طرز تهیه مربای گلابی در نی نی سایت
برای تهیه مربای گلابی در ابتدا باید گلابی ها را شسته و تمیز کرده و پوست و هسته آن ها را از بین برد. سپس گلابی ها را به صورت ریز خرد کنید. می توانید از یک روشنده استفاده کنید تا پوست گلابی ها را بردارید. سپس، گلابی های خرد شده را در حدود سه ساعت درون یک کاسه به همراه شکر قرار دهید تا مقداری به صورت شیرینی حل شود.
سپس از روی حرارت بالا، گلابی ها را به همراه شیر و نبات پخته و به زودی ظاهر آبگیری کنند. در این مرحله، می توانید سه مرتبه برای ریختن گلابی ها بکشید تا شیره بهترین طعم و ترکیب رنگ را بگیرد. در صورتی که دوست دارید مربای گلابی ترش باشد، می توانید بجای شکر دوغ قرار دهید. بعد از آبگیری، می توانید طعم مربای گلابی را با کمک یک روشنده و به اضافه کردن گلاب به بهترین حالت برسانید.
در نهایت، مربای گلابی را درون یک بطری یا توتی فرشی قرار دهید و آن را در یخچال نگه دارید تا خنک شود. مربای گلابی را می توان در همراهی نان تست خورد و یا در همراهی سردی خوراکی های دیگر مصرف کرد. این مربای ترش و شیرین گلابی دارای طعمی خوشمزه و معطر از گلابی است که همه را می تواند شگفت زده کند!
گام به گام تهیه مربای گلابی
تهیه مربای گلابی یکی از سادهترین و معروفترین روشهای تولید شیرینیهای خانگی است. قدم به قدم برای آموزش تهیه مربای گلابی، باید ابتدا مواد لازم را تهیه کنید، که شامل گلابی، قند، آب، آبلیمو و یک قاشق چایخوری ادویه دارچین است. برای تهیه مربای گلابی، نیاز به گلابیهای تازه و کاملاً بهداشتی است.
برای تهیه مربای گلابی، ابتدا گلابیهای تازه و کاملاً شسته شده را با چاقو برش داده و در تابه قرار دهید. سپس قند را به همراه ادویه دارچین به تابه اضافه کنید و به مدت حدود ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم، با حرکات مداوم مخلوط کنید تا قند کاملاً حل شود و گلابیها نرم شوند.
حالا باید به تابه آب و آبلیمو اضافه کرده و همراه با حرارتی ملایم و بدون درپوش، حدود ۲۰ دقیقه بجوشانید. بعد از اینکه گلابیها نرم شدند، تابه از روی حرارت بر میداریم و با یک لیوان یا سبزی خرد شده، خوب مخلوط کنید تا مربا به صورت کرمی و یکنواخت شود.
در نهایت، مربای گلابی را در ظروف تمیز شده ایکسوسر (کلاسیک) یا شیشهای ریخته و پوشیده و در یخچال نگهداری کنید تا خوب بخشید و بتوانید همیشه مزه اصلی خانگی را با گلابی خود تجربه کنید.
راهنمای تهیه مربای خانگی با گلابی
برای تهیه مربای خانگی با گلابی نیاز به تهیه مواد اولیه ای مانند گلابی، قند، آب، لیمونجوش و کمی نمک است. در ابتدا باید گلابی ها را با آب شسته و به دو نیم کنیم و هسته های آن را از داخل خارج کنیم، سپس آن ها را در یک قابلمه ریخته و با قند و آب پخته می شود.
بعد از پخته شدن گلابی، باید آن ها را از روی حرارت برداریم و به آن لیمونجوش و کمی نمک بیفزاییم تا مزهی آن شیرین و ترش به طور همزمان درست شود. بعد از مخلوط کردن مواد، باید آن ها را در ظرف مناسبی مانند یک بطری تازه تمیز و ضد آب ریخته و در دمای محیط بهترین عملکرد را از خود به نمایش بگذارند. باید یاد داشته باشید که مربا ها باید در ظروف تمیز و شیشه ای نگهداری شوند و محافظت شوند.
اگر مایلید عرضه کننده مرباهای خانگی شوید، یک روش تجاری برای ساخت ظرفهای به طور تخصصی وجود دارد تا محصولات شما مقاوم باشند و بتوانید آنها را به راحتی عرضه کنید، همچنین باید به یاد داشته باشید که بهترین نوع رنگ برای مربا رنگ طبیعی آن ها است. با دنبال کردن این راهنماییها، مربای خانگی با گلابی را با کیفیت و خوش طعم تهیه کرده و لذت ببرید.
مربای گلابی درست کردن بدون نگرانی
تهیه مربای گلابی به یکی از فواید خوب و مفید برای سلامتی بدن ما محسوب می شود. اما برای تهیه کردن مربای گلابی، باید به نکته هایی دقت کنیم تا با کیفیت بهتری از آن برخوردار شویم. در ادامه به برخی از مواردی که باید برای درست کردن مربای گلابی به آنها توجه کنیم، پرداخته شده است.
استفاده از گلابی بهترین گزینه برای تهیه مربای گلابی است. برای خرید گلابی بهتر است گلابی هایی را انتخاب کنید که جامد و تازه باشند. گلابی ها باید به قدر کافی رسیده باشند و میوه هایی که دارای ضایعات و یا خرابی هستند را نباید استفاده کنیم.
قند لازم برای تهیه مربای گلابی بسیار مهم است. برای تهیه بهترین مربای گلابی، باید برای قند به مقدار مناسب از قند استفاده کنید. برای همین لازم است قبل از شروع به تهیه مربای گلابی دقیقاً میزان قند را مطابق اصول برای هر کیلو گرم گلابی محاسبه کنید.
بعد از شستشوی گلابی ها، آنها را برید و درون قابلمه بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت تقریباً دو ساعت اجازه دهید گلابی ها روی حرارت بمانند. باید به این نکته توجه کنید که حرارت زیاد باعث جداسازی مواد مغذی در گلابی ها شده و کیفیت مربای تهیه شده را کاهش می دهد.
در اینجا نیز می توانید از مربای گلابی بدون نگرانی لذت ببرید، اما باید به این نکته دقت کنید که با انجام تمام مراحل به درستی و توجه به نکاتی که برای شما توضیح داده شده می توانید مربای خوش طعم و با کیفیتی بسازید.
نحوه تهیه مربای خانگی با طعم گلابی
برای تهیه مربای خانگی با طعم گلابی ابتدا باید مواد لازم را آماده کنیم. برای این منظور بهتر است از گلابی معمولی استفاده کنیم و استفاده از گلابی ارگانیک توصیه نمی شود، زیرا تقریباً هیچ گونه بررسی علمی در مورد محتوای سموم موجود در محصولات گلابی ارگانیک انجام نگرفته است.
برای تهیه مربای خانگی با طعم گلابی، ابتدا باید گلابی ها را با آب شستشو داده و پوست و هسته های آن را از آن جدا کنیم. سپس گلابی ها را در قابلمه بریزیم و به همراه آب و شکر آن ها را بر روی حرارت قرار دهیم.
باید حدود نیم ساعت آن ها را به مدت نیم ساعت بپزیم تا ملسی شوند و با توجه به سلیقه خود، مدت زمان کپک کردن اورا داشته باشیم. پس از آن، پودر ژلاتین را با آب جوش خورد شده ترکیب کرده و به قابلمه اضافه می کنیم.
اگر می خواهید مربا را پررنگ کنید بهتر است یک قاشق چایخوری رنگ غذایی قرمز را به آن اضافه کنید. حدود پنج دقیقه بعد، قابلمه را از حرارت برداریم و به مربا اجازه دهیم که به مدت حداقل یک ساعت در دمای خنک بماند. بهتر است مربا را در ظروف شیشه ای درون یخچال نگه داریم.
این مربا طراحی شده برای تعداد گلابی های 3 پوند و حدود 8 فنجان قند سفید به کار می رود. اما سلیقه شما می تواند متفاوت باشد و می توانید میزان پوست گلابی و قند را بر اساس سلیقه خود تنظیم کنید.
هنر تهیه مربای گلابی در منزل
تهیه مربای گلابی در منزل یکی از روش های خانگی و صحیح برای ساخت این خوراکی است. برای تهیه این مربا ابتدا باید گلابی ها را به صورت دونه دونه شسته و پوست آن ها را برداری کنیم. سپس آن ها را در ظرفی قرار داده و از روی آن ها آب ریخته و آن ها را به مدت چند ساعت کنار گذاشته تا تمامی مواد مضر در آن ها برطرف شوند.
سپس گلابی ها را به همراه شکر در قابلمه ریخته و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر مذاب شود. در صورتی که خواستیم از طعمی خاص و چشمی جذاب استفاده کنیم، می توانیم به آن عصاره لیمویی یا اسانس رز هم اضافه کنیم.
بعد از این که شکر کاملاً مذاب شد، آتش را خاموش کرده و مواد را سرد کنید. در این مرحله باید گلابی ها را با ذغال امتحان کنیم و در صورتی که به کامل آبکشی شما روی آن ها نمی ماند، کف قابلمه را در آب نمک غلیظ فرو کنید تا کاملاً خالی شود.
پس از آن، قابلمه را به روی حرارت پایین قرار داده و با مداومت محتویات آن را هم بزنید و در نهایت تا زمانی که مارمالاد شکل گرفت، روی حرارت بگذارید. سپس آماده شده مربای گلابی را در ظروف محکم و مناسب بریزید و آن ها را در یخچال نگهداری کنید. با دنبال کردن این مراحل، به راحتی می توانید مربای گلابی خود را در منزل تهیه کنید و از آن لذت ببرید.