طرز تهیه مرغ بریانی در توستر
تهیه مرغ بریانی در توستر یکی از راحتترین روشهای طبخ است که برای خانوادهها و دوستداران غذا ایرانی بسیار عالی است. از طرز تهیه ساده و سریع این غذا، همه عابرین به آشپزی میتوانند به راحتی استفاده کنند و لذت بخورند.
با تهیه این غذا، از خواص مغذی مرغ کاملا بهرهمند میشویم و با لذت بردن از آن به سلامتی بدن خودمان نیز کمک خواهیم کرد. از جمله مواد لازم برای تهیه مرغ بریانی در توستر میتوان به مرغ، نمک، فلفل، پیاز، سیر، آویشن، زعفران و روغن اشاره کرد.
بهتر است مرغ را به قطعات مناسب برای پخت و پز برش دهید و بعد از مرغ خردشده را در ماهیتابهای با روغن تفت دهید تا به رنگ طلایی بنشود. سپس با استفاده از طریق توستر، کمی از مزه شیرین پیاز و سیر را به آن اضافه کرده و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در دمای سرد پخت کنید. بعد از پخت شدن، میتوانید آن را با نان یا برنج سفید سرو کنید.
در تهیه مرغ بریانی در توستر، بهتر است از زعفران به عنوان عامل رنگدادن و طعمدهنده استفاده کنید. با اضافه کردن زعفران به غذا، برای برداشتن نکات و طعم پخش شده، بهتر است آن را با کتانی یا دستمال ورقهای پوشیده شده در آب گرم برای چند دقیقه بجوشانید. این عمل باعث میشود که رنگ متفاوت و پرطرفدار زعفران در غذا با بیشترین استفاده به ملوان رسانده شود.
طریقه پخت مرغ بریانی در توستر
برای پخت مرغ بریانی در توستر، ابتدا باید گوشت مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید. سپس یک پیاز را خرد کرده و در تابهای به همراه روغن گرم کنید تا طلایی شود. سپس مرغ را به تابه اضافه کرده و به مدت چند دقیقه تفت دهید تا طلایی شود.
بعد از این، یک قاشق سوپ روغن برای مرغ اضافه کرده و آن را با مرغ مخلوط کنید. در این مرحله، یک قاشق کاری را به تابه اضافه کنید و آن را مخلوط کنید تا تفت بخورد. سپس یک قاشق چایخوری پودر پخور یا ادویهای برای بریانی به تابه اضافه کنید و آن را به مرغ و پیاز اضافه کنید. همه این موارد را به طور خوب مخلوط کرده تا مرغ بریانی کامل شود.
بعد، باید یک قاشق سوپ روغن را به ظرف توستر اضافه کنید و آن را خوب پخش کنید. سپس مرغ و پیاز را به توستر انتقال داده و آن را توسط الماس روی قرار دهید. بعد از حدود 5 دقیقه، مرغ بریانی شده آماده مصرف است.
بیشتر مردم معمولاً مرغ بریانی را با نان خورد می کنند، اما شما می توانید آن را با برنج سفید نیز سرو کنید. همچنین، می توانید با اضافه کردن کمی آب و تنظیم دمای توستر، مرغ بریانی را در توستر به صورت مخلوط سرخ کنید. در نهایت، مرغ بریانی در توستر یک انتخاب خوب برای دستور العمل سریع و ساده است که به شما این امکان را می دهد تا از این غذای محبوب لذت ببرید.
راه اندازی مرغ بریانی در توستر
راه اندازی مرغ بریانی در توستر در حقیقت یکی از روشهای سریع و آسان برای پختن این غذای پرطرفدار است. با این روش، مرغ بریانی بسیاری از خواص مفید خود را حفظ میکند و به صورت سریع و بهداشتی آماده میشود.
در این روش، ابتدا مرغ را با روغن ماساژ داده و با مخلوطی از ادویههای به کار رفته در بریانی، مالش دهید. سپس، قسمتهای مختلف مرغ را در توستر قرار داده و با زمانبندی دقیق، آن را پخته و آماده خوردن میکنیم.
نکته مهم در پخت مرغ بریانی در توستر، دمای درج شده بر روی دستگاه است. برای پخت موفقیت آمیز مرغ، باید دمای توستر در حداقل ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم شود و مرغ را در آن حدود ۲۵ دقیقه پخت کنید تا کاملا پخته شود.
با رعایت نکات فوق و به دنبال روش صحیح در پخت مرغ بریانی در توستر، میتوانید به راحتی این غذای خوشمزه را تهیه کنید و به خانواده و میهمانان خود سرو کنید.
راهنمایی برای پخت مرغ بریانی در توستر
راهنمایی پخت مرغ بریانی در توستر
پخت مرغ بریانی یکی از غذاهای پرطرفدار و خوشمزه است که در بسیاری از خانوادهها سرو میشود. در زیر به راهنمایی پخت این غذا با استفاده از توستر میپردازیم.
مواد لازم:
1. مرغ (ترجیحاً بازو یا ران) یک کیلوگرم
2. پیاز دو عدد
3. سیر چند حبه
4. زردچوبه یک قاشق چایخوری
5. فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
6. نمک به میزان لازم
7. روغن مایع و مقدار کافی
8. در صورت تمایل، گوجه فرنگی یا لیمو
طرز تهیه:
1. ابتدا مرغ را بشویید و پوست آن را بردارید. سپس به قطعات کوچک تقسیم کنید.
2. پیاز را خلال خلال کرده و سیر را رنده کنید.
3. مقداری روغن را در توستر ریخته و به نوعی گرم کنید.
4. پیاز و سیر را به روغن اضافه کنید و با حرارت ملایمی تفت بدهید.
5. زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را نیز به پیاز اضافه و همه را با هم مخلوط کنید.
6. حالا مرغ را به مخلوط پیاز و ادویهها اضافه کرده و با حرارت متوسط تفت بدهید تا خوب با هم مخلوط شود.
7. حدود نیم ساعت بعد، مرغمان آماده است. برای تزئین، میتوانید گوجه فرنگی یا لیمو نیز اضافه کنید.
خلاصه:
پخت مرغ بریانی در توستر امری آسان است که با دنبال کردن مراحل فوق به راحتی میتوانید یک غذای خوشمزه و با طعمی متفاوت درست کنید. به این نکته هم توجه داشته باشید که از توستر با کیفیت و درست عمل کنید تا نتیجهای دلچسب و خوشمزه داشته باشید.
مرحله به مرحله تهیه مرغ بریانی در توستر
برای تهیه مرغ بریانی در توستر، ابتدا باید یک مرغ کامل را به قسمتهای مناسب تقسیم کرده و به صورت تکههای کوچک روی صفحه توستر قرار دهیم. سپس باید چندین سیر و پیاز را رنده کرده و روی تکههای مرغ قرار دهیم. بعد از این مرحله، میتوان به دلخواه اقدام به اضافه کردن کمی شوید و همه را با کمی آب یا آبغوره مخلوط کرده و به صورت یکنواخت بر روی تکههای مرغ بریزیم.
پس از این مرحله، داریم به صورت سه تا پنج دقیقه در دمای 170 درجه سانتیگراد درون توستر سرخ کنیم. سپس، قبل از اینکه بریانی به ظاهر کامل برسد، باید ظرفیت توستر را با دو کاسه آب تعبیه شده تکمیل کنیم. این کار کمک میکند تا دمای آب ایجاد شده توسط آب بخار باعث پخته شدن کامل تکههای مرغ شود. در ادامه، قبل از تلاش برای دریافت و خوردن بریانی، باید برای حدود 10 الی 15 دقیقه (زمان درست پخت توستر) جوش داده شود.
بعد از سرخ کردن، بریانی توستر را از توستر به صورت ایمن و دقیق با استفاده از دستکش بیرون بیاورید. برنج را درون یک ظرف غذایی بزرگ قرار دهید و سپس بریانی به همراه آب آن را روی برنج ریخته و پس از خوب مخلوط کردن، با حضور در یک محیط داغ به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید. با قرار دادن یک کمی کره بر روی برنج پخته شده، حالت پایانی بریانی توستر آماده سرو شدن میباشد.
آموزش پخت مرغ بریانی در توستر
پخت مرغ بریانی در توستر یکی از روشهای سریع و آسان طهی غذاست که بسیاری از خانوادهها از آن استفاده میکنند. این روش پخت، نه تنها زمان بیشتری برای پختن و برگشتن مرغ بریانی در ظرف سرامیک را از شما سلب میکند، بلکه باعث میشود که غذا یکنواخت و همگی یک طعم داشته باشد.
برای شروع، باید یک لوله توستر باز کنید و آن را با روغن پاشید. در داخل لوله توستر، قرار دهید یک کفه آلومینیومی برای جمع کردن آب به هنگام پخت و سپس مرغ را روی آن قرار دهید. حالا، میتوانید به تنظیم دما بپردازید. در صورتی که در صفحهی توستر دمای قابل تنظیم را دارید، میتوانید آن را بر حسب 180 درجه سانتیگراد به پخت مرغ بریانی روی آلومینیوم تنظیم کنید. البته، در صورتی که توستر شما ندارای دمای قابل تنظیم است، در حالت عادی روشن کنید و بگذارید برای 20 تا 25 دقیقه به دمای 180 درجه سانتیگراد برسد.
پس از گذراندن حدود 15 دقیقه، باید مرغ را برگردانید تا کاملا پخته شود. برای این کار، لوله توستر را باز کرده، کفه آلومینیوم را بردارید و مرغ را برگردانید، یک کم دیگر روغن پاشید و پس از آن، مجدداً لوله توستر را بسته و پخت را به اتمام برسانید.
نتیجه، یک مرغ بریانی از بیرون کرانچی و خوشمزه که درون آن طرهطره و لذیذ است، خواهید داشت. این غذا را با مزهی چاشنی و عطری از زعفران، روغن زیتون و دارچین میتوان تزئین کرد و قبل از پخت، روی مرغ تزئینات دلخواه خود را حتماً قرار دهید تا ظاهر آن نیز زیبا باشد.