1. تهیه فویل برای مرغ بریان در توستر
تهیه فویل برای مرغ بریان در توستر، یکی از روشهای سریع و موثر در تهیه غذاست. با استفاده از این روش، میتوانید از طعم لذیذ و آرایش عالی مرغ بریان لذت ببرید.
برای تهیه فویل برای مرغ بریان در توستر، ابتدا باید مرغ را خرد کنید و با انواع ادویهها و نمک و فلفل مخلوط کنید. سپس میتوانید به هر نحوی که دوست دارید انواع سبزیجات مانند پیاز، فلفل دلمه، هویج و سیبزمینی را به مرغ اضافه کنید. در نهایت، باید نصف مقدار فویل را روی مرغ بریان گسترده و نصف دیگر را برای پوشاندن آن استفاده کنید.
در مرحله بعد میتوانید فویل را باز کنید و سبزیجات و مرغ را داخل ظرف توستر قرار دهید. قبل از قرار دادن ظرف در داخل توستر، بهتر است که بر روی سبزیجات و مرغ یک تکه کره یا روغن نیز بریزید تا خوراک شما از خشک شدن جلوگیری شود.
بعد از نیم ساعت خوردن مرغ بریان در توستر را صدا کنید و مطمئن شوید که خوردن شما در دمای مناسب خاموش شده است. سرو کردن این غذا را میتوان با اضافه کردن نون تست به داخل ظرف و با دکتر بنزرت قابل عمل است.
در کل، تهیه فویل برای مرغ بریان در توستر از روشهای ساده و سریع برای تهیه خوراکی طعمدار و مقوی است. با دنبال کردن این روش آشپزی، میتوانید به خطر نیفتید و با تلاش و زحمت کم، غذای خوشمزه و لذیذی را برای خانواده خود تهیه کنید.
2. پخت مرغ بریان در توستر با فویل
وقتی از پخت غذا صحبت میکنیم، بیشتر ماها به یک قابلمه یا دیگی فکر میکنیم که در آن غذا پخته شود. اما ما میتوانیم با استفاده از توستر نیز غذاهای خوشمزه و سالمی پخت کنیم. یکی از این غذاها مرغ بریان است که با استفاده از توستر و فویل میتوان آن را با کیفیت بالا و بهسرعت پخته کرد.
ابتدا باید مرغ را تمیز کرده و خمیر بریان را با موادی مانند زردچوبه، فلفل قرمز، نمک، فلفل سیاه و نعناع ترش تهیه کنیم. سپس پوست مرغ را از سینه و ران و سهتایی برش داده و خمیر بریان را بر آن بمالید. برای سهتایی باید کمی زودتر پخته شود تا بقیه قسمتهای مرغ.
سپس توستر را با فویل پوشانده و مرغ را در آن قرار داده و توستر را روشن کنید. پس از ۱۵ دقیقه، توستر را باز کرده و مرغ را برعکس کنید تا از سمت دیگری نیز پخته شود. سپس مجدداً توستر را باز کرده و فویل را برداشته و به مدت چند دقیقه دیگر بهصورت مستقیم پختش کنید تا رنگ داخلی آن نیز طلایی شود.
در نهایت، مرغ بریان را از توستر در ظرف مناسب سرو کنید. این غذا را میتوان با سالاد و رزماری کامل کرد و از آن بهعنوان یک غذای پرمزه، سالم و سریع برای شام و ناهار لذت برد.
3. طرز تهیه مرغ بریان با سبزیجات در توستر با فویل
برای تهیه مرغ بریان با سبزیجات در توستر با فویل ابتدا باید تمامی مواد لازم را آماده کنید. مرغ را شسته و روی چوبی خشک کنید. پیاز و سیر را رنده کرده و از سرکه یک میلیمتری، نمک، فلفل و زردچوبه به همراه روغن زیتون در مخلوطکن یا ظرفی ترکیب کنید. سس حاصله را برروی قطعات مرغ بمالید تا سس به خوبی با گوشت ترکیب شود.
سپس مرغ را در ظرف با فویل قرار دهید و به روی آن سبزیجات خام شامل پیاز، فلفل دلمهای، کدو سبز، گلابی، شلغم و هویج را قرار دهید. سبزیجات را داخل ظرف بر روی مرغ قرار دهید و سپس ظرف را با فویل پوشش دهید.
سپس ظرف را در توستر قرار داده و پس از 25 دقیقه، فویل را از روی ظرف بردارید و به مدت 10 دقیقه دیگر ظرف را در توستر بگذارید. پس از گرفتن ظرف از توستر، سبزیجات و مرغ برنیوس را با تابهای درجه حرارت بالا جابجا کنید تا برنیوس مرغ کامل شود و سبزیجات نیز به خوبی بپزند.
در نهایت، مرغ برانیوس و سبزیجات را در بشکه سرو کنید و با کمی روغن زیتون و سس مخصوص سرو کنید. این غذا را با نان لواش، نان تست و یا برنج بگیرید تا بهترین تجربه ممکن را از ذائقه این غذا داشته باشید.
4. روش تهیه مرغ بریان با خلال پسته در توستر با فویل
برای تهیه مرغ بریان با خلال پسته در توستر با فویل ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. برای این منظور نیاز به: یک عدد مرغ، یک عدد پیاز، چند حبه سیر، رب گوجه فرنگی، خلال پسته، نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون دارید.
ابتدا پیاز و سیر را ریز خرد کرده و در تابهای قرار دهید. سپس روغن زیتون به تابه افزوده و پس از گرم شدن آن، پیاز و سیر را تفت دهید تا طلایی شوند.
بعد از آن مرغ را شسته و بریده و به تابه بیفزایید. مرغ را تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. سپس چند قاشق رب گوجه فرنگی به تابه اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید.
سپس از خلال پسته استفاده کنید. خلال پسته را با چند قطره آب خیسانده و روی مرغ ریخته و مخلوط کنید. پس از مخلوط شدن خلال پسته با مرغ، مواد را درون یک قطعه فویل بگذارید و سپس فویل را بر روی مواد ببندید.
توستر را گرم کنید و موادی که درون فویل گذاشتهاید را درون توستر بگذارید. زمان پخت مرغ برای هر 500 گرم مرغ حدودا 40 دقیقه است.
پس از گذشت زمان، فویل را از بالای مرغ بردارید و مرغ را به مدت چند دقیقه دیگر در توستر بگذارید تا حالت آن خشک شود. حال مرغ بریان با خلال پسته در توستر با فویل شما آماده است.
میتوانید این غذا را با نخود فرنگی یا برنج سفید سرو کنید و انواع سالاد را به عنوان خوراکی جانبی این غذا برای خانوادهتان تهیه کنید.
5. چگونگی تهیه مرغ بریان با لیمو و رزماری در توستر با فویل
برای تهیه یک غذای خوشمزه و سرشار از طعم و بو، مرغ بریان با لیمو و رزماری در توستر با فویل را میتوان به عنوان گزینهای بسیار مناسب در نظر گرفت. برای تهیه این غذا، ابتدا باید مرغ را خوب دوشیده و پاک کرد. سپس مرغ را با نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر چیلی تند نمکدهی کرده و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
بعد از گذشت این مدت، یک تکه فویل را بر روی دستهای خود باز کنید و مرغ را روی آن قرار دهید. سپس باید یک لیمو را به شکل حلقههای نازک برش داده و بر روی مرغ قرار دهید. همچنین، چند شاخه رزماری را هم به صورت کامل بر روی مرغ بگذارید.
حالا، طرف دیگر فویل را بر روی مرغ بسته و آن را در توستر قرار دهید. در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد، مرغ را به مدت ۳۰ دقیقه پخته و سپس آن را از توستر در آورده و فویل را باز کنید. همچنین، با تشکیل یک ظرف برای مرغ درون فویل، خواص آن را کاملا برای شما حفظ میکند.
مرغ بریان با لیمو و رزماری در توستر با فویل، یک غذای بسیار خوشمزه، مغذی، ساده و سریع در تهیه است که میتواند گزینهی مناسبی برای یک شام شگفتانگیز باشد. با دنبال کردن روشهای تهیه این غذا به سادگی می توانید آن را در یک محفظه یا آشپزخانه خانه خود تهیه کنید. در نتیجه، اگر به دنبال یک غذای کاملا متفاوت هستید، برای تهیه این غذا هیچ وقت فرصت مناسبی را از دست ندهید و دست به کار شوید.
6. مرغ بریان با نان تست در توستر با فویل
مرغ بریان با نان تست یکی از غذاهای پرطرفدار و خوشمزه در فرهنگ غذایی ایران است. این غذا با استفاده از طرز تهیه خاص، طعم و مزهای بسیار خوشمزه و منحصربفرد به خود میگیرد و مودبانه با نون تازه تست سرو میشود.
به طور کلی، مرغ بریان یک غذای پخت شده است که در آن تکههای از گوشت مرغ به همراه مجموعه ای از سبزیجات، به روشی خاص تفت داده شده و با بهترین مواد و روغن درست شده و در نهایت با لطافت، خوشمزه، و خوشعطر سرو میشود.
برای تهیه مرغ بریان با نان تست در توستر با فویل، نخست باید صد درصد جوجه حاوی استخوان را خرد کنید و با اضافه کردن انواع سبزیجاتی مانند پیاز، سیر، ترشی، ریحان و... آن را تفت دهید. سپس برای گوشت، از سس قارچ و شیر تازه استفاده کنید و آن را به آرامی به مواد تفت داده شده بیفزایید. در انتها، با استفاده از فویل، غذا را درون توستر قرار دهید و در حرارت مناسب مدتی بپزید تا طبخ شود.
با سرو کردن مرغ بریان در کنار نان تست، میتوانید حس خوشمزگی غذا را دو چندان کنید و لذت بیشتری از مهارتتان در طبخ ببرید. البته بسته به سلیقه، میتوانید از ناهار نیز استفاده کنید و با ترکیب آن با مرغ بریان، طعمی منحصر به فرد به غذا ببخشید. در نهایت، غذایی آسان، طعمدار و خوشمزه را به سفره خانوادگی خود اضافه کنید تا مهمانان شما از این غذای لذیذ لذت ببرند.