طرز تهیه مربا هویج و سیب

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه مربا هویج و سیب

مربای هویج و سیب یکی از خوشمزه‌ترین مرباهای بهاره است که با داشتن مزه‌ی فرش و معطر، فضای دلچسبی را برای خانواده‌هایی که برای نوشیدن چای و قهوه، از نوع مربا خوششان می‌آید، فراهم می‌کند. تهیه این مربای دلپذیر بسیار آسان است و کسانی که به فضای آشپزخانه تمایل دارند، می‌توانند با آموختن نحوه‌ی تهیه آن، به راحتی درست کنند.

برای تهیه مربای هویج و سیب، ابتدا باید هویج‌ها را خالی کرده و بعد آن‌ها را خرد کرده و به همراه سیب‌های خرد شده در قابلمه قرار داد. پس از آن خوراکی روی حرارت قرار گرفته و به همراه کمی شکر، تازه‌زیر و برگ گل گاوزبان به آن اضافه می‌شود. سپس با توجه به نوع حرارت، خوراکی به مدت چهار ساعت پخته شده و پس از آن، به عنوان مربای یخ‌زده در قوطی‌های مناسب اضافه می‌شود.

از بهترین ویژگی‌های فارغ‌التحصیلان از رشته‌ی آشپزی، این است که بسیاری از رشته‌های دیگر در طبیعتشان ریشه‌‌رونده‌اند و برای از دست دادن نیاز یا بهره‌ای از آنها، نیازمند به دیدن دوره‌های مخصوص یا رویت منابع آموزشی هستند. اما در آشپزی، اطلاعات لازم به سادگی در دوران کودکی از همسایه، مادر بزرگ، مادر یا هر کسی که محصولات خوبی را هنگام فصلشان تهیه می کنند، بدست می آید. لذا اگر می خواهید در خانه مربای هویج و سیب را بسازید، می توانید بهترین ایده ها از ممتازترین آشپزها را به دست آورده و به راحتی در خانه خود پیاده سازی کنید.



1 => طرز تهیه مربای هویج و سیب با شکر کاملاً طبیعی

مربای هویج و سیب یکی از خوشمزه‌ترین و سالم‌ترین انواع مرباهاست که می‌تواند به عنوان یکی از بهترین جایگزین‌ها برای دسر‌های شیرین مصرف شود.

برای تهیه این مربا مواد اولیه‌ای مانند هویج‌های تازه، سیب‌های زرد، آب لیموتی و شکر کاملاً طبیعی مورد نیاز است. خوشبختانه تمام این مواد به راحتی در دسترس هستند و می‌توانید آن‌ها را از فروشگاه‌های محلی تهیه کنید.

برای شروع، هویج‌های تازه را بشویید، پوست‌هایشان را جدا کنید و آن‌ها را به قطعات کوچک برش دهید. سپس سیب‌های زرد را بشویید و به شکل قطعات کوچک برش دهید.

بعد از آماده کردن مواد، آب هویج و سیب‌ها را در داخل یک قابلمه ریخته و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. در همین مرحله، شروع به اضافه کردن شکر کاملاً طبیعی به مواد درون قابلمه کنید.

بعد از اضافه کردن شکر، قابلمه را به آرامی هدایت کنید تا شکر به آب مواد برسد و محتویات مواد به خوبی قابل مخلوط شدن و پختن شوند. پس از حدود ۲۰ دقیقه، مربای هویج و سیب با شکر کاملاً طبیعی آماده است.

با توجه به این که این نوع مربا از شکر کاملاً طبیعی تهیه شده است، به عنوان یک خوراکی سالم و سرشار از انرژی، به صورت تنها یا در کنار دسرهای مختلف مصرف کنید.



2 => طرز تهیه مربای سیب بدون شکر اضافی

مربای سیب بدون شکر اضافی یکی از خوشمزه‌ترین و سالم‌ترین مرباهایی است که می توان با سیب تهیه کرد. به جای استفاده از شکر سفید یا قند که حاوی کالری و مواد ناسالم هستند، در این روش از عسل استفاده می شود که غنی از آنتی اکسیدان‌‌های قوی و مفید برای سلامتی بدن است.

برای تهیه این مربا، ابتدا چند سیب به اندازه مورد نیاز درشت شده و کنده می شود. سپس سیب‌ها با کمی آب و روی حرارت نرم می شوند و به صورت آبگوشت خامه‌ای رنگی شفاف تبدیل می شوند. در این مرحله بهتر است از سیب‌های تازه و شیرین استفاده کرد تا به مربای خوشمزه‌تری دست یافت.

بعد از آن، عسل به تعداد متناسب با مقدار سیب برای شیرین کردن اضافه می شود و به مدت حدود ۳۰ دقیقه به روی حرارت نسبتا کم در کنار سیب‌ها جوش می‌اندازیم. در این مرحله باید مرتب آن را هم بزنید تا همه عسل و کره سیب‌ها به خوبی در کنار هم مخلوط شوند و مربا بدون حباب تولید کنند.

سپس، مربا را بعد از خنک شدن در بطری های شیشه ای بسته بندی کرده و در یخچال نگهداری می شود. این مربای شفاف و جذاب را می توان به عنوان محلول ترشی سیب هم استفاده کرد و با اضافه کردن یک قاشق غذاخوری از آن به میوه ها و دسر ها، طعم ترش و خوشمزه آن ها را تقویت کرد.



3 => طرز تهیه مربای هویج با طعم دارچین

مربای هویج با طعم دارچین یکی از خوشمزه‌ترین مرباهایی است که در حال حاضر مورد توجه قرار گرفته است. برای تهیه این مربا نیاز به مواد اولیه‌ای مانند هویج، آب، قند، لیمو عمانی، دارچین و آب جوش دارید.

ابتدا هویج‌ها را پوست کنید و آنها را رنده کنید. سپس هویج رنده شده را به یک قابلمه اضافه کنید و آن را به همراه آب و قند به صورت مخلوط کنید. سپس آن را روی حرارت قرار دهید و با حرارت کم به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزید. بعد از گذشت زمان مورد نیاز، آن را از روی حرارت بردارید و آن را به یک کاسه منتقل کنید.

در مرحله بعد، دارچین را به مربای هویج اضافه کنید و آن را با هم مخلوط کنید. بعد از آن لیمو عمانی را داخل آن ریخته و با هم مخلوط کنید. سپس آن را داخل یک ظرف ذخیره کرده و آن را در یخچال نگهداری کنید. بعد از یک ساعت، مربای هویج با طعم دارچین آماده است.

مربای هویج با طعم دارچین می‌تواند به عنوان یک شیرینی بدون مضرات باشد که می‌تواند به صورت خنک خورده شود. این مربا را می‌توان به عنوان یک سوپ خنک نیز سرو کرد و یا به عنوان تحلیلی برای یک غذای دیگر نیز استفاده کرد. همچنین، با اضافه کردن برخی از مواد دیگر مانند گردو یا آجیل‌ها، می‌توانید تنوع بخشید و این مربای شیرین را بهتر و خوشمزه‌تر کنید.



4 => طرز تهیه مربای سیب با عسل طبیعی

تهیه مربای سیب با عسل طبیعی یکی از شیرینی های طبیعی و خوشمزه به شمار می‌رود که بسیار ساده و راحت درست می‌شود. از آنجا که سیب یکی از میوه های پرمصرف به شمار می‌رود و همیشه در دسترس است، شما می‌توانید در هر فصلی آن را به عنوان تنقلاتی از تابستان یا میوه آخر هفته استفاده کنید.

برای شروع، باید میوه های سیب را برداشته و آن‌ها را بشویید و بعد از رفتن آب آن‌ها را به سرخ کردن بگذارید. در این مرحله، باید سیب‌ها را با یک قاشق چوبی ملایمانه تلخاب کرده تا پوست آن‌ها کاملاً نرم شود. سپس آن‌ها را به شکل ریزخرد کنید تا همه قسمت‌های آن یکنواخت بشوند.

در مرحله بعدی، کمی آب را به همراه شکر به سیب‌ها اضافه کنید و آن‌ها را برای چند دقیقه بجوشانید تا شکر کاملاً حل شود. بعد از بیست دقیقه خوبی، باید این مربا را از روی حرارت بردارید و عسل طبیعی ریخته و مخلوط کنید تا ترکیب کامل شود. سپس، بر روی شعله و مدتی در حال هم‌زدن قرار دهید تا مربای شما تازه‌تر شود، و پس از سرد شدن در قوطی‌هایی بریزید و در یخچال نگه داری کنید.

بنابراین، تهیه مربای سیب با عسل طبیعی بسیار ساده و راحت است و شما به راحتی می‌توانید آن را به عنوان یک شیرینی خوشمزه و خانگی، نیمچه‌ها یا تنقلاتی استفاده کنید. цы



5 => طرز تهیه مربای هویج با نعناع خشک

مربای هویج با نعناع خشک یکی از خوشمزه‌ترین و سالم‌ترین ترشی‌هایی است که می‌توانید در خانه تهیه کنید. این مربا غنی از ویتامین و فیبر است و می‌تواند یکی از بهترین راه‌های رسیدن به سلامتی باشد. در این مطلب به آموزش تهیه مربای هویج با نعناع خشک پرداخته‌ایم.

ابتدا برای تهیه این مربا، باید هویج را بشویید و پوست آن را تمیز کنید. سپس آن‌را به قطعات نازک تراشیده و به ظرف مناسبی منتقل کنید. برای هر کیلوگرم هویج، نیم کیلوگرم قند و یک فنجان آب را در یک قابلمه به همراه هویج اضافه کنید.

سپس قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و همه مواد را با هم مخلوط کرده و به مدت سه ربع ساعت با حرارت ملایم، اجازه دهید تا هویج با قند و آب مخلوط شود و جامد شود.

بعد از گذشت سه ربع ساعت، یک دانه لیمو را برداشته و آن‌را برش بزنید و آن را به مواد قبلی اضافه کنید. همچنین یک قاشق چای‌خوری نعناع خشک را نیز اضافه کنید و دست به مزه دهی کنید.

سپس با اجازه دادن به مواد تا زمانی که بجوشد و کمی غلیان پیدا کند، به مرحله بعد می‌روید. بعد از آن حرارت را کم کرده و همه مواد را به صورت مرتب و با دقت هم بزنید تا همه عناصر با هم ترکیب شوند.

بعد از پخت مواد به مدت ده تا پانزده دقیقه، آب مربای هویج با نعناع خشک آماده است. می‌توانید آن را در یک شیشه یا قوطی برای مدت طولانی ذخیره کنید و از طعم خوشمزه آن بهره ببرید.



6 => طرز تهیه مربای سیب با پودر شکلات

مربای سیب با پودر شکلات یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین ترکیبات در دنیای خوراکی‌هاست. مربای سیب با پودر شکلات با ترکیب دو ماده اساسی، سیب و شکلات، به دست می‌آید. این ترکیب به دلیل طعم لذیذ و خوشمزه‌ای که دارد، علاقه‌مندان زیادی دارد.

برای تهیه مربای سیب با پودر شکلات می‌توان از انواع گوناگون سیب استفاده کرد، اما برای بهتر شدن طعم، سیب‌های شیرین و آبدار را پیشنهاد می‌کنیم. برای شروع، سیب‌ها را به صورت خلال‌خورده و پوست نرم آن‌ها را حذف کنید. سپس سیب‌های خردشده را به همراه یک پیمانه آب، یک پیمانه قند و یک قاشق غذاخوری پودر دارچین در قابلمه‌ای با حجم مناسب مخلوط کنید.

سپس، قابلمه‌ را بر روی حرارت متوسط قرار دهید و محتویات آن را به جوش آورید. با توجه به نوع سیب و وسعت قابلمه شما ممکن است زمانی که طول می‌کشد تا مربا آماده شود متفاوت باشد. با این حال، معمولاً مربا تا زمانی که سیب‌ها کاملاً نرم شده و شکلات آن به طور کامل حل شده باشد، حداقل ۳۰ تا ۴۰ دقیقه زمان نیاز دارد.

در نهایت، پودر شکلات را به مربای سیب اضافه کنید و مواد را دوباره با هم مخلوط کنید تا به طور کامل ترکیب شوند. سپس، مربای سیب با پودر شکلات را به یک ظرف نگهداری سرد منتقل کرده و در یخچال برای دو ساعت تا یک شب نگه دارید تا سرد شود. مربای سیب با پودر شکلات آماده به مصرف است و می‌توانید آن‌ها را به همراه نان تازه یا پان کیک سرو کنید. با اضافه کردن شکلات، طعم فوق العاده خاصی به مربای سیب اضافه شده که می‌تواند هرکسی را عاشق این شیرینی سنتی کند.