طرز تهیه مربای هلو در منزل

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه مربای هلو در منزل

مربای هلو یکی از خوشمزه‌ترین مرباهایی است که می‌توان در منزل تهیه کرد. برای تهیه این مربا، مواد اولیه شامل هلو، آب، شکر، نمک، بادام زمینی و برگگ‌های ترخون می‌باشد.

ابتدا هلوهای تازه و نرم را می‌شوییم و بعد از خشک کردن و پوست گرفتن بذرهای آنها، آنها را ریز خرد می‌کنیم. بعد از آن، به هر یک کیلوگرم هلو، سه فنجان شکر و یک و نیم فنجان آب اضافه کرده و همراه با برگ‌های ترخون به مدت یک شب اجازه می‌دهیم تا هلو در شیراب خود غوطه ور شوند.

در روز بعد، شیراب را به همراه هلو در قاب یک قاب گردن بسته همزمان با بادام زمینی به جوش آورده و آن را به مدت حدود یک ساعت داغ نگه می‌داریم تا هلوها کاملاً پخته شوند. در پایان، این مربا طبق دلخواه می‌تواند تازه و یا معمولی شده باشد که با عسل و یا زعفران زرد و کمی روغن نباتی تزیین شود.

اگر به دنبال یکی از خوشمزه‌ترین مرباها هستید، تهیه مربای هلو در منزل به شما پیشنهاد می‌شود که طعم و مزه بی‌نظیری دارد و حتماً شما هم از آن لذت خواهید برد.



طرز تهیه مربای هلو در منزل با استفاده از هلو تازه

تهیه مربای هلو در منزل با استفاده از هلو تازه، به روشی ساده و آسان قابل حل است. این مربا، با طعم شیرین و خنک کننده هلو، یکی از معروف ترین مرباهای ایران محسوب می‌شود. در ادامه، روش تهیه این مربا به طور کامل شرح داده خواهد شد.

مواد لازم:

- هلو تازه

- شکر

- آب

- نعناع تازه

روش تهیه:

ابتدا هلوها را با دقت شسته و خشک کرده و برش دارید. سپس هسته های آن را با کمک یک قاشق کوچک خارج کنید. سپس هلوهای برش خورده شده را در قابلمه‌ای متوسط حجم با اضافه کردن شکر به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید. زمان پخت هلوها تا آنجا که قابل خرد شدن شوند، ادامه داده می‌شود.

بعد از اتمام پخت هلوها، آن‌ها را درون یک بلندر با یک لیوان آب و نعناع خرد شده بریزید و همه را ترکیب کنید. سپس آن‌ها را تا زمانی که یک مایع یکنواخت و بدون پوست ریز شده‌ای بدست آید، مخلوط کنید.

بعد از تهیه مایع مربای هلو، از بین هسته‌های آن جدا کنید. برای پخت مربای هلو، می‌توانید از دو روش داغ و سرد استفاده کنید. برای پختی در روش داغ، مایع مربای هلو را به همراه شکر اضافی در دستگاه آماده‌سازی مربای خانگی یا در قابلمه بر روی حرارت بالا بگذارید تا به جوش آید. سپس حرارت را کاهش داده و آن را به مدت حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید.

برای پختی در روش سرد، مایع مربای هلو را درون یک قوطی یا شیشه با درب نگهداری کنید و در یخچال قرار دهید. بعد از گذراندن چند ساعت در یخچال، امکان دارد مربا باشگاه پیدا کند و در این صورت باید دوباره همه مایع را ترکیب کرد و آن را داغ کرد تا به بهترین شکل ممکن پخته شود.

بعد از پخت مربای هلو، آن را برای نگهداری به کندوی شیشه‌ای بن آورید و آن را در یخچال نگهداری کنید. این مربا، در هر زمان که خواستید، برای صبحانه، ناهار یا شام می‌تواند مورد استفاده قرار بگیرد.



مربای هلو با شکر سفید و مربا ساز خانگی

مربای هلو با شکر سفید از دسرهایی است که در فصل تابستان مورد علاقه خانواده‌ها قرار می‌گیرد. هلو میوه‌ای معطر و خوشمزه است که از نظر تغذیه‌ای حاوی مقدار زیادی ویتامین C و فیبر است. پوست هلو به رنگ سبز و آبی رنگ است که دارای مواد مغذی مهمی همچون کالسیم، آهن، پتاسیم و فیبر می‌باشد. شکر سفید نیز از مواد اصلی مربای هلو است که کار عمده آن به حفظ اختلاف رطوبتی و افزایش مدت زمان نگهداری مربا می‌باشد.

برای تهیه مربای هلو با شکر سفید، ابتدا هلوها را پاک کنید، بعد از خارج کردن مغز آن را به قطعات کوچک ترخیص کنید. در یک قابلمه با حرارت ملایم، قطعات هلو را با شکر سفید و چند لیوان آب و همچنین نصف لیوان عصاره لیمو ترش مخلوط کرده و برای حدود 20 تا 25 دقیقه بپزید؛ تا قطعات هلو کاملاً نرم شوند و حجم مایع ترشاب آن کاهش یابد. بعد از مرحله پخت نیز می‌توان ادویه‌های مختلفی همچون زنجبیل و دارچین را به مربا افزود.

علاوه بر این، بهتر است مربا ساز خانگی نیز برای تهیه‌ی این شیرینی مورد استفاده قرار گیرد. مربا ساز خانگی با این که کم گرانتر است اما کارایی و کیفیت از مربا ساز حرفه‌ای بیشتر است و همچنین برای تهیه مربای هلو نیز از قابلیت‌های این دستگاه می‌توان بهره برد. با توجه به عدم وجود مواد شیمیایی در مربا ساز خانگی، مربای تهیه شده نیز به ارگانیک و سالم بودن خودش مشخصات میدهد و محصولی با طعم و عطر بسیار خوبی خواهید داشت. در نهایت، مربای هلو با شکر سفید را در بطری‌های استریل شده برای استفاده بعدی نگهداری کنید.



مربای هلو با اندکی زنجبیل و روغن نباتی

مربای هلو با اندکی زنجبیل و روغن نباتی یکی از خوشمزه‌ترین مرباهای تابستانی است که می‌توانید آن را با عطر و طعمی لذیذ درست کنید. این مربا به دلیل داشتن زنجبیل به عنوان یکی از مواد دارویی و آرامش بخش، برای حفظ سلامتی و آرامش روحی افراد بسیار مفید است.

برای درست کردن این مربا، ابتدا باید هلوهای تازه و شیرین را به تعداد مورد نیاز خرد کنید و به همراه مقداری شکر داخل قابلمه قرار دهید و به مدت 20 دقیقه بپزید تا هلوها پخته شوند و شیرینی دلخواه را ایجاد کنند.

در مرحله بعد، به مواد تازه پخته شده از زنجبیل رنده شده و چند قطره روغن نباتی اضافه کنید. سپس مزه مربای خود را با کمی بوسیله آزمایش و تنظیم شیرینی آن با اضافه کردن شکر یا آب لیمو تنظیم کنید. در انتها، مربای خود را در بطری‌های شیشه‌ای ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

این مربا با مزه و عطر و طعم لذیذ، یکی از بهترین محصولات تابستانی برای سرو کردن در مهمانی ها و یا عصرانه های خانگی است. به علاوه، داشتن مربای هلو با زنجبیل به عنوان یک صنایع دستی شخصی، می‌تواند به عنوان هدیه ای خاص و خوشمزه به دوستان و خانواده شما هم ارائه شود.



طرز تهیه مربای هلو با عسل و زعفران در منزل

تهیه مربای هلو با عسل و زعفران از دسرهای سالم و خوشمزه است که می‌توان آن را در منزل به راحتی تهیه کرد. برای تهیه این مربا ابتدا هلو را بشکل ریز شده در یک قابلمه قرار داده و برای حفظ شکل آن، شعله آتش را بسیار کم کنیم.

در ادامه به مقدار چند قاشق غذاخوری عسل به آن اضافه می‌کنیم و برای حفظ طعم هلو، یک مقداری زعفران به آن اضافه می‌کنیم. باید توجه داشت که زعفران را نباید بسیار زیاد اضافه کرد چرا که ممکن است عطر و طعم شدید آن منجر به تغییر مزه این دسر شود.

سپس، تمام اجزای دستورپخت مربای هلو با عسل و زعفران را در فر قرار می دهیم و به مدت یک ساعت آن را پخته می‌کنیم. بعد از طی این مدت، می توانید آن را از فر در بیاورید و تا برای سرد شدن کامل آن، در یخچال قرار دهید.

از دیگر روش هایی برای تهیه مربای هلو با عسل و زعفران که با توجه به سلیقه شما می توانید انتخاب کنید، استفاده از آب به جای عسل است. برای استفاده از این روش، باید هلو ها را بشکل پوره کرده و با آب روی حرارت قرار داد تا به آن ها غلظت داده شود. پس از آن نیز، یک مقداری زعفران به آن اضافه کرده و بعد از پخت زعفران را حذف کرد و می توانید آن را به صورت دلخواه سرو کنید.

در نهایت، مربای هلو با عسل و زعفران را می‌توان به صورت تکی یا به عنوان تزئین برای دسر و کیک‌ها نیز استفاده کرد. می‌توانید این مربا را در فصل هلو به صورت تازه ساخته و مصرف کنید یا آن را در بطری درآورده و برای استفاده در فصل های دیگر نگهداری کنید.



مربای هلو با شکر قهوه‌ای و روغن نباتی

مربای هلو یکی از محبوب‌ترین مرباهای فصل تابستان است که با رطوبت و شیرینی خود می‌تواند روزهای گرم را سریعا به خود جلب کند. برای تهیه این مربا، نیاز به هلو تازه و شیرین، شکر قهوه‌ای و روغن نباتی دارید.

برای تهیه این مربا، ابتدا هلو ها را با یک سکه ربعنقش محکم میکنیم تا هسته های آن جدا شوند. سپس هلو ها را خرد می کنیم و در یک قابلمه به همراه شکر قهوه‌ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا به مدت 20 تا 25 دقیقه بجوشد. هنگامی که مرکبات کاملا نرم شدند و شیرینی ای که در آن قرار گرفت پخش شد، حال زمان آن است که روغن نباتی را به آن اضافه کنیم. روغن نباتی نوعی مواد چرب است که به راحتی با مرکبات مخلوط می شود و قادر به حفظ رنگ و طعم میوه می باشد.

بعد از این که روغن نباتی با مرکبات مخلوط شد، باید آن را به مدت 5 تا 10 دقیقه بپزانیم تا مربای هلویی ساختی خود را به خوبی داشته باشیم. باید این نکته را به یاد داشت که با اضافه کردن روغن نباتی در ابتدا، شکر قهوه‌ای کمتر مورد نیاز است؛ اما اگر باقی مانده باشد، شکر و بخشی از مرکبات را می‌توان برای افزایش شیرینی، به آن اضافه کرد.

انتهای فرآیند تهیه، مربای هلو با شکر قهوه‌ای و روغن نباتی آماده خوردن است. می‌توانید با تازه‌ترین و نرم‌ترین نون خود آن را تقدیم کنید و همچنین در ظرف های شیشه‌ای نگه داشته و به دوستان خود هدیه دهید.



طرز تهیه مربای هلو با استفاده از هلو خشک شده

مربای هلو یکی از خوشمزه‌ترین و سالم‌ترین نوشیدنی‌های تابستان است که می‌توانید با استفاده از هلو خشک شده تهیه کنید. در این روش، از هلو خشک شده به دلیل سهولت در دسترسی و طولانی بودن مدت حفظ آن به‌عنوان گزینه‌ای برای تهیه مربا استفاده می‌شود.

اولین مرحله برای تهیه مربای هلو با استفاده از هلو خشک شده، سوخاری دادن هلوهای خشک است. برای این کار، هلوهای خشک را در آب داغ می‌ریزیم و به مدت نیم ساعت در آن جا گذاشته می‌شوند. سپس هلوهای شکسته و میوه‌های پوست‌داری مانند سیب، پرتقال و لیمو را به آن اضافه کرده و مجدداً به مدت 20 دقیقه در حرارت بالا می‌گذاریم.

در مرحله بعد، شیرین‌کننده را به مخلوط اضافه کرده و همه را آشکار کنید. پودر قند یا شکر، کمی بودن ماده‌ی شیرین کننده را جبران کرده و طعم دلخواه را به مربا می‌بخشد. سپس آن را به مدت یک ساعت در حرارت کم بجا می‌گذاریم تا همه‌ی مواد خوب ترکیب شوند.

در نهایت، پس از خنک شدن، مربا را در شیشه‌ی ضدعفونی کرده و در یخچال نگهداری می‌کنیم. محصول نهایی به شکل یک مربای غلیظ با طعم ترش و شیرین هلوهای خشک شده خواهد بود که می‌توانید از آن در روزهای گرم تابستان لذت ببرید.