مواد لازم برای تهیه مربای سیب
برای تهیه مربای سیب، مواد لازم شامل سیب، شکر،آب، نمک، زعفران و روغن نارگیل میباشد. برای شروع، سیبها به دقت شسته و پوستهای آنها را تمیز کرده و برشهای ریزی برای سهولت در پخت و داشتن طعم بهتر، روی آنها تلفیق میشوند. در این مرحله میتوانید از چند نوع سیب مختلف استفاده کنید.
سپس، بهتر است از قوت قند تبدیل شده به شکر استفاده کنید. بعد از این کار، سیبها به همراه شکر و نمک، درون ظرفی تهیه و با یک صفحه از بالا مانند نوشابه میل کرد. بعد از ترکیب مواد، تابه ظرفی را روی حرارت قرار دهید و آن را به مدت حدود یک ساعت به آرامی بجوشانید.
در آخر، باید آبنبات اضافه کنید تا مربای شما بعد از خنک شدن در دمای محیط، سفت شود. همچنین، اضافه کردن زعفران و روغن نارگیل به طعم و بوی مربای شما کمک می کند و درواقع تلفیقی از مزه های شیرین، شور و غنی با هم است که می تواند خود به تنهایی یک غذای خوشمزه و مفید باشد. به دلیل داشتن بازار فروش بسیار خوب، تهیه مربای سیب یکی از روش های کسب درآمد در خانه و خارج از خانه می باشد.
تهیه سیبها برای مربا
تهیه مربای سیب از شیرینترین و لذیذترین انواع مرباهاست که همواره محبوبیت بیشتری نسبت به سایر مرباها دارد. برای تولید این نوع مربا باید سیبهایی با زمین مناسب و باغیهای خوب پرورش داده شوند که طعم و بوی خوبی داشته باشند. از سیبهای ترش یا آسیابخورده استفاده نکنید چرا که نه تنها طعم مربای شما بهتر نمیشود، بلکه رنگ و افسانه طعم مربا هم آسیب میبیند.
در ابتدا سیبها را خرد کرده و برای مدتی داخل آب نگه دارید تا زمانی که آب آنها برای چندین بار تغییر کند. سپس برای تهیه شیرین کننده، شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت خیلی کم قرار دهید تا شکر کاملا حل شود. سپس درون آن تکههای سیب را ریخته و به مدت 30 دقیقه بر روی حرارت خیلی کم آرام آرام بپزانید تا سیبها نرم شوند.
بعد از آن کاسه را از روی حرارت بردارید و با یک پارچ سیبها را خرد کنید تا داخل آب حرارت دیده و تبدیل به ترشیجات شود. سپس کاسهها را مجدد بر روی حرارت بگذارید و با حرارت خیلی کم مربا را به آرامی بپزید تا کنسانتر شود. بهتر است تا زمانی که رنگ مربا طلایی و زیبا نشده، مربای خود را است که خامهای رنگ دگر استفاده کنید.
در انتها مربای تهیه شده را در بطریهای گیلاسی به سرعت بریزید و کاملا سر ببندید تا هوای آن به داخل نرود. بهترین زمان برای سرو کردن مربای سیب در صبحانه و نهار ظهر است و میتوانید آن را با نان تست و برشته خورده همراهی کنید.
طرز تهیه سیب برای مربا
سیب یکی از میوههای پرمصرف و خوشمزه است که به عنوان ماده اصلی برای تهیه مربا کاربرد دارد. در این مطلب به روش تهیه سیب برای مربا پرداخته و توضیحات کاملی در این زمینه ارائه خواهیم داد.
اولین مرحله در تهیه مربای سیب، شستشوی سیبهاست. باید سیبها را با آب جاری کاملاً شستشو داده و پوست و دستگاه هستهای آن را با دقت برداشت کنیم. بهتر است برای سرخ کردن سیبها از صفحه شیشهای یا فولادی استفاده نکنیم و از قابلمه ضخیم ترجیح بدهیم.
بعد از شستشو و برداشت پوست، سیبها را به قطعات کوچک تقسیم کرده و در قابلمه با آب و شکر مخلوط کرده و روی حرارت بگذاریم. بهتر است برای شیرین شدن سیبها از شکر قهوهای یا شکر کوچک استفاده کنیم و در هنگام آماده شدن مربا، شرایط تهیه مربا کاملاً رعایت شود.
بعد از مدتی روی حرارت، سیبها شروع به نرم شدن میکنند و مربای خوشمزه ما آماده است. برای ترکیب مربا، بهتر است از شیشههایی با درب بندی سفید یا شفاف استفاده کنیم و محتوای مربا را به صورتی یکنواخت در آن بریزیم. بعد از کاملاً خنک شدن، درب شیشه را بسته و در یخچال نگهداری کنیم.
به نکاتی که در تهیه سیب برای مربا گفته شد، توجه کنیم، به نظم و رعایت شرایط تهیه مربا، بعد از گذراندن یک مهلت معین، مربای خوشمزه و با طعم لذیذی را خواهیم داشت.
آماده کردن شربت مربای سیب
آماده کردن شربت مربای سیب، یکی از خوشمزهترین و محبوبترین شربتها است که میتواند در هر فصل سال مورد استفاده قرار بگیرد. این شیرینی خوشمزه و مقوی، با استفاده از مواد اولیه ساده و طبیعی مثل سیب، شکر، آب و لیمو، تهیه میشود.
برای شروع، بهتر است سیبها را بشویید و تمیز کنید. سپس سیبها را با چاقوی تیز و نازکترین تراشی کنید و در قابلمهای قرار دهید. به هر 2 لیتر آب، حدود یک کیلوگرم شکر به همراه دو قاشق غذاخوری آب لیمو ترش را به شکل یک شربت شفاف تهیه کنید.
دمای قابلمه را بیشتر کرده و شربت خود را به داخل قابلمه بریزید و به مدت 30 تا 45 دقیقه اجازه دهید تا سیبها برنجانند. پس از آن، با یک سینی زیر شربت قرار دهید تا هر نوع زائدی مانند پوست سیب و غیره پاک شود.
سپس شربت خود را با کمک یک قیچی یا چاقوی تیز، پوست سیب را کنده و سپس با یک خمیر مربایی به شکلی تمیز و خوشمزه تبدیل کنید. پس از آن، میتوانید شربت خود را در بطریهای شفاف و کوچک بریزید و در یخچال ذخیره و مصرف کنید.
لازم به ذکر است که مربای سیب، یکی از برترین شیرینیهای با طعم مطبوع و مرغوب است و برای افرادی که دوست دارند خوراکیهای خانگی و طرز تهیه آنها را کنترل کنند، مناسب است. در کل، با تهیه مربای سیب، شما میتوانید به سادگی و با هزینه کم، یک شیرینی خوشمزه و سالم که برای خانواده و دوستانتان مناسب است تهیه کنید.
آماده کردن سیبهای درون شربت
آماده کردن سیبهای درون شربت یکی از شیرینی های خوشمزه است که به دلایل مختلف مثل طعم خوش و مفید بودن، توصیه میشود. سیب ها یکی از میوه هایی هستند که درون شربتشان طعم بی نظیری به خود میگیرد. برای آماده کردن این شیرینی به سادگی میتوانید کار را از دست برداشته و با دنبال کردن مراحل زیر، خودتان سیب های درون شربت را تهیه کنید.
1. اولین مرحله در آماده کردن سیب های درون شربت، شستشوی سیب هاست. برای این کار سیب ها را با آب جاری شستشو دهید و سپس با دستمال کاغذی خشک کنید.
2. برای درست کردن شربت، می توانید از شربت کن آماده استفاده کنید. در صورتی که شربت از قبل آماده ندارید، میتوانید با اسانس سیب و شکر، شربتی درست کنید. شکر را در قابلمه روی حرارت ملایم قرار دهید و به تدریج اسانس سیب را به آن اضافه کنید.
3. در مرحله بعدی، سیب های را در حالتی که پوست آنها داخل باشد به قطعات کوچک تقطیع کنید. سپس قطعات سیب ها را به شربت اضافه کنید و آنها را برای 20 تا 25 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا سیب ها کاملا از شربت جذب شوند.
4. در نهایت با پخته شدن سیب ها، شما می توانید آنها را در بشقاب های مناسب سرو کنید. برای تزیین سیب های خود میتوانید از آجیل های خرد شده یا ترکیبی از دارچین و زنجبیل استفاده کنید.
از آنجایی که پوست سیب ممکن است بازتاب بدهد، در صورت نیاز می توانید پوست سیب ها را قبل از تقطیع آنها، پوست کنید. سیب های درون شربت هنگامی که داغ هستند، خوشمزه بوده و میتوانند با چای یا قهوه سرو شوند.
افزودن سیبها به شربت مربا
سیبها یکی از مهمترین میوههایی هستند که میتوان از آنها در تهیه مربا استفاده کرد. به دلیل شیرینی طبیعی سیبها، به راحتی میتوان آنها را به شربت مربا افزود. افزودن سیبها به مربا میتواند طعم شربت را بهبود بخشد و آن را با انواعی از مرباهایی که به تنهایی تولید میشوند، تفاوت قائل کند.
برای افزودن سیب به شربت مربا، ابتدا باید سیبها را بشویید و پوست آنها را بردارید. پس از این کار، میتوانید سیبها را به قطعات کوچک خرد کنید. برای تولید مربای بهتر، میتوانید سیبها را به صورت رنده شده به مربا اضافه کنید. رنده کردن سیب همچنین میتواند به پذیرایی درستی از شربت کمک کند، زیرا سیبها به راحتی درون شربت قرار میگیرند.
یکی از ویژگیهای افزودن سیب به شربت مربا، افزایش مقدار فیبر میوه در شربت است. این مقدار فیبر به شربت کمک میکند تا برای مصرفکنندگان سهولت بیشتری در هضم داشته باشد. فیبر همچنین میتواند به کنترل قند خون کمک کنید.
همچنین، اضافه کردن سیب به شربت مربا میتواند بهبودی در مزه شربت ایجاد کند. سیبها به دلیل شیرینی طبیعی آنها میتوانند به شربت مزه و شیرینی بیشتری بدهند. همچنین، سیبها نیز میتوانند طعم اسیدی مربا را بهبود بخشند و کیفیت آن را افزایش دهند.
در نتیجه، افزودن سیبها به شربت مربا میتواند به افزایش سلامتی و طعم بهتر شیرینی کمک کند. با توجه به فوایدی که افزودن سیب به مربا دارد، تلاش برای افزودن سیب به شربت مربا یک ایده خوب برای ارائه یک شیرینی خوشمزه و سالم است.