مربای سیب با وانیل چطور تهیه شود؟
برای تهیه مربای سیب با وانیل ابتدا باید سیب هایی را که قصد دارید مربایش را تهیه کنید. وقتی که سیب های خود را انتخاب کردید، آنها را با برش هایی که می توانند پوست سیب را از بین ببرند، پاک کنید. پس از آن سیب ها را به قطعات کوچک خرد کنید.
سپس قطعات سیب را در ماهیتابه ای بریزید و همراه با مقداری آب تا نصف ارتفاع سیب ها، روی حرارت ملایم قرار دهید. شما می توانید مقداری آبلیمو هم به آن بیفزایید. پس از حدود ۱۰ دقیقه، سیب ها باید نرم و ریز شوند.
در این مرحله، شما می توانید وانیل را به مایع سیب اضافه کنید. برای این کار، شما می توانید از مخلوطی از عصاره وانیل و قلم وانیل استفاده کنید. مواد را به هم بزنید و بدهید تا با هم ترکیب شود.
پس از اضافه کردن وانیل، از شیرین کننده های مختلف مانند شکر مرغوب یا شیر بهره مند شوید. شما می توانید به مقدار مورد نیاز شیرین کننده را به مایع سیب و وانیل اضافه کنید. برای این کار، مایع سیب را روی حرارت ملایم قرار دهید و شکر را به آن بفزایید.
آخرین مرحله، ریختن مربای سیب با وانیل در بطری هاست. بهتر است که بطری های گلاس استفاده کنید. این بطری ها را پر کنید تا حداقل تا ارتفاع نصف بطری شود. بطری ها را برای مدت حداقل ۱۰ دقیقه بر روی یخچال قرار دهید تا سرد شوند و سپس آنها را بسته و در یخچال نگه داری کنید.
طرز تهیه حسابی مربای سیب با وانیل
تهیه مربای سیب با وانیل یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین حبوبات پسندان است. این مربای خوش طعم به دلیل افزودن وانیل عطر و طعم خوبی پیدا کرده است، و همچنین استفاده از سیب ها تازه ترین و بهترین مزه به مربا می دهد.
برای تهیه این مربا، لازم است سیب های تازه را به صورت نصفه یا هم بزرگی خرد کنید و آنها را به صورت بافتی درون قابلمه بریزید. سپس با قیف پودر وانیل و شیرین کردن آنها باقلا را به قابلمه اضافه کنید. سپس قابلمه را روی حرارتی ملایم قرار دهید تا همه مواد آن به طور همزمان پخته شوند.
در حین پختن، بهتر است مواد را تا مربای خالصی بدون گل و سر ارهم شوند. بعد از پخت و خنک شدن، می توانید مربای سیب و وانیل را به بطری های تمیز جمع کنید. می توانید پس از تهیه، مربای سیب و وانیل را در یخچال نگه دارید تا بعد از خنک شدن، طعم آن به نرمی بیشتری برسد.
لازم به ذکر است که استفاده از سیب های تازه و مناسب برای ساخت این مربا بسیار مهم است، در غیر این صورت مربا عطر و طعم مناسبی پیدا نمی کند. همچنین رعایت نسبت مناسب شکر و همچنین ممانعت از جایگزینی شیرین کننده های شیمیایی برای تهیه مربا، ضروری است. می توانید این مربا را به عنوان تنقلات در هنگام صرف چای، صبحانه یا بعد از غذا استفاده کنید.
دستور ساخت مربای سیب با وانیل در خانه
مربای سیب با وانیل یکی از خوشمزهترین و محبوبترین تنقلات خانگی است که به چاشنیهای مختلف و با طعمهای مختلف نیز تهیه میشود. این دسر با سیب، شکر، آب و وانیل ساده ساخته میشود و در خانه به راحتی تهیه میشود. در این مقاله، نحوه ساخت مربای سیب با وانیل در خانه بهطور کامل شرح داده شده است.
1. حضور خاموش گاز برای استفاده
با اولین گام باید یک وانه را به روی حرارت گاز قرار دهید و آن را روشن کنید. شما نیاز دارید تا آنچه که قصد دارید بگذارید روی آن را بگذارید.
2. درست کردن قند و اضافه کردن وانیل
حالا نوبت به درست کردن وانیل خود میرسد. شما میتوانید به حرارت گاز به طور ملایم و شیرین قند را اضافه کنید. در این مرحله اگر خواستید، میتوانید وانیل خود را هم به آن اضافه کنید.
3. اضافه کردن سیبهای پوست دار
هنگامی که قند و وانیل شما قهوهای و غلیظ شد، نوبت به اضافه کردن سیبهای شما میرسد. در این مرحله، شما میتوانید سیبهایی را با پوست به خرد کردن و به خلوص برسانید.
4. پخت مربای سیب با وانیل
هنگامی که شما سیبهای پخته یا نرم کرده خود را به وسیله چنگال از قند انتخاب کردید، باید به آن وارد کنید. شما نیاز دارید تا سیبهای خود را با خلوص خود روی حرارت گاز قرار دهید و منتظر بمانید که تمام شنیدههای قهوهای آن زده شوند.
5. تزیین مربای سیب با وانیل
هنگامی که مربای سیب و وانیل شما با پخت سیب پخته شده، شما میتوانید آن را برای تزیین با چند تکه سیب یا وانیل برش داده شده سرو کنید. پس از اینکه سرو کردید، به روی میز قرار دهید و لذت ببرید!
راهنمای تهیه مربای سیب با وانیل به صورت خانگی
تهیه مربای سیب با وانیل در خانه از جمله دسرهای ساده و لذیذ است که با استفاده از ابزارهای موجود در منزل قابل تهیه است. این دسر تمام فصلها در دسترس و آسان است و با استفاده از سیب های تازه و وانیل، طعمی خوشایند با آرامش بخشی را به ارمغان می آورد.
روش تهیه مربای سیب با وانیل بسیار ساده است. برای شروع، ابتدا باید سیب ها را شستشو داده و خشک کرد. سپس سیب ها را پوست نکنید و با چاقو ریز ریز خرد کنید. بهتر است سیب ها را دور از هسته های آن خرد کنید و به صورت همگن در هم بریزید.
سپس، در قابلمه مناسبی، سیب های خرد شده، اب، شکر و وانیل را به همراه هم بریزید و آن را به صورت ملایم و خاموش به جوش بیاورید تا بشود. در این مرحله، با هدف جذب طعم و عطر وانیل، میتوانید یک عدد پودر وانیل درون قابلمه اضافه کنید.
مرکباتی را مانند سیب نباید بدون پوست استفاده کرد، زیرا این پوست باعث شود که طعم شیرین آنها افزایش یابد. پس از بجوش آمدن، حرارت را کم کرده و فقط حرارت ملایمی به مواد بدهید. این کار باعث میشود که مواد در داخل قابلمه کاملا ترش شود و به شکلی شیرینتر برای استفاده مناسب باشد.
اگر میخواهید مربای سیب با وانیل روان و خوشمزه باشد، باید به شکل مناسبی عمل کنید. برای این کار لازم است تا مربای سیب و وانیلی خود را به مدت نیمی تا دو ساعت به خوبی بجوشانید. بهتر است پس از جوشیدن، آن را درون قابلمه مکانیسمی به ارتعاش درآورید تا هوا بیرون برود. پس از این کار، مربای خود را در وعدههایی که مایلید استفاده کنید، مصرف کنید.
طریقه درست کردن مربای سیب با وانیل در منزل
برای درست کردن مربای سیب با وانیل در منزل، ابتدا باید سیب ها را پوست کنید، برش دارید و هسته های آن را با چاقوی کوچکی که دارید، کنده کنید. سپس سیب های خرد شده را در قابلمه ای بزرگ ریخته و روی آنها مقداری آب اضافه کنید.
سپس یک وانیل را با چاقویی برید و حبه های آن را خارج کنید. با استفاده از یک قاشق معمولی، داخل قابلمه، بازی کنید و وانیل را به سیب ها اضافه کنید. سپس برای ترش شدن مربا، می توانید یک لیمو را هم در آن بریزید.
حرارت قابلمه را درجه به درجه بالا ببرید و پس از آن، شمعدانی را روی حرارت قرار داده و قابلمه را روی آن قرار دهید. از این طریق، می توانید با آهستگی و به نرمی سیب ها را بپزید و مانع از سوختن و در بودن آنها شوید.
پس از گذراندن مدت طولانی به این روش، با جوشیدن و پختن مربا، می توانید آن را از روی حرارت برداشته و به جای خنک شدن، سریعا آن را در بطری های شیشه ای تزئینی بریزید. سپس می توانید آن را در یخچال نگه داری کنید و از دل های خوشمزه آن به لذت برسید.
چگونه مربای سیب با وانیل را خانگی تهیه کنیم؟
مربای سیب با وانیل یکی از لذیذترین و پرطرفدارترین مرباهایی است که میتوان با سادگی در خانه تهیه کرد. این نوع مربا، با استفاده از میوههای پخته شده و بافت کرمی و لذیذ، معمولاً به صورت خام و پختهشده خورده میشود.
برای تهیه مربای سیب با وانیل، مواد لازم شامل سیب، شکر، وانیل، آب و یک قاشق کوچک آب لیمو است. ابتدا سیبها را برش داده و بدون پوست و مغز، به شکل ریز خرد کنید. آب را در یک قابلمه بریزید و بر روی حرارت قرار دهید.
سپس به آب اضافه کنید سیبهای خرد شده، شکر و وانیل را به همراه یک قاشق کوچک آب لیمو. همه مواد را به هم بزنید و به جوش بیاورید. پس از جوشاندن مواد، حرارت را کم کرده و به مدت سی و پنج دقیقه بگذارید تا آب میوه غلیظ و لذیذ شود. در این مراحل، پوست سیبها نباید درون آب کشیده شود.
پس از گذشت ۳۵ دقیقه، مربا آماده خواهد شد. شما می توانید مربای سیب با وانیل را در بطری های شیشهای و عینکی شیشهای ریخته و در یخچال نگه دارید. حداقل یک ساعت قبل از خوردن سرو بشود. این کار، باعث شده که مربا درباره استفاده از وانیل لذیذتر شود.