طرز تهیه مرغ بریان در فر خانگی با جوجه گردان

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه مرغ بریان در فر خانگی با جوجه گردان

مرغ بریان یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که در تمامی سفره‌های خانوادگی و مهمانی‌ها شاهد حضور این غذا هستیم. تهیه مرغ بریان در فر خانگی با جوجه گردان از دیگر روش های تهیه این پلوبرنجی است که فرمان راحتی و سرعت در تهیه دارد. برای تهیه این غذا ابتدا باید مواد لازم را در اختیار داشته باشیم.

بهترین قسمت مرغ برای طبخ بریان سینه مرغ است که تا یک سانتیمتر آن را به قطعات ریز خورد کنید. سپس باید از نیم کیلو جوجه گردان همراه با پیاز، روغن، زرده تخم مرغ و ادویه های مد نظر خود مانند زعفران، پودر دارچین، فلفل سیاه و نمک استفاده کنید. برای تهیه این غذا، جوجه گردان را به همراه پیاز و ادویه های مد نظرتان داخل قابلمه قرار دهید و روی قسمت بالایی آن، مرغ را چیده و به همراه زعفران مخلوط به آن اضافه کنید.

ده دقیقه بعد قابلمه را داخل فر درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا نصفه بپزد و سپس آن را از فر خارج کرده، داخل آن روغن گیاهی ریخته و به مدت کمتر از نیم ساعت دیگر داخل فر بگذارید تا به طور کامل بپزد. در نهایت، پلوی بریان را با سبزیجات و ادویه های تزیینی مدنظر خود دم کنید و به همراه سالادی از روی هوایی لذیذ و نوشیدنی خنک سرو کنید.



طرز تهیه مرغ بریان با جوجه گردان در فر خانگی

تهیه مرغ بریان با جوجه گردان در فر خانگی یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و محبوب است که در این مطلب به توضیح روش تهیه آن با فر خانگی می‌پردازیم.

ابتدا مرغ را با موادی مانند نمک، فلفل، زردچوبه، زنجبیل و یک کف چای‌خوری پودر عصاره چیلی در مدت چند ساعت به صورت مرغ کبابی مربعی شکل ترد می‌کنیم و در یک ظرف گذاشته و روی آن سیب‌زمینی، پیاز و فلفل دلمه شده را قرار می‌دهیم.

یک تابه فلزی را با روغن سرخ کننده چرب کرده و مخلوط مرغ و مواد جانبی را بر روی آن می‌ریزیم. سپس تابه را داخل فر قرار می‌دهیم و در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد برای ۹۰ دقیقه می‌پزیم.

بعد از مدت پخت، تابه را از فر خارج کرده و روی آن تابه کافی بر روی سینی با چند برگ نعنا غلط کرده و اجازه می‌دهیم تا کمی خنک شود.

مرغ بریان با جوجه گردان در فر بهترین همراه با نان تازه‌ی خانگی و خیارشور است. برای تزیین آن می‌توانید از ترکیبی از تره، نعنا و گشنیز استفاده کنید. این غذا همچنین با سالاد و ترشی‌های مختلف نیز سرو می‌شود.

نتیجه نهایی یک مرغ بریان پخته شده، طراوت، شادابی و مزه‌ای ترش و شیرین در کنار خوراکی باسلیقه‌ای مانند جوجه گردان را در بر دارد که محبوبیت زیادی دارد.



طرز تهیه مرغ بریان با آریان در فر خانگی

تهیه مرغ بریان با آریان یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب مردم ایران است. برای تهیه این غذا در فر خانگی ابتدا باید تمامی مواد لازم را آماده کنید. برای آریان شیر، آبلیمو، پنیر موزارلا، هل، زعفران، نمک و فلفل به مقدار لازم را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. سپس چند بار به خوبی هم بزنید تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند.

حال باید یک مرغ نیمه پخته را در روغن داغ سرخ کنید. سپس به این مرغ نمک، فلفل و آرد بپیچانید تا کاملاً پوشیده شود. حال این مرغ را در ظرفی که قابلیت پخت در فر را دارد بچینید. سس را بر روی مرغ ریخته و آن را با فولادی آلمانی پوشش داده تا به صورت محکم بسته شود.

سپس ظرف را در فری درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و مرغ را تقریباً ۱ ساعت پخت کنید. بعد از گذشت این مدت، برای چک کردن میزان پخته شدن مرغ، یک چنگال را در میان آن بسکته کنید. اگر از پایینی چراغ دیده می‌شود به معنی پخته شدن کامل مرغ است.

برای سرو کردن مرغ بریان، طبق سلیقه خود می‌توانید از موادی مانند پلو، نان، سالاد و دیگر مواد همراه استفاده کنید. اما یکی از گزینه‌های بهتر برای سرو مرغ بریان با آریان، سرو با نان تنوری و یا نان لواش است. بهتر است پیش از سرو مرغ بریان را با آریان خنک سرو کنید تا از طعم بیشتری برخوردار شوید.



طرز تهیه مرغ بریان با نان تست در فر خانگی

طرز تهیه مرغ بریان با نان تست در فر خانگی

مرغ بریان با نان تست یک غذای هندی محبوب است که با استفاده از توابع هندی تهیه می شود. این غذا باعث شادابی و خوشمزه شدن روز شما می شود و برای وعده غذایی ناهار و شام بسیار مناسب است.

برای تهیه این غذا ابتدا باید مرغ را شسته و چند برش کوچک در آن ایجاد کنید. بعد از شستن مرغ می توانید آن را با نمک، فلفل، دارچین و زرد چوبه ترکیب کنید. سپس می توانید آن را در یک کاسه به مدت دو ساعت به خوردنی حرارت داده و درون یک کیسه نایلون برای 24 ساعت در یخچال قرار دهید.

پس از 24 ساعت مرغ درون یخچال، شما می توانید آن را درون فر درجه حرارت 160 درجه سانتیگراد برای 30 دقیقه قرار دهید تا مرغ کاملاً پخته شود. سپس می توانید آن را از فر خارج کرده و به مرغ بریان خود اضافه کنید.

نان تست نیز یکی از جانبی های غذای مرغ بریان است که باید تهیه شود. برای تهیه نان تست در فر، شما می توانید نان مورد نظر خود را انتخاب کنید و نان را برای 10 دقیقه درون فر درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.

پس از پخته شدن نان، شما می توانید نان تست را با مرغ بریان ترکیب کنید و تا 10 دقیقه دیگر در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد پخته کنید. بعد از پخته شدن نان و مرغ بریان، شما می توانید آنها را در سرویس دهی کنید و به همراه سس رایگان دلخواه خود سرو کنید.



طرز تهیه مرغ بریان با سبزیجات در فر خانگی

برای تهیه مرغ بریان با سبزیجات در فر خانگی، ابتدا باید مرغ را شسته و خشک کرده و تکه تکه کرده و در یک ظرف مخصوص داخل فر قرار دهید. برای مرغ بریان، می‌توانید از فلفل سیاه، نمک، زردچوبه، زنجبیل و فلفل دلمه ای استفاده کنید. سپس مرغ را با مرغابی سیب زمینی و فلفل دلمه ای که چرخ کرده‌اید ترکیب کنید و در فر بگذارید. در حین پخت، چند بار بگردانید تا هر دو طرف آن رنگین شوند.

در مرحله بعد، برای پختن سبزیجات باید یک قوری را روی حرارت بالا بگذارید و روغن اضافه کنید. بعد از اینکه روغن داغ شد، پیاز را داخل آن قرار داده و به مدت چند دقیقه تفت دهید. سپس سبزیجات (مثلاً هویج، سینه لیمویی، قارچ و کدو) را به پیاز اضافه کنید و بعد از چند دقیقه سبزیجات ، قارچ به ظرف حرارت بالا را اضافه کنید.

وقتی مرغ و سبزیجات پخته شدند، آن‌ها را با یکدیگر ترکیب کنید و در قابلمه دیگری قرار دهید. برای افزایش مزه ، می‌توانید نمک و فلفل را اضافه کنید و بیست دقیقه دیگر در فر بگذارید. برای نوش جان کردن با یک الویه خامه و نان نان لواش مزه دار، فرنی یا برنج سفید همراه با مصرف مرغ بریان با سبزیجات پیشنهاد می‌کنیم.



طرز تهیه مرغ بریان با گوجه فرنگی در فر خانگی

تهیه مرغ بریان با گوجه فرنگی یکی از بهترین و ساده‌ترین غذاهایی است که می‌توان در فرخانگی آن را تهیه کرد. طبق مراحل زیر می‌توانید این غذا را آماده کنید:

مراحل تهیه:

1-ابتدا مرغ را با کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه سرخ کرده و سپس آن را از روی حرارت بردارید.

2-بعد از آن، گوجه‌فرنگی را خرد کنید و آن را با کمی نمک و فلفل در یک کاسه مخلوط کرده و روی مرغ ریخته و به خوبی مخلوط کنید.

3-سپس آن را در سینی فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت ۴۵ دقیقه دم کنید.

بعد از اینکه غذا آماده شد، می‌توانید آن را به همراه نان یا برنج سفید سرو کنید. این غذا با رنگ و طعم خوشایند خود، به همه سلیقه‌ها می‌پسندد و جزو غذاهایی است که می‌توان در مهمانی‌ها خدمت کرد.



طرز تهیه مرغ بریان با لیمو عمانی در فر خانگی

برای تهیه مرغ بریان با لیمو عمانی در فر خانگی، اولین قدم آماده سازی مرغ است. بهتر است از مرغ تازه استفاده کنید و پوست آن را با چند بار شستشو کامل کنید. سپس مرغ را به قطعات مورد نیاز برش دهید، در یک ماهیتابه بزرگ قرار دهید و با نمک و فلفل سیاه به مدت حداقل یک ساعت برای ترکیب شده در داخل قرار دهید.

در ادامه، چند پیاز را خرد کرده و با روغن زیتون در تابه روی حرارت ملایم نرم می کنیم. سپس به آن دو سیر، لیمو عمانی و چند برگ بوقلمون (زرشک) اضافه کرده و به مدت چند دقیقه بیشتر پخت می کنیم تا مواد آرومیجان شوند.

سپس این ترکیب را به ماهیتابه اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد پخته می‌شود. بهتر است در این مرحله برای کاهش درصد رطوبت در عملیات پخت برای مرغ در لیوان سبک دگرگون کنید.

حالا بعد از روی آتش، مرغ را در این ترکیب تابیده و به آرامی با نیم فنجان آب روی حرارت ملایم - متوسط تابیده می‌شود. بیش از حد پخت ندهید زیرا منجر به ترش شدن مواد غذایی خواهد شد.

و در نهایت، مرغ بریان با لیمو عمانی در فر خانگی آماده است. آن را با برنج گرم سرو کرده و از این پلو گرم و خوشمزه لذت ببرید. گرچه ممکن است طولانی باشد، اما ارزش این منوی دلپذیر را ارزیابی می کنید.