طرز تهیه مربا سیب خانم گلاور

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه مربا سیب خانم گلاور

مربای سیب یکی از شیرینی‌های سنتی ایران است که بسیار محبوب است. سیب‌های خانم گلاور با رنگ زردی شفاف و طعم تلخ و شیرین، مناسب برای تهیه مربای خوشمزه‌ای هستند. در ادامه نحوه تهیه این شیرینی را برای شما توضیح می‌دهیم.

ابتدا سیب‌ها را شسته و پوست و داخل آن‌ها را برداشته و به قطعات نازکی خرد کنید. سپس آن‌ها را در ظرفی قرار داده و با قند مخصوص برای مربا کردن سیب‌ها که اکثرا شناور نامیده می‌شود، ترکیب کنید. این قند طبیعی برای تسریع در کردن و تقویت سطح شیرینی میوه استفاده می‌شود.

سپس ظرف را بر روی شعله ملایم قرار داده و به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه در حالت نرم‌شده بجوشانید. پس از اینکه مربا آماده شد، از روی شعله بیاورید و به خنک شدن بگذارید. پس از خنک شدن، می‌توانید مربا را با بهترین روش نگه داری کنید، بهترین روش نگه داری مربا قرار دادن آن در یخچال به مدت حداکثر یک هفته است. مربای سیب خانم گلاور را می توانید برای تزئین و شیرین کردن انواع دسر، تهیه کباب و شیرینی‌های دیگر استفاده کنید.



مربای سیب خانم گلاور چگونه تهیه می‌شود؟

مربای سیب خانم گلاور یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین مرباهای محلی ایران است. این مربا به کمک سیب‌های تازه، نبات ساده، آب و شکر تهیه می‌شود و با ظاهر زیبا و عطر وطعم منحصر به فرد خود مرغوبیت خاصی دارد.

برای تهیه این مربا، ابتدا سیب‌های تازه را با آب برای حداقل ۱۵ دقیقه بشویید و سپس پوست آن‌ها را با یک‌چاقو یا پوست‌گیر خودکار تمیز کنید. بعد از پاک کردن، سیب‌ها را بامشاب یا رنده رنده کنید. سپس در یک قابلمه بزرگ، سیب‌های رنده‌شده را با یک لیوان نبات ساده و یک پیمانه آب به همراه ۴ پیمانه شکر در مدتی که باید آفتابی در حرارت ملایم آشپزی کنید. حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه پس از شروع آشپزی، شکر کاملاً حل می‌شود و مربایی رقیق داریم. بعد از آشپزی، مربا را موتور یا براکتور غلیظ کنید تا از مواد مختلف که تویشتر پیدا کرده‌اند جدا شوند.

مربای سیب خانم گلاور آماده شده را می‌توان در ظرف‌های شیشه‌ای قرار داد و به همراه تست مزه‌ای برای دوستان خود به عنوان یک هدیه فوق‌العاده عالی پیشنهاد کرد. همچنین، می‌توان از این مربا برای تهیه حلوای سیب استفاده کرد یا در سویش یا کرسپی سرو کنید. به عنوان نوشیدنی در فصل گرما می‌توان از این مربا با کدو ترش یا آب‌لیمو شیرین بهره برد. در کنار خوردن پنیر و نان نانوایی نیز این مربا به عنوان یک سس شگفت‌انگیز پیشنهاد می‌شود. به همین دلیل، ساختار و طعم مخصوص این مربا باعث شده است که از آن بسیار پرطرفداران زیادی هستند.



مواد لازم برای تهیه مربای سیب خانم گلاور

مربای سیب یکی از خوشمزه‌ترین مرباهای موجود است که همیشه در میان مرباهای مورد علاقه خانواده‌ها به شمار می‌رود. تهیه این مربا نیز نسبتاً ساده است و با استفاده از چند ماده اولیه ساده، می‌توانید این خوراکی خوشبو و ویتامینی را در خانه تهیه کنید.

برای تهیه مربای سیب، ابتدا باید سیب ها را بشویید و ریشه های آن را بردارید. سپس سیب ها را به قطعات کوچک خرد کنید و در داخل قابلمه‌ای ریخته، به آن چند قاشق آب اضافه کنید.

برای پختن سیب ها، باید به آن قرار دهید تا در حرارت ملایم برای چند دقیقه آرام پخته شوند. بعد از آماده شدن سیب ها، آن‌ها را زیر سیب برگ و شیره قند قرار دهید و آن را در یخچال قرار دهید.

برای مزه‌دهی به مربای سیب، می‌توانید یک قاشق رنگین‌سالیا به آن اضافه کنید. همچنین می‌توانید از عرق نعنا هم استفاده کنید. با توجه به سلیقه شما، در این مرحله می‌توانید به برگ‌های ریحان ، لیمو عمانی، نعنا، یا شکرک زنجبیلی نیز اضافه کنید.

مربای سیب بعد از سرد شدن در بطری های تمیز و خشک شده ریخته شود و در آخر، با یک غلظت خوب از میوه سیب تهیه شده است که غنی به ویتامین C و انواع آنتی اکسیدان‌هاست که به بدن ما کمک می کند در برابر بیماری ها مقاومت کنیم و قوای جسمانی خود را حفظ کنیم.



طریقه تهیه سیب‌ها برای مربای سیب خانم گلاور

سیب‌ها یکی از مهم‌ترین مواد اولیه مربای سیب خانم گلاور هستند و برای تهیه این مربا می‌توان از انواع سیب‌های تازه استفاده کرد. برای تهیه سیب‌ها برای این مربای خوش‌عطر و خوش‌طعم، نیاز به چند قطعه سیب تازه داریم. قبل از شروع به تهیه، باید سیب‌ها را بشوییم و پوست آن‌ها را برداریم. سپس سیب‌ها را به دلخواه خود به صورت خلالی، قطعات کوچک یا بزرگتر بریده و در یک ظرف نگه داریم.

بعد از قطع کردن سیب‌ها، باید آن‌ها را با یک کمی آب درون قابلمه بریزیم و برای حرارت دادن به آن‌ها روی شعله ملایم قرار دهیم. هنگامی که سیب‌ها به آب کاملاً جذب شدند، می‌توانیم مرحله بعد را شروع کنیم. در این مرحله با اضافه کردن شیرین‌کننده‌های مایع مانند شکر یا شیرینی‌پز به آب سیب، سعی می‌کنیم آن‌ها را شیرین کنیم. اما باید مواظب باشیم مقدار شیرین‌کننده را کمی بیشتر از حد نیاز استفاده نکنیم، چون موجب از بین رفتن خواص سیب‌ها می‌شود.

سپس می‌توانیم با اضافه کردن ادویه‌های مختلفی مانند دارچین، هل، زنجبیل و ... به سیب‌ها، طعم مربای پر مزه‌ای را به آن‌ها ببخشیم. در نهایت، سیب‌های تهیه شده را به‌صورت یک‌دسته در قابلمه به همراه آبکش و موادی که به آن‌ها اضافه کرده‌ایم، پخت می‌کنیم تا سیب‌ها نرم شوند و غذایی بشوند. پس‌از آماده شدن سیب‌ها، می‌توانیم آن‌ها را برای تهیه مربای سیب خانم گلاور استفاده کنیم.



روش تهیه شربت و شکرآب برای مربای سیب خانم گلاور

برای تهیه مربای سیب دو روش شیرین کننده وجود دارد، روش اول استفاده از شکرآب و روش دوم استفاده از شربت است. در اینجا روش تهیه شربت و شکرآب برای مربای سیب خانم گلاور شرح داده خواهد شد.

برای تهیه شربت، ابتدا 2 فنجان شکر را با 1 فنجان آب در قابلمه‌ای با گردش ملاک کنید. سپس قابلمه را بر روی حرارت متوسط قرار دهید و به موقعیت ذائقه‌ای خود شیرینی شربت را تنظیم کنید. پس از ۱۰ دقیقه بعد، ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو را به شربت خود اضافه کنید تا حجم آن کمی بیشتر شود. شربت تهیه شده را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود. شربت پس از خنک شدن می‌تواند در اینستاگرام تبلیغ شود.

برای تهیه شکر آب، ۲ فنجان شکر را با ۱/۲ فنجان آب در قابلمه‌ای با گردش ملاک کنید. سپس قابلمه را بر روی حرارت متوسط قرار دهید و دائماً آن را ترکیب کنید تا شکر کاملاً حل شود. پس از چند دقیقه می‌توانید شکر آب خود را از روی حرارت بردارید. در صورت تمایل، می‌توان به شکر آب عصاره لیمو یا سایر بهترین کاربردهای سایر کاربردها را اضافه کرد. شکرآب تهیه شده را پس از خنک شدن می‌توان در قوطی‌های قابل استفاده دیگر برای مربای سیب خود نگه داشت.

در نهایت برای تهیه مربای سیب، سیب‌ها را بدون پوست و هسته‌ای و خرد شده در یک قابلمه با یک فنجان شکر قرار دهید. سپس آن را در حرارت متوسط به مدت ۱۰ دقیقه پخته و سپس به آن ۳/۲ فنجان شکرآب خنک بیفزایید و دوباره برای ۱۰ دقیقه در قابلمه روی حرارت بگذارید. در نهایت مربای سیب را از روی حرارت بردارید و خنک کنید و در قوطی‌ها به صورت روزانه خود را تنظیم کنید.



مرحله به مرحله تهیه مربای سیب خانم گلاور

مربای سیب یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین مرباهایی است که در طول سال تهیه و مصرف می‌شود. در این رسم تهیه مربای سیب خانم گلاور، همه قسمت‌های سیب، حتی پوست و هسته‌ این میوه، استفاده می‌شود که منجر به یک مزه و ملسیتی شیرین در طعم این مربا می‌شود. مراحل تهیه این مربا به شرح زیر است:

مواد لازم:

- 2 کیلو سیب خانم گلاور

- سه لیوان آب

- سه لیوان شکر

- یک لیمو تازه

- 2 عدد شاخ گلاب

مرحله 1: پوست و هسته‌سیب‌ها را از بین بردارید. این قسمت قابل تعقیب است و می‌توانید برای شتاب بیشتر با هسته‌زدن سیب‌ها، پوست و هسته‌را همراهاً با هم برداشت کنید.

مرحله 2: سیب‌ها را به قطعات کوچک خرد کنید و در قابلمه بریزید. آب را به همراه شکر روی سیب‌ها بریزید و آن را روی حرارت پایین قرار دهید تا شکر کاملاً حل شود.

مرحله 3: لیمو تازه را به نصف کرده و محتوی موجود در آن را روی مربا بریزید. شاخ گلاب نیز روی مربا پخش شده و سپس قابلمه را روی حرارت بالا قرار دهید تا برای رسیدن به مرغوبیت و عطر مطلوب، به مذاق شما بپزد.

مرحله 4: حدود یک ساعت بعد، محتوی موجود در قابلمه را بریزید و به صورت دستی یا با یک مخلوط کن بزرگ، مخلوط کنید. سپس، محتوی مخلوط شده را دوباره در قابلمه قرار دهید و روی حرارت بالا قرار دهید تا غلظت کامل شود.

مرحله 5: پس از غلظت کامل، قابلمه از روی حرارت برداشته و به مدت چهار دقیقه منتظر شود. سپس مربای سیب خانم گلاور آماده خوردن است. این مربا می‌تواند به صورت خام یا همراه با سالاد و دیگر سفره‌هایی مانند چیزک‌های شیرین سرو شود.



راهنمایی های مهم برای تهیه مربای سیب خانم گلاور

تهیه مربای سیب یکی از خوشمزه‌ترین و معروف‌ترین انواع مربا است که با رعایت چند نکته مهم می‌توان به راحتی آن را در خانه تهیه کرد. در ادامه به چند راهنمایی کلیدی درخصوص تهیه مربای سیب خانم گلاور پرداخته خواهد شد.

استفاده از سیب‌های تازه و درست کهنه شده بسیار مهم است. بهتر است از نژاد سیب خانم گلاور استفاده کنید؛ چرا که در تهیه مربای این نوع سیب پوست و هسته‌های سیب درون مربا ریخته می‌شود و مربایی شفاف و خوشمزه تهیه می‌شود.

در اولین مرحله سیب‌ها را با آب شسته و بعد پوست آن‌ها را کنده کنید، سیب‌ها را به دو نیم تقسیم کرده و هسته‌های آن‌ها را با چاقو از وسط بردارید. هسته‌های یک تاریخ شده و مناسب برای سخت کردن مربا می‌باشند. سپس سیب‌ها را به صورت نازک ریز یا رنده شده درست کنید .

برای تهیه شیرینی مربا، شما می توانید از برگ نعنا و آبلیمو استفاده کنید. اگر می خواهید مزه خنک شیرینی مربای سیب خود را بیشتر کنید، بهتر است که هنگام پختن سیب ها، یک کم عرق کیوی و یک قاشق چای‌خوری زعفران و یک کم پودر فلفل را به آن‌ها اضافه کنید. اما برای تقویت طعم سیب خود، شوید آن را هنگام پختن، با دارچین و زنجبیل همراه کنید.

پس از این مراحل، سیب‌ها را در قابلمه بریزید و با شکر و عصارهٔ لیمو ترکیب می‌کنید، بهتر است ترکیب شکر و عصارهٔ لیمو را با یک به یک برابر نازل کنید. پس از رفتن اولین جوش، حرارت را ملایم کرده و مربای خود را با حرارت ملایم تهیه کنید و زمان تهیه مربا فقط حدود 20 دقیقه است و بعد قرار دهید تا خنک شود. سپس مربای خود را در ظرف یا بطری چندین بار شستشو داده و محکم ببندید. بهتر است که مربای خود را در یخچال نگهداری کنید تا کیفیت و طعم آن حفظ شود.