تهیه مربای آلو بخارا بدون پوست
تهیه مربای آلو بخارا بدون پوست یکی از طعمهای خوشمزه و پرمزه در بین مرباهای مختلف است. با توجه به متنوع بودن آلوهای موجود در بازار، میتوان برای تهیه این مربا از ورق آلو بخارا استفاده کرد. مربای آلو بخارا بدون پوست درصد قند کمتری نسبت به مربای آلو بخارا با پوست دارد و از همین رو به عنوان یک گزینه سالم و مناسب برای افرادی که به مصرف قند حساسیت دارند، پیشنهاد میشود.
برای تهیه مربای آلو بخارا بدون پوست، ورق آلو بخارا را بدون پوست حلقهای برش داده و به همراه مقداری آب و شکر در داخل قابلمه قرار داده و روی حرارت قرار میدهیم تا آلوها برای تبدیل به مربا استخوان بگیرند. در این میان، میتوان از موادی نظیر زردچوبه، کره و میخک به عنوان بهترین ترکیب ادویهای استفاده کرد که به مربای آلو بخارا بدون پوست عطر و طعم ویژهای میبخشد.
باید توجه داشت که برای به دست آوردن ترکیبی خوشمزه از میان مواد افزودنی برای تهیه مربای آلو بخارا بدون پوست، میتوان از موادی همچون زرشک یا لیموی ترش نیز استفاده کرد. بدون شک، مربای آلو بخارا بدون پوست یکی از خوشمزهترین و پرطرفدارترین نوع مرباها است که با ترکیبی شاداب و ترش، رنگی شفاف و عطری لطیف به دست میآید. با توجه به سادگی تهیه آن، همهی علاقهمندان می توانند با کمی دقت و تمرکز، این مربای شیرین و لذیذ را در خانه تهیه کنند.
طرز تهیه مربای آلو بخارا بدون پوست در خانه
مربای آلو بخارا بدون پوست یکی از محبوب ترین مربا های ایرانی است که با استفاده از آلو بخارا تهیه میشود. این مربا ساده و مقوی بوده و طعم فوقالعاده ای دارد. در این روش آموزشی مربای آلو بخارا بدون پوست در خانه را با چند گام ساده آموزش میدهیم.
مواد مورد نیاز برای تهیه مربای آلو بخارا بدون پوست شامل: یک کیلو آلو بخارا بدون پوست، سه پیمانه شکر، دو پیمانه آب، نصف پیمانه آبلیمو و نصف قاشق چایخوری وانیل میباشد.
در مرحله اول، آلو بخارا بدون پوست ها را با آب درون قابلمه ای با حرارت بالا به مدت نیم ساعت آبکشی میکنیم. در مرحله دوم، آلو بخارا های آبکش شده را با شکر به مدت یک ساعت در ماهیتابه قرار داده و حرارت روی حداکثر قرار میدهیم تا برای مدت یک ساعت جوشیده و قوام مربا به دست آید. سپس، آبلیمو و وانیل را به این مخلوط اضافه کرده و به مدت پنج دقیقه بیشتر نرمال حرارت میدهیم.
آماده کردن مربای آلو بخارا بدون پوست خانگی به راحتی انجام میشود و نیازی به ساخته شدن در سطح تجاری ندارد. این مربا خوشمزه و مقوی بوده و در میان خانواده ها بسیار محبوب است.
مربای آلو بخارا بدون پوست با دستور ساده
مربای آلو بخارا بدون پوست یکی از محبوبترین ترشی های سنتی ایران است. آلو بخارا، یکی از میوه های تابستانی است که در ماه های تابستان قابل دسترسی است و مربای آن بهعنوان یکی از خوراکی های آماده و محبوب در سفره خانواده های ایرانی بهعنوان مواد غذایی خانگی بسیار مورد توجه قرار میگیرد.
برای تهیه مربای آلو بخارا باید میوه های آلو بخارا را پس از شستشو و خشک کردن، از روی آب بخار بدهید تا پوست آن کاملا جدا شود. سپس با استفاده از یک ظرف و ماهیتابهای، میوه آلو بخارا را بههمراه شکر و آب به کار گرفته شده، مخلوط کرده و بر روی حرارت ملایم قرار دهید. در صورتی که میخواهید مربای آلو بخارا بادوام و خوشمزه باشد، میتوانید کمی فلفل سیاه و گلاب به آن اضافه کنید.
بعد از گذراندن مدت زیادی به نظر مناسب و جمع شدن محتوی ظرف، آماده سروی در ظروف شیشهای و یا پلاستیکی برای استفاده بعدی میشود. توصیه میشود که مربای آلو بخارا بدون پوست در نظر داشته باشید که هنگامی که بهصورت مداوم در این محیط قرار دارد، ممکن است با هوا تعامل داشته باشد و پوسیده شود. برای جلوگیری از پوسیدگی میتوانید آن را در یخچال نگه دارید و هربار فقط برای استفاده بعدی آن را از یخچال خارج کنید. این مربا را میتوان بهعنوان یک تنقلات آماده یا همراه با پنکیک و نان خامهای مصرف کرد.
راههای تهیه مربای آلو بخارا بدون پوست در منزل
تهیه مربای آلو بخارا بدون پوست در منزل، یکی از خوشمزهترین و سرشار از خواصتغذیهایترین مرباهاست. با تهیه این مربا، میتوانید از خواص آلو بخارا برای بهبود سلامتی بدنتان بهره ببرید. همچنین طعم و مزهای کاملاً گرم و شیرین، تناسبی عالی با فصل پاییز دارد.
راه اصلی در تهیه مربای آلو بخارا بدون پوست، از مقدار کافی شیرین کننده در مربا استفاده کردن است. میتوان از شکر، سرکه، عسل و یا شیرینیجات طبیعی مثل دارچین و زعفران استفاده کرد. بهترین روش برای شیرین کردن، مصرف شکر هست که باید به میزان بهینه استفاده شود.
برای تهیه مربای آلو بخارا بدون پوست، میتوانید از آلوهای تازه و یا خشک استفاده کنید. با ابتدا شستن آلوها، پوست آنها را با یک چاقوی تیز و محکم، از آن ها بردارید. پس از پوست کردن، آلوها را صاف کرده و به قطعات کوچک تر خرد کنید.
سپس آلوهای خرد شده را در یک قابلمه بریزید و با مقدار کافی آب و یکمی شکر، به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید. تا زمانی که آلوها برای مرباشدن نرم و ریز شدهاند و شیرین کننده مورد استفاده نیز کاملاً حل شد تهیه مربای آلو بخارا بودن پوست به پایان می رسد. پس از برداشتن قابلمه از روی حرارت، مربا را به یک بشقاب سطحی بریزید تا خنک شود. این مربا را میتوانید در جای خشک و خنک انبار کنید و تا چند هفته روزمره مصرف کنید.
طرز تهیه مربای آلو بخارا با حفظ مواد مغذی
مـربـای آلـوبـخـارا یکی از محبوبترین میوههای خشک موجود در بازار است و معمولاً در فصلهای پاییز و زمستان برای تهیه مربا استفاده میشود. این مربا به دلیل خواص مغذی بالا و طعم و عطر مطبوع، جزء انواع مرباهای محبوب در فصل سرما محسوب میشود. در این مطلب طرز تهیه مربای آلوبخارا با حفظ مواد مغذی به شرح زیر توضیح داده میشود.
مواد لازم:
- آلوبخارا خشک: ۱ کیلوگرم
- شکر: ۱.۵ کیلوگرم
- آب: ۱.۵ لیتر
- عصاره یا آب لیمو: معادل یک لیمو
روش طبخ:
1. آلوبخارا را با آب جوش به مدت ۵ دقیقه میپزیم.
2. سپس آب آلوده را از آلوبخارا جدا کرده و آنها را با آب شستشو میدهیم تا هر چه بیشتر آلودگی و آلودگی دیوارهها پاک شود.
3. آلوبخاراهای پاکشده را دوباره در قابلمه قرار داده و شکر را ریخته و با حرارت ملایم ترکیب میکنیم.
4. پس از ترکیب شدن شکر، حدود یک ساعت با حرارت ملایم میپزیم تا آلوبخاراها نرم شوند و مربای آلوبخارا به شکل شفافیت بیشتری در بیاید.
5. در این مرحله، میتوان عصاره یا آب لیمو را به مربای آماده اضافه کرده و برای لذت بخشتر کردن طعم مربا، از ادویههای مانند دارچین یا هل نیز استفاده کرد.
در نهایت، مربای آلوبخارا را به شکل گرم یا سرد سرو کنید و از آن به عنوان یک مربای خاص لذت ببرید. با استفاده از این روش، میتوانید از مواد مغذی ارزشمند آلوبخارا استفاده کنید و با حفظ آنها، یک مربای خوشمزه و مغذی به دست آورید.
آموزش تهیه مربای آلو بخارا بدون پوست برای کسانی که از میوهشانکان بیشتر از خوابشان غلبه کردهاند
مربای آلو بخارا بدون پوست یکی از خوشمزهترین و محبوبترین مرباهای تابستانی است. این مربا با طعم دلپذیر و خوشعطری که دارد، همه را خودش مجذوب خود میکند. همانطور که از اسمش پیداست، آلو بخارا بدون پوست استفاده میشود تا مزه و طعم آن به طرز بیشتری به خود بگیرد.
برای تهیه این مربا، نیاز به چند مواد اساسی دارید که از جمله آنها میتوان به آلو بخارا، شیرینکننده و آب اشاره کرد. اولین مرحله برای تهیه این مربا، پاک کردن آلو بخارا از هسته و پوست آن است. بهتر است برای این کار از یک چاقوی تیز و با عنایت کافی استفاده کنید تا ضایعاتی از آلو بخارا به وجود نیاید.
سپس، آلو بخارا را در قابلمه ای که آب قند در آن ریخته شده بریزید و به مدت 40 تا 50 دقیقه برای اسکلت دادن آلو بخارا بگذارید. پس از اسکلت دادن آلو بخارا، شیرین کننده مورد نیاز را به آن اضافه کرده و برای چند دقیقه دیگر بر روی حرارت قرار دهید تا شیرین کننده به خوبی ترکیب شود. در نهایت، مربای آلو بخارا را از روی حرارت بردارید و برای خنک شدن آن را در یخچال قرار دهید. حالا مربای خوشمزه و خوشعطر آلو بخارا بدون پوست آماده مصرف است.