مربای گلابی نی نی سایت چگونه تهیه شود؟
مربای گلابی یکی از خوشمزهترین و محبوبترین مرباهایی است که میتوانید تهیه کنید. برای تهیه این مربا، ابتدا باید گلابیهایتان را شسته و برش داده و در مقدار مناسب قند قرار دهید. سپس قند و گلابیها را درون قابلمه درجه بندی شده قرار داده و روی حرارت زیادی قرار دهید تا مواد برای تبدیل شدن به مربا، داخل هم مخلوط شوند.
بعد از آن که مواد داخل قابلمه مخلوط شدند، آتش را کم کنید و حدود ۳۰ دقیقه دیگر اجازه دهید تا گلابیها کاملا به حرارت بیفتند و مربایی که میخواهید بسازید، به دست آید. با فشردن گلابیها با چنگال و مخلوط کردن آنها، مربا را به رفتار خوبی حاصل کنید.
مربای گلابی نه تنها خوشمزه و خوشرنگ است، بلکه برای سردا کردن در تابستان و یا همراه با نان و کره در صبحانه، بسیار مناسب میباشد. این مربا میتواند برای یک مدت زمان طولانی نگهداری شود ولی بهتر است بلافاصله به داخل ظروف پلاستیکی یا شیشهای برگردانده و در یخچال نگهداری شود. با برش دادن سیبهایی روی مربای شما، میتوانید لذت خوردن این مربای خوشمزهیی را هیجان انگیزتر کنید.
طرز تهیه مربای گلابی نی نی سایت با استفاده از میوه تازه
مربای گلابی یکی از بهترین مرباهایی است که میتوان با استفاده از میوه تازه آن تهیه کرد. با توجه به هوای گرم تابستان، این مربا علاوه بر خنک کردن از برای عید و مناسبات مختلف نیز بسیار مناسب است.
برای تهیه این مربا نیاز به گلابیهای تازه، شکر و آب دارید. قبل از شروع به کار، گلابیها را خودتان خرد کنید و بعد آنها را در داخل قابلمه قرار دهید و با آب پوشانده و به مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید. سپس با استفاده از مجموعهای پارچه و یا سوزن شبکهای، گلابیهای بجوشیده را از آب جدا کنید و آب پختهی آنها را به صورت مایع حفظ کنید.
بعد از این مرحله، شکر را به مایع گلابیهای بجوشیده اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه بر روی حرارت قرار دهید تا شکر کاملا حل شود. در این مرحله، میتوانید شکر را با توجه به ترجیحهای خود بیشتر یا کمتر اضافه کنید.
بعد از اینکه شکر به خوبی حل شد، مایع گلابیهای بجوشیده را به کمک یک لولهی نایلونی به ظرف مناسب منتقل کنید و در یخچال نگهداری کنید تا خنک شود. برای سرویس دهی، میتوانید به هر لیوانی از مربای خود یک قاشق چایخوری از عصارهی لیمو تازه اضافه کنید تا مزهی آن با نوت های فرش و ترشی خنک تر شود.
در نهایت، در صورت تمایل به دستور تزیینی، میتوانید یک برگ نعناع بهمراه یک تکه از گلاب دم کرده روی لیوانهای مربای خود قرار دهید. با دنبال کردن این روشهای ساده میتوانید به راحتی و بدون هیچ مشکلی مربای گلابی تهیه کنید.
مربای گلابی نی نی سایت با استفاده از گلابی کنسروی چگونه تهیه میشود؟
مربای گلابی یکی از خوشمزهترین و محبوبترین مرباهاست که با گلابی کنسروی نیز قابل تهیه است. با دنبال کردن چند مرحله ساده، میتوانید به راحتی این محصول لذیذ را در خانه تهیه کنید.
ابتدا باید کلافههای گلابی کنسروی را وزن کنید و سپس برای هر کیلوگرم کلافه، دو کیلوگرم قند را اضافه کنید و به خوبی باز هم بزنید تا قند کاملاً محلول شود. سپس در صورت تمایل میتوانید به مخلوط یک آب میرابی (روزهای خوش آب و هوا به عنوان محلول پاپایا یا هل، که از سوپرمارکتها یا شرکتهای خشکباری قابل خریداری است) بیفزایید تا به مربایتان یک طعم مخصوص و لذیذ اضافه شود.
حالا که مواد خام شما آماده است، آنها را در قابلمهای بزرگ بر روی حرارت ملایم قرار دهید و با استفاده از قاشق یا ملقط مخصوص مربا، آنها را به خوبی هم بزنید تا قند کاملاً محلول شود و تازهترین دیگر مواد پرتقالی و نیملیمو را نیز به مخلوط اضافه کنید تا در صورت نیاز به تنظیم اسیدیته، بتوانید از آنها استفاده کنید. نهایتاً وقتی که مربای شما به خوبی داخل قابلمه پختید و مربای شما پخت به دست آوردهاید، آن را به ظرفهایی بریزید و در یخچال نگه دارید تا بستهبندی شود و همچنین به مدت طولانیتر آن را نگهداری کنید.
راهنمای تهیه مربای گلابی نی نی سایت با عسل
برای تهیه مربای گلابی با نی نی سایت و عسل، ابتدا باید گلابی ها را شسته و پوست هایشان را بردارید. سپس آنها را در یک قابلمه با آبی که به میزان دو برابر گلابی ها است، مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید تا آب جوشید.
زمانی که آب جوشید، آتش را کمی کاهش دهید و گلابی ها را برای حداقل ۱۵ دقیقه بپزید تا برای استخراج شیره آنها آماده شوند. سپس، شیره را با استفاده از مش و یا پارچه تمیزی صاف کنید.
حالا، شیره را دوباره در قابلمه قرار دهید و روی حرارت بگذارید. شکر را به میزان مساوی با وزن شیره اضافه کرده و آن را با هم مخلوط کنید. سپس، نیمی از مقدار عسل را به شیره اضافه کنید و همه چیز را تا زمان حل شدن کامل شکر مخلوط کنید.
هنگامی که شکر حل شد، بقیه مقدار عسل را به شیره اضافه کرده و در حالی که شمشادها زیرشیره پوشیده شده اند، آن را برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بگذارید تا برای خنک شدن آماده شود.
حالا مربای گلابی نی نی سایت و عسل شما آماده است. آن را در بطری های تمیزی بریزید و در یخچال نگه دارید تا برای استفاده های بعدی ذخیره کنید. این مربا هم به خودی خود و هم به عنوان پخت درون شیرینی ها و کیک ها بسیار خوشمزه است.
طرز تهیه مربای گلابی نی نی سایت با قند سفید
تهیه مربای گلابی یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدار ترین مرباها در سراسر جهان است. مربای گلابی دارای طعمی شیرین و عطری خوشبو با رنگ زرد یا قرمز است. میوه گلابی غنی از ویتامین C، فیبر، آهن، پتاسیم و کلسیم است که برای سیستم ایمنی بدن و کاهش ریسک بیماری های قلبی عروقی بسیار مفید است.
برای تهیه مربای گلابی، میتوان از قند کریستالی سفید استفاده کرد. در ابتدا، گلابی ها را شسته و پوست آن ها را تمیز کنید. سپس گلابی ها را در دستگاه آسیاب یا چنگال یا تهیه کننده مربا خرد کنید تا به اندازه مناسب باشد. بهتر است در هنگام خرد کردن، با یک لیمو یا سرکه مقداری اسید برای استخراج وعطر و طعم بیشتر اضافه شود.
سپس آب مورد نیاز را به همراه قند اضافه کرده و حرارت را برای مدتی از گلابی ها برداشته تا تبدیل به مربای گلابی شود. در این مرحله باید مربا را برای جذب عطر و طعمی بیشتر، برای مدتی در حرارت نگه داشته و مرتبا آن را هم بخورید.
بعد از این کار ، مربا را به جاهای پاک شده ریخته و در آنها درج کنید. سپس در کنار آنها از رویش روبه پایین بگذرید تا شیرینی و عطر طبیعی به مربا داده شود وآماده مصرف شود. بهتر است مربا را در یخچال نگه دارید تا بتوانید آن را به مدت طولانی تری استفاده کنید.
در نهایت، مربای گلابی با قند سفید آماده است که دارای عطر و طعم فوق العاده بوده و همچنین برای سقف کیک و نان ها نیز مناسب است. استفاده از مربای گلابی قابلیت پذیرایی، هدیه دادن به دوستان و خانواده و استفاده در پذیرایی ها را دارد.
مشاهده تصویری مربای گلابی نی نی سایت با رنگ طبیعی چگونه تهیه میشود
تهیه مربای گلابی با رنگ طبیعی بسیار ساده و سریع است. ابتدا باید گلابی های خود را بشویید و پوست و دانه های آن را کنده نمایید. سپس آن ها را در ظرفی قرار داده و به مدت یک ساعت با شیرین کننده طبیعی مانند فرآورده های زنبور عسل یا شیرینی های طبیعی همچون شکر با چند قطره اسانس گلابی قرار دهید.
در مرحله بعدی، چند قطره از اسانس گلابی را به یک لیوان آب اضافه کرده و این مخلوط را با استفاده از یک سایه یخچال یا دستگاه خارج از یخچال برای چند دقیقه درجه حرارت بیشتری درمانده و به ظرف مربا اضافه کنید.
وقتی که مربا در حرارت خود سرخ شده، شما می توانید مربای گلابی را از روی حرارت بگیرید. در این مرحله، باید مواد را در بطری ها ریخته شده و بدون حرکت دادن آن ها آرام آرام به وسیله لوله ها پر شود. سپس بطری ها را در یخچال قرار دهید تا مربا خنک شود و آماده مصرف شود.
در نهایت، شما می توانید مقدار قابل توجهی مربای گلابی را ذخیره کرده و در طول هفته ها و ماه ها برای مصرف استفاده کنید. با این روش ساده، مربای گلابی بدون هیچ گونه رنگ مصنوعی و با کیفیت بالا و طعم عالی تهیه شده و شما می توانید از آن به عنوان یک خوراکی لذیذ بهره ببرید.