرف اکثریت افراد دوست داشته می‌شود. برای تهیه این غذا می‌توانید از مرغ یا قطعات مختلف مثل ران و سینه استفاده کنید.

برای تهیه مرغ سوخاری درشت با سس چیلی، ابتدا مرغ را به قطعات درست کنید و در ظرفی بریزید. سپس با چند قاشق روغن و نمک و فلفل به طور مساوی روی قطعات مرغ بپاشید و برای نیم ساعت در یخچال بگذارید. در ادامه آن‌ها را در یک ماکروویو یا فر با زمان و دمای مناسب سوخته و رنگ طلایی بگیرند.

حالا نوبت به ساخت سس چیلی می‌رسد. برای تهیه این سس باید پیاز، خردل، ادویه جات مختلف و گردو را با هم مخلوط کرده و خوب پخت داد. پس از پخت سس چیلی، قطعات مرغ سوخاری شده را بر روی آن ریخته و به مدت چند دقیقه دیگر در فر قرار داد تا سس خوب بر روی قطعات مرغ جذب شود.

در نهایت، مرغ سوخاری درشت با سس چیلی را با سبزیجات سالادی و یا بلغور پلویی و یا حتی نان خامه‌ای سرو کنید. این غذا به عنوان یک غذای اصلی بسیار خوشمزه است و می‌توانید آن را در جمع دوستان و خانواده سرو کنید. حتما این غذا را یکبار امتحان کنید تا به طعم بی نظیرش علاقه‌مند شوید.



مرغ سوخاری درشت با سبزیجات

مرغ سوخاری درشت با سبزیجات یک غذای خوشمزه و سرشار از مواد مغذی است. برای تهیه این غذا، ابتدا مرغ درشت را به نازکی بچینید و با مخلوطی از ادویه ها و نمک و فلفل سیاه بپزید تا کاملا پخته شود. در ادامه، سبزیجاتی مانند هویج، سیب‌زمینی، پیاز و فلفل دلمه را به صورت ریز خرد کنید و درون پنیری راسته در داخل فر قرار دهید. سبزیجات را با روغن نباتی و یک کمی نمک و فلفل سیاه تفت دهید تا کاملا سرخ و نرم شود.

سپس، مرغ را روی سبزیجات بگذارید و آن را برای حدود 30 دقیقه در فر با دمای 375 درجه سانتی‌گراد قرار دهید. وقتی مرغ سوخته شد، آن را از فر درآورده و روی سبزیجات گذاشته، یک کمی شیرینی اضافه کنید. این طبقه را دوباره در فر بگذارید تا شیرینی بر روی سبزیجات پخش شود و مرغ سرخ و شکیل شود.

این غذا با روش های مختلف سرو می شود، اما معمولا با سالاد سبزیجات، نون تست و یک چاشنی ترشی جات می‌باشد. این غذا در میان خانواده ها و مهمانی های مختلف بسیار محبوب است و اغلب برای سفره های پاییزی و زمستانی نیز طرفداران بسیاری دارد.



مرغ سوخاری درشت با سس برگر

مرغ سوخاری درشت با سس برگر یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار در جمع خانواده‌های ایرانی است. برای تهیه این غذا ابتدا یک مرغ درشت و تازه قطعات مورد نظر برش داده می‌شود. سپس این قطعات با موادی مانند نمک، فلفل، پودر سیر و زردچوبه ترکیب و مخلوط می‌شوند تا حداقل برای نیم ساعت مرغ با این ترکیبات بپزد.

پس از آماده کردن قطعات مرغ، باید پوست آن‌ها رو به شدت کباب کرد تا در دهان روکشی شکننده و شیرین داشته باشیم. برای این منظور، می‌توان آن‌ها را در دمای بالای گریل یا درون فر گذاشت.

حالا که مرغ سوخاری درشت آماده است، به مرحله بعدی یعنی تهیه سس می‌رسیم. برای سس این غذا، می‌توان ترکیبی از پیاز، سالسا، کچاپ و سویا سس تهیه کرد. به این ترکیب ادویه‌هایی همچون نمک، فلفل سیاه، چیلی پودر و پودر سیر اضافه شده و سرخ شده تا یک سس خوشمزه و رنگارنگ حاصل شود.

در این مرحله، قطعات مرغ سوخاری درشت درون سس قرار داده می‌شود و با مواد دیگر مانند سبزیجات خرد شده و آجیل‌هایی همچون بادام و پسته همراه می‌شود. پس از حدود چند دقیقه انتظار برای جذب سس، غذای شما آماده خوردن است و می‌توانید از طعم شیرین و تند این غذا لذت ببرید.