طرز تهیه مرغ زرشک پلو خوشمزه

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه مرغ زرشک پلو خوشمزه

مرغ زرشک پلو یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که به دلیل طعم فوق العاده و عطر دلپذیر خود باعث شده تا در بین اکثر خانواده‌های ایرانی در مناسبت‌ها و روزهای خاص سرو شود. در این غذا از مرغ، زرشک و برنج استفاده می‌شود که مجموعه آن‌ها با هم طعم فوق العاده‌ای درست می‌کنند. در ادامه به توضیح مراحل طرز تهیه مرغ زرشک پلو می پردازیم:

قسمت اول: طرز تهیه مرغ زرشک

ابتدا باید مرغ را به قطعات خرد کرده و در دیگی به همراه پیاز، نمک، زعفران، روغن و آب اضافه کرده و مواد را به خوبی خلط کنید. سپس دیگ را روی حرارت قرار دهید و تا کامل پخت شدن ٬با حرارت ملایم بگذارید.

وقتی مرغ پخته شد با استفاده از دستگاه مخصوص جدا شود و دسته دسته برش داده شود. در موقع سرو غذای بهتری داشته باشیم، این قسمت را می‌توانیم قبلاً به همراه مقداری زرشک هم بریزیم.

قسمت دوم: طرز تهیه زرشک

ابتدا مقداری زرشک را خیس کرده و درون کرهداری قرار می‌دهیم. پس از این کار روغن را می‌ریزیم تا برای نیم ساعت در نیم حرارت بخارپز با حرارت کم‎ و یا در ظرف مناسب درون فر بگذاریم و تا حدود 25 تا 30 دقیقه بپزیم تا زرشک با رنگ طلایی تاحدودی خشک شود.

قسمت سوم: طرز تهیه برنج

برای تهیه برنج طعم‌دهی شده، ابتدا برنج را خیس کنید و سپس شستشو داده و در دیگی که قبلاً نمک، روغن و آب به آن اضافه شده است، بریزید. در این مرحله طعم و مزه برنج، به خوبی با سایر مواد مخلوط می‌شود. برای ریزی بهتر برنج در دیگ، کاردک را به صورت نازکی روی آن قرار دهید و برای استوانه شکل شدن برنج در دهانه دیگ کمی فشار بیشتری به کار شود.

در نهایت، با ترکیب قسمت ها، می‌توان به طور کامل مرغ زرشک پلو خوشمزه را تهیه کرد. سفیده و دست بند گوشتی مرغ در کنار تابه با رنگ مشکی و شاور، همراه با عطر مضاعف زرشک و برنج، غذایی بسیار خوشمزه برای سرو در جشن و میهمانی های خانوادگی است.



راه آسان برای تهیه مرغ زرشک پلو

مرغ زرشک پلو یک غذای سنتی ایرانی است که در اکثر ایام مراسمی و جشن‌های خانوادگی سرو می‌شود. این غذا به دلیل طعم فوق‌العاده شیرین، ترش و خوشمزه و همچنین نکات مختلف در تهیه به شرط استفاده از مواد اصلی و متوسط ​​و عمومی می‌تواند باعث تمایل بیشتر افراد به خرید این غذا باشد.

برای تهیه مرغ زرشک پلو به راحتی می‌توانید یک فنجان برنج را ستونی شسته و در ماهیتابه‌ای به همراه یک لیوان آب، نمک و روغن گرم کنید تا غلیظ شود. سپس یک قاشق غذاخوری زرشک را نیز به آن بیفزایید و همگی را با هم مخلوط کنید.

سپس بهتر است یک کباب مرغ را همراه با کمی نمک و فلفل در یک ماهیتابه با روغن سرخ کنید و به کمک کاه گردو یا با استفاده از سفره پایه‌ای به سطح گوشت سرخ شده برسید. در مرحله بعد، یک لیوان آب دیگر به کنار غلیظ برنج اضافه کنید و بعد از یکبار مخلوط کردن، گوشت سرخ شده را نیز به آن اضافه کنید. سپس در مدت 25 تا 30 دقیقه پخت کنید.

در نهایت، زرشک پلو را به شکل مساوی در ظرف سرو شده و بر روی ظرف همراه با سبزیجات و سوخاری مغز پسته، خرمای خرد شده و یا همچنین خرمای ریز ریز شده، پودر دارچین و زعفران، ذرت، بادم‌جوز و همچنین خلال‌های هندوانه تزیین کنید. نوش جان!



مواد لازم برای تهیه مرغ زرشک پلو

مرغ زرشک پلو یکی از غذاهایی است که در جشن‌ها، مهمانی‌ها و مراسم‌های مختلف سرو می‌شود. برای تهیه این غذا، موادی مانند مرغ، زرشک، برنج، پیاز، روغن و ادویه‌جات مورد نیاز است.

برای شروع، مرغ باید شسته و پاک شده و برش‌هایی را که از پوست آن برجای مانده‌اند برداشته شود. سپس پیاز را خرد کرده و در یک قابلمه با روغن تفت می‌دهیم، تا طلایی و شفاف شود. بعد از آن، مرغ را به همراه ادویه‌هایی مانند زعفران، فلفل سیاه، دارچین و زرشک به قابلمه اضافه کرده و به مدت چند دقیقه همراه با پیاز سرخ شده به روی حرارت قرار می‌دهیم، تا مرغ تماماً به ادویه‌ها متصل شود و رنگ بگیرد.

برای تهیه برنج، ابتدا برنج را شسته و در آب نمک غوطه‌ور کرده و سپس به روش پلویی با تفت دادن پیاز و زرشک در قابلمه روی حرارت آماده می‌کنیم. بعد از تهیه برنج، پلو روی آن ریخته و روی پلو، مرغ و زرشک را درست می‌کنیم.

اگر می‌خواهید به این غذا طعم بیشتری بدهید، می‌توانید از گوجه‌فرنگی، خیارشور و لیمو ترش به عنوان سالاد همراه با آن استفاده کنید. در واقع، این سالاد‌ها طعم خوبی را با پلوی مرغ زرشک به نمایش می‌گذارند و به کاربران کمک می‌کنند تا از غذای خوشمزه تری استفاده کنند.



چگونگی پخت مرغ زرشک پلو

برای پخت مرغ زرشک پلو، ابتدا باید مرغ را با تند کردن برای ترد شدن، درون قابلمه‌ی عمیق قرار دهید و در یک قابلمه دیگر آبیاری کنید. بعد از این که آب جوشید، می‌توانید زرشک را بشویید و درون آب به مدت 15 دقیقه بجوشانید تا کمی نرم شود.

بعد از این که زرشک نرم شد، آن را به صورت داغ و پخته به مرغ اضافه کنید و با اضافه کردن فلفل سیاه و نمک طعم دلخواه خود را ایجاد کنید. پس از این مرحله، می‌توانید برای یک ساعت این ترکیب را نگه دارید تا طعم‌ها به هم‌دیگر برسند.

حالا نوبت به پخت برنج رسیده است. ابتدا باید برنج را بشویید و به مدت 30 دقیقه در آب خیس کنید. بعد از آن، برنج را برای پخت در قابلمه ریخته و آن را به آبیاری پشتیبان از قبل پائین‌تر و با نمک اضافه کرده و به مدت 15 دقیقه بجوشانید. سپس برنج را در قابلمه به مدت 10 دقیقه برای آماده‌سازی آن در دمای کمی تهیه کنید.

در نهایت با اضافه کردن لایه‌ای از برنج روی مرغ و زرشک، ظاهر آن را زیبا تر و ارائه می دهد. همچنین می توان با اضافه کردن نخودچی، برگ مو و قرمه روش زرشک پلو را غنی تر کرد.



راه کردن برای پلو

راه کردن برای پلو یکی از موضوعاتی است که با توجه به اهمیت غذایی این خوراکی محبوب در برخی از کشورها، مورد توجه قرار گرفته است. به طور کلی باید گفت که راه کردن برای پلو به معنای آماده کردن پلو با طعم و عطر خاصی است که در این میان از چند تکنیک مختلف می توان استفاده کرد.

روش اول از تکنیک ریختن پلو بر روی ظرف استفاده می‌شود. برای این منظور، ابتدا باید یک ظرف خاص پلو تهیه شود. سپس بعد از طبخ محتویات پلو، آن را به ظرف پلو منعطف می‌کنیم و سپس از همین روش ادامه ای به روش های دیگر داده می‌شود.

روش دوم از تکنیک ریختن پلو بر روی دیگاه است. در این روش پس از طبخ محتوای پلو، ما آن را به داخل دیگ قوت می‌دهیم و آن را روی حرارت کمی نگه می‌داریم تا پلو آرام به حرارت کامل برسد و عطری خاص به پلو ببخشیم.

تکنیک سوم از سرخ کردن پلو استفاده می-کند. در این روش پلو را به داخل یک ماکروییو یا تابه می‌ریزیم و سپس آن را روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا ظرفیت این کار از نظر مقدار طعم و عرق یک جلوه خاص به پلو بدهد.

هر سه تکنیک فوق، نتایج بسیار خوب و مطلوبی دارند و با توجه به سلیقه شما می‌توانید از کدام یک از آن ها استفاده کنید. با استفاده از این تکنیک ها، می‌توانید پلویی با عطر و طعم خاص و خوشمزه آماده کنید.



روش سرو مرغ زرشک پلو

سرو مرغ زرشک‌پلو یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانیان است. این غذا دارای طعم و عطر فوق‌العاده‌ای است که با استفاده از نان تنوری تازه، پیاز شده و جوش یافته، تخم مرغ کبابی و خورشت زرشک تهیه می‌شود. در این مواد، خواص بسیاری برای سلامتی وجود دارد.

برای تهیه این غذا ابتدا، مرغ پاک شده و داخل آن سبزیجات دلخواه به همراه نمک و فلفل سیاه ریخته می‌شود و سپس برای مدتی درون یخچال می‌گذاریم تا سبک شود. سپس، مرغ را روی زغال یا درون فر می‌گذاریم تا کاملاً پخته شود و دارای رنگ طلایی باشد.

برای تهیه خورشت زرشک نیز ابتدا می‌توانیم زرشک را با یکم شکر و آب برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه جوش بدهیم تا زرشک شیرین شود. سپس، پیاز ریز شده را در روغن تفت داده و همراه با زرشک، نمک به میزان لازم و یکم گلاب به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشانید.

در نهایت، برای سرو مرغ، زرشک و پلو، ابتدا پلو را طبق نحوه تهیه پلوی ساده در حدود نیمی از قابلمه تهیه می‌کنیم. سپس به پلو کدوم‌های نخود، تخم مرغ کبابی، سیب زمینی و دانه‌های گشنیز را اضافه می‌کنیم. سپس مرغ را روی پلو سرو کرده و به همراه خورشت زرشک و نان تنوری تازه سرو می‌کنیم. البته قبل از سرو می‌توانید روی پلو برای دکوراسیون بیشتر مقداری زعفران نیز بریزید.

در نهایت، سرو مرغ زرشک‌پلو را با تیمار تازه سبزیجات و سس پنیر سفید تزئین کنید و غذای خوشمزه خود را همراه با خانواده و دوستان لذت ببرید.



راه های تزئین مرغ زرشک پلو

مرغ زرشک پلو یکی از غذاهای محبوب و سنتی در ایران است که در جشن ها و مراسم خانوادگی بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد. این غذا از چندین مرحله تهیه متشکل است که در هر مرحله می‌توان آن را تزئین کرد. در ادامه به برخی از راه های تزئین مرغ زرشک پلو پرداخته می‌شود.

استفاده از زرشک: یکی از روش های تزئین مرغ زرشک پلو، استفاده از زرشک است. این ماده غذایی از بهترین تزئین کننده های نوع غذایی مذکور حساب می‌شود. برای استفاده از زرشک، آن را به صورتی نظیر ماست با تغییر رنگ، روی پلو ریخته و به صورت زیبایی آن را تزئین می‌کنیم.

استفاده از دانه های آفتابگردان: دیگر یکی از روش های تزئین مرغ زرشک پلو استفاده از دانه های آفتابگردان است. برای این کار، دانه های آفتابگردان را پخته و سپس روی پلو ریخته و به صورتی زیبایی آن را تزئین می‌کنیم.

استفاده از ادویه جات: استفاده از ادویه‌جات به روی پلو، تنها به دلیل تعداد زیاد آنها، منجر به آرایش چشمگیر پلو می‌شود. از میان ادویه‌جات قابل استفاده برای تزئین، دارچین، زعفران، پیاز، زردچوبه، درمنه و سایر ادویه‌جات مشهوری همچون اعتدال و ادویه محلی می‌باشد. برای تزئین، ادویه‌های مورد نیاز را جدا کرده و آنها را کنار سرویس پلو قرار دهیم تا میهمانان بتوانند ادویه‌های مورد نظر خود را به پلو خود افزوده و طعم پلو را به سلیقه خود تنظیم کنند.

به طور خلاصه، تزئین مرغ زرشک پلو با استفاده از مواد مختلف، به چشم زیبا، خوشمزه، عطرانی و شگفت انگیز مشهور است. می‌توان از زرشک، دانه‌های آفتابگردان یا ادویه‌های مختلف برای تزئین پلو استفاده کرد. هر کدام یک ذوق و طعم خاص در پلو به ارمغان می‌آورند و برای همین، میهمانان می‌توانند طعم پلو را با توجه به سلیقه خود تنظیم کنند.