طرز تهیه مرغ با آلو و هویج
تهیه غذاهای متنوع و خوشمزه برای هرگز جالب نیست، اما طبقه بندی و مخلوط کردن مواد متفاوت می تواند خلاقیت خود را نسبت به غذاهایی که معمولی هستند نشان دهد.
یکی از دستورهایی که می توان جهت تهیه غذایی که ترکیب عجیبی از مواد خوراکی دارد، استفاده کرد، غذای مرغ با آلو و هویج است.
برای تهیه این غذا، مرغ را که در قسمت های بزرگتری شکسته شده است، با یک لایه سیب زمینی پخته شده و هویج رنده شده، مخلوط کرده و پخت می کنیم. مواد مخلوط با خلال دارچین و نمک و فلفل سرخ کرده شده و به همراه آب یک لیوان، برای مدت نیم ساعت به روی حرارت ملایم گذاشته می شود.
آلوهای پخته شده در حال حاضر به غذا اضافه شده، و هر دو را مخلوط کرده و به مدت 5 تا 10 دقیقه دیگر در حرارتِ کم سرخ میکنیم که نوعی ترشی شود. با یک دسته پارسلی در سرو مخلوط شده و سالاد سرد تزیین می شود.
این غذا می تواند در کنار برنج سفید سرو شود و یا با تخم مرغ سرخ شده یا سبزیجات سرد تزیین شود. مزه و طعم غذا به خوبی برخوردار است و باعث می شود شما از شنیدن صدای کلیشه ای تغییر کنید و در تهیه غذاهای جدید مختلف ترکیبی از مواد خوراکی علاقه پیدا کنید.
راهنمایی برای پخت مرغ با آلو و هویج
راهنمایی برای پخت مرغ با آلو و هویج
مرغ با آلو و هویج یکی از غذاهای سالم و خوشمزه است که میتواند به وعده شام خانوادهها اضافه شود. این غذا با استفاده از نوعی مرغ سفید بسیار لذیذ و تغذیهکننده تهیه میشود. در این راهنمایی، به شما نحوه ی تهیه مرغ با آلو و هویج را به همراه مواد لازم و نکات تهیه این غذا زیبا و خوشمزه را آموزش می دهیم.
مواد لازم:
- 4 عدد سینه مرغ سفید
- 6 عدد هویج
- 100 گرم آلو
- 1 پیاز متوسط
- 5 حبه سیر خرد شده
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 قاشق غذاخوری سس سویا
- آب جوش
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
روش تهیه:
- ابتدا پوست هویج را تمیز کرده و به شکل پهن و کوتاه برش دهید. آلو ها را هم به دو قسمت برش دهید.
- مرغ ها را با کمی نمک و فلفل درون حرارت بالایی سبکپخت میکنیم تا روی آن ها کنسانتر شود. آن ها را در صفحه ای بزرگ آهسته بپزید تا طرف خارجی آن ها نرم شود و تا لازم است آنها را کنار بگذارید.
- پیاز داخل قابلمه تفت داده و سس سویا را اضافه کرده و هم بزرگی بخشید و سپس سیر را درون مواد قرار دهید تا به خوبی ترکیب شود.
- هویج را به پیاز اضافه کنید و به مدت چند دقیقه اجازه دهید سرخ و شده و سپس آب جوش را اضافه کنید.
- زمانی که آب جوش می شود، آلو ها را به آن اضافه کنید و قراردهید تا آب آلو جوش بیاید.
- حالا ما مرغ را به آلو، هویج، پیاز و سیر اضافه کرده و سپس با یک لیوان آب جوش شده، تکان دهید.
- سپس آن پوست سینه مرغ را به صفحه قابلمه برگردان و آب اضافی اضافه کنید تا تقریبا تمام چیزی که برای پختن مرغ خواستید از روی آن بگذرد.
- قدری نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و حرارت را پایین و صبر کنید تا 20 دقیقه دیگر غذا درون لگن شود.
- پس از پختن، مرغ را با مزه زیبایی روی یک بشقاب یکسان بگذارید.سرو کنید، لذت ببرید.
نکات تهیه:
- در هنگام پخت مرغ، حرارت همیشه باید با حرارت بالا شروع شود و سپس باید به مرور به سمت حرارت پایین تغییر یابد.
- قبل از پز کردن هر غذایی به شما توصیه می شود که تمامی مواد را آماده کنید و به دستور العمل دقیق پیش بروید تا فرآیند پخت غذا را به خوبی آموزش ببینید.
- هروز با آب جوش خود مطرح کنید، حتما از همه پوست های سطح سوخته آن خارج شود و در محل نگه داری شود.
- همیشه با توجه به نیاز آب غذا هنگام پخت، آب بیشتر یا کمتر برای پختن استفاده کنید.
مرغ با آلو و هویج در قابلمه
در دنیای غذایی، طعم و مزه هر غذایی بسیار مهم است و از قیمت غذا و ارزش آن محسوب میگردد. در این خصوص، غذاهایی که دارای مزه و طعم دلپذیری هستند و به همراه نکات امنیت غذایی همراه باشند، معمولاً برای افرادی که برای خودشان و خانوادهشان غذا تهیه میکنند، بسیار مناسب هستند. یکی از این غذاها، مرغ با آلو و هویج در قابلمه است.
برای تهیه این غذا، ابتدا باید مرغ را با تندی، فراریختگی و سراسی پاک کرد و به قطعات مناسب تقسیم کنیم. در مرحله بعد، باید هویجها را خرد کرده و به همراه آلوهای بدون هسته در قابلمه انداخته و برای چند دقیقه فوق آتش قرار دهیم تا هویجها نیمپخته شوند. سپس، قطعاتی که از مرغ به دست آوردهایم را به همراه چند قاشق روغن زیتون درون قابلمه بریزیم و آنها را بر روی هویج و آلو قرار دهیم. سپس میتوانیم به همراه آب یا یک دانه سیر و چند برچ سرکه میوه آبگوشت بین غذا اضافه کنیم تا مزه آن به صورت مناسب نجوش پیدا کند.
سپس، قابلمه را روی حرارت کم بگذاریم و آن را تحت پوشش به مدت یک ساعت پخت کنیم تا مرغ کاملاً پخته شود و شیرینی هویج و آلورا به مزه آن افزوده شود. برای سرو کردن میتوانیم این غذا را با نان سنگک سرو کنیم و لذت آن را ببریم. این غذا به دلیل داشتن آلو و هویج که غنی از فیبر و ویتامین است، برای افرادی که دنبال رژیم غذایی سالم هستند، گزینه مناسبی است.
مرغ با آلو و هویج در تابه
مرغ با آلو و هویج در تابه در میان غذاهای خانوادگی محبوب است و به راحتی میتوان آن را در خانه تهیه کرد. این غذا با استفاده از مرغ، آلو، هویج، پیاز، سیر، زردچوبه و فلفل سیاه تهیه میشود و باعث میشود تا این غذا دارای طعم فوق العادهای باشد.
برای تهیه این غذا، ابتدا پیاز و سیر را خرد کرده و در تابه با روغن گرم کنید. در ادامه مرغ را پاک کرده و در تابه به همراه پیاز و سیر سرخ کنید. هویجها را خرد کرده و به مرغ اضافه کرده و حدود چند دقیقه با آن مخلوط کنید. سپس آلوهای خشک را به تابه اضافه کرده و تمام مواد را با هم ترکیب کرده و باز مواد را به مدت چند دقیقه در تابه بپزید. در انتها زردچوبه و فلفل سیاه را به غذا اضافه کرده و مواد را کاملا با هم مخلوط کنید.
مرغ با آلو و هویج در تابه یک غذای کامل و سالم است که شامل پروتئین مرغ، آنتیاکسیدانهای موجود در هویج و فیبرهای موجود در آلو میباشد. این غذا را میتوان با نان یا برنج سرو کرد و با یک شربت تازه لذیذ به عنوان نوشیدنی همراهی کرد. میتوانید تعداد موادی که استفاده میکنید را به دلخواه خود تغییر دهید و به عنوان پیشنهاد، میتوانید برای زینت غذای خود از نمک درست شده از گیاه اسفرزه استفاده کنید.
طرز تهیه غذای مرغ با آلو و هویج
تهیه غذای مرغ با آلو و هویج یکی از غذاهای خوشمزه و سالم است که می توان به راحتی در منزل تهیه کرد. این غذا از چند ماده اصلی تشکیل شده است که به راحتی در دسترس هر خانه ای قرار دارد. در ادامه به توضیح بهتر و مفصل برای طرز تهیه این غذا پرداخته خواهد شد.
ابتدا برای تهیه غذای مرغ با آلو و هویج، پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و در کنار آن چند سیر را هم به صورت خرد شده همراه با روغن در حرارت قرار می دهیم. سپس به آن دو عدد مرغ تهیه شده را اضافه کرده و حدود 15 دقیقه با انجام بلند مدت مواد را در حرارت قرار می دهیم.
پس از گذشت زمان لازم مرغ ها را از قدر جدا کرده و در کنار آن دو عدد هویج را که به صورت خلالی خرد کرده ایم را به صورت کامل از داخل دیگ درون مواد رسانده و همراه با مرغ بعد از آن برای حداقل 20-30 دقیقه دیگر در حرارت قرار می دهیم تا تمامی مواد به خوبی پخته شده و مزه ای مناسب و شیرین به دست آید.
در نهایت با چیدن مواد در بشقاب مناسب بهمراه آلو که به صورت خلالی و استخراج شده آماده کرده ایم به تهیه این غذا به پایان می رسیم. این غذا مناسب برای خانواده ها و جشن های متنوعی است و با دانستن این روش ساده می توانید به راحتی در خانه با مواد موجود آن را تهیه کنید.
دستور پخت مرغ با آلو و هویج
دستور پخت مرغ با آلو و هویج یکی از غذاهای خوشمزه و سالم است که میتواند بهعنوان یک غذای کامل و گرم در میان وعدههای روزانه شما باشد. این غذا در هر نوع تغذیهای که دنبال میکنید، یک جایگاه مهم دارد.
برای پخت این غذا، ابتدا مرغ را شسته و خشک کنید و سپس آن را روی تخته چوبی دراز کرده و با چاقو به شکل یک یا دو سانتیمتری ببرید. هویج نیز را رنده کنید و آلودها را سلف کنید، سپس آن را به همراه آلو در یک بشقاب بریزید و با کمی نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید.
در قدری که دو قاشق غذاخوری روغن داغ شده ریخته و آن را روی حرارت بالایی قرار دهید، مرغ را همراه با پودر سیر و زنجبیل و کمی نمک و فلفل سرخ کنید. سپس برای حدود پنج دقیقه آن را در حرارت پائین تری پخته و کنار بگذارید.
در قدری دیگر روغن، هویج و آلو را به همراه کمی نمک و فلفل سرخ روی حرارت متوسط پخت کرده تا هویج نرم شود. سپس مرغ را به مخلوط آلو و هویج اضافه کرده و همه چیز را به همراه یک قاشق غذاخوری کنسرومایه خوب مخلوط کنید. این مرغ با آلو و هویج میتواند با برنج سفید، سبزیجات خوراکی و یا سالاد سلاد همراه شود. با این منو یک وعده غذایی کامل، لذیذ و سالم خواهید داشت.