تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه مرغ افغانی
تهیه مرغ افغانی یک غذای محبوب در فرهنگ آشپزی افغانستان است که به دلیل طعم خوشمزه و منحصر به فرد آن، توجه بسیاری را به خود جلب کرده است. برای تهیه این غذا نیاز به مرغ تازه، چاودار، سس گوجه فرنگی، پیاز، زردچوبه، زیره، نمک، فلفل سیاه و روغن می باشد.
ابتدا مرغ را به قطعات ریز تقسیم کرده و با چاودار، نمک، زردچوبه و زیره مخلوط کرده و بگذارید حدود 30 دقیقه تا یک ساعت در یخچال نگه داری شود. در مرحله بعد پیاز را به صورت خرد شده در یک مقدار روغن تفت دهید تا طلایی شود.
سپس مرغ را به پیاز اضافه کرده و به مدتی بپزانید تا آب مرغ تبخیر شود. سپس سس گوجه فرنگی را به مرغ اضافه کرده و در حرارت ملایم به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزید. با پرس شدن مرغ و مطمئن شدن از پخته شدن آن، میتوانید غذای خوشمزه مرغ افغانی خود را در میز سرو کنید.
این غذا را با نان یا برنج سرو کرده و با مواد تزیینی نظیر خیارشور یا ادویههای خاص افغانستانی می توان آن را تزئین کرد.طعم و غنای این غذا حتما شما را شگفت زده خواهد کرد و میتواند یک گزینه عالی برای افطارهای رمضانی و یا جشنها و مهمانیهای خانوادگی شما باشد.