طرز تهیه مرغ بریان در جوجه گردان توستر
مرغ بریان از پخت غذاهایی است که در بیشتر کشورهای خاورمیانه، آسیا و افریقا مورد استفاده قرار میگیرد. در ایران نیز این غذا با استفاده از مرغ، ماهی و حتی گوشت قرمز تهیه میشود. اما در اینجا طرز تهیه مرغ بریان با استفاده از جوجه گردان توستر را شرح میدهیم.
مواد لازم:
- جوجه گردان توستر: ۱ عدد (پوست خارجی آن را باز کنید)
- مرغ: ۱ پیمانه (برشته شده)
- پیاز: ۲ عدد (خرد شده)
- سیر: ۴ حبه (رنده شده)
- زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
- دارچین: ۱ عدد
- نمک: به میزان لازم
- روغن: به میزان لازم
طرز تهیه مرغ بریان در جوجه گردان توستر:
۱. ابتدا جوجه گردان توستر را تمیز کرده و از پوست شلوغ آن خالی کنید، سپس داخل آن را با مرغ برشته شده، پیاز، سیر، زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین و نمک پر کنید.
۲. سپس با دستهای خودتان تمام مواد را به طور همگن در هم مخلوط کنید.
۳. سپس با دستهای خودتان جوجه گردان توستر را محکم نگه دارید و از طرف دیگری آنرا بسته کنید.
۴. روی جوجه گردان توستر را به طور دقیق با قیچی برش دهید و سپس با روغن و ۲ قاشق آب کمی آبکشی را ایجاد کنید.
۵. سپس جوجه گردان توستر را درون قصابی قرار داده و آنرا درون فر با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
۶. پس از ۴۰ دقیقه، جوجه گردان توستر را از فر خارج کرده و با چنگال بزرگ آن را باریک باریک خرد کنید.
۷. سپس با سبزیجات و مزههای مختلف به همراه نان و یا برنج سرو کنید.
سرو کردن این غذا به صورت سرد کاملا مجاز است. همچنین میتوان آن را با سالاد و رب یا ماست سرو کرد. مرغ بریان در جوجه گردان توستر یک غذای بسیار خوشمزه و مفید است که میتوان آن را در میان وعدهها یا در جمع خانوادهها سرو کرد.
طریقه پخت مرغ بریان در جوجه گردان توستر
برای پختن مرغ بریان در جوجه گردان توستر، نیاز به چند مرحله پیشرو دارید. اولین مرحله، تهیه مرغ است. می توانید مرغ را در همان روزی که قرار است طبخ شود، خریداری کنید یا در یخچال نگهداری کنید و سپس در زمان مناسب آن را برای طبخ انتخاب کنید. بهتر است از مرغ با کیفیت و تازه استفاده کنید.
در مرحله بعد، مرغ را پاک و ریزیده کرده و آن را تکه تکه کنید. سپس در یک ظرف به نوعی تابه یا قابلمه، کمی روغن ریخته و مرغ را به همراه ادویه های مختلفی که دوست دارید، پخت کنید. می توانید از فلفل سیاه، زردچوبه، زنجبیل و دارچین استفاده کنید. از میزان ادویه ها به میزان خودداری کنید تا طعم غذای شما مناسب باشد.
سپس از یک قابلمه جوجه گردان توستر استفاده کنید. ابتدا آن را با کمی روغن بپخشید و سپس مرغ پخته شده را درون آن قرار دهید. بهتر است قابلمه را لوله ظرف جایگزینی کنید تا حرارت به طور یکنواخت به مرغ برسد.
سپس در یک قابلمه جداگانه، برنج را شسته و آن را در آب به مدت ۳۰ دقیقه بجوشانید. سپس برنج را درون قابلمه گذاشته و آن را روی مرغ در جوجه گردان قرار دهید. برای آماده شدن برنج، حدود ۳۰ دقیقه نیاز است. پس از اتمام پخت، برنج را به همراه مرغ بریان، داخل ظرف سرو کنید و با یک سالاد تزیین کنید. طعم خوشمزه مرغ بریان در جوجه گردان توستر، حتما شما را و سلیقه دوستانتان را رضایت خواهد داد.
چگونگی ساخت مرغ بریان در جوجه گردان توستر
جوجه گردان توستر ابزاری است که بسیاری از ما در آشپزخانه خانههایمان استفاده میکنیم تا غذاهای خود را پخت کنیم. یکی از غذاهایی که میتوانیم با استفاده از این ابزار بپزیم، مرغ بریان است. در این مطلب، به شما نحوه ساخت این غذا را با جوجه گردان توستر توضیح خواهیم داد.
برای شروع، قسمت پوستی مرغ را بردارید و آن را با یک قاشق چند بار نیمه نیمه رد و بدل کنید تا عصارههای پوستی در داخل مرغ جذب شود. سپس با نمک و فلفل مرغ را اسپری کنید و آن را در داخل جوجه گردان توستر قرار دهید.
قرار دادن مرغ در جوجه گردان توستر باعث میشود که غذا با حرارت از بیرون و داخل پخت شود. برای پخت مرغ بریان، مدت زمان لازم حدود ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت است. اگر از مرغ یخزده استفاده میکنید، قدری بیشتر زمان مورد نیاز خواهد بود.
در طی فرایند پخت، چندین بار میتوانید مرغ را بچرخانید تا درجه حرارت بین تمام بخشهای آن توزیع شود. همچنین اگر میخواهید که مرغ رنگی خاص و قرمزی داشته باشد، میتوانید آن را با چند قطره روغن به کمک یک قاشق براق کنید. بعد از آماده شدن، میتوانید مرغ بریان خود را با سس یا نان سرو کنید.
اگر شما به دنبال غذایی سالم و خوشمزه هستید، مرغ بریان با استفاده از جوجه گردان توستر یکی از بهترین گزینهها است. با دنبال کردن روش توصیف شده در این مقاله، میتوانید غذاایی خوشمزه و سالم را در خانه خود تهیه کنید.
راهنمای تهیه مرغ بریان در جوجه گردان توستر
تهیه مرغ بریان در جوجه گردان توستر از دستورهای ساده و خوشمزه برای طبخ یک پاسخ خوب به سوالات شماست. این دستور غذایی، از جمله دستورهای آسان و سریع غذایی که می توان در هر موقعیتی از آن ها استفاده کرد.
برای تهیه این غذا، اولین مرحله ی پاک کردن مرغ است. می توان از مرغ دونالی، قرمز و یا سفید استفاده کرد. پس از پاک کردن، مرغ به قطعاتی متوسط تقسیم می شود. پس از پخت مرغ، می توان با استفاده از چندین ادویه، مانند زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین و گلاب، طعم بریان را به مرغ داد.
به علاوه، با اضافه کردن نخودچی یا لوبیا، فرآیند پخت مرغ ترکیبی از مرغ و خشکبار را تولید می کند و باعث می شود که غذایی غنی با خواص کلسترول پائین تهیه شود. این غذا، می تواند به صورت تنها یا با نان و روغن زیتون سرو شود.
پس نکته را به یاد داشته باشید! تهیه مرغ بریان در جوجه گردان توستر همیشه یک دستور پرطرفدار است و می تواند به عنوان یک غذای سالم و خوشمزه در هر موقعیتی مورد استفاده قرار بگیرد.
نحوه درست کردن مرغ بریان در جوجه گردان توستر
نحوه درست کردن مرغ بریان در جوجه گردان توستر یکی از پرطرفدارترین و خوشمزهترین غذاهای ایرانی است. با توجه به این که نوع پخت و پز جوجه گردان توستر بافت و طعم خاص خود را دارد، درست کردن مرغ بریان نیز نیازمند توجه دقیق به جزئیات است.
اولین مرحله در تهیه مرغ بریان در جوجه گردان توستر، تمیز کردن و آماده کردن مواد اولیه است. برای این کار، مرغ را به قطعات مناسب تکه در میآوریم و با چند قاشق روغن در تابهای مقوی میکنیم. در صورتی که از مرغ دوغ دیده استفاده می کنید، بهتر است قبل از تکه های کردن آن را بشویید.
مرحله دوم، تهیه پیاز و سیر نمود. پیاز و سیر را رنده کرده و سپس در یک تابه یا قابلمه با روغن تفت میدهیم. اگر می خواهید برای مرغ بیشتر طعم دار کنید، میتوانید به پیاز و سیر داغ کمی فلفل، زنجبیل و دارچین هم اضافه کنید.
مرحله سوم، اضافه کردن مرغ به تابه نمود. آرام آرام تکه های مرغ را به تابه اضافه کرده و آن ها را تفت می دهیم. سپس آن ها را با پیاز، سیر و تمامی ادویههای ریز دیگر مخلوط میکنیم تا همگی با هم آمیخته شوند.
مرحله چهارم، اضافه کردن حجم کافی آب. به مرغ اضافه کردن حجم کافی آب می تواند باعث شوید اجزای غذا مطمئنا همگی پخته شوند. بنابراین، برای تهیه بهترین مرغ بریان در جوجه گردان توستر، حتماً به یک لیوان آب داغ، یک عدد درب کوچک و یک کوزه شیر روغن احتیاج دارید. سپس، تابه را با یک درب محکم میپوشانیم و آن را به مدت 45 دقیقه به آهی ملایم در حرارت متوسط در گاز قرار میدهیم.
مرحله پنجم، سرو کردن با برنج. پس از اینکه به مدت حدود 45 دقیقه غذای ما در گاز در حرارت متوسط پخت، آن را از حرارت برداشته و با برنج و سبزیجات فصل به همراه ذرت و سیبزمینی سرو میکنیم. برای سرو کردن به هر پیمانه برنج دو پیمانه غذا اضافه کنید.
با توجه به این طرز تهیه، شما در قالب مرغ بریان در جوجه گردان توستر میتوانید یک غذایی شاداب و کم کالری که در کنار غذای سنتی پرطرفدار است را برای خانواده یا مهمانان خود طبخ کنید.
آموزش تهیه مرغ بریان در جوجه گردان توستر
برای تهیه مرغ بریان در جوجه گردان توستر، ابتدا باید مرغ را برش داده و با اب و نمک به مدت ۱۵ دقیقه درون یخچال قرار داد تا مرغ طره و نرم شود. سپس بعد از درست کردن مرغ، مواد دیگر مانند پیاز و تخم مرغ و … را آماده کنید.
برای شروع، پیاز را خرد کرده و در سینی جوجه گردان توستر قرار دهید. سپس مرغ را با روغن زیتون پخت و پس از آن، تخم مرغ را در داخل سینی جوجه گردان توستر به همراه مرغ قرار دهید. حالا نوبت به اضافه کردن اسفناج است، شما میتوانید اسفناج را تکه تکه کرده و آن را به همراه مواد دیگر در سینی جوجه گردان توستر بریزید.
بعد از این که تمام مواد را داخل سینی جوجه گردان توستر قرار دادید، این را بر روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار داده و به مدت ۴۰ دقیقه پخته و سپس سرو کنید. پس از پخته شدن مرغ بریان در جوجه گردان توستر، میتوانید آن را با نان ترد و سالاد تازه سرو کنید. این غذای خوشمزه و سالم، یکی از بهترین گزینهها برای غذا خوردن در خانه است.