طرز تهیه مرغ تنوری هندی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه مرغ تنوری هندی

مرغ تنوری یکی از غذاهای پرطرفدار در آشپزی هندی است که با استفاده از انواع ادویه ها و چاشنی های خاص تهیه می‌شود. این غذا از قدیمی‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاهای هندی به شمار می‌رود که عموما به همراه نان انگوری یا نان سنگک سرو می‌شود. طعم منحصر به فرد و انواع ادویه های اعمال شده در آن مرغ تنوری را یک انتخاب عالی برای یک وعده غذایی خوشمزه میکند.

برای تهیه مرغ تنوری هندی ابتدا باید مرغ را با نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، چیلی پودر و ادویه‌های دیگر مورد نیاز پخته و سپس آن‌ها را در یک تنور یا فر با حرارت بالا آبکشی کرده و پخته کرد. در این مدت می‌توانید سس مرغ تنوری خود را آماده کنید که شامل پیاز رنده شده، گوجه فرنگی خرد شده، زنجبیل و ادویه‌های دیگر است.

پس از آماده شدن مرغ تنوری، آن را با سس خوشمزه‌ای که تهیه کرده‌اید سرو کنید و به همراه نان یا نان سنگک لذیذ خود نوش جان کنید. می‌توانید این غذا را با روی تازه نعناع و لیمو ترش تزیین کنید تا طعم آن تازه‌تر و خوشمزه‌تر شود. امیدواریم که این دستور پخت مرغ تنوری هندی برای شما لذتبخش و موفق باشد.