طرز تهیه مرغ سوخاری با هواپز

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه مرغ سوخاری با هواپز

مرغ سوخاری با هواپز یکی از بهترین و سالم‌ترین روش‌های پخت مرغ است. برخلاف سایر روش‌های پخت مرغ مانند سرخ کردن در روغن، سوخاری با هواپز بدون روغن و با دمای مناسب موجب ذوب شدن چربی موجود در مرغ می‌شود. به این ترتیب مرغ‌های سالم و کم چرب پخته می‌شوند و طعم لذیذی دارند که با روش‌های دیگر قابل درک نیست.

برای شروع، مرغ را قبل از پخت از داخل با نمک، فلفل سیاه و دیگر ادویه‌های موردعلاقه‌تان می‌پزید. سپس مرغ را در دستگاه هواپز قرار دهید و مدت 90 دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد پخت کنید. اگر مرغ شما بزرگتر یا کوچکتر از معمول است، زمان طولانی تر یا کوتاه تری لازم است.

در طی پخت، برای کسب برتری در طعم، بهتر است مرغ را تهیه کنید. برای این کار، 10 دقیقه قبل از پایان زمان پخت، دمای دستگاه را به ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد افزایش دهید تا پوست مرغ سرخ و خشک شود. سپس مرغ را از دستگاه خارج کرده و قبل از برش آن را به مدت 10 دقیقه بر روی تخته گوشت یا سینی فلزی قرار دهید تا گوشت آرام شود و چربی اضافی از آن جدا شود.

در نهایت، برای سرو مرغ سوخاری با هواپز، می‌توانید آن را با سبزیجات تازه و نوشابه طبیعی سرو کنید. همچنین می‌توانید از سس‌ها و ادویه‌های بیشتری استفاده کنید تا طعم آن را بهبود ببخشید. به این ترتیب، مرغ سوخاری با هواپز را در جمع خانواده و دوستان خود سرو کنید و از این غذای سالم و خوشمزه لذت ببرید.



طرز تهیه مرغ سوخاری با هواپز

تهیه مرغ سوخاری با هواپز یکی از روش‌های سالم و مفید برای پختن مرغ است. در این روش، مرغ با دوران کردن در یک ظرف هواپز، با حرارت بخار پخته می‌شود و بدون نیاز به روغن یا چربی تهیه می‌شود.

مرغ سوخاری با هواپز بسیار ساده و راحت است. ابتدا، مرغ را با ادویه‌های مورد علاقه‌تان ترکیب کنید. سپس، ظرف هواپز را با آب پر کنید و مرغ را درون آن بگذارید. ظرف را بسته و روشن کرده و به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه در حالت پخت بگذارید. در طول این فرآیند، باید حتما از روی ظرف بخارگیر را خارج کرده تا نیازی به تعویض آب در داخل ظرف نباشد.

بعد از اتمام زمان پخت، مرغ را از ظرف هواپز خارج کنید و برای حدود ۱۰ دقیقه با استفاده از فر گریل یا مخلوط کنی با حرارت نیمه بالا درون فر بگذارید تا سطح آن سرخ شود. سپس، مرغ را از فر بیرون بکشید و برای چند دقیقه در صفحه‌ای که قرار داده‌اید قرار دهید تا خنک شود.

در نهایت، مرغ سوخاری با هواپز آماده سرو شدن است. می‌توانید آن را با سالاد، برنج یا سیب‌زمینی سرو کنید. این روش پخت مرغ، سالم‌ترین و ایده‌آل‌ترین راه برای تهیه مرغ سوخاری است که نیازی به استفاده از روغن و چربی ندارد و بسیار خوشمزه و غذایی است.



آشنایی با مرغ سوخاری با هواپز

مرغ سوخاری یکی از محبوب‌ترین غذاهایی است که به راحتی در منازل تهیه می‌شود. اما همیشه نیاز به فر، روغن و زمان زیادی دارد. اما با استفاده از هواپز، می‌توانید مرغ سوخاری با کمترین روغن و در مدت زمان کمتری تهیه کنید.

برای این کار، ابتدا مرغ را بشویید و خشک کنید. سپس با نمک و فلفل به آن مزه دلخواه بدهید. سپس می‌توانید روغن بریزید، اما برای استفاده از هواپز، بهتر است یک لایه سینی هواپز را با یک پارچه نمک پوشش دهید و سپس مرغ را روی آن قرار دهید.

سپس سینی هواپز را در دستگاه قرار داده و برای سه‌ربع ساعت در حرارت ۱۸۰ درجه سیلسیوس به داخل دستگاه قرار دهید. در طی فرآیند پخت، هواپز باید باز شود و مرغ را هر ۳۰ دقیقه به یک طرف بچرخانید تا از همه جانب با دمای یکسانی پخت شود.

درنهایت، بعد از طی کردن زمان خاموش‌شدن دستگاه، مرغ سوخاری با هواپز شما آماده است. مرغ آماده‌ی خود را از هواپز خارج کرده و به امید یک وعده بسیار خوشمزه، سرو کنید.



مواد لازم برای تهیه مرغ سوخاری با هواپز

برای تهیه مرغ سوخاری با هواپز، موادی مانند یک عدد مرغ تازه و نظافت‌شده، نمک، فلفل، ادویه‌های خشک مختلف مانند کمون، زیره، تخم مرغ و روغن نباتی لازم است.

ابتدا مرغ را بشویید و پشت و جلوی آن را با چاقو یا پرزای بزرگ جداسازی کنید. سپس مرغ را با ترکیب نمک، فلفل و ادویه‌های خشک بپوشانید.

پس از پوشاندن مرغ با مواد خشک، مرغ را در حالت فروداده و در ظرفی مسدودشو دیگری، برای حدود یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا مرغ از خواص ادویه‌ها بهره‌مند شود و طعم و بوی خود را افزایش دهد.

سپس مرغ را در حالت فروداده در قفسه بالای هواپز درج نموده و فرایند سوخاری را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد و مدت زمان حدود 45 تا 60 دقیقه آغاز کنید.

هنگامی که مرغ به اتمام رسید، آن را از حالت فر تهیه کرده و اگر لزوم، دیگران را نیز به جای آن در حالت فر قرار دهید تا به دمای معین سوخته شوند.

در نهایت، مرغ سوخاری با هواپز را با تصویر دلخواه خود آماده کنید و سرو نمایید. این غذای لذیذ و خوشمزه را همراه با سالاد جانبی، نان تست و سس نوش جان کنید.



مراحل آماده سازی مرغ سوخاری با هواپز

آماده سازی مرغ سوخاری با هواپز در مقایسه با روش های دیگر، دارای بسیاری از مزایاست. در این روش، مرغ به طور یکنواخت و در دمای صحیح پخته می شود و در نتیجه گوشت آن نرم و خوش طعم خواهد بود. نیازی به اضافه کردن چربی به آن نیست و همچنین به دلیل پخت در دمای پایین، محافظت از عناصر غذایی، ویتامین ها و مواد مغذی داشته و از ازدیاد کلسترول جلوگیری می شود.

مراحل آماده سازی مرغ سوخاری با هواپز به شرح زیر است:

ابتدا مرغ را با آب بشویید و خشک کنید. سس دلخواه را تهیه کنید. می توانید از سس آدویه، سس گیاهی و یا سس فلفل استفاده کنید. سس را روی مرغ بریزید و به بهترین شکل ممکن روی مرغ پخش کنید.

سپس مرغ را با فلفل سیاه، نمک، آبلیمو و دیگر ادویه و مواد خود دلخواه خود دلخواه خودتان سرخ کنید. اگر مایل به تغییر طعم دارید، می توانید از سیر، زنجبیل، فلفل دلمه ای، پیاز و شمعدانی استفاده کنید.

سپس مرغ را در ماشین هواپز قرار دهید. دمای مناسب برای پختن مرغ در هواپز 74 درجه سانتی گراد است و مدت زمان پخت آن معمولاً 3 ساعت می باشد. برای محافظت از گوشت مرغ، پوست را برای پختن مجدداً به بدن مرغ بچسبانید. چون مرغ در هواپز به دمای بالا معرض نمی شود، پوست روی گوشت آن به نرمی به پز امده و خوش است.

در پایان، مرغ را از هواپز در ظرف گذاشته و برای 10 دقیقه آن را درون قابلمه قرار دهید تا بتواند استراحت کند. حالا مرغ خوشمزه سوخاری هواپزی آماده سرو شدن است. همراه با سبزیجات و سالاد برنج سفید سرو کنید. برای تزیین دلخواه، می توانید از گل فلفلی و یا سبزیجات تازه استفاده کنید.



روش طبخ مرغ سوخاری با هواپز

روش طبخ مرغ سوخاری با هواپز یکی از روش‌های سالم در طبخ مرغ است. این روش تفاوت‌هایی با روش سوخاری در فر دارد، به این صورت که در این روش، مرغ در مخزن هواپز قرار می‌گیرد و با استفاده از بخار آب، طعم خوب و خوشمزه‌ای بدون چربی به دست می‌آید.

برای شروع این روش، مرغ را با نمک، زردچوبه و فلفل سرخ کرده پوستی می‌کنیم و بعد از آن، آن را در مخزن هواپز به مدت 90 دقیقه قرار می‌دهیم. در این زمان، مرغ با آب رفته در مخزن هواپز با بخار خود طعم بسیار خوبی به خود می‌گیرد. در پایان، مرغ خامه‌ای رنگی و لذیذ چیده شده و پوست آن کرمی رنگ خواهد شد.

وجود چربی در این روش به ین معنی نیست که مرغ چربی به خود می‌گیرد. در واقع، بعد از طبخ، چربی شده در ظروف دیگر قرار می‌گیرد و مرغ به همین دلیل بسیار سالم است. برای مزید افزایش طعم، می‌توانید روی مرغ پیاز و سیر را بریزید و آن را با نان سنگک یا نان سفید سرو کنید.

با استفاده از روش طبخ مرغ سوخاری با هواپز، می‌توانید با تزئینات مختلف غذای خود را زیبا کرده و از لذت طعم دلپذیر آن لذت ببرید. این روش باعث می‌شود که مرغ بسیار سالم باشد و بدون چربی به دست بیاید.



نکات مهم در تهیه مرغ سوخاری با هواپز

تهیه مرغ سوخاری با هواپز یک روش سالم و خوشمزه برای پختن مرغ است. اما برای رسیدن به نتیجه دلخواه، نیاز به رعایت نکات مختلفی است. در ادامه به بررسی چند نکته مهم در تهیه مرغ سوخاری با هواپز می‌پردازیم.

1- ابتدا مرغ را تمیز کنید و با نمک و ادویه‌های مورد علاقه‌تان پرورش دهید. سپس آن را درون کاسه هواپز بگذارید.

2- برای مرغ سوخاری با هواپز، حداقل ۱۰ دقیقه باید بگذرد تا مرغ به آرامی در سیستم هواپز پخته شود. برای رسیدن به نتیجه مناسب، بهتر است از سیستم هواپزی استفاده کنید که دارای دمای قابل تنظیم باشد.

3- اگر می‌خواهید که مرغ سوخاری‌تان طعم و عطر بهتری داشته باشد، می‌توانید قبل از پخت، آن را در فر به مدت ۱۰ دقیقه سرخ کنید. اما توجه داشته باشید که این کار فقط برای دادن رنگ زیبا به مرغ است و ممکن است مرغ خشک شود.

4- برای پختن مرغ سوخاری با هواپز، بهتر است از سینی هواپز استفاده کنید تا خوراک خود را بر روی سینی بگذارید و به آرامی بپزانید. بهترین روش برای پختن مرغ هواپزی، استفاده از کیف پخت می‌باشد که به همراه هواپز عرضه می‌شود.

5- پخت مرغ سوخاری با هواپز می‌تواند حتی سریع‌تر از پخت مرغ در فر باشد. حداقل زمان پخت مرغ با هواپز در حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه است. بهترین روش، استفاده از دمای پایینتر و زمان بیشتر برای پختن مرغ با هواپز می‌باشد.

6- در این روش پخت، نیازی به روغن و یا چربی نیست و مرغ شما سفت و خوش طعم در حالی که چربی و کالری کمتری دارد. پس اگر به دنبال یک روش پخت سالم و خوشمزه برای مرغ هستید، مرغ سوخاری با هواپز گزینه خوبی است.

7- در نهایت قبل از سرو مرغ‌ سوخاری با هواپز، بهتر است برای چند دقیقه آن را در فر بگذارید تا به رنگ طلایی برسد، در غیر این صورت دمای بالای فر می‌تواند مرطوبیت مرغ را بگیرد یا باعث خشک شدن آن شود.

در نهایت، با رعایت این نکات ساده می‌توانید مرغ سوخاری با هواپز خوشمزه و سالمی از آشپزخانه خودبسازید.