طرز تهیه مربای پرتقال بدون پوست

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه مربای پرتقال بدون پوست

مربای پرتقال یکی از خوشمزه‌ترین مرباهای تابستانی است که برای تهیه آن کافی است پرتقال هایی با پوست سبز و رنگی روشن و زالویی که برای خوردن مناسب نیستند، را از زیر آب روان شستشو داده و با چاقو از هر دو سرشانه تراش داده و به صورت نیم‌بُری درآورده و سپس در ظرفی قرار داده و با شیره‌ی قند و آب یا نوشابه لیموادامه مطلب

جوشانده و بعد از جوشیدن تا زمانی که مربای سفت و خمیری شود، برای گرفتن مربا از روی حرارت بردارده می شود و به دلخواه مقداری آب لیمو یا آب و نمک افزوده شده و در ظرف های پاک و خشک بسته و برای مصرف در دمای معمول داخل یخچال نگه داشته می‌شود.

در تهیه مربای پرتقال بدون پوست، با توجه به آن که پوست پرتقال دارای مواد مفیدی است، بهتر است برای داشتن پسته شکنی، پوست پرتقال را در حین تهیه مربا حذف ننمایید. برای این کار، با استفاده از تیغه‌ی نازک چاقو، پوست پرتقال را از سطح آن تراش کنید، به نحوی که از آبخوردگی خودداری کنید. پس از تراشیدن پوست پرتقال، باید آن را تکه تکه کرده، سپس آن را در ماهیتابه‌ای قرار داده، با یک لیوان آب استوانه شده و روی حرارت خفیف قرار داده شود. بعد از صفر کردن آب، چهار لیوان قند را به همراه دو لیوان آب ریخته و به نرمی روی حرارت بگذاشته شود تا اینکه قند کاملا حل شود. سپس پوست های پرتقال را به آن اضافه می‌کنیم و همراه با هشت لیوان آب و یک لیوان آب لیموگرفته شده، برای یک ساعت یا به مدتی که رنگ پوست های پرتقال تبدیل به نرم شود، روی حرارت قرار داده می شود. بهتر است در این مرحله قطره ای از ماست یا بیکینگ پودر هم به آن اضافه نمایید تا حجم مربا کوچکتر شود. در ادامه مربا را از روی حرارت خارج کرده و برای سه شب و غروب و در دمای ملایم در وسط راه استوانه‌ی خشک بگذارید. پس از آن مربای پرتقال خوشمزه و خوشرنگ شما آماده است.



تهیه مربای پرتقال بدون پوست به روش سنتی

تهیه مربای پرتقال بدون پوست به روش سنتی یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین مرباهای تابستانی است که می‌توان با استفاده از مواد اولیه ساده و خانگی تهیه کرد. به‌طورکلی، پرتقال یکی از میوه‌های خوشمزه و پرمزه‌ای است که در اکثر فصول سال در دسترس شما قرار دارد.

برای تهیه مربای پرتقال، ابتدا باید پوست پرتقال‌ها را با کمک چاقو با دقت میوه‌ ها را تمیز کرده و پوست آن را کاملا حذف نمود. سپس میوه‌های پرتقال را به چند قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به دو قسمت طرف ریخته و به صورت حلقه ای کوچک برش داده و هسته آنرا از میان بیرون آورده و انواع بذرها و فیبر و مواد غیرمصرفی را از بین شسته و دوری مینماییم.

سپس، میوه‌های پرتقال را در یک قابلمه با اضافه کردن آب و شکر به همراه یک مقدار عصاره لیمو و کمی نمک شروع به پخت انواع مواد را میکنیم و اجازه می‌دهیم با یکدیگر مخلوط شده و از شکر خسارت دیده کنترل می شود.سپس ماکروفر در درجه دمای ۷۰ درجه سانتی گراد برای حداقل ۱۵ دقیقه استفاده می کنیم تا بتوانیم با کمک غلطک و پررنگ کرد پرتقال مربای لازم را به دست آوریم. درنهایت، به دلخواه می توانید به مربای پرتقال خود افزودنی هایی همچون دارچین، هل و روغن نعناع اضافه کنید تا طعم آن را تنوع ببخشید.



مربای پرتقال بدون پوست با استفاده از ماشین

مربای پرتقال یکی از خوراکی‌هایی است که به دلیل طعم خوش‌ای که دارد، جزو خوراکی‌های عمومی در همه جا محسوب می‌شود. با استفاده از ماشین نیز می‌توان این مربای خوشمزه را تهیه کرد. برای تهیه مربای پرتقال بدون پوست با استفاده از ماشین نیازمند چند موادی هستیم که به طور کلی این مواد شامل پرتقال، قند و آب است.

برای تهیه مربای پرتقال، ابتدا پرتقال را با یک ماشین خرد کنیم. در این صورت با استفاده از شفت موتور ماشین، پوست پرتقال ها را به طور کامل از بین می‌بریم. در مرحله بعد، آب را به همراه قند به داخل یک قابلمه ریخته و هم بزنید. سپس پرتقال را به آب اضافه کنید و آن را به مدت 25 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا عصاره پرتقال به خوبی با آب و قند مخلوط شود.

بعد از گذشت 25 دقیقه، محتوای قابلمه را با یک سرنشین چوبی مخلوط کنید و سپس آن را به آرامی بر روی شعله بگذارید تا به جا آیند و مربای پرتقال با تراکم مناسب تهیه شود. لازم به ذکر است که در این مرحله می‌توان تعدادی از پوسته‌های خرد شده را به محتوای روشن شده اضافه کنید تا عطر و طعم مواد را بیشتر کنید.

با توجه به این که پوست پرتقال باعث تلخی مربا می‌شود، در این روش تهیه مربای پرتقال بدون پوست سعی شده است تا این مشکل حل شود و مربایی با طعم عطر و شیرین فراهم شود. به همین دلیل، استفاده از ماشین خرد کننده هنگام تهیه این مربا به شدت توصیه می‌شود.



طرز تهیه مربای پرتقال بدون پوست با استفاده از قند

مربای پرتقال یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین مرباهای میوه‌ای است که در مناطق مختلفی از دنیا مصرف می‌شود. در این رسپی، به روشی ساده و خوشمزه، می‌توانید مربای پرتقال بدون پوست با استفاده از قند تهیه کنید.

ابتدا بهتر است پرتقال‌ها را خوب و با دقت شستشو داده، و پوست آن‌ها را با استفاده از یک تکه پارچه تمیز و مرطوب تمیز کرده و بعد از خشک شدن، آن‌ها را با چاقو یا قیچی به تکه‌های کوچک خرد کنید و درون قابلمه بریزید.

سپس به هر یک کیلو پرتقال، حدود یک کیلو قند اضافه کنید و برای حدود نیم ساعت با حرارت کم و ملایم، مخلوط را تقریباً به زمین خورده تیغه کنید تا قند کاملاً مذاب شود. در صورت نیاز، می‌توانید یک قاشق چایخوری از پودر دارچین یا فلفل سیاه به مخلوط اضافه کنید تا طعم و مزه مربا افزایش یابد.

بعد از مدتی، مخلوط به چگالی دلخواه شما می‌رسد و شما می‌توانید آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف‌های پاک و استریل بریزید. در نهایت، به بهترین نتیجه، ظرف‌های مربای پرتقال بسته شده را اندازه گیری کنید و بوسیله یک دستمال پلی‌اتیلنی جدا نگه دارید. شما می‌توانید این مربای خوشمزه را به عنوان فوق‌العاده در تهیه کیک‌ها و شیرینی‌های دیگر نیز استفاده کنید.



مربای پرتقال بدون پوست با استفاده از شکر کریستالی

مربای پرتقال بدون پوست، یکی از خوشمزه‌ترین و خانگی‌ترین مرباها است که در فصول سرد سال بسیار محبوب است. در این روش، برای تهیه این مربا از پرتقال‌هایی که پوستشان را خلصت کرده‌ایم، استفاده می‌شود. در این تهیه‌ی غذایی، پوست پرتقال به راحتی جدا می‌شود و میوه پرتقال، پس از خرد کردن و جدا کردن هسته، در کنار شکر کریستالی، در داخل قابلمه قرار می‌گیرد.

پرتقال‌ها می‌توانند به صورت دور زده شده یا بدون بذر خرد شوند تا به دلیل طعم خوشایندی که دارند به مقدار زیادی شکر نیاز داشته باشیم. پس از ترکیب شدن پرتقال با شکر، قابلمه باید روی حرارت متوسطی قرار گیرد تا شکر کاملاً حل شود و در قدرت لازم باشد که زیادی سوخته نشود. در طول این مرحله، پرتقال‌ها با شکر مخلوط می‌شوند و حجم آب جدا شده از پرتقال‌ها کاسته می‌شود.

پس از گذشت زمان مناسب، حدود یک ساعت، پرتقال‌ها باید به طور کامل نرم شوند و شیرینی درستی را به خود بگیرند. در این مرحله، می‌توانیم پرتقال‌ها را با یک فرایند مخصوص و مشخص به صورت دستی خرد کنیم تا به استحکام و خمیری شدن خوبی برسند. به طور کلی، مربای پرتقال بدون پوست، یکی از بهترین و خوشمزه‌ترین ترشی‌هایی است که همه از آن لذت خواهند برد و ساختار خوبی را برای محافظت از میوه‌ها در اوج فصل برقرار خواهد کرد.



راهنمای تهیه مربای پرتقال بدون پوست در فصل پاییز

مربای پرتقال با طعم مطبوع و مرغوبی که در فصل پاییز به خصوص در حالتی که پرتقال های تازه تردیده شده در دسترس قرار دارند، می توان آن را درست کرد. این مربا با دسترسی به مواد اولیه آسان در خانه به راحتی می توان آن را تهیه کرد. به علاوه، با پوست سختی که پرتقال دارد، مربای پرتقال بیشتر کیفیت و طعم شیرینی در مقایسه با بازاریابی های طبیعی دارد.

برای تهیه مربای پرتقال بدون پوست، ابتدا پرتقال ها را خوب بشویید و سپس آن ها را برش داده و بدون پوست و بدون دانه ها به ظرف مناسب اضافه کنید. سپس با استفاده از یک قوری آب، یک لیوان قند را با تخمین آب مورد نیاز برای نوشابه ها مخلوط کنید. این مخلوط را روی پرتقال ها ریخته و سپس ظرف را به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا پرتقال ها به خوبی نرم شود.

بعد از گذشت چندین ساعت، پرتقال ها خیلی مقوی تر شده اند و آماده مربای شدن هستند. دمای اتاق به همراه اجازه به آن ها برای بدست آوردن شیرینی کافی، باعث می شود که مربای پرتقال بهترین شکل ممکن را داشته باشد. برای ایجاد طعم و بو، به مربای حاصل از پرتقال مقداری شکر فرم رفته، مقداری نعنای تازه و لیمو ترش را اضافه کنید. سپس بهتر است مربا را در ظرف های سرپوش دارنده ریخته و به دلخواه برای حفظ در یخچال قرار دهید.

به علاوه، مربای پرتقال را می توان برای تزئین دسر ها یا تهیه سس های مختلف استفاده کرد. همچنین، از آن به عنوان افزودنی در شیرینی های مختلف، مانند کیک یا کوکی ها نیز می توان استفاده کرد. با توجه به سرعت و سهولت تهیه مربای پرتقال بدون پوست، هر خانه داری قادر است دست به این کار بزند و مزایای سلامتی آن را تجربه کند.



طرز تهیه مربای پرتقال بدون پوست با دمای پایین

تهیه مربای پرتقال بدون پوست با دمای پایین یکی از مزیت‌هایی است که این مربا به بقیه مرباها نسبت به آن‌ها دارد، زیرا بهترین روشی است که به سادگی و باحفظ طعم و مزه مربای پرتقال را بدون روکش پوست آن بسازید.

ابتدا با دستگاه خود روکش پوست پرتقال را جدا کنید و پوست‌ها را دور بیاندازید. پرتقال‌ها را سپس به دو نیمی تقسیم کنید و ابزار خود را به کمک یک ابزار جدا کنید، برای جدا کردن هر کدام از قسمت‌های داخلی دور پرتقال‌ها. بهترین روش برای این کار استفاده از یک کازئین مناسب است.

پرتقال‌ها را برای حذف خیره کننده ترین اجزای آن، از جمله بخش سفید، میان تپه‌ها و همچنین هر فضای دیگری که ممکن است احتمال بروز ترش شدن را افزایش دهد، با چاقو تمیز، برش دهید. به صورت همزمان، یک قابلمه را با آب پر کنید و یک میان حرارت یا بلند بردارید و پرتقال‌های آن را اضافه کنید.

این مربا به بهترین شکل خود با یک دمای پایین تر تولید می‌شود، بنابراین بیشترین موجود استفاده از دمای متوسط است که در حدود یک صفحه نوار یا بخار شده است. بعد از این که پرتقال‌ها داخل آب قرار گرفتند، یک قاشق غذایی شکر را اضافه کنید و به عنوان برگشت‌دهنده صفحه استفاده کنید. حال خرد شده ‌در یک سینی قرار داده شده و تا ابتدای سینی برای هر کدام از مراحل تهیهِ مربای پرتقال بدون پوست با دمای پایین، در دمای اتاق است که این دستورالعمل را دنبال کنید.

در پایان، با قرار دادن مربای پرتقال بدون پوست با دمای پایین و روی کریستال پوشاندن آن، این مربا پایدارتر به نظر می‌رسد و طعم شیرین و ملایمِ آن، به مرحله تهیه و خاصیت نظیر رنگ‌آمیزی ترشی‌های بدون پوست با دمای پایین، پس از یک شب در یخچال باقی می‌ماند.