معرفی و مزایای مربای سیب ساده
مربای سیب ساده یکی از پرمصرفترین مرباهایی است که در فصل پاییز میتوانید به راحتی تهیه کنید.این مربا را میتوان با سیب ساده تر و یا ترکیبی از سیب و زعفران تهیه کرد.مزایایی که مربای سیب ساده دارد شامل صرفهجویی در هزینه، طعم خوشمزه، فاقد هرگونه رنگافزودنی و نگهداری آسان است.
برخلاف بسیاری از مرباها که برای تهیه آن به گلوکز نیاز دارند، مربای سیب با استفاده از شکر ساده تهیه میشود و هزینه تهیه آن نیز بسیار کمتر است. همچنین با افزودن چند قاشق زعفران، مزه بسیار خوشایندی به مربای سیب اضافه میشود.
مربای سیب دارای مقدار کمی اسید است و به دلیل این خاصیت میتوان آن را به عنوان یک ارامبخش برای دستگاه گوارش مصرف کرد. همچنین حاوی ویتامین موجود در سیب و شکر ساده است و به همین دلیل میتواند از مرباهای روزانه بهره ببرید.
نگهداری مربای سیب ساده نیز بسیار آسان است و با نگهداری آن در بطریهای تمیز و خشک، میتوانید برای ماههای طولانی از آن استفاده کنید. به همین دلیل میتوانید مربای سیب ساده را به داشتن یک کارمزد خاص در خانهی خود تبدیل کنید و همیشه به عنوان یک محلول شیرین در دسترس داشته باشید.
مواد لازم برای تهیه مربای سیب ساده
مربای سیب یکی از محبوبترین خوراکیهای تابستانی است که با استفاده از سیب طراحی میشود. تهیه آن بسیار آسان است و میتوانید با استفاده از چند مواد ساده، آن را در خانه تهیه کنید.
راه تهیه مربای سیب، در ابتدا نیاز به چندین سیب دارید. تعداد سیبهای مورد نیاز بسته به تعداد قطعاتی است که شما میخواهید برای تهیه مربا استفاده کنید. سیبهای تازه و کاملاً رسیده بهترین گزینه برای تهیه مربای سیب هستند.
برای تهیه مربای سیب، همچنین نیاز به قند، آب لیمو، ادویههایی مانند دارچین و میخک است. ادویههایی مثل دارچین و میخک فقط به مذاق شما اضافه میشوند و در صورت عدم استفاده از آنها، میتوانید مربای سیب ساده و خالص تهیه کنید.
بعد از آماده کردن مواد، شما باید سیبها را شسته و پوستهای آنها را بردارید و سپس آنها را به قطعاتی با اندازه دلخواه خود برش دهید. سپس وسیلهای جهت پختن مربا را با یک لایه قند پوشانید و سیبهای خرد شده را روی آن قرار دهید. با بالاتر کردن شعله، مواد با هم مخلوط شده و به جایی که قند کاملاً ذوب شده و مربا ترشی خود را طعم میدهد، می رسند. حالا می توانید آب لیمو و ادویهها را اضافه کرده، حرارت را کم کنید و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه به آرامی بپزید. حال، بعد از سرد شدن می توانید مربای سیب خود را از طریق شیشههای نگهداری فشار بالا به مدت چند ماه نگهداری نمایید.
مراحل آماده کردن سیب برای تهیه مربای سیب
تهیه مربای سیب یکی از خوشمزهترین و محبوبترین مرباهاست. برای این کار، نیاز به سیب، شکر، نمک، آب و لیمو ترش دارید. بهتر است سیبها را قبل از تهیه مربای سیب در کارخانه شستشو کنید و مقداری از پوست آنها را بردارید.
پس از شستشوی سیبها، آنها را به اندازه مورد نیاز خرد کنید و در قابلمه یا دیگی قرار دهید. سپس شکر، نمک و آب را به آن اضافه کرده و، با قدرتی بالا، همه مواد را در کنار هم قرار دهید و آنها را به جوش بیاورید. بهتر است از آتش خاموش استفاده کنید تا سیبها از بین نروند.
پس از آنکه مربای سیب به جوش آمد، آن را به آهیم بیاورید و لیمو ترش خرد شده را به آن اضافه کنید. سپس مربای سیب را به مدت 30 دقیقه له کنید تا آنها له شوند. بعد از گذشت این مدت، مربای سیب را از روی شعله برداشته و آن را به داخل بطریهای شیشهای سرد شده بریزید. مربای سیب را همیشه در یخچال نگه دارید و بعد از باز کردن بطری، آنرا به سرعت مصرف کنید.
طرز تهیه شیرینی سیب ساده با مربای سیب
شیرینی سیب از جمله خوراکی هایی است که با ترکیبی از طعم شیرین سیب و طراوت مربای سیب، عطر و طعمی بسیار خوش بو و لذیذ به آن می بخشد. این شیرینی ساده و سریع الاجرا است و خواص بسیار خوبی برای سلامتی دارد.
برای تهیه شیرینی سیب، نیاز به موادی مانند سیب، نان خشک، شکر، بادام پودری و پودر کنجد است. در ابتدا سیب ها را تمیز کرده و پوست هایشان را بردارید. سپس آن ها را رنده کنید. به نان خشک اضافه کنید و با ترکیبی از شکر و بادام پودری مخلوط کنید.
پس از آماده کردن مواد، قطعاتی از آن را برداشته و به صورت دایره ای در روی سینی بچینید. سپس با استفاده از فر، آن ها را در دمای ۱۸۰ درجه سلسیوس به مدت ۲۰ دقیقه پخته کنید. پس از پخته شدن، بر روی شیرینی ها مربای سیب ریخته و با پودر کنجد تزئین کنید.
استفاده از مربای سیب برای تهیه شیرینی سیب، طعم بسیار خوشمزه و منحصر به فردی را به این شیرینی می بخشد و موجب می شود تا بیشترین استفاده از فواید سیب و مربای سیب صورت گیرد. همچنین این شیرینی باعث افزایش انرژی و نیرویی در بدن می شود و برای افرادی که کمبود آهن دارند بسیار مناسب است. در نتیجه، تهیه و استفاده از شیرینی سیب از جمله بهترین راه هایی است که می توانید برای بهبود سلامتی خود انجام دهید.
طرز تهیه پن کیک با مربای سیب
پن کیک یکی از شیرینی های پرطرفدار در جهان است که شاید تا به حال برای خیلی از افراد شنیده شده باشد. این شیرینی در بسیاری از کشورها به عنوان صبحانه معمولی سرو میشود، یا به عنوان کیک در جشنها و مراسمها عرضه میشود. در اینجا ما یکی از راه های تهیه پن کیک با مربای سیب را به شما آموزش خواهیم داد.
اولین قدم در تهیه پن کیک قرار دادن تخم مرغ، شیر، کره نرم، آرد، بیکینگ پودر، نمک و شکر در کاسه است. بهتر است از تخم مرغ درجه یک با دونه های بزرگ استفاده کنید. بعد از قرار دادن تمام مواد در کاسه، آنها را با یک ماشین مخلوط کن هم بزنید تا تمامی مواد با هم مخلوط شوند و خمیری شیرین و ارغوانی به دست آید.
بعد از تهیه خمیر پن کیک، حال که مربای سیب را آماده کنید. برای تهیه مربای سیب، اولین قدم این است که سیب را به همراه برگههای آن را برش دهید. سپس آنها را به صورت کوچک ریز کنید. بعد از آماده کردن سیب ها، آنها را در قابلمه قرار داده و همراه با آب، شکر، دارچین و هل کوچک به مدت 20 دقیقه بپزید تا مربای سیبی خوشمزه درست شود.
حالا که خمیر پن کیک و مربای سیب آماده است، بخشی از خمیر را در تابه چدنی یا ماهیتابه چرخانده و در حرارت ملایم به شکل دایره مانند پخته شود. پس از پختن یک طرف پن کیک، آن را برگردانید و سمت دیگر را نیز پخته کنید. سپس پر از مربای سیب شده روی آن قرار دهید و پن کیک در کنار آن را پخته و سرو کنید. بهتر است این شیرینی را با یک قاشق کوچک از مربای سیب سرو کنید. در نهایت میتوانید این شیرینی خوشمزه را با دلایلی از قهوه، شیر داغ یا دلایل دلخواه دیگر، سرو کنید.
طرز تهیه تارت سیب با مربای سیب
تارت سیب با مربای سیب یک دسر شیرین و خوشمزه است که با استفاده از سیب تازه و مربای سیب تهیه می شود. تهیه این دسر به چند مرحله نیاز دارد که در ادامه به توضیح هر یک از این مراحل پرداخته خواهد شد.
مرحله اول برای تهیه تارت، قسمت روغنی تارت را تهیه می کنیم. برای این کار، ۱۲۵ گرم کره را با ۲۵۰ گرم آرد و یک قاشق سوپخوری شکر مخلوط کرده و با استفاده از دستگاه آردزنی باعث تبلور مواد می شویم. سپس ضمن بافتن تخم مرغ با آن، آن را در یک قالب تارت مسطح پهن که پوشیده شده با روغن ، قرار می دهیم.
در مرحله دوم، سیب ها را پوست نمی کنیم اما قسمت میانی سیب ها را به حذف می کنیم و سیب ها را نازک-نازک خرد می کنیم. سپس یک قاشق نان خشک و یک قاشق سوپخوری پودر دارچین با هم مخلوط می کنیم و روی بین سیب ها ریخته و همراه با یک قاشق مربای سیب ها را درون ظرف روی تارت قرار می دهیم.
در مرحله سوم، تارت را درون فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم. وقتی تارت آماده شد، آن را از فر خارج کرده و با مقدار مناسبی از مربای سیب پوشیده می کنیم. بعد از مدت ده دقیقه، تارت سیب با مربای سیب آماده است و می توان آن را سرو کرد.
در نهایت، تارت سیب با مربای سیب نوشیدنی شیرین و لذیذی است که می توانید با همراهی سیب تازه و مربای سیب تهیه کنید. این دستور به صورت ساده قابل پیگیری است و به راحتی می توانید از آن استفاده کنید.