طرز تهیه مرغ بریانی در فر

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه مرغ بریانی در فر

برای تهیه مرغ بریانی در فر، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. برای مرغ بریانی در فر، شما نیاز به یک مرغ تازه دارید که باید پوست آن را کنده کرده و پوست آن را تمیز کرده و برش دهید. سپس باید مرغ را در غذاپز به مدت ۱۵ دقیقه پخته و از آب درآورده و روی پاکت آلومینیومی بگذارید.

بعد از آماده کردن مرغ، باید سبزیجاتی مانند پیاز، سیر، فلفل دلمه‌ای و گوجه فرنگی را ریز خرد کنید و در ماهیتابه روغن داغ کنید تا رنگ بگیرد. سپس مرغ را به کمک پلاستیک آلومینیومی وارد تابه کنید و روی آن مخلوط سبزیجاتی را پخش کنید. سپس تابه را در فر قرار دهید و به مدت ۴۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد پخته و سرو کنید.

در آخر می‌توانید مرغ بریانی را با نان تازه و سبزیجاتی سرو کنید تا طعم و مزه‌ی خوشمزه‌ای برای شما و خانواده‌یتان به ارمغان آورد. مواد قرار داده شده در این دستور تهیه برای ۴ نفر کافی است و می‌توانید برای افزایش مواد، از مقدار مضاعف استفاده کنید.



مواد لازم برای تهیه مرغ بریانی در فر

مرغ بریانی یکی از غذاهای سنتی هندی است که در فر تهیه می‌شود و با طعم و عطر خاصی به دست می‌آید. برای تهیه این غذا احتیاج به موادی داریم که در ادامه به توضیح آن ها می‌پردازیم.

مواد لازم برای تهیه مرغ بریانی به شرح زیر است:

- مرغ: دو تکه مرغ با پوست

- آبلیمو: یک قاشق غذاخوری

- پیاز: دو عدد متوسط

- سیر: دو حبه

- زنجبیل: یک قاشق خورشیدی رنده شده

- گوجه فرنگی: یک عدد متوسط رنده شده

- روغن زیتون: سه قاشق غذاخوری

- ماست یا دوغ: دو قاشق غذاخوری

- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

- زردچوبه: دو قاشق خورشیدی

- چای سیاه: دو قاشق خورشیدی

- دارچین: دو عدد نیم‌انگشتی

- هل: یک عدد نیم‌انگشتی

- گلاب: یک قاشق غذاخوری

- آرد: دو قاشق غذاخوری

ابتدا مرغ را با آبلیمو و نمک درست کرده و به مدت ده دقیقه بر روی گاز جا بگذارید. پیاز و سیر را رنده کرده و در تابه با روغن زیتون تفت دهید. زنجبیل رنده شده، گوجه فرنگی رنده شده، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید و به مدت ده دقیقه تفت دهید. سپس مرغ را به این مخلوط اضافه کرده و ده دقیقه تفت دهید.

در میانه فر را به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کرده و ظرف مرغ بریانی را در آن قرار دهید. چای سیاه، دارچین و هل را روی حرارت بسیار کم تست کنید تا عطر و طعم خود را بدهند. آب گرفته را با صاف کنید و به مخلوط مرغ و پیاز اضافه کنید. گلاب را هم در آن بریزید و مخلوط را به یک دقیقه در قسمت بالای فر قرار دهید.

بعد از یک دقیقه فر را خاموش کرده و ظرف را از داخل فر بیرون بیاورید. پایین ظرف را با آرد پر کنید و مخلوط مرغ را روی آن بریزید. آرد‌ پایین ظرف باعث شده بستری را برای مرغ بسازد که هوا به آسانی از زیر غذا عبور کند و مرغ بریانی با یک پوست بسیار خوشمزه درست شود. سپس ظرف را به مدت ۱۰ دقیقه در قسمت میانی فر قرار دهید.

پس از گذشت ده دقیقه، مرغ بریانی آماده است. می‌توانید با نان لواش وماست سرو کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید.



طرز تهیه مرغ بریانی در فر

برای تهیه مرغ بریانی در فر ابتدا مرغ را با نمک و فلفل سیاه و دارچین به مدت ۳۰ دقیقه در داخل یک کاسه یا ظرف ماریناد کنید تا خوبی عطر و طعم پیدا کند.

پس از آن، مرغ را به داخل سینی فر قرار دهید و در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد برای ۴۵ دقیقه بپزید. حین پخت مرغ، چند بار آن را برعکس کنید تا از همه جا یکنواخت پخته شود.

سس بریانی را با یک قاشق داغ روغن مایع، پیاز رنده شده، زنجبیل رنده شده، سیر رنده شده، فلفل سیاه، دارچین و پودر گشنیزتهیه کنید. بگذارید آن زمانی بجوشد که پیازها نرم شده و روغن از بین نرفته.

پس از ۴۵ دقیقه پخته شدن مرغ، آن را از فر بیرون آورده و به بریانی سس اضافه کنید. مرغ را خوبی با سس مخلوط کنید تا همه جا روغن شود. سپس، مواد تزیین کننده مانند بادمجان کوبیده شده، نیم‌‌کیلویی اسفناج نخودی‌خوری (سبزیجات آن را برش داده و در برنج‌هایی که آماده شده‌اند گذاشته ایم) و نارنج زرد خرد شده را به آن اضافه کنید.

با سرویس گارنیش، مرغ بریانی را سرو کنید. این غذای خوشمزه را با نان، نان فلفلی یا برنج مزه‌دار، لذت بخش تر خواهید خورد.



نکات مفید برای تهیه بهتر مرغ بریانی در فر

تهیه مرغ بریانی در فر از جمله غذاهای محبوب در ایران است که با طعم لذیذش هر کسی را به خود می‌کشاند. در این مقاله نکات مفیدی را برای تهیه بهتر مرغ بریانی در فر به شما معرفی خواهیم کرد.

اولین نکته برای تهیه بهتر مرغ بریانی در فر، انتخاب مرغ مناسب است. بهتر است از مرغ گوشتی استفاده کنید که پوست آن ظریف باشد تا در فر خوب پخته شود.

دومین نکته، مرغ را قبل از پخت در فر باید خوب خرد کنید و با ادویه های لازم مثل فلفل سیاه، زردچوبه، پودر پیاز، زنجبیل، فلفل قرمز و نمک مخلوط کنید و حداقل به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا بهتر جذب شود.

سومین نکته، برای پخت بهتر مرغ بریانی در فر، می توانید از مرغ تند نیز استفاده کنید. برای پخت، مرغ را در قالبی که به فر برود ریخته و روی آن غلاف الومینیومی در جایگاه مناسب قرار دهید. قدرت حرارت فر باید متوسط باشد و باید حداقل به مدت یک ساعت در فر پخته شود.

چهارمین ویژگی مفید در تهیه مرغ بریانی در فر، استفاده از زرشک و بادمجان نیز است. شما می توانید با اضافه کردن زرشک و بادمجان به مرغ بریانی از طعم و مزه خاصی برخوردار شوید.

در نهایت، برای سرو مرغ بریانی در فر بهتر است بازه زمانی کافی بین پخت و سرو غذا را داشته باشید تا غذا بهتر سرد نشود و طعم خود را حفظ کند. با رعایت این نکات، می توانید بهترین نوع مرغ بریانی را در فر تهیه کنید.



مرغ بریانی در فر با سبزیجات و سیب زمینی

نوشتن توضیح کامل در مورد مرغ بریانی در فر با سبزیجات و سیب زمینی، نیاز به توضیحی دقیق در مورد هرکدام از اجزای این غذا دارد. مرغ بریانی یکی از غذاهای پرطرفدار در جهان است که در بسیاری از کشورها مورد علاقه قرار می‌گیرد. این غذا از چند قسمت مختلف تشکیل شده است که هر کدام دارای خواص ویژه‌ای هستند.

مرغ بریانی نوعی غذای هندی است که با ریحان، کُری، فلفل قرمز و سایر ادویه‌جات طعم دلچسبی به غذا می‌بخشد. این غذا در مراسم‌های خاص هندیان بسیار معروف است.

برای تهیه مرغ بریانی در فر، ابتدا باید کنجد و ادویه‌جات مختلف را در ظرفی مخلوط کنید و سپس به مرغ اضافه کنید. پس از آن، سبزیجاتی مانند سبزی‌های ترشی، فلفل دلمه، پیاز، بادمجان و گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید. پس از اضافه کردن مواد جانبی، مرغ را در قالبهایی از قبیل نان، رویه ​​سرخ کرده یا پلو قرار دهید.

سپس، بهتر است این ظرف را پوشانده و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد برای یک ساعت در فر بگذارید. بسته به سلیقه خود، می‌توانید با انواع سالاد و یا سیب زمینی سرو کنید. با توجه به این که این غذا دارای مواد غذایی مفید برای سلامت بدن است، از این وعده غذایی در سفره خانوادگی استفاده کنید. در پایان، می‌توان گفت که همه اجزای این غذا با یکدیگر ترکیب شده‌اند و طعم بسیار خوبی به همراه دارد.



مرغ بریانی در فر با دانه های لوبیا

مرغ بریانی یکی از غذاهای محبوب در فرهنگ غذایی ایران و بسیاری از کشورهای خاورمیانه است. مرغ بریانی در فر با دانه های لوبیا یکی از نسخه های پرطرفدار تر این غذا است که با مزه و طعم خاصی تهیه می شود.

برای طرز تهیه این غذا، ابتدا باید مرغ را پاک کرده و پوست آن را در برداشت. سپس قطعات مرغ درون فر به مدت نیم ساعت پخته می شود تا بپزد. بهتر است قبل از پختن، مرغ را با تندی و انواع ادویه ها مثل سیر، زنجبیل، نمک و فلفل، ماساژ دهید تا مزه آن بوجود آید.

در مرحله بعد، لوبیا را آماده می کنیم. لوبیا ها را خیس کرده، بعد از پخت درون ظرف آبکش بریزید تا از آنها آب خارج شود. در یک قابلمه، روغن زیتون را داغ کرده و پیاز را به همراه آن به دقیقه طلاق می کنیم. سپس لوبیا ها را به همراه پیاز به قابلمه اضافه می کنیم و به مدت 10 دقیقه پخته می شوند.

در مرحله بعد، قطعات مرغ را به همراه لوبیا و پیاز داغ سرو می کنیم. همه ی مواد را با هم مخلوط و درون قابلمه به مدت 30 دقیقه در فر می گذاریم تا هم بپزد و هم خوب مخلوط شود. پس از اتمام پخت، مرغ بریانی در فر با دانه های لوبیا آماده خوردن است.

این غذا با داشتن مزه های مختلف و رنگ های جذاب، غذایی شاداب و مفید برای سلامتی است. همچنین این غذا باعث افزایش قدرت بینایی، تقویت ایمنی بدن و سلامت پوست نیز می شود. در نتیجه، مرغ بریانی در فر با دانه های لوبیا، یک غذای پرطرفدار و مفید برای سلامتی است.



مرغ بریانی در فر با سیب زمینی و فلفل دلمه

مرغ بریانی در فر با سیب زمینی و فلفل دلمه یکی از غذاهای پرطرفدار در کشور ما است. این غذا از پیاز، سیر، زنجبیل، فلفل سبز، گوجه فرنگی و برخی از ادویه‌ها تهیه می‌شود. این غذا را می‌توان به دو صورت پخت در فر و پخت در قابلمه تهیه کرد. اما در اینجا تمرکز بر پخت در فر است.

ابتدا برای تهیه این غذا، مرغ را با نمک و ادویه‌های دلخواه در یک ظرف بزرگ بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس آن را روی یک سینی بزرگ و عمیق قرار دهید. در میان آن سینی، سیب زمینی‌های خرد شده و فلفل دلمه‌ای را هم قرار دهید.

سپس پیاز، سیر و زنجبیل را خرد کرده و روی سینی قرار دهید. سپس گوجه فرنگی خرد شده و دنده‌دار شده را روی این مواد اضافه کنید. اکنون آن را پوشش دهید و به مدت ۱ ساعت در رویه فر بمانید، تا مرغ پخته شود و سیب زمینی ها نیز نرم شوند.

بعد از گرفتن سینی از فر، آن را با یک دستمال گرم بپوشانید تا یکمی استراحت کند. بعد از آن، آن را برای سرو به میز می‌برید. سیب زمینی‌ها و فلفل دلمه روی مرغ قرار داده و آن را با گرم کردن ميكرويويو یا روی شعله ملایم تازه می‌کنیم. حال می‌توانید بهمراه نان سیرابی و مخلفات سالاد، این غذا را سرو کنید.