طرز تهیه مربای آلبالو با تصویر
شاید یکی از خوشمزهترین و محبوبترین مرباها مربای آلبالو باشد. در این مطلب قصد داریم به شما نحوه تهیه مربای آلبالو را با تصاویر کامل و برداشتن عکسهایی طراحی شده به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه مربای آلبالو: ۲ کیلو آلبالو ، سیب زمینی دو عدد، شکر معادل ۲ برابر وزن آلبالو، آبلیمو، نمک و روغن نارگیل.
ابتدا آلبالوهای خود را با اب آب کرده و پوست آن ها را بردارید . سپس آلبالوها را از میوه دونده خود گرفته و توجه داشته باشید که هسته های آن را نیز بردارید تا لذت خوردن از مربای خود را به دیگران برسانید .
بعد از این کار سیب زمینیهای خود را پوست کرده و به صورت مکعب کوچک شده روی آلبالوها بریزید . همچنین نیز شکر را نیز روی میوه بریزید و نمک قرار دهید.آبلیمو نیز را مقدار لازمی به آب اضافه کنید.
حال معمولا دو روش تهیه مربای آلبالو وجود دارد. به همین دلیل باید دو راه برای شما توضیح دهیم :
1- در روش اول میوه ها را به عصاره کنید تا مواد مغذی میوه را درون آب یا شکر حل کرده و سپس میوه ها را به اشکال مختلف به صورت ریز شده برگردانید .
2- در روش دوم میوه هایی که شما خودتان برش داده اید روی شعله ملایم بگذارید تا تهیه مربای آلبالوبویژن پودر و تلاش کنید همه چیز را به هم بزنید تا یک شیرینی همگن واسجده است.
در روش دوم، شما می توانید روغن نارگیل را که به صورت غلیظ است، استفاده کنید تا ترشی را شیرین تر کنید.
بعد از تهیه مربای آلبالو و اضافه کردن عسل یا آبلیمو به آن ، نوش جان خود را در این باره برید. این ترشی بسیار خوش طعم و عالی در یک صبح خوب و شاد است . البته اگر با شیر سفید یا ماست مخلوط شود ، باعث افزایش یا کشندگی آن می شود.
آموزش تهیه مربای آلبالو به روش ساده با تصویر
تهیه مربای آلبالو، یکی از خوشمزهترین ترشیهایی است که برای خودمان درست میکنیم. این ترشی علاوه بر اینکه به عنوان پنجرهای به فصل تابستان ماشین میشود، دارای خواص زیادی نیز است. این محصول با طعم و بویی مطلوب، غذایی مفید برای کودکان و بزرگسالان است.
برای تهیه این ترشی، از زمانبری کمتری نیاز است. مواد لازم شامل آلبالوهای تازه، شکر، آب، نمک و پودر دارچین است. در ابتدا، آلبالوها را شسته و سپس آنها را خرد میکنیم. سپس در قابلمهای که داخل آن 2 لیتر آب ریختیم، آلبالوهای خرد شده را اضافه میکنیم. سپس روی آن شکر و نمک را اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت قرار میدهیم.
بعد از آنکه آب به جوش آمد، حرارت را به حداقل میرسانیم و مراقب آن هستیم که آب برای مدت 45 دقیقه بر روی حرارت باقی بماند. پس از این مدت، قابلمه را از روی حرارت در میآوریم و مربا را به مدت 24 ساعت بیشتر باقی میگذاریم تا خوب تر تنش بگیرد. در نهایت، مربا را با پودر دارچین مخلوط کرده و در بطریهایی ترشی خود را قرار میدهیم. این ترشی در دمای اتاقی حفظ شود و در زمان مصرف از آن به عنوان یک تنقلات سالم و خوشمزه استفاده کنیم.
تهیه مربای آلبالو خانگی در خانه با تصویر
تهیه مربای آلبالو خانگی از جمله شیرینیهایی است که میتوان به راحتی در خانه تهیه کرد. برای تهیه این مربا، بهتر است ابتدا آلبالوها را با دقت شسته و هسته آنها را با کمک یک تیزک برداریم. سپس آلبالوها را درون قابلمه سرشار از آب و شکر قرار داده و روی حرارت قرار می دهیم تا شکر به آب آلبالوها جذب شود و تا زمانی که میخواهیم مربا را به درجه لازمی رسانیم، به آنها نیمی از لیمو شیرین اضافه کنیم.
همچنین برای بوقلمونی هایی که مخدر و روانکاهنده هستند، میتوان از میخک مربا استفاده کرد.برای این کار، پوست یا مغز دونگ چینی به همراه آلبالوهای خرد شده می توان در وسط یک دستگاه پخت کنترل شده مثل بوقلمون و برای یکساعت به آنها نیمی از شیر هم اضافه کرد. سپس، آنها را به همراه دو قاشق سرکه و یک قاشق عصاره وانیل به وسیله یک degree کار می کنیم. این فرایند باید تا زمانی ادامه یابد که مربای آلبالو خانگی به درجه مطلوبی برسد.
در نهایت، مربای آلبالو خانگی آماده است. با مصرف این مربا شیرین و خوشمزه، میتوانیم با فصل بهار و تابستان به بهترین شکل شروع کنیم. بهتر است مربای تهیه شده را داخل بطری یا کنسرو ذخیره کرده و در یخچال نگهداری کنیم. این مربا را هم می توان به صورت خام و هم در کنار دسرهای مختلف به عنوان بهترین پخت لذت بخش و شیرین شما سرو کرد.
راهنمای تهیه مربای آلبالو با تصویر
تهیه مربای آلبالو یکی از روشهای خوشمزه برای استفاده از آلبالو موجود در فصل تابستان است. برای تهیه این مربا نیاز به آلبالو تازه، شکر و آب لیمو میباشد. تهیه مربا از آلبالو به این شکل است که آلبالوها به دو نیمه خرد میشوند و در قابلمه ریخته شده و سپس به صورتی که کاملا بپزند ورقهای که بر روی آب میافتد از آنها جدا شود.
بعد از جریان پذیری، آلبالوها باید با فشار دادن آنها به خوبی خمیر شوند و بعد از آن شکر به آنها اضافه شود. بعد از اضافه کردن شکر، آلبالوها باید برای حدود یک ساعت در شکر خوابانده شوند. بعد از گذشت یک ساعت، آلبالوها در حالتی که به خوبی در شکر خوابیدهاند، به قابلمه با آب لیمو اضافه میشوند.
بعد از اضافه کردن آب لیمو، مربا باید حدود یک ساعت برای جوشیدن کامل به روی حرارت قرار داده شود. بعد از گذشت یک ساعت، مربای آلبالو آماده است. با توجه به بسیاری از ویژگیهای مفیدی که با مصرف آلبالو و آب لیمو در همه رژیمهای غذایی برای بدن شما رخ میدهد، تهیه مربای آلبالو با تصویر یکی از بهترین راههای هضم آن است و شیوهای سرگرم کننده برای استفاده از آلبالو در فصل تابستان است.
مرحله به مرحله تهیه مربای آلبالو با تصاویر توضیح داده شده
تهیه مربای آلبالو یک فرایند آسان و لذیذ است که میتوان آن را در خانه دنبال کرد. مربای آلبالو دارای مزهای ترش و شیرین همزمان است، با روش زیر میتوانید این خوراکی خوشمزه را به سادگی درست کنید.
وسایل اولیه برای تهیه مربای آلبالو شامل آلبالو، قند، آب، تفاله نارگیل و یک قابلمه است.
اولین مرحله از تهیه مربای آلبالو پاککردن آلبالو است. بعد از شستشو، آلبالوها را در قابلمه وارد میکنیم و آنها را با قند پوشانده، چند ساعت در محیط خنک نگه میداریم تا آب میوه از آلبالوها جدا شود.
در مرحله دوم، نیاز است که آلبالوها در قابلمه با مقداری آب و تفاله نارگیل برای حدود ۳۰ دقیقه بجوشند تا مواد درون قابلمه به هم برسند و مربا درست شود.
پس از گذشت زمان مورد نظر، مربای آلبالو را به مخلوط کن یا بادکنک برقی منتقل کرده و به خوبی هم زدن تا سطح آن صاف و بدون گودیهای بیشتر باشد. سپس مربای آلبالو را به شیشهی تمیز و خشک ریخته و بعد از خنک شدن در یخچال نگهداری کنید.
با تکرار این روند در دفعات بعد نیز، میتوانید در کمترین زمان بیشترین لذت را از مربای آلبالو خورد. مربای آلبالو را میتوانید به همراه نان تست کنید.
آشنایی با روش تهیه مربای آلبالو با تصویر
برای تهیه مربای آلبالو، ابتدا باید آلبالوها را شسته و میوه های پوست نرم یا پوست سخت را انتخاب کنیم. سپس آلبالوها را به دو قسمت تقسیم کنید و هسته ها را با یک چاقو یا دستگاه خودکار حذف کنید. سپس آلبالوها را با کمی شکر مخلوط کرده و به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه آن تقویت شود.
سپس پالپ آلبالو را با یک گوشتگیر خرد کنید و در قابلمه مخصوص تهیه مربا بریزید. پس از اینکه آب مربا جمع شد، باید آن را به همراه شکر و نمک برای 30 دقیقه دیگر بجوشانید. سپس مربای آلبالو را به داخل بطری های آماده شده برای نگهداری بریزید و در سردخانه نگهداری کنید.
با افزودن کمی آبلیمو میتوان مربای آلبالو را طولانی تر مدت نگه داشت. این مربای خانگی کاملا سالم و بدون افزودن هیچگونه مواد نگهدارنده است و میتواند به عنوان یک الیه بر روی نان یا به شکل تزئینی برای حضور در میز مهمانی ها استفاده شود. در نهایت، همیشه بهتر است مربای خانگی را در ظرف های تمیز و شسته شده نگهداری کنید و از افزودن هر گونه رنگ و طعم مصنوعی خودداری کنید.