طرز تهیه مرصع پلو رستورانی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه مرصع پلو رستورانی

مرصع پلو یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که در رستوران ها و خانه های ایرانی سرو می شود. برای تهیه این غذا، ابتدا باید برنج را با سبزیجات و ادویه های مختلفی مثل زعفران، فلفل سیاه، دارچین و نمک پخت کرد. برای رنگ زرد زیبا، پودر زعفران نیز به رنگبری اضافه می شود.

در مرحله بعد، می توان انواع گوشت مانند گوشت گاو، مرغ یا گوشت خوراکی را با یک لایه فراوان از پیاز که به صورت ریزخرد شده در روغن سرخ شده است، روی برنج قرار داد. سپس یک لایه دیگر از برنج روی گوشت چیده شده و لایه بعدی نیز شامل خلال های پر از خرما، زرشک و باقلا می باشد.

در پایان، مرصع پلو را با روشنی و گردو خرد شده نموده و با چندین سینی پیش روی مهمانان قرار می دهند تا همه بتوانند از این غذای سنتی و خوشمزه لذت ببرند. می توانید این غذا را با سالادی از خیار، گوجه فرنگی و پنیر فرنگی سرو کنید.



طرز تهیه مرصع پلو رستورانی با گوشت چرخ کرده

مرصع پلو یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که در بسیاری از رستوران‌ها سرو می‌شود. این غذا بیشتر در مناطق جنوبی و جنوب غربی ایران پرطرفدار است و به دلیل طعم خوشمزه‌ای که دارد، هرساله طرفدارانی بیشتری پیدا می‌کند. مرصع پلو با گوشت چرخ کرده یکی از انواع این غذاست که تهیه آن نیز به نسبت دیگر انواع مانند مرصع پلو با گوشت گوسفندی، سخت است.

برای تهیه‌ی مرصع پلو با گوشت چرخ کرده، ابتدا باید پیاز را خرد کرده و در دیگی با روغن تفت داد. بعد از تفت دادن پیاز، گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و آن را تفت داده تا کمی سرخ شود. سپس ابتدا زعفران را در آب جوش حل کرده و سپس برنج را با آب معمولی برای ۱۵ دقیقه پخته و آن را آبکشی کرده و در کنار آب زعفران خنک شده قرار دهید.

در مرحله بعدی باید آلبالو و زرشک را در یک قابلمه و با یک کمی روغن سرخ کنید. سپس باید چند قاشق از ماست را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و هم بزنید تا همگن شود. بعد از این کار، در قابلمه بعد، باید برنج را به صورت لایه لایه با زئرشک و آلبالو آماده و در نهایت زعفران ریخته و روی برنج بریزید.

سپس بهتر است که قابلمه را با یک پارچ و ملاقه کنار بگذارید و روی یک حرارت ملایم برای ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید. پس از پخت آماده شده، می‌توانید آن را با سس‌های مختلف سرو کنید. تزیین با رنگین‌کمانی از پیاز سرخ یا خلالی‌های مختلف نیز به این غذا زیبایی می‌بخشید.



مواد لازم برای تهیه مرصع پلو رستورانی

مرصع پلو رستورانی یکی از غذاهای پرطرفدار در ایران است که با استفاده از موادی از قبیل گوشت چرخ کرده، برنج، نخودچی، لپه، پیاز و ادویه‌های مختلف تهیه می‌شود.

برای تهیه مرصع پلو رستورانی نیاز به گوشت چرخ کرده دارید که بهتر است از گوشت چرخ کرده گوسفندی استفاده شود. در ادامه، برای رنگ دادن به غذا از رنگ غذایی یا زعفران استفاده می‌شود.

برای تهیه برنج مرصع پلو، برنج خوبی که به طور ویژه برای پلو مناسب است را باید انتخاب کرد. برای نهان کردن گوشت، مقداری نخودچی و یا ماش به آن اضافه می‌کنیم. برای افزایش مزه مرصع پلو، از لپه استفاده می‌شود. پیاز‌های فریت شده نیز باید برای تهیه مرصع پلو آماده شود.

بعلاوه، ادویه‌هایی همچون زیره، کشمش، دارچین، هل، زردچوبه و سایر ادویه‌های فلفلی نیز برای مرصع پلو رستورانی به کار می‌روند. پس از تهیه و آماده کردن همه اجزای غذا، آنها را در لایه برنج درون قابلمه قرار می‌دهیم و به این شکل مرصع پلو رستورانی آماده‌ی سرو شدن است.



نکات مهم در تهیه مرصع پلو رستورانی

مرصع پلو یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که در بسیاری از رستوران‌ها سرو می‌شود. این غذا شامل برنج، حبوبات و گوشت است و معمولاً تزیین شده با مغزهای خشک و مرغوب حاجی بی‌ضمیر، پسته، بادام و مغز پسته به منظور افزایش طعم و زیبایی صفحه آن است.

تهیه مرصع پلو به دلایل زیادی نیاز به دقت دارد. لازم است برنج برای مرصع پلو متراکم شود و به خوبی شسته شود ؛ زیرا این مهم است که برنج سفید، پررنگ و طرفداران زیادی دارد. به منظور پختن برنج به روش سنتی در مرصع پلو، لازم است از چند پیش شستن و خیساندن استفاده شود. همچنین نوش‌جان‌ها و طعم‌دهنده‌های دیگری از جمله آرد، رب گوجه فرنگی، ادویه‌جات و روغن نیز برای تهیه این غذا استفاده می‌شوند.

بعد از تهیه و پخت برنج، می‌توان به سایر مواد مانند حبوبات و گوشت پرداخت. مهم است که حبوبات کاملاً پخته شده باشند و گوشت به درستی سرخ شود تا طعم بیشتری به مرصع پلو بدهد. حبوبات از قبیل لوبیا، نخود و عدس معمولاً در مرصع پلو استفاده می‌شوند. همچنین، افزودن زعفران به پایه برنجی این غذا یکی از اصلی‌ترین نکات تهیه مرصع پلو است. زعفران نه تنها رنگی زیبا به غذا می‌دهد ، بلکه عطر و طعم خاصی را نیز به مرصع پلو اضافه می‌کند. در نهایت ، تزیین مرصع پلو با مغزهای خشک مختلف در ترفیع ظاهر حاصل می‌کند ؛ این مغزها علاوه بر افزایش زیبایی ظاهری مرصع پلو ، شامل خواص سلامتی بسیاری نیز هستند.

به طور خلاصه ، ساخت مرصع پلو یک فرایند پیچیده است که به دقت و توجه به جزییات نیاز دارد. پروتکل تهیه مرصع پلو باید با دقت پیروی شود تا غذایی باطعم و بوی خاص، و البته زیبا و شیرین در دست مشتریان قرار گیرد.



طرز تهیه سس مرصع پلو رستورانی

سس مرصع پلو یکی از سس‌هایی است که در رستوران‌های ایرانی به عنوان همراه پلو سرو می‌شود. این سس از ترکیب عصاره زعفران، ملایم بودن گوشت و طعم دلچسب پیاز سرخ شده ساخته می‌شود. در اینجا به شیوه‌ی تهیه‌ی سس مرصع پلو رستورانی می‌پردازیم.

مواد لازم برای تهیه‌ی سس مرصع پلو رستورانی شامل ۵ عدد پیاز درشت، ۳ قاشق غذاخوری روغن، نصف فنجان عصاره ی زعفران، ۵ کاسه گوشت گوساله، ۱ قاشق غذاخوری کره‌ی بادام زمینی، نصف لیوان خامه، ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی و نمک است.

ابتدا پیاز را خلالی خورده، در یک قابلمه در روغن داغ سرخ می‌کنیم. در این مرحله با توجه به نوع روغن می‌توان به شدت حرارت دادن آن علاوه بر رنگ پیاز در بیواد استفاده کرد. به محضی که پیاز ها طلایی رنگ شدند عصاره زعفران را به مخلوط اضافه و هم‌ترازی می‌دهیم.

سپس گوشت را به حالت رزروخورده و هم به روش سر خوردن و هم شوینده درست می‌کنیم. پس از پخت گوشت آن‌را به مخلوط اضافه، تا کاملاً با مواد دیگر مخلوط شود.

در ادامه کره بادام زمینی، خامه و رب گوجه‌فرنگی را به مخلوط اضافه کرده، به مدت چند دقیقه می‌پزیم تا طعم همه‌ی مواد به‌خوبی با هم ترکیب شود.

بهتر است پیش از اضافه کردن نمک از طعم سس بچه‌کدوم به عنوان آزمایش چشمی استفاده کرده و میزان نمک را طبق خواسته‌ی دلچسب تعیین‌کنیم. بهترین حالت برای سرو خوردن سس مرصع پلو، گرم به‌همراه فُندوق، ترشی لبو، سیر تازه، برگ کلم و سوخاری خرشت است.



روش پخت برنج مرصع پلو رستورانی

برنج مرصع پلو یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که در بسیاری از رستوران‌ها و صرافی‌های خوراک ایرانی سرو می‌شود. این پلو از برنج، گوجه فرنگی، قارچ، مرغ و سایر اجزای خوشمزه تهیه می‌شود. در ادامه به صورت دقیق توضیحاتی درباره طریقه پخت برنج مرصع پلو رستورانی ارائه می‌شود.

مرحله اول در تهیه این پلو، تهیه برنج است. برای این کار برنج را به مدت یک ساعت در آب خیس می‌کنیم تا آب را به خود جذب کند و سپس آن را به همراه نمک و یک عدد پیاز در ده برابر حجم روی حرارت قرار می‌دهیم تا نیمه پخته شود.

در مرحله بعدی، نیمی از پیاز را که به همراه برنج اضافه کرده‌ایم، روی حرارت با روغن تفت می‌دهیم تا طلایی شود. سپس گوجه فرنگی و قارچ را به قسمتی از پیاز اضافه کرده و آن را به همراه نمک، فلفل، زرد چوبه و دارچین تفت می‌دهیم تا خوب که خوب سرخ شوند.

در مرحله آخر، مرغ را به همراه باقی‌مانده از پیاز و ادویه‌های دلخواهتان، در یک قابلمه تهیه می‌کنیم و برای مدتی بر روی حرارت قرار می‌دهیم تا به خوبی پخته شود. سپس برنج در قابلمه به همراه مرغ و ماهیتابه به همراه چند قاشق از خوراک گوجه فرنگی و قارچ روی برنج سفید که مقداری زعفران نیز روی آن ریخته‌ایم خلوت می‌شود تا آن را به خوبی جذب کند. نهایتاً برنج‌ها با رپی برنج (قرار دادن پارچه زیر در قابلمه و ریختن روغن) برای مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بر روی حرارت پخته می‌شود تا پلو بهترین و مطلوبیت خود را از خود به نمایش بگذارد.

با این روش ساده و زیبا، شما می‌توانید خوشمزه‌ی برنج مرصع پلو رستورانی را در منزل خود به راحتی تهیه کنید و با دوستان و خانواده خود به اشتراک بگذارید.



روش تهیه مواد پر شده برای مرصع پلو

برای تهیه مرصع پلو از مواد پر شده نیاز به گوشت، برنج، خورشت، زعفران، سیر، پیاز، رب گوجه فرنگی و ادویه‌های مختلف داریم. این غذا در استان گیلان، مازندران و قزوین از جمله غذاهای محبوب و سنتی است و در میان جشن‌ها و مراسم هم به عنوان یک غذای شادی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

برای قسمت پر شده از این غذا از گوشت گوسفند و یا گوشت مرغ استفاده می‌شود. اگر از گوشت گوسفند استفاده می‌کنید، بهتر است قسمت نیمه چرخ کار را برای پخت این غذا انتخاب کنید. گوشت را به قطعات کوچک خرد کنید و در تابه روغن‌داغ به همراه پیاز که خرد شده است، سیر و رب گوجه فرنگی بپزید و بعد از جای گرفتن رنگ به خودشان، آن را با یک لیوان آب بپختید.

برای آماده کردن خورشت مواد لازم شامل پیاز، رب گوجه فرنگی، گوشت سیخ کباب، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آب است. پیاز را خرد کرده و در تابه‌ای روغن داغ برای شورین شدن بزارید و سپس به آن رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. پس از پخت چند دقیقه‌ای گوشت، آن را به صورت خرد شده به خورشت اضافه کنید و با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به طعم دلخواه‌تان برسانید.

سپس برنج را برای پخت درآورید. لوبیا قرمز خیس شده و سرخ شده و سیب زمینی سرخ شده را به برنج اضافه کنید. آخرین مرحله، مرصع پلو را بهم بریزید. طرز تهیه مواد پر شده و خورشت مرصع پلو باید به گونه‌ای باشد که توانایی پوشاندن برنج را داشته باشد. سپس زعفران را به همراه روغن‌داغ مخلوط کنید و بر روی برنج بریزید. با روی دادن غذا به دمای بسیار کم تا ۴۵ دقیقه بگذارید تا مرصع پلو آماده شود.