طرز تهیه مرغ با لوبیا چشم بلبلی
مرغ با لوبیا چشم بلبلی غذایی خوشمزه و پر از مواد مغذی است. این غذا را می توان با چند مرحله ساده تهیه کرد که در زیر توضیح داده شده است.
مواد لازم برای تهیه مرغ با لوبیا چشم بلبلی عبارتند از: مرغ( یک عدد اندازه متوسط)، لوبیا چشم بلبلی، پیاز(دو عدد متوسط)، سیر، زرد چوبه، نمک، فلفل سیاه، روغن مایع، آب، فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی و نعنا.
ابتدا محفظه ای از پوست مرغ را تمیز کرده و مرغ را با آب بشویید. پس از خشک کردن، بر روی آتش ما نوردکوبی شده را در داخل مرغ قرار دهید و مرغ را سرخ کنید. در این مرحله می توانید فلفل دلمه ای را هم در کنار مرغ سرخ کنید.
سپس پیاز و سیر را خرد کرده و در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شود. لوبیا چشم بلبلی را به همراه زرد چوبه، فلفل سیاه و نمک به آن اضافه کرده و برای چند دقیقه بعد، با مرغ سرخ شده در هم آمیزی کنید.
سپس گوجه فرنگی خرد شده و نعنا را اضافه کنید و آب بریزید و حرارت را زیاد کنید. بعد از 20 دقیقه، غذای شما آماده سرو شدن است. می توانید آن را با نان سنگک، برنج یا کنسرو لوبیا تقدیم کنید.علاوه بر این، می توانید برنج روغنی به آن اضافه کنید. طعمش بی نظیر خواهد بود.
راهنمای تهیه غذای مرغ با لوبیا چشم بلبلی
تهیه غذای مرغ با لوبیا چشم بلبلی یکی از غذاهای محبوب در سراسر جهان است که با استفاده از مرغ، لوبیا چشم بلبلی و سبزیجات تهیه میشود.
برای تهیه این غذا، ابتدا مرغ را با نمک و فلفل پخته و بعد از آن، لوبیا چشم بلبلی را با سبزیجات و پیاز درون ظرف پخته و با مرغ مخلوط میشود.
این غذا میتواند بهعنوان یک غذای پر پروتئین و پر انرژی برای مولدها و افراد فعال استفاده شود و همچنین میتوان به عنوان یکی از پیشنهادهای خوشمزه برای سفره عید یا مهمانی ها استفاده کرد.
در نهایت، کار کردن با این غذا بسیار آسان است و میتوانید با دنبالکردن دستورالعملهای مربوطه آن را به راحتی تهیه کنید. همچنین، این غذا میتواند تبدیل به یک غذای ناهاری یا شامی خوشمزه باشد که به راحتی میتواند در سر کار و یا خانه تهیه شود.
آموزش پخت مرغ با لوبیا چشم بلبلی
آموزش پخت مرغ با لوبیا چشم بلبلی یکی از مناسبترین و سریعترین روشها برای طبخ مرغ میباشد که باعث شده تا بسیاری از خانوادههای ایرانی از این دستور العمل استفاده کنند. این غذا به دلیل سادگی تهیه و مزه خوشمزهای که دارد، از بین دیگر پختهای مرغ محبوب ترینها برای این دسته از غذاها میباشد.
برای شروع طبخ این غذا، ابتدا باید پوست و استخوان های مرغ را از بین ببرید تا آن را به صورت دو تکه جدا کنید. سپس مرغ را در یک قابلمه با زیتون وریته و تخم مرغ و به مدت 30 دقیقه بپزید تا مرغ کاملاً پخته شود. در همین حین با استفاده از یک قابلمه کوچک، لوبیا چشم بلبلی و سیبزمینی را نیز پخته و در ظرف مناسب قرار دهید.
پس از پخت مرغ، آن را از قابلمه خارج کرده و به همراه تکههایش در ظرفی جداگانه قرار دهید. حالا به کمک قابلمهای به اندازه مناسب از زیتون وریته، پیاز را رنده کنید و به همراه یک قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه و روغن ماست حاوی روغن ویژه و آردی آماده شده روی حرارت بیشتر قرار دهید تا تفت بخورد.
حالا نوبت به اضافه کردن لوبیا چشم بلبلی و سیبزمینی پخته شده است. با مخلوط کردن مواد، پخت آنها را به همراه مرغ در ظرف مورد نظر قرار دهید و برای مدت 10 دقیقه درون فر قرار دهید تا غذا کاملاً پخته شود. بعد از طبخ، این غذا را با روی صحنهای سفره سرو کنید. چنانچه میخواهید مزه این غذا را همراه با نان هم بچشید، میتوانید نان قرمز را نیز اضافه کنید.
مواد لازم برای تهیه مرغ با لوبیا چشم بلبلی
تهیه غذا از جمله حوزههایی است که به شدت تحت تأثیر سلیقه و سلایق شخصی قرار دارد. در همین راستا، غذای مرغ با لوبیا چشم بلبلی از جمله غذاهایی است که با شناخت کامل از مواد لازم برای تهیه، میتواند از مزهی بینظیری برخوردار باشد. در ادامه، به معرفی مواد لازم و نحوهی تهیهی این غذا پرداخته میشود.
مواد لازم برای تهیه مرغ با لوبیا چشم بلبلی شامل موارد زیر میشود: یک عدد مرغ به اندازهی متوسط، دو پیمانهی لوبیا چشم بلبلی، یک پیاز، دو عدد گوجهفرنگی، دو سرنخ سیر، روغن، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران.
برای تهیهی این غذا، ابتدا لوبیا چشم بلبلی را به مدت چند ساعت در آب خیسانده و سپس در صورت استفاده از قابلمه، آن را به همراه آبی که در آن خیس کردهایم به روی حرارت قرار میدهیم و میگذاریم تا آنجا که نرم شده پخته شود.
در ابتدای مدت پخت لوبیا، پیاز را خرد و در روغن تفت میدهیم تا طلایی شود و سپس مرغ را به همراه سرنخ سیر و فلفل سیاه به آن اضافه میکنیم. بعد از چند دقیقه، گوجهفرنگیها را نیز خرد و به مواد قبلی اضافه میکنیم.
با ریختن رنگ خوشبوی زردچوبه و زعفران به گوجهفرنگیها، مواد را با ⅓ لیوان آب تغلیظ میکنیم و سپس آن را به لوبیا اضافه میکنیم. میتوانیم مرغ را در قابلمه جداگانهی دگرپخت کنیم یا به عنوان جزء ترکیبی از لوبیا اضافه کنیم.
غذای مرغ با لوبیا چشم بلبلی با اضافه کردن آش، ماست و نوشیدنیهای سرد تقدیم شود.
روش تهیه مرغ با لوبیا چشم بلبلی
برای تهیه مرغ با لوبیا چشم بلبلی، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. برای این دستور غذایی به مرغ، لوبیا چشم بلبلی، پیاز، سیر، زردچوبه، گشنیز، فلفل سیاه و نمک نیاز دارید. پیاز و سیر را خرد کرده و در یک قابلمه با روغن گرم کنید تا طلایی شوند. به این مواد، یک قاشق زردچوبه اضافه کنید و برای چند ثانیه تفت دهید.
سپس شاخههای گشنیز را به مخلوط اضافه کرده و برای چند دقیقه تفت دهید تا بوی خوشایند گشنیز در همه آن پخش شود. حالا مرغ مورد نظرتان را به این مخلوط اضافه کرده و برای چند دقیقه تفت دهید تا رنگ بگیرد. در این مرحله، میتوانید نمک و فلفل سیاه مورد نیاز را هم به مخلوط اضافه کنید.
لوبیا چشم بلبلی را در کنار مرغ قرار دهید و آن را تفت دهید تا سرخ شود. سپس به مخلوط مرغ و پیاز و مواد دیگر اضافه کرده و برای چند دقیقه تفت دهید تا همه مواد به خوبی با هم مخلوط شوند. پایانی، میتوانید آن را با نان تست یا برنج سفید سرو کنید و لذت ببرید.
نکات مهم در پخت مرغ با لوبیا چشم بلبلی
پخت مرغ با لوبیا چشم بلبلی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در سراسر جهان است. این غذا در کشورهایی مانند ایران، ترکیه و عراق خیلی معروف است و یکی از پرطرفدارترین غذاهای سنتی محسوب میشود.
در این غذا، مرغ با لوبیا چشم بلبلی و سبزیجات حسابی ترکیب شدهاند و این مزیت را دارد که از تنوع غذایی بالایی برخوردار است و میتواند یکی از غذاهای اصلی شام باشد. برای پختن این غذا میتوانید از مرغ قطعشده به تکههای کوچک یا مرغ کامل استفاده کنید.
نکات مهم در پخت مرغ با لوبیا چشم بلبلی عبارتاند از:
- برای پختن مرغ، از مرغ تازه و سالم استفاده کنید.
- برای طعم دهی به این غذا، میتوانید از ادویههای مختلفی مانند زردچوبه، فلفل، دارچین و ... استفاده کنید.
- لوبیا چشم بلبلی باید قبل از پخت، به مدت ۱۲ ساعت خیس کنید.
- برای تهیه برنج بهتر، میتوانید از برنج سوخاری استفاده کنید.
- پخت این غذا در قابلمه تفنگی نیز ممکن است و بهترین روش برای تهیه آن است.
با رعایت نکات فوق، میتوانید یک غذای خوشمزه و سالم را با لوبیا و مرغ به همراه برنج تهیه کنید. برای سرو کردن این غذا، میتوانید آن را با نان تازه سرو کنید و از این خوراکی محبوب در جمع خانواده، دوستان و مهمانان لذت ببرید.