مرحله به مرحله تهیه مرغ بریانی در فر با جوجه گردان
تهیه مرغ بریانی در فر با جوجه گردان یک غذای بسیار محبوب در ایران است که معمولا برای ناهار و شام سرو میشود. در این روش، مرغ به همراه مواد خوشمزه و ادویههایی مانند زعفران و دارچین در فر پخته میشود. در زیر فرآیند تهیه مرغ بریانی در فر با جوجه گردان به شما آموزش داده خواهد شد.
برای شروع، باید پوست جوجه گردان را از روی مرغ کاملا پاک کرده و به همراه آن را شسته و خشک کنید. سپس دو ساعت به مدت دو ساعت آن را در مخلوطی از ترکیبی از نمک، آبلیمو و زعفران قرار دهید تا به خوبی مزه بگیرد.
بعد از آمادهسازی جوجه گردان، توت فرنگی، پیاز، خیارشور، بادام و سبزیجات را نیز خرد کنید. سپس در قابلمهای این مواد را با یک قاشق نخودچی از روغن و چند قطره کمپوت درجه درج شده تفت دهید تا رنگ و مزه خود را بگیرند. سپس ادویههایی مانند دارچین، زعفران و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید.
بعد از آمادهسازی ترکیبات، میتوانید مرغ را درون فر با دمای بالا سه تا پنج دقیقه گرم کنید و سپس آن را روی مواد خرد شده در قابلمه قرار دهید. سپس آن را با یک لایه از سبزیجات بپوشانید تا مرغ روی آن قرار گیرد. سپس قابلمه را با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد یک ساعت درون فر قرار دهید تا مرغ به همراه تمامی ترکیبات پخته شود.
پس از پخته شدن، میتوانید مرغ بریانی را با برنج سفید سرو کنید و با زعفران و ورده به همراه سالاد سرو کنید. این غذا در بهار و پاییز برای سرو در میزی با دوستان و خانواده مانند مهمانیها، جشنها و هفت سین استفاده میشود.
طرز تهیه مرغ بریانی با استفاده از فر و جوجه گردان
مرغ بریانی یکی از پرطرفدارترین غذاهای محبوب ایرانی است. طرز تهیه این غذا بسیار ساده است و با استفاده از فر و جوجه گردان میتوانید این غذا را بسیار راحت و سریع پخت کنید.
ابتدا، مرغ را به تکههای کوچک خرد کرده و در ماهیتابه ای بهمراه نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پیاز رنده شده، سیر خرد شده و دو قاشق روغن زیتون خوب مخلوط کرده و برای نیم ساعت درون یخچال قرار دهید تا عصارههای مواد مخلوط بهتر درون گوشت نفوذ کند.
در مرحله بعد، جوجه گردان را در آب یا شیر بگذارید و بعد برای مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا نرم شود. سپس آن را کوچک کنید و با کمی نمک و فلفل بپزید.
در مرحله بعدی، مرغ را در تابه فری با روغن زیتون چرب کرده و سپس به همراه جوجه گردان به فر بدهید تا حداقل برای ۴۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد پخت شود.
پس از پخت شدن، غذا را با سبزیجات خوردپذیر و برنج سرو کنید. میتوانید غذای خود را با چند قطره آبلیمو و سیر خرد شده تزیین کنید و از طعم بینظیر این غذا لذت ببرید.
در نهایت، مرغ بریانی با استفاده از فر و جوجه گردان میتواند یکی از بهترین انتخاب های شما برای خوردنی شام باشد. علاوه بر آن که بسیار خوشمزه و لذیذ است، باعث شادکامی شما و خانواده تان خواهد شد.
سیاست های کاربردی برای تهیه مرغ بریانی در فر با جوجه گردان
مرغ بریانی یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در جهان است. این غذا در بسیاری از مناطق جهان به صورت متفاوتی تهیه و مصرف میشود. در این مطلب، به تهیه مرغ بریانی با استفاده از فر و جوجه گردان پرداخته میشود.
ابتدا برای تهیه این غذا، باید مرغ را در بشقابی مستطیلی کوچک قرار داده و به آن ادویههایی مانند زردچوبه، فلفل، گرام ماسالا و سیر رندهشده اضافه کنید. سپس، در پوششت مخصوصی قرار داده شده در فر، مرغ را میگذاریم و در دمای ۲۵۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه پخت میکنیم تا گوشت مرغ کاملاً پخته شود. پس از گرفتن مرغ از فر، آن را از بشقاب خارج کرده و در بشقابی دیگر مخلوطی از جوجه گردان، پیاز و گوجهفرنگی رندهشده اضافه میکنیم. سپس، ادویههایی مانند نمک، فلفل، قرص مرغ، زردچوبه، ماسالا، دارچین، گرام مسالا و روغن را به طور متنوع اضافه میکنیم و این مخلوط را خوب با هم مخلوط میکنیم.
در گام بعد، این مخلوط را به پوششت قرار داده شده در فر میگذاریم و در دمای ۲۵۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۵ دقیقه پخت میکنیم. پس از اینکه مواد با هم کاملاً مخلوط شدهاند و غذا آماده است، مرغ پخته شده در بشقاب را روی آن قرار داده و با ساقههای نعناع تزیین میکنیم.
به طور خلاصه، تهیه مرغ بریانی با جوجه گردان در فر کاری نسبتاً ساده است. در این روش، جوجه گردان در کنار مرغ، برای افزایش مزه و عطر غذا استفاده میشود. در نتیجه، اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و متفاوت هستید، میتوانید این روش را امتحان کنید و از آن لذت ببرید.
اطلاعات مورد نیاز برای اینکه بتوانید مرغ بریانی در فر با جوجه گردان تهیه کنید
برای تهیه مرغ بریانی با جوجه گردان در فر، اطلاعاتی را باید بدانید که بتوانید این غذا را به صورت بهینه تهیه کنید:
- انتخاب مرغ: بهتر است از قسمت شکمی مرغ استفاده کنید چرا که در این قسمت گوشت بیشتری بافت مناسبی دارد برای پخت در فر.
- مواد لازم: برای تهیه مرغ بریانی با جوجه گردان در فر، میتوان از موادی همچون نمک، فلفل سیاه، زنجبیل، پودر کمون، سیر، آبلیمو، روغن زیتون، یک قاشق عسل، جوجه گردان، پیاز، فلفل دلمهای، نمک، پودر سیر و یک قاشق سوپ گردان استفاده کرد.
- زمان پخت: برای پخت مرغ بریانی با جوجه گردان در فر باید آن را در دمای ۲۰۰-۱۸۰ درجه سانتیگراد و به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه در فر قرار دهید.
- نحوه پخت: ابتدا مرغ را با نمک پاشیده و به خوبی با زنجبیل، پودر کمون، سیر و پیاز خرد شده خوب مخلوط کنید. سپس آبلیمو، روغن زیتون و عسل را به آن اضافه کنید و به مدت حدود نیم ساعت، مرغ را در این مخلوط داخل یک سینی یا کاسه با روی سبزیجات قرار دهید. در این مرحله وقتی ماهیچههای مرغ باز شد، آن را به همراه سبزیجات در تابه قرار داده و جوجه گردان را بر روی آن بریزید و به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه در دمای فر مناسب مواد مذکور پخت کنید.
با رعایت موارد مذکور، میتوانید به راحتی مرغ بریانی با جوجه گردان در فر را تهیه کنید و از طعم فوق العاده آن لذت ببرید.
مرغ بریانی در فر با جوجه گردان مناسب برای سفره های پذیرایی
مرغ بریانی در فر با جوجه گردان یکی از غذاهایی است که در هر مناسبت و سفره پذیرایی بسیار مورد استقبال قرار میگیرد. این غذا با استفاده از مرغ تازه و ترشیهای مختلف و ادویههای طعمدهی شده طبخ میشود و طعم و عطر فوق العادهای به آن داده میشود.
برای تهیه این غذا نیاز به یک فر داریم که در آن مرغ شده خرد شده و با ترشیها و ادویههای مورد نظر مخلوط میشود. سپس این مخلوط در ظرف پخت قرار داده و به مدت حدود 45 دقیقه در فر پخته میشود. بهتر است این غذا با جوجه گردان سرو شود که با آن ترکیبی شگفتانگیز را تشکیل میدهد.
جوجه گردان بهترین نوع نوشابهای است که با مرغ بریانی سرو میشود و میتواند شیفتگان غذای سنتی ایرانی را به خود جلب کند. برای تهیه جوجه گردان نیز از موادی مانند سیب، سکنجبین، نعنا، خیارشور، آب لیمو و بادام که به آن طعم و عطر مخصوصی داده میشود استفاده میشود.
مرغ بریانی در فر با جوجه گردان یکی از غذاهایی است که همیشه در هر مناسبت و سفره پذیرایی بی نظیر است و میتواند رونق و شادی به میهمانان بخشیده و لذت بخشی خاطرهای را برای آنها به جا بگذارد.
ترکیب بهترین تکنیک ها و روش های تهیه مرغ بریانی در فر با جوجه گردان
مرغ بریانی یکی از پرمصرفترین غذاهای ایرانی است که در تمامی مناطق ایران مورد علاقه قرار دارد. برای تهیه این غذا میتوان از بهترین تکنیکها و روشهای آشپزی استفاده کرد تا مرغ بریانی با کیفیت بالا و طعمی بینظیر تهیه شود. یکی از بهترین تکنیکها برای تهیه مرغ بریانی، استفاده از فر با جوجه گردان است که در این روش، مرغ با مرق و ادویهها در فر تهیه میشود و با جوجه گردان نوشیدنی مصرف میشود.
اولین مرحله برای تهیه مرغ بریانی با فر با جوجه گردان پاک کردن مرغ و ماساژ دادن آن با نمک و فلفل سیاه است. سپس یک ربع آبلیمو را به مرغ اضافه کرده و آن را درون یک کیسه پلاستیکی نگهداری کنید. بعد از این کار، مرغ را به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب نرم شود.
در مرحله بعد، مرق مورد نیاز برای مرغ بریانی را تهیه کنید. میتوانید از گوشت گاو، پیاز، سیر، زردچوبه، دارچین و ادویههای دیگر برای مرق استفاده کنید. سپس مرغ را در این مرق قرار داده و به مدت ۳۰ دقیقه در فر با جوجه گردان پخته و آماده سرو شدن کنید. در انتها، ماست یا روغن پنیر شده در کنار مرغ بریانی و سبزیجات ترشیجاتی مانند خیارشور و ترشی لیمو را سرو کنید.
با استفاده از این تکنیکها و روشهای آشپزی میتوانید مرغ بریانی با کیفیت بالا و طعمی بینظیر را بدون اینکه نیاز به پخت زمینی داشته باشید، در فر با جوجه گردان تهیه کنید.