تهیه مرغ بریان با جوجه گردان آون
برای تهیه مرغ بریان با جوجه گردان آون ابتدا باید مواد لازم را تهیه کنید؛ مرغ، پیاز، سیر، زنجبیل، فلفل دلمهای، رب گوجهفرنگی، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، کمی ادویه کاری و روغن.
ابتدا مرغ را با زردچوبه و نمک میپزیم تا نیم پخته شود، سپس مرغ را از آب درمیآوریم و روغن را در تابهای حرارت داده و پیاز و سیر را تا رنگ زرد بگیرند سرخ میکنیم؛ در این مرحله زنجبیل، فلفل دلمهای و فلفل سیاه را هم اضافه میکنیم.
سپس رب گوجهفرنگی و کمی آب را به تابه اضافه کنید و آن را برای حدود ۱۰ دقیقه میپزیم تا طعم خود را بدهد؛ از طرفی مرغ را به تابه اضافه کنید و برای ۱۵ دقیقه دیگر میپزید تا تمامی طعام به هم برسد.
با اضافه کردن ادویههای کاری به آن، معطوف به تفت دادن کنید تا حداقل ده دقیقه دیگر در حرارت پائین بماند تا مزه آن بهتر شود. در نهایت، آن را با جوجه گردان آون سرو میکنیم تا غذای لذیذی در دست داشته باشیم.
طرز تهیه مرغ بریان در جوجه گردان آون توستر
برای تهیه مرغ بریان در جوجه گردان آون توستر ابتدا باید مرغ را تمیز کنید و از داخلش را خالی کنید. سپس مرغ را با نمک، فلفل، خلال چوبی، زردچوبه، دارچین و چند قاشق روغن ماساژ دهید تا تمامی اجزای مرغ به خوبی درست بپزند.
در مرحله بعد، برای تهیه سس بریان ابتدا پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس زنجبیل و سیر خرد شده را به پیاز اضافه کرده و بعد از چند دقیقه، یک قاشق رب گوجه فرنگی را هم به آن اضافه کنید و آن را به طور دقیق هم بزنید.
حال باز هم روی حرارت و بعد از چند دقیقه، فلفل قرمز و قرص کباب به سس اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب ترکیب شوند. سپس گوشتهای مرغ را به خوبی به سس اضافه کرده و آن قدر هم بزنید تا همه سطح مرغ پوشیده شود.
برای تهیه مرغ بریان در جوجه گردان آون توستر بعد از آنکه مرغ و سس به خوبی با هم تلفیق شد، می توانید به سبد جوجه گردان آون توستر خود نصب کنید و اجازه دهید زمانی که تلفیق خودکار آن به پایان می رسد، مرغ بریان شده شما آماده سرو است. این غذای خوشمزه با سبزیجات تازه، نان لواش و یا برنج مزه بیشتری به خود می گیرد.
راهنمای تهیه مرغ بریان در جوجه گردان آون توستر
تهیه مرغ بریان در جوجه گردان آون توستر یک غذای ساده و اما خوشمزه و سریع الاجراست که میتواند در سفره هر خانوادهای به عنوان یک غذای کامل و خوشمزه مورد استفاده قرار گیرد. در ادامه به روش پخت این غذا و موارد مورد نیاز برای تهیه آن پرداخته شده است.
مواد لازم:
1. یک فیله مرغ حجیم (حدود 800 گرم)
2. یک پیاز متوسط
3. 2 حبه سیر
4. یک قاشق غذاخوری زردچوبه
5. یک قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز
6. 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
7. یک قاشق غذاخوری ادویه کاری
8. نمک و فلفل به میزان لازم
روش تهیه:
1. ابتدا فیله مرغ را بشویید و به قطعات بزرگتری تقسیم کنید.
2. پیاز را خرد کرده و سیر را برش کنید.
3. مرغ را با پیاز و سیر و سایر مواد ذکر شده (زردچوبه، پودر فلفل قرمز، روغن زیتون، ادویه کاری و نمک و فلفل) در یک کاسه مخلوط کنید تا مواد به یکدیگر برسند و مرغ به خوبی پخته شود.
4. سپس مواد خرد شده را درون جوجه گردان آون توستر قرار دهید و با تنظیم درجه حرارت به 180 درجه سانتیگراد و مدت زمان 45 دقیقه، مرغ را بپزید. اگر میخواهید مرغ بیشتر پخته شود، میتوانید زمان پخت را بیشتر کنید.
5. پس از گذشت زمان، در فصل خنک و علمی قرار دهید و سپس با نان یا برنج سرو کنید.
نکته مهم: با توجه به اینکه ما در جوجه گردان آون توستر عمل میکنیم و طرز پخت آن بسیار ساده است، نیازی به استفاده از روغن نبوده و میتوانید از روش کم کالری نیز در پخت این غذا استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه مرغ بریان در جوجه گردان آون توستر
برای تهیه مرغ بریان در جوجه گردان آون توستر، مواد لازم عبارتند از:
1. مرغ: برای تهیه این غذا بهتر است از قسمتهای مرغ انتخاب کنید که دارای گوشت نرم و ترد هستند مثل ران مرغ یا شکم مرغ.
2. پیاز: پیاز باعث میشود که طعم غذا شیرین تر شود و همچنین بهتر است از پیاز سفید استفاده کنید.
3. روغن: برای سرخ کردن مرغ و پیاز بهتر است از روغن گیاهی استفاده کنید.
4. ماست: این نوع استفاده از ماست برای همیشه توصیه نمیشود. برای تهیه این غذا بهتر است از ماست خامهای به میزان کم استفاده کنید.
5. خیار شور: این مواد افزودنی عالی به غذا هستند که بهتر است بعد از سرخ کردن مرغ به غذا اضافه کنید.
6. گوجهفرنگی: برای تهیه مرغ بریان نیاز به گوجهفرنگی دارید که بهتر است آنرا رنده کنید.
7. ادویهجات: برخی از ادویهجات مانند زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، هویج و ... برای تهیه این غذا استفاده میشود. بهتر است این ادویهجات را به مرغ همراه با پیاز و روغن اضافه کنید.
سپس باید استفاده از دستگاه توستر و مرغ را 30 تا 45 دقیقه درون دستگاه قرار دهید. در نهایت مرغ بریان حاصله را با نان، برنج یا سبزیجات سرو کنید.
نکاتی که در تهیه مرغ بریان در جوجه گردان آون توستر باید رعایت شود
جوجه گردان آون توستر یک وسیله ی کارآمد و کاربردی در آشپزی است که برای تهیه غذاهای مختلفی مانند مرغ بریان به کار میرود. در این مطلب به نکاتی که در تهیه مرغ بریان در جوجه گردان آون توستر باید رعایت شود، پرداختهایم.
- قبل از هر چیز، باید پوست مرغ را کاملاً پاک کنید و تمامی اجزای آن را باید بدون چربی موجود بر روی آن آماده کنید. سپس مرغ را با مخلوطی از نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید تا بهتر برای پخت شدن آماده شود.
- پس از گذشت یک ساعت، مرغ را از یخچال بیرون بیاورید و به همراه دانههای انتخابی از میوهها و سبزیجاتی مانند پیاز، فلفل دلمه، گوجه فرنگی و سیب زمینی در جوجه گردان قرار دهید. سپس با استفاده از مقداری روغن زیتون، طعمدهی را به این مواد بدهید.
- حالا مرغ را درون جوجه گردان آون توستر قرار دهید و دمای آن را برای پخت مرغ بر طبق راهنمایی روی بدنه دستگاه تنظیم کنید. در این مرحله، باید صبر کنید تا مرغ با طعمهای داده شده توسط شما به خوبی پخته شود. در این مرحله می توان دمای آن را افزایش داد تا پوست برشته شود.
- پس از گذشت زمانی کافی، باید مرغ را از داخل جوجه گردان توستر خارج کرده و آن را روی بشقاب سرو کنید. سپس با استفاده از نمک و فلفل سیاه، طعمدهی را به آن دهید و آن را به عنوان یک غذای اصلی سرو کنید.
- در نهایت، می توانید با استفاده از تندیس گوجه فرنگی، مخلوطی از دانه های تن فرش، سیر، نعنا، و خیار شور، طعم دلخواه خود را برای این غذا اضافه کنید.
در اینجا، نکاتی که در تهیه مرغ بریان در جوجه گردان آون توستر باید رعایت شود پوشش داده شد. با رعایت این نکات، می توانید یک غذای شاداب، خوشمزه و خوش رنگ را برای خانواده و دوستان خود تهیه کنید.
آموزش تهیه مرغ بریان در جوجه گردان آون توستر برای مبتدیان
مرغ بریان یکی از خوراکیهایی است که بسیار محبوب و مورد علاقهی خانوادههای ایرانی است. در این میان، تهیهی مرغ بریان در جوجهگردان آون توستر یکی از روشهایی است که در همهی خانهها بسیار مورد توجه قرار دارد. با توجه به ترد بودن مرغ در داخل جوجهگردان و تهیهی یک مرغ بینظیر، همیشه این غذای خوشمزه بهترین حس را به پیشخوان شما منتقل میکند.
برای تهیه مرغ بریان در جوجهگردان آون توستر، از مرغهای کامل و تازه و با کیفیتی استفاده کنید. ابتدا مرغ را با آب بشویید و آن را خشک کنید. سپس به شکل نازک و مرتباتی خرد کرده و پودر کردیدۀ بهار، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زنجبیل، پودر گردو و عصاره لیمو ترش را بر روی مرغ مالیده و حدود یک ساعت آن را روی چرخه مکیدن بگذارید.
سپس مرغ را در جوجهگردان آون توستر قرار داده و آن را به مدت یک ساعت به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد پخته و بعد از آن، ۱۵ دقیقه دیگر آن را به دمای ۲۰۰ درجه در آورده تا روی آن تندرست و قرمز شود. حال مرغ بریان شما آمادهی سرو است و میتوانید آن را با نان تازه یا برنج سفید و مزهدهنده سرو کنید.