طرز تهیه مرغ ترش و شیرین کره ای
تهیه مرغ ترش و شیرین کره ای یکی از محبوب ترین غذاهای آسیایی است که در سراسر جهان شناخت دارد. این غذا با ترکیب محصولات خوراکی غنی و شیرین و ترش، طعمی بسیار خوشمزه و مستقیماً مربوط به فرهنگ بومی آسیای شرقی است.
برای تهیه این غذا مرغ تکههای کنید و در یک تابه که فراوان کره روی آن بریزید، سرخ کنید. سپس سسی ترش و شیرین برای آن تهیه کنید. برای تهیه این سس، از یک قاشق کمچرب نوعیموت دو چهارم فنجان، مایونز دو چهارم فنجان، سرکه سفید دو چهارم فنجان، شکر سه قاشق سوپخوری، آب یک چهارم فنجان، سیر خرد شده یک قاشق سوپخوری و روغن سسامی یک قاشق سوپخوری استفاده کنید.
بعد از تهیه سس، این مواد را به یک قابلمه اضافه کرده و بر روی حرارت بالا قرار دهید تا به جا آمده و ترکیب درست شود. سپس تکههای مرغ را به آن اضافه کرده و با آن مخلوط کنید. در طی این مرحله، دستهای خود را استفاده کنید تا تکههای مرغ را به خوبی کفی کنند و سس به درستی روی آنها توزیع شود.
با وجود اینکه تهیه این غذا بسیار ساده است، اما بسته به انتخاب محصولات و رعایت مناسبترین نسبتهای مواد خوراکی، ممکن است به سختی عمل شود. مهمترین نکته در تهیه این غذا و ایجاد پویایی در طعم آن، رعایت نسبتهای صحیح سس و رعایت وقت سرخ کردن مرغ است. به عنوان طرز سرو کردن، این غذا معمولاً با برنج سفید سرو میشود و با سبزیجات و سس سویا تزئین میشود.
آماده سازی مرغ برای پخت
مرغ به عنوان یکی از انواع ماکیان قابلیت تهیه با روشهای مختلفی را دارد و از طریق غذاهای مختلف میتوان این غذای پرطرفدار را درست کرد. اگر قصد پخت مرغ را دارید، باید در ابتدا به مراحل آماده سازی آن بپردازید. در این مقاله پاراگرافهایی را برای شما آماده کردهایم که میتوانید به راحتی از آنها استفاده کنید.
پاراگراف اول: شستشوی مرغ
اولین مرحله در آماده سازی مرغ برای پخت، شستشوی آن است. برای شستشوی مرغ، از آب سرد استفاده کنید و بهتر است از دستکش استفاده کنید تا مرغ را بتوانید بهتر شستشو دهید. پس از شستشو، مرغ را با دستمال کاغذی خشک کرده یا روی نوار از نان خشک قرار دهید تا آب مرغ خشک شود.
پاراگراف دوم: خرد کردن مرغ
پس از شستشو، مرغ را باید خرد کنید. یکی از روشهای خرد کردن مرغ، استفاده از چاقوی دستی است. ابتدا، قسمت داخلی سینه و قوری مرغ را با چاقو خرد کنید و سپس با چاقوی دیگر قسمت دیگر مرغ را خرد کنید. قطعات مرغ را به اندازه یکدست باید خرد کرد تا همه قسمتهای مرغ به طور یکسان پخت شوند.
پاراگراف سوم: افزودن ادویهها
پس از خرد کردن مرغ، باید ادویههای لازم را به آن افزود. برای پخت مرغ، میتوانید از نمک، فلفل سیاه، زعفران، زنجبیل، روغن زیتون و آبلیمو استفاده کنید. برای افزودن ادویه به مرغ، قبل از پخت، تمام قطعات مرغ را در یک کاسه قرار داده و ادویههای لازم را به آنها اضافه کنید.
پاراگراف چهارم: قرار دادن مرغ در یخچال
پس از افزودن ادویهها، مرغ را باید در یخچال نگه داری کنید تا چند ساعت مهارت کند. این کار باعث میشود تا ادویهها بهتر جذب شوند و مرغ طعم بهتری داشته باشد. بعد از چند ساعت مرغ را از یخچال بیرون بیاورید و آماده پخت کنید.
با انجام این مراحل، شما مرغ را برای پخت آماده کردهاید. البته میتوانید مرغ را با روشهای دیگر نیز آماده کنید، اما این روشها به طور کلی شامل مشخص کردن نوع مرغ، تمیز کردن و خرد کردن آن، اضافه کردن ادویهها و مهارت دادن به آن قبل از پخت میشود.
تهیه مواد لازم برای سس شیرین و ترش
تهیه مواد لازم برای سس شیرین و ترش یکی از مهمترین و پرکاربردترین دستورهای آشپزی می باشد. این سس به عنوان یک افزودنی مهم در طبخ غذاها به کار می رود که همانند بسیاری از دستورهای آشپزی دیگر، شامل ترکیبی از مواد مختلف می باشد.
برای تهیه سس شیرین، شما نیاز به موادی مانند شکر، سرکه سفید، روغن ذرت، آب و آرد ذرت دارید. در حین تهیه سس باید توجه داشته باشید که آن را به مرحله جوشاندن برسانید تا به صورتی کاملا یکنواخت باشد.
در مورد سس ترش، مواد اصلی آن شامل سرکه، شکر، آب و سس سویا می باشند. دستور تهیه سس ترش بسیار ساده است و شما با به همراه غذاهای مختلف همانند سس شیرین، می توانید از آن بهره ببرید.
مواد لازم برای تهیه هر دو نوع سس را می توانید به راحتی در فروشگاه های غذایی مختلف و همچنین در بازارهای محلی پیدا کنید. در عوض، شما می توانید با خریداری مواد اولیه و تهیه این سس ها به صورت دستی، به تهیه غذاهای خود بسیار بیشتری تنوع ببخشید و با تهیه گوشت و سبزیجات مورد نظر خود، از این سس های خوشمزه بهره ببرید.
پخت سس شیرین و ترش
برای پخت سس شیرین و ترش، اصولا از دو ماده اصلی شکر و سرکه بهره میگیریم. این سس معمولا برای همراهی با غذاهای سرد و گرم مورد استفاده قرار میگیرد و به عنوان یکی از انواع سسها و همچنین افزودن عمق به طعم غذا شناخته میشود.
برای پخت سس شیرین و ترش میتوان از قند، شکر قهوهای یا دانهدار استفاده کرد. بر خلاف ترکیبات شیرینی دیگر، پختن سس شیرین و ترش نیاز به هم ترکیب کردن، از آفتاب آهسته و پائین روی شعله دارد. بهتر است سس را به مدت 20 دقیقه بجوشانید و در طول آن مدت به طور منظم هر چند دقیقه گردش دهید تا سس به طور یکنواخت بپزد.
در مرحله بعد، بیشتر آن را میتوان برای پخت طعم جالب تری به سس اضافه کرد. پودر سسهای غذایی، پودر بلک پپر، زنجبیل، پودر سیب زمینی و مواد دیگری میتوانند در این مرحله اضافه شوند. در صورتی که مایل به به دست آوردن مشکی ترین سس ممکن هستید، میتوانید چند قطره رنگ غذایی چرم را به آن اضافه کنید.
در نهایت، برای شیرین کردن سس شما میتوانید عسل یا مالت را اضافه کنید. در برخی موارد، بعضی از سسها ممکن است شدید باشد؛ در چنین شرایطی از مقدار بیشتری شکر برای شیرین کردن استفاده نکنید، بلکه بیشتر سرکه را برای شیرین کردن آن از بین ببرید. با پخت این سس، میتوانید به راحتی تعداد زیادی از غذاها را تزئین کنید و به آن ها طعم و عمق ببخشید.
پخت مرغ در ماهیتابه
پخت مرغ در ماهیتابه یکی از پرکاربردترین روشهای پخت مرغ است. این روش پخت مرغ به دلیل سریع بودن و نرم شدن به راحتی جای خود را در تمام انواع نوع غذاهای جهان به دست آورده است.
برای پخت مرغ در ماهیتابه ابتدا باید مرغ را خرد کرده تا به آن اجازه بدهیم که سریع تر پخت شود. سپس، بهتر است ماهیتابه را به آرامی با روغن سرخ کنیم و پس از گرم شدن آن، مرغ را درون ماهیتابه قرار دهیم. بعد از چند دقیقه، شروع به تغییر رنگ و نرم شدن مرغ میکند. در این مرحله، پوست مرغ را به آرامی پاره پاره کنید تا مرغ از داخل نیز پخته شود.
در ادامه، باید به مرغ افزودن یک سبزیجات و مواد پختشده دیگر را ادامه دهیم. مثلاً میتوانید پیاز کوبیده و سیر همراه با نعناع به ماهیتابه اضافه کنید. بعد از سرخ کردن این مواد، به مرغ اضافه کنید و به مدت چند دقیقه دیگر در هم فراهم شوند.
در نهایت، میتوانید مرغ را با نون سرد و سالاد دلخواه سرو کنید. این طبقه علاوه بر اینکه خوشمزه و با طعمی بسیار عالی برای سرو در صفحه غذای شماست، با پذیرش غذاهای کم کلری همراه میشود که برای رژیمهای غذایی افراد کاملاً ایده آل است.
ترکیب سس شیرین و ترش با مرغ
پاراگراف اول:
ترکیب سس شیرین و ترش با مرغ از غذاهایی است که در بسیاری از کشورها به دلیل طعم و امکان تنوع در برنامه غذایی خانوادهها قرار میگیرد. با عملکرد مناسب در پخت و پز این غذا میتواند غذایی خوش مزه و مغذی باشد. استفاده از سس شیرین و ترش در این غذا، بهترین گزینهای است که میتوان برای آن انتخاب کرد.
پاراگراف دوم:
برای پختن این غذا، مرغ را با چند دانه سیرخرد شده، نمک، فلفل و مقداری زعفران به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا بهتر و تندرستتر شود. پس از اینکه مرغ خوب خیس شد، بهتر است آن را با آب برای 10 دقیقه داخل قابلمه بریزید تا آن گرم شود.
پاراگراف سوم:
حالا وقت آن است که به مرحله تهیه سس بپردازیم. برای سس شیرین و ترش به 1/2 پیمانه شرایط، یک قاشق غذاخوری سرکه سفید، 1/4 پیمانه شکر، 1 قاشق چایخوری سس چلی، 1 قاشق چایخوری نمک، 1/2 قاشق چایخوری پودر زنجبیل، 2 قاشق غذاخوری برنج نشانده شده و یک قاشق چایخوری مکزیکی را ترکیب کنید و به مدت 2 دقیقه در قابلمه برای وارم کردن یا به ندرت قبل از پخت پیری نیمه تفت داده شود. بستهبندی را باز کنید و برای سه دقیقه اندازهگیری بگیرید تا سس سفت شود. چنانچه سس شیرین و ترش خیلی سفت شده است، می توانید تعدادی آب به آن بیفزایید تا مقداری برای نرم شدن آن به آن بدهید. سس آماده با گوشت مرغ را به مدت 20 دقیقه بپزید و در صورت نیاز مقداری آب اضافه کنید تا سس رقیق شود.
پاراگراف چهارم:
میتوان برای سرو کردن این غذا از ادویههای مختلفی مانند گشنیز، ریحان، پیاز، باکلی و... استفاده کرد. همچنین میتوان چند نوع سبزیجات و سبزیجات آماده سرو کردن در کنار این غذا قرار داد. این غذا میتواند به همراه نان، برنج و یا ماکارونی سرو شود. از دلایل استفاده از سس شیرین و ترش در این غذا، تنوع طعم و دسترسی آسان به این سس در بازار محصولات غذایی است.