طرز تهیه مربای آلبالو با پودر ژلاتین
تهیه مربای آلبالو با استفاده از پودر ژلاتین، یکی از روشهای سریع و آسان برای تهیه مربا است. برای شروع، آلبالوهای تازه را شسته و گلوی آنها را بریده و سپس آنها را به همراه آب در قابلمه بریزید و به مدت 20 دقیقه بجوشانید. سپس با استفاده از یک پارچه، آب آلبالو را از طریق یک ظرف مخصوص گرفته و خوب مخلوط کنید تا تمامی مواد درون آب مربا تبدیل به مایع شوند.
در مرحله بعد، شما باید پودر ژلاتین را به ابعادی که در دستور العمل نوشته شده است، با آب جوش شده مخلوط کنید تا ژلاتین کاملا حل شود و موادی که برای آشپزی زعفران و نمک در دست دارید، را به مایع حاصل اضافه کنید.
حالا میتوانید مایع حاصل را به آب مربا اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه به جوش بیاورید و به خوبی هم مخلوط کنید. سپس شما میتوانید مربای آلبالو خود را به بطریهای مخصوص ریخته و در یخچال قرار دهید تا خنک شود و بهتر بپزد. با تحریک بطریها اجازه دهید تا ژلاتین مخلوط شده با آب و آلبالو متمایل به سطح شود و شما بتوانید حالتی جذابتر را بین دیده تان واکنش دهید. در نهایت میتوانید خوشمزهی مربای آلبالو خود را با خانواده و دوستان خود به اشتراک بگذارید.
نحوه تهیه مربای آلبالو با استفاده از پودر ژلاتین
برای تهیه مربای آلبالو با استفاده از پودر ژلاتین، ابتدا آلبالوها را شسته و هسته آنها را خارج کنید. سپس آلبالوها را به همراه یک قاشق غذاخوری آب درون کاسهای قرار دهید و آنها را با یک مخلوطکن یا نوار نگه دارنده آسیابیده تا خالصهای از آلبالو به دست آید.
بعد از آسیاب آلبالوها، آنرا با پودر ژلاتین مخلوط کرده و به مدت ۳۰ دقیقه در همان کاسه نگه دارید. سپس این مخلوط را به یک قابلمه انتقال داده و با همراه دو قاشق شکر و نصف فنجان آب روی حرارت ملایم گذاشته شود. با هم آنها را مخلوط کنید تا شکر بهطور کامل محلول شود.
بعد از آنکه شکر محلول شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کمی مربا را یازده تا دوازده دقیقه رها کنید که موجب استحکام در زدن بعدی مربا خواهد شد. پس از اینکه مربا خنک شد، آن را درون ظروف شیشهای مخصوص نگهداری کنید و آن را در یخچال قرار دهید. این مربا مناسب برای مکمل کردن بسیاری از غذاها، کیکها و شیرینیها میباشد.
راهنمای تهیه مربای آلبالو با پودر ژلاتین
برای تهیه مربای آلبالو با پودر ژلاتین در ابتدا باید آلبالو های تازه و شیرین را شسته و کاملاً خشک کرده و سپس میوه ها را دو نیم کرده و قرار دهید تا مربایی که در حال تهیه آن هستید، جوش بخورد. بهترین نوع میوه برای تهیه مربا، آلبالو های صورتی و تازه هستند که در فصل تابستان بسیار ارزشمند و مناسب برای تهیه مربا هستند.
سپس با استفاده از نصف تعداد آلبالو های تازه، آب و مقداری شکر را در قابلمه ای ریخته و به مدت حدود 20 دقیقه جوشانده و مربایی تهیه کرده، آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید که کمی پخته شود. در همین مرحله می توانید مقداری پودر ژلاتین را به مربا افزوده و مربایتان را پخته کنید. باید توجه داشت که مقدار پودر ژلاتین به میزان مربا شما بستگی دارد، درصورتی که مربای شما خیلی سفت شد، می توانید مقداری آب به آن اضافه کنید.
در نهایت، مربای آلبالو را با مقدار کافی پودر ژلاتین در داخل قابلمه یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا کاملاً سرد و یخچالی شود. با پایان دادن به مراحل تهیه مربای آلبالو با پودر ژلاتین می توانید از مرباهای فوق العاده خوشمزه لذت ببرید که به راحتی می توانید آنها را در مهمانی ها و مجالس خود به منظور ارائه به مهمانانتان، مصرف کنید.
مرحله به مرحله تهیه مربای آلبالو با پودر ژلاتین
تهیه مربای آلبالو با پودر ژلاتین یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب است که به راحتی می توان آن را در خانه تهیه کرد. به منظور تهیه این مربا به چند مرحله ی ساده نیاز است که در زیر تشریح شده است.
مواد لازم برای تهیه مربای آلبالو با پودر ژلاتین شامل آلبالو، شکر، آب، پودر ژلاتین و برگ مرزه است. در مرحله اول آلبالوهای تازه و شسته شده با یک قاشق بزرگ شکر خوبیتر شده و در یک قابلمه قرار می دهیم تا به مدت 10 دقیقه ملایمتر شود. در این مرحله همچنین می توانیم یک یا دو برگ مرزه را به آلبالوها اضافه کرده و آنها را همراه با شکر بپزیم. این برگ ها برای حذف بوی آلبالو و اضافه کردن بوی مطبوع به مربا استفاده می شوند.
پس از ملایم شدن آلبالو با شکر، قابلمه ای متوسط انتخاب می شود و دو لیوان آب به آن اضافه می شود. پس از آن، پودر ژلاتین به یک لیوان آب اضافه می شود و به آن اجازه می دهیم تا به مدت چند دقیقه تازه شود. پس از مدت زمان مشخص شده، پودر ژلاتین به آب و آلبالوها اضافه شده و همراه یکدیگر با ملایمتری خوبی مخلوط می شوند.
در این نکته می توانیم مربای خود را طعم دلخواه هم مانند هویج، زنجبیل، پرتغال و یا لیمو را اضافه کنیم. پس از مخلوط کردن مربا، کیسه های یخ به دلخواه شما در کوچکترین ظرف ریخته شده و در یخچال قرار می دهیم تا به مدت حداقل چند ساعت خنک شود.
پس از مدت زمان لازم در یخچال، پر شده مرباها را به دلخواه خود خالی کدیده و به مدت 5 دقیقه دیگر در یخچال قرار دهید تا اجازه دهید مربا خود را به سرعت تثبیت کند. در پایان، می توانید مربا خود را با شیر اضافه کردن در سروینگ بکار ببرید.
مراحل تهیه مربای آلبالو با استفاده از پودر ژلاتین
تهیه مربای آلبالو با استفاده از پودر ژلاتین یکی از روشهای ساده و سریع در تهیه مرباست. در ادامه این مقاله، مراحل تهیه این مربا را به صورت کامل و دقیق برای شما توضیح خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه مربای آلبالو با استفاده از پودر ژلاتین عبارتند از 600 گرم آلبالو، 400 گرم شکر، 2 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین، 2 لیوان آب و 1 قاشق چایخوری اسید سیتریک. در ادامه به توضیح مراحل تهیه مربای آلبالو با استفاده از پودر ژلاتین میپردازیم.
1. استفاده از آلبالوهای تازه و سالم خود را انتخاب کرده و آنها را شسته و نسیجی را که از آلبالوها حشرات پر خواهد شد، حذف کنید.
2. سپس آلبالوها را به همراه پوستشان در داخل یک قابلمه بریزید و به آرامی روی حرارت قرار دهید تا آلبالوها نرم شوند و آب آنها باز شود.
3. در مرحله بعد، آب آلبالوها را از طریق یک مصفا تصفیه کرده و سپس به همراه شکر درون قابلمه ریخته و مواد را با هم مخلوط کنید تا شکر به آرامی ذوب شود.
4. پودر ژلاتین را در یک لیوان آب گرم حل کرده و سپس به محلول آلبالو و شکر اضافه کنید و همهی مواد را به هم بزنید.
5. در نهایت، اسید سیتریک را به محلول اضافه کنید و مواد را به آرامی هم بزنید تا اسید سیتریک به خوبی توزیع شود.
6. حال با استفاده از یک کاسه یا جام، محلول مربای آلبالو را ریخته و در یخچال قرار دهید تا به صورت کاملا ژلهای شود.
در اینجا به صورت کامل و دقیق مراحل تهیه مربای آلبالو با استفاده از پودر ژلاتین را برای شما توضیح دادیم. با توجه به سادگی و سرعت این روش در تهیه مربا، میتوانید به راحتی خانوادهتان را به این خوشمزه عالی دعوت کرده و آنها را سیر و خوشحال کنید.
نکات مهم در تهیه مربای آلبالو با پودر ژلاتین
تهیه مربای آلبالو با پودر ژلاتین یکی از روشهای دسترسی به مربای خانگی است که باعث شده به دلیل سادگی و صرفه جویی در زمان و هزینه، مورد توجه خانوادهها و کوچکترین واحدهای تولیدی قرار گیرد. در نتیجه علاوه بر گسترش وسیع تولید این محصول، اطلاعات کامل در مورد تهیه آن نیز مهم بهنظر میرسد. در این راستا، در این مطلب به نکات مهم در تهیه مربای آلبالو با پودر ژلاتین میپردازیم.
قبل از شروع به تهیه مربای آلبالو، بهتر است از مواد اولیه و منابع استفاده شده مطمئن شویم. برای تهیه این مربا موادی همچون آلبالو، پودر ژلاتین، قند، آب، لیمو، نمک و آبلیمو مورد نیاز هستند. در نوع خاصی از آلبالو ممکن است میوههای قرمز و ترش مانند سیاه باری، گیلاس، آلبالو زرد و قرمز، توت و نارنگی نیز مورد استفاده قرار گیرد.
روش تهیهی پودر ژلاتین برای تهیه مربای آلبالو بسیار مهم است. برای تهیه بهترین پودر ژلاتین میتوانید از پودر ژلاتین خوبی استفاده کنید. باید چند قاشق غذا خوری از پودر ژلاتین را در آب گرم رفته و با حرارت اولیه مخلوط کنید تا به صورت کامل حل شود. باید به مخلوطی که پس از ترکیب آب و پودر ژلاتین درج شده است، آرام آرام به اجزای دیگر مربای آلبالو اضافه کنید، تا درجه حرارتهای بالا این پودر تخمیر نشده و برای تهیه مربای آلبالو بکار بردن ژلاتین راحتتر شود.
بعد از تهیه پودر ژلاتین، عمل تهیه مربای آلبالو از ابتدا تا آخر شامل ترکیب تمام مواد در کنار هم و آمادهسازی تابهی مورد استفاده میشود. برای تهیه مربای آلبالو با دوچالو، شما باید ابتدا آلبالو، یا هر نوع میوهای از نظر شما با این مربا کار خواهد کرد، را با شکر و آبلیمو در کنار هم برای مدت زمان معینی به صورت کاملاً غلیظ درون شعله کمی اجازه بدهید تا بدون آسیب دیدن درجه حرارت پایینتری به دست آید. در نهایت، پودر ژلاتین حاصله و لیمو را به آنها اضافه کرده و همه را در کنار هم به صورت یکنواخت ترکیب کنید تا مربای آلبالو کاملاً آماده شود. در نهایت، خط تولید مربای آلبالو بسته خواهد شد و شما میتوانید این مربای خوشمزه را برای خانواده و مهمانان خود طبق سلیقه سرو کنید.