طرز تهیه مربا سیب با تصویر

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه مربا سیب با تصویر

تهیه مربای سیب از جمله خوراکی‌های خوشمزه و محبوبی است که بسیاری از خانواده‌ها در فصل پاییز درست می‌کنند. این مربا با طعم و بوی خوب خود می‌تواند نیاز هر خانواده را برآورده کند. در ادامه به توضیح ترکیبات و مراحل تهیه این خوراکی خوشمزه پرداخته می‌شود.

مواد لازم برای تهیه مربای سیب، شامل سیب، بستنی نابز، آب و شکر می‌شود. برای شروع، سیب‌ها را پوشانده و ریز یا خشک نمی‌کنیم. سپس آن‌ها را به قطعاتی یکسان برش می‌دهیم. در یک قابلمه، آب، بستنی نابز و قطعات سیب را با هم مخلوط کرده و روی شعله‌ی ملایم اجازه می‌دهیم تا همه مواد به هم برسند.

سپس شکر را به تدریج با مواد دیگر مخلوط می‌کنیم. این کار را به مدت 15 تا 20 دقیقه ادامه می‌دهیم تا مربا ترکیب شود. در ادامه، نوبت به بسته شدن مربا می‌رسد. برای این کار، بسته‌بندی‌های مناسب را در اختیار داریم که بهتر است از بسته‌بندی شیشه‌ای استفاده نماییم.

حالا مربا را به داخل شیشه بریزید و در صورت نیاز روی شیشه یک عدد بند و مهره (تیکه پارچه) قرار دهید تا هوا و گرد و غبار به داخل شیشه نرود. پس از بسته شدن شیشه، مربا را درون کولر قرار داده و تا مورد استفاده قرار دهید. با دنبال کردن این روش‌ها، می‌توانید با یکی از خوشمزه‌ترین مرباهایی که تاکنون تجربه کرده‌اید را درست کنید.



مرحله ۱: شستشوی سیب ها

مرحله اول در هر دستور پخت و پزی، شستشوی مواد اولیه است. در مورد سیب نیز این امر بسیار مهم است. شستشوی سیب ها در واقع به از بین بردن آلودگی ها، سموم و همچنین روغن ها و مواد دیگری که به صورت طبیعی یا از طریق پاشیدن این میوه ها بر روی آن ها مانده اند، کمک می کند.

برای شستشوی سیب ها باید از آب سرد استفاده کرد، چرا که آب گرم ممکن است باعث تغییر رنگ و سرشار شدن سیب ها از اب موجود در آن ها شود. ابتدا سیب ها را با دستان خود یا با یک مجموعه ظریف برداشته و سپس با آب سرد بشویید. در حین شستشوی سیب ها، باید خیلی دقت کنید تا سیب ها آسیب ندیده و ترک خوردگی نشوند.

سپس بعد از شستشو و خشک کردن سیب های خود، می توانید آن ها را برای آماده سازی مواد اولیه در فرایندهای پخت و پز، به کار برید. همینطور در مورد سیب های آلوده به قارچ می توانید از سطح بیرونی سیب ها با یک مخلوط ابلیمو، سرکه یا عصاره لیمو تمیزکنید. اما باید توجه داشت که بعد از شستشو تمامی رطوبت سیب ها را تا حد امکان برداشته و آن ها را خشک کرده شوید تا به نحو احسن در فرایند پخت و آماده سازی غذا به کار برود.



مرحله ۲: پوست کردن سیب ها

پوست کردن سیب‌ها یک فرآیند مهم در تهیه انواع غذاها و شیرینی‌های مختلف است. در این مرحله از پخت و پز، پوست سیب از آن جدا شده و برای استفاده در آشپزی آماده می‌شود.

روش‌های متعددی برای پوست کردن سیب‌ها وجود دارد، اما یکی از شناخته ترین آن‌ها این است که سیب‌ها را با یک چاقو یا ابزار خاصی خرد می‌کنیم و پوست سیب را از آن جدا می‌کنیم. اما این روش تضمینی برای جدا کردن پوست سیب نیست ولی بسیاری از آشپزها از این روش استفاده می‌کنند.

روش دیگری که استفاده می‌شود، این است که سیب‌ها را به صورت کامل با پوست در داخل آب جوش قرار می‌دهیم و به مدت چند دقیقه منتظر می‌مانیم تا پوست سیب از آن جدا شود. سپس سیب‌ها را از آب بیرون می‌آوریم و پوست آن‌ها را به راحتی جدا می‌کنیم.

در یک روش دیگر، ابتدا سیب‌ها را می‌پوشانیم و سپس آن‌ها را درون فر بگذاریم و به مدت چند دقیقه بپزیم. پس از آن که سیب‌ها از فر بیرون می‌آیند، می‌توانیم با استفاده از یک کارد، پوست سیب را از آن جدا کنیم.

در کل، پوست کردن سیب‌ها از آن‌هایی فرآیند ساده‌ای است که می‌توانیم با استفاده از روش‌های مختلف و ساده، آن‌ها را آماده استفاده در آشپزی کنیم.



مرحله ۳: خلال کردن سیب ها

مرحله 3: خلال کردن سیب ها

خلال کردن سیب ها یکی از مراحل ضروری در آماده سازی سیب برای استفاده در دسرها، کمپوت، مربا و سایر غذاها است. برای این کار بهتر است از سیب های کاملا تازه و سالم استفاده شود.

اولین کاری که باید انجام داد، شستشوی سیب ها است. باید سیب ها را به طور دقیق شستشو داد تا از روی آنها هرگونه کثیفی و زباله ای که ممکن است در آنها موجود باشد، برداشته شود. سپس سیب ها را خشک کنید و با یک چاقوی تیز، ابتدا یک برش در اطراف سیب ایجاد کنید. هدف این کار از بین بردن هسته سیب است.

حالا باید سیب ها را شروع به خلال کردن کنید. این عمل برای حذف هسته سیب و دور انداختن آن صورت می‌گیرد. برای این کار از یک ابزار خاص به نام کوچک نوک سیب استفاده می شود که قابلیت حذف هسته سیب را دارد. این ابزار روی سیب قرار داده شده و به آرامی یا با استفاده از ابزار فشار داده می‌شود.

سپس با یک قاشق کوچک، اگر لازم باشد، منطقه مورد نظر از سیب را کمی خالی می کنیم تا بتوان روی آن حجم مناسبی از مواد خوردنی یا دسر را قرار داد. پس از خلال کردن سیب ها، می توانید آنها را به دلخواه خود در دستورپخت خود استفاده کنید.



مرحله ۴: آماده کردن شربت

برای آماده کردن شربت، در ابتدا باید مواد اولیه را تهیه کنید. این مواد شامل قند، آب و عصاره یا آب میوه مورد نظر شما است.

مرحله ی اول آماده کردن شربت، قرار دادن قند و آب در قابلمه است. در این مرحله، باید دقت کنید که نسبت آب به قند باید درست باشد تا شربت شما بهترین طعم و ماندگاری را داشته باشد. معمولاً برای هر یک کیلوگرم قند، دو لیتر آب استفاده می‌شود.

سپس، قابلمه را روی حرارت بالا قرار داده و مواد را تا جایی که قند کاملاً حل شود و مایع داغ شود، هم‌زمان در هم می‌زنید. در این مرحله شما می‌توانید به مواد افزودنی مختلفی مانند پودر دارچین، پودر زنجبیل یا پوست لیموترش برای بهبود طعم و بوی شربت، اضافه کنید.

بعد از حل شدن کامل قند، شما می‌توانید عصاره یا آب میوه مورد نظر خود را به مواد تهیه شده اضافه کنید. در این مرحله باید به نوع میوه‌ی انتخابی‌ توجه کنید. میوه‌هایی مانند لیمو، پرتقال و ترشیجات به دلیل اسیدی بودن، سریع در مجموعه قند و آب جذب می‌شوند و زود تر شربت شکل می‌گیرند. اما میوه‌های دیگر مانند هندوانه و طالبی، به دلیل آب بودن و نبودن اسید، در آماده شدن شربت بیشتر وقت نیاز دارند.

در نهایت، شما باید شربت را برای استحکام گیری درون یخچال قرار دهید و منتظر شدید تا سرد شود. این شربت می‌تواند برای مدتی دوام داشته باشد و می‌توانید از آن برای ساختن موکتیل‌ها، کوکتل‌ها و نوشیدنی‌های دیگر استفاده کنید.



مرحله ۵: اضافه کردن سیب ها به شربت

در این مرحله، سیب ها به شربت اضافه می شوند تا عطر و طعم خود را به شربت بدهند. برای شروع، سیب ها را خوب شسته و پوست های آن ها را تمیز کنید. سپس سیب ها را به دو قسمت برش دهید و هسته های آن ها را با چاقوی کوچک و نوک تیز جدا کنید. سپس برای افزایش رنگ و طعم سیب ها، می توانید آن ها را پوست نشده بگذارید.

حال به منظور افزایش عملکرد آنتی اکسیدانی در سیب ها، می توان آن ها را با سرعت بیشتر خنک کرد. برای این منظور، می توانید سیب ها را در یخچال برای حدود ۳۰ دقیقه قرار دهید. علاوه بر این، اگر موجود باشد، می توانید سیب ها را به جای خنک کردن، در فریزر قرار دهید.

حال به نوبت، شما می توانید سیب ها را به شربت اضافه کنید. برای این منظور، شربت را در داخل قابلمه بزرگی قرار دهید. سپس سیب ها را بصورت مرحله ای به شربت اضافه کنید و آن ها را به آرامی ترکیب کنید. در حین مخلوط کردن، دمای شربت را روی حرارت متوسط نگه دارید و به مواردی که در دستور غذای مربای سیب وجود دارد، توجه کنید. پس از اضافه کردن تمام سیب ها به شربت، آن ها را در حرارت ملایم و به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزید تا سیب ها نرم شوند و شربت له شود.

در این مرحله، جلوگیری از ایجاد ریزش در شربت و زدودگی روغن در هنگام پختن سیب ها بسیار مهم است. برای این منظور، می توانید شربت را با یک قاشق چوبی مخلوط کرده و به همین شکل سیب ها را هم تقلیل دهید. در پایان، مربای سیب به همراه سیب های پخته و جوشیده را به سطح اتاق آورده و به مدت حداقل ۴ ساعت در حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. با این کار، مربای سیب شما بهترین عطر و طعم را خواهد داشت.



مرحله ۶: پخت مربا

پخت مربا به عنوان یکی از مهم‌ترین مراحل تهیه مربای خوشمزه و سالم محسوب می‌شود. در این مرحله، پس از مرحله‌های قبلی از جمله شستشو و آماده کردن میوه‌ها و شیره، مربا به مدتی خواهد شدید. هدف از پخت مربا، رسیدن به یک ترکیب بهینه شده از میوه، شیره و شکر است که هم بوی و طعم خوبی داشته باشد و هم بهداشتی باشد.

در این مرحله، ابتدا میوه‌ها و شیره‌های حاصل شده در یک قابلمه بزرگ و چدنی قرار می‌گیرند تا به دمای کافی که بسته به نوع میوه متفاوت است، بجوشد. در حین جوشاندن مربا، باید مواظب بود که آتش زیر قابلمه، خیلی شدید نباشد ولی به حد کافی قدرت داشته باشد که جوشیدن ادامه یابد. همچنین باید مربا را مخلوط کرد تا همگن بشود.

در مرحله بعدی، لازم است شکر به مربا اضافه شود. برای همگن شدن میکس‌ها، میوه و شیره‌ها بنابر متناسب هر نوع میوه، میزان شکر مناسب به آن اضافه می‌شود. پس از اضافه کردن شکر، مربا به مدت یک ساعت به مدت کافی و بیشتر نیز اگر نیاز باشد، می‌جوشاند. در این مرحله همچنین می توانید از انواع ادویه جات و مواد غذایی مورد علاقه خود نظیر زعفران، هل، بادام‌زمینی یا مرکبات استفاده کنید تا بوی خوب و منحصر به فردی به مربای خود ببخشید.

پس از پخت مربا، لازم است آن را به یخچال برده تا خنک شود. در این مرحله، می‌توان به عنوان یک نکته، اگر خواستید مربای خود را در ظرف‌های معمولی از جمله گلاسه، پلاستیکی و یا بسته‌بندی‌های دیگر قرار دهید، بهتر است که باکتری‌کش های پایه آمونیاکی استفاده کنید تا مربای شما تا به مدت ۹۰ روز طول عمر بیشتر و در شرایط بهداشتی‌تر نگهداری شود.